Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

The Beach Natural Resort

I Koh Chang National park finder du øen Koh Kood, som er den fjerdestørste ø i Thailand. Øen skiller sig ud med sin uberørte og smukke natur og kan i den grad prale af sine smukke omgivelser.

Leder du efter et godt placeret hotel på øen er The Beach Natural Resort et fremragende valg. Hotellet ligger i smukke omgivelser ved Hat Bang Bao. De bestræber sig på at benytte naturvenlige materialer både indendørs og udendørs og har formået at have en rød tråd igennem hele konceptet.

Hotellet har 28 værelser med 4 forskellige værelsestyper. Her er alt fra villaer til bungalows. Ved alle værelsestyper er der egen terrasse, hvor man kan sidde i fred og ro og nyde de skønne omgivelser. Alle rum er stilfuldt indrettet med smukke naturlige møbler i jordnære farver, som stråler af afslapning.

 

På hotellet bliver der gjort utrolig meget ud af udsmykningen og de små deltaljer på værelserne.

 

Dette er soveværelset tilhørende en af de store villaer. Til denne værelsestype følger der blandt andet udendørs badekar og privat have.

Til værelset er der indrettet et stort toilet med to håndvaske og to toiletter.

Som gæst på The Beach Natural Resort er der udelukkende fokus på ren afslapning.  Der er blandt andet en privat strand tilhørende hotellet. Stranden hedder Siam Beach. Til den private strand høre en badebro med. Her er det også muligt for gæsterne at blive indlogeret fra, når de kommer med båden.

Hotellet byder på en masse udendørs faciliteter. Der tilbydes blandt andet massage, fiskeri, dykning, snorkling, kajak udlejning,  aroma massage mm.  Hotellet sørger også for at hjælpe, hvis man ønsker ture rundt på øen.

Restauranten på hotellet tilbyder dagligt seafood BBQ, thailandske retter såvel som internationale.

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.