Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Et dansk rejsebureau med speciale i rejser til Sydøstasien og Indonesien

Hvorfor rejse med os?

Stor erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien. Vi har både boet, rejst og arbejdet i regionen.

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af den danske Rejsegarantifond

Få klager – mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få klager. Tilgengæld modtager vi ofte dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Bæredygtige

Vi arbejder på at få en stærk bæredygtig profil med fokus på lokal samfund og naturprojekter

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller og morgenmad i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi sender dig gerne udførlig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Kontakt

Vi er lette at få fat på, og du kan altid komme i kontakt med os - før, under og efter rejsen.

Om os

Jeg har boet i Sydøstasien siden 1996 og rejst i hele Øst- og Sydøstasien og store dele af Indonesien. Jeg har været freelance rundrejseleder i mere end 20 år og har haft danske grupper med næsten overalt i regionen. Jeg taler thai, laotisk, kinesisk og studerer japansk. Udover et indgående rejsekendskab har jeg gennem årerne  studeret historiske, kulturelle og etnisk forhold for regionen.

Jeg kan helt sikkert hjælpe med at sammensætte din unikke rejse til Asien.

Lasse Rasmussen

Jeg har beskæftiget mig med Sydøstasien siden 1998 og var fast bosiddende i 6 år. Jeg har rejst på kryds og tværs af regionen og arbejdet som rundrejseleder for flere danske rejsebureauer med fokus på grupperejser til Vietnam, Laos, Cambodja, Burma og Thailand. Jeg er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet og har arbejdet med emner indenfor etniske grupper i Sydøstasien, økoturisme samt meditationsretreats og moderne buddhisme i Nordthailand.

Jeg holder af at formidle min forkærlighed for Sydøstasien og give inspiration til rejser. I dag bor jeg med min familie på Djursland.

Søren Madsen

Anbefalinger fra rejsende

Fantastiske oplevelser på vores 3. rejse med jer!

"Det er 3. Gang vi rejser med jer. Og det er bestemt ikke sidste. Alt spiller bare. Afhentning, transport, hoteller(specielt buri rasa på koh paghan), øer, vejr. Ja i kan få æren for meget"

Per,

En uforglemmelig tur takket være jeres fantastiske anbefalinger!

"Tusind tak for en rigtig god tur - alt fungerede bare som det skulle, og det var nogle dejlige steder vi boede. Jeg skal nok huske at anbefale jeres rejsebureau til andre. Og særlig tak for din anbefaling med dagene i Khao Sok nationalpark - det var altså et rigtigt fedt sted og nogle gode oplevelser vi kunne få der."

Heidi,

En velplanlagt tre-ugers øhop i Thailand med Asien Travel – Fantastisk oplevelse!

"Fantastisk godt planlagt rejse til Thailand. 3 uger med øhop på koh kood, koh mak og koh chang. Alt spillede mht. Fly, hoteller, transport med bil og båd imellem destinationerne. Stor tak og ros til Søren, som virkelig ved, hvad han taler om og yder en fantastisk rådgivning og sparring ift valg af destinationer, hoteller mm og taler ud fra egen erfaring. Rigtig god service og fornuftige priser. Vi anbefaler Asien Travel til alle vi kender."

Carina,

Kirsten

"Først og fremmest mange tak fordi du var med til at sørge for at vi fik en fantastisk dejlig tur til Koh Chang og Koh Kut i februar 2023."

Katrine

"Vil bare lige sige tak for en super veltilrettelagt tur. Vi havde to fantastiske uger, kæmpe oplevelser (skøn opkvalificering på Halong Bugten :-)), søde og dygtige guider, og alt klappede bare. Når man kun har 2 uger til at opleve et land, er det bare så vigtigt, at logistikken er på plads, og det var den! Ingen spild tid el lign. TAK 🙂 "

Charlotte

"Så er vi vendt hjem, fra endnu en skøn tur til Thailand, arrangere af jer... tak for en fantastisk god rejse".

Helle

"Er lige kommet hjem efter en ferie til Bali. Og lad mig starte mig at sige det var en fantastisk tur. Har aldrig oplevet og set så meget på en ferie som denne".

Kim

"Vi vil blot sende Dig en stor tak for din tid! Både under udarbejdelsen samt efterfølgende opdatering på fly ændringer. Vi har været meget tilfreds med Din evne til at svare hurtigt og præcist i planlægningsfasen og efterfølgende opdateringer"

Fremragende oplevelse med Asien Travel - Vi vender tilbage!

"Vil helt klart give mine bedste anbefalinger til Asien Travel og det er ikke sidste gang, at vi booker en ferie hos dem"

Tina,

En perfekt afslutning på en fremragende rejse med Asien Travel

"....vi nyder den sidste dag på Koh Lanta. Vi er super tilfredse med rejsen, alt har bare været helt perfekt.."

Anders,

Et udpluk af vores rejser

Sydøstasien og Indonesien

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.