Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Et dansk rejsebureau med speciale i rejser til Sydøstasien og Indonesien

Hvorfor rejse med os?

Stor erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien. Vi har både boet, rejst og arbejdet i regionen.

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af den danske Rejsegarantifond

Få klager – mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få klager. Tilgengæld modtager vi ofte dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Bæredygtige

Vi arbejder på at få en stærk bæredygtig profil med fokus på lokal samfund og naturprojekter

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller og morgenmad i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi sender dig gerne udførlig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Kontakt

Vi er lette at få fat på, og du kan altid komme i kontakt med os - før, under og efter rejsen.

Om os

Jeg har boet i Sydøstasien siden 1996 og rejst i hele Øst- og Sydøstasien og store dele af Indonesien. Jeg har været freelance rundrejseleder i mere end 20 år og har haft danske grupper med næsten overalt i regionen. Jeg taler thai, laotisk, kinesisk og studerer japansk. Udover et indgående rejsekendskab har jeg gennem årerne  studeret historiske, kulturelle og etnisk forhold for regionen.

Jeg kan helt sikkert hjælpe med at sammensætte din unikke rejse til Asien.

Lasse Rasmussen

Jeg har beskæftiget mig med Sydøstasien siden 1998 og var fast bosiddende i 6 år. Jeg har rejst på kryds og tværs af regionen og arbejdet som rundrejseleder for flere danske rejsebureauer med fokus på grupperejser til Vietnam, Laos, Cambodja, Burma og Thailand. Jeg er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet og har arbejdet med emner indenfor etniske grupper i Sydøstasien, økoturisme samt meditationsretreats og moderne buddhisme i Nordthailand.

Jeg holder af at formidle min forkærlighed for Sydøstasien og give inspiration til rejser. I dag bor jeg med min familie på Djursland.

Søren Madsen

Anbefalinger fra rejsende

Tina

"Vil helt klart give mine bedste anbefalinger til Asien Travel og det er ikke sidste gang, at vi booker en ferie hos dem"

Anders

"....vi nyder den sidste dag på Koh Lanta. Vi er super tilfredse med rejsen, alt har bare været helt perfekt.."

Bitten

"Så har vi været hjemme i godt en måneds tid og drømmer os allerede af sted igen. Hold da op vi havde en fantastisk tur.. Vi er alle meget forelskede i Thailand. Vi vil til enhver tid anbefale dig/Jer til andre..."

Ian

"Tak for en SUPER tur til Koh Chang i julen og nytår 2017/2018. Dejligt hotel med bungalow i Standkanten...De bedste anbefalinger til Asien Travel. De skal også stå for vores næste tur til Asien"

Pia

“Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien travel og bestemt ikke sidste...Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales".

Heidi

"Kan kun sige at alt flaskede sig og 1000 tak for din planlægning af turen, det er ikke sidste gang vi rejser med jer..:)... Ingen vente tid på chaufførerne der skulle hente os og bringe os sikkert videre – der var så meget tryghed i rejsen..."

Tine

"Tak for hjælp med booking - alt transport fungerede super - gode hoteller. Vi var helt vilde med Koh Kood...Vi vil helt sikkert anbefale jer og bruge jer en anden dag"

Svend Aage

"Lige kommet hjem efter 4 uger i Kata Beach, et helt fantastisk rejseselskab alt klappede.."

Dorthe

"Lynhurtig hjælp og fantastisk service. Svarer hurtigt på alle henvendelser. Har rejst med Asien Travel flere gange og kommer også til at bruge dem for eftertiden"

Charlotte

"Vi vil gerne sige tusind tak til Asien Travel og Søren, som gjorde vores ferie helt uforglemmelig. Vi vender helt sikkert tilbage"
Et udpluk af vores rejser

Sydøstasien og Indonesien

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.