m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Asien Travel

Et dansk rejsebureau med speciale i rejser til Sydøstasien og Indonesien

Hvorfor rejse med os

.

Vi har gennem årerne modtaget meget få rejseklager. Tilgengæld modtager vi ofte dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller og morgenmad i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi sender dig gerne udførlig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien. Vi har både boet, rejst og arbejdet i regionen.

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af den danske Rejsegarantifond

Om osgfdgd

Jeg var med til at stifte Asien Travel tilbage i 2010. Jeg havde et ønske om, at sammensætte rejser til en region, jeg allerede dengang havde beskæftiget mig med i mere end 10 år. Jeg havde i en årrække arbejdet som rundrejseleder for flere danske rejsebureauer med fokus på grupperejser til Vietnam, Laos, Cambodja, Burma og Thailand.

Jeg er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet og har arbejdet med emner indenfor blandet andet: Etniske grupper i Sydøstasien, økoturisme samt meditationsretreats og moderne buddhisme i Nordthailand. At kunne kombinere rejseviden -erfaring med mere akademiske emner har givet en god faglig bredde og forståelse af regionen.

Jeg holder af at formidle min forkærlighed for Sydøstasien og give inspiration til det at rejse i regionen. Jeg er glad for, at være med til at drive et lille rejsebureau der gennem årerne har fået ry for, at kunne levere en rigtig god service og pris.

Jeg har boet sammenlagt 6 år i Sydøstasien og rejst på kryds og tværs af regionen. I dag bor jeg med min familie på Djursland.

Rejsehilsner

Søren Madsen

Anbefalinger fra rejsende

Tina

"Vil helt klart give mine bedste anbefalinger til Asien Travel og det er ikke sidste gang, at vi booker en ferie hos dem"

Anders

"....vi nyder den sidste dag på Koh Lanta. Vi er super tilfredse med rejsen, alt har bare været helt perfekt.."

Bitten

"Så har vi været hjemme i godt en måneds tid og drømmer os allerede af sted igen. Hold da op vi havde en fantastisk tur.. Vi er alle meget forelskede i Thailand. Vi vil til enhver tid anbefale dig/Jer til andre..."

Ian

"Tak for en SUPER tur til Koh Chang i julen og nytår 2017/2018. Dejligt hotel med bungalow i Standkanten...De bedste anbefalinger til Asien Travel. De skal også stå for vores næste tur til Asien"

Pia

“Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien travel og bestemt ikke sidste...Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales".

Heidi

"Kan kun sige at alt flaskede sig og 1000 tak for din planlægning af turen, det er ikke sidste gang vi rejser med jer..:)... Ingen vente tid på chaufførerne der skulle hente os og bringe os sikkert videre – der var så meget tryghed i rejsen..."

Tine

"Tak for hjælp med booking - alt transport fungerede super - gode hoteller. Vi var helt vilde med Koh Kood...Vi vil helt sikkert anbefale jer og bruge jer en anden dag"

Svend Aage

"Lige kommet hjem efter 4 uger i Kata Beach, et helt fantastisk rejseselskab alt klappede.."

Dorthe

"Lynhurtig hjælp og fantastisk service. Svarer hurtigt på alle henvendelser. Har rejst med Asien Travel flere gange og kommer også til at bruge dem for eftertiden"

Charlotte

"Vi vil gerne sige tusind tak til Asien Travel og Søren, som gjorde vores ferie helt uforglemmelig. Vi vender helt sikkert tilbage"
Et udpluk af vores rejser

Sydøstasien og Indonesien