Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud

Rundrejse på Bali – 6 dage

separator
Pris fra 7390 6 dage / 5 nætter
Se mere
1
Dag 1: Barong Dans – Celuk – Lokalt Marked og Ubud – Neka Museum – Goa Gajah Elefant Grotte
Om morgenen bliver du hentet på dit hotel af din lokalguide samt chauffør. Efter en kort tur ind mod centrum af Bali besøger du den legendariske dæmon dans – Barong Dansen. Herefter fortsætter rejsen til landsbyen Celuk, som er kendt i hele i Asien for deres håndværk med guld og sølv. Herefter når vi centrum af kunstnerbyen Ubud og besøger her et lokalt marked. Et glimrende indblik i lokalt liv og samtidig en by der har inspireret mange. Lokalguiden vil vise for fortælle om eksostiske krydderier, frugter og meget mere.
Næstefter besøger du Neka museet, som er en glimrende udstilling af kunst repræsenterende mange kunsterne, hvoraf nogle af dem kom til Ubud helt tilbage i 1930´erne. Rejsen fortsætter til Goa Gajah, eller Elefantgrotten. Det er et interessant tempel som igennem mange år blev brugt af brahmiske præster til meditiation.
Du overnatter i Ubud på Rama Phala.
Inkl. Morgenmad og frokost.
2
Dag 2: Tanah Lot Templet – Mengw/Pura Taman Ayum – 1,5 times trekking omkring Ubud
Efter morgenmaden fortsætter rejsen til det fantastiske Tanah Lot Hav-tempel. Templet er placeret smukt og romantisk på en klippe ude i havet. Herefter fortsætter rejsen til statstemplet for Gelpel dynastiet, Pura Taman Ayun. Templet er lokaliseret ved den idylliske landsby Mengwi. Herefter fortsætter turen tilbage til Ubud. Ruten går langs med smukke risterasser.
Nu kan dit 1,5 times trekking begynde (Soft Trekking). Du trekker i landskabet omrkring Ubud. Lokalguiden vil introducere dig til den tropiske vegatation på Bali. Vi holder pause et passende sted, og her smager du den originale balinesiske kaffe, bagte bananer og den typiske balinesiske kage. Efter trekkingturen er det tilbage til Ubud hvor du har resten af eftermiddagen på egen hånd. Du bor centralt i Ubud, så der er god mulighed for at udforske byen.
Du overnatter i Ubud på Rama Phala.
Inkl. Morgenmad og frokost
3
Dag 3: Ubud – Bedugul/Pura Ulun Danu Beratan – Munduk Vandfaldet – Vihara Buddhistisk tempel – Varme kilder ved Banjar – Pemuteran
Efter morgenmaden checker du ud fra dit hotel i Ubud. Vi fortsætter vores rejse til det bjergrige område ved Bedugul beliggende omrking Bratan søen. Søen er egentlig et krater der er fyldt med ferskvand. Her besøger du Pura Ulun templet, som er placeret ude på vandet. Herfra fortsætter rejsen og vi passere flere bjergrige områder. Der er mulighed for virkelig gode fotografier. Vi passerere blandt andet Kakao- og Kaffeplantager. Senere når vi frem til Munduk, hvor vi trekker 15 minutter gennem den tropiske regnskov for at nå til et smukt vandfald. Der er rig mulighed for at svømme ved vandfaldet. Herefter fortsætter rejsen via den nordlige kyst på Bali. Du ankommer til Vihara Buddha, der er et buddhistisk tempel der er centrum for meditation. Vi gør også holdt ved De Varme Kilder i Banjar. Dagen slutter i byen Pemuteran, hvor du også overnatter. Aftenen er på egen hånd.
Du overnatter på Taman Sari Hotel.
Inkl. Morgenmad og frokost.
4
Dag 4: Pemuteran – Menjangan Øen/Snorkling – Pulaki Templet – Lovina
Efter morgenmaden er der en kort køretur til havnebyen Labuhan Lalang. Her går vi ombord på en båd og efter 20 minutters sejlads når vi frem til Menjangan øen. Her vil der være god tid til at snorkle, og der er et rigt maritimt dyreliv. Nyd de mange farver og det fantastiske liv under vandet. Efter denne oplevelse vender vi tilbage til hotellet hvor der er tid til et bad hvorefter du checker ud fra hotellet. På vej til Lovina besøger du Pulaki templet, hvor du vil se mange aber. Om eftermiddagen er vi fremme i Lovina.
Du overnatter i Lovina på Hotel The Lovina.
Inkl. Morgenmad og frokost.  
5
Dag 5: Lovina – Sangsit/Pura Beji – Kintaman/Batur Vulkanen – Besakih templet – Risterasser ved Selat – Candi Dasa
Efter morgenmaden checker du ud fra hotellet i Lovina. Ved landsbyen Sangsit besøger du det mytiske temple, Pura Beji. Videre på rejsen fortsætter vi af bjergveje hvor du kan nyde fantastiske udsigter og vi når frem til landsbyen Kintamani, som er grænsende op til Penulisan Vukanen. Her har du en virkelig smuk panorama udsigt ud over krateret (12 km i diameter). Du har endvidere også udsigt til Batur Vulkanen der er 2200 meter høj. Vi fortsætter rejsen langs smukke risterasser til det største tempel på Bali, nemlig Besakih. Et flot tempel og herfra med udsigt til den smukke Gunung Agung Vulkan. Rejsen fortsætter langs smukke risterasser og vi ankommer til landsbyen Selat på Østkysten.
Du overnatter i Candi Dasa på Candi Beach Resort og Spa.
Inkl. Morgenmad og frokost.
6
Dag 6: Candi Dasa – Tenganan/Bali Aga Aboriginals Landsby – Goa Lawah/Flagermusgrotte – Klungkung – Ankomst til dit valgte hotel
Efter morgenmaden på dit hotel i Candi Dase er der en kort køretur til Baliaga, en landsby hvor du finder indfødgte balinesere. Man mener at dette var stedet hvor de første mennesker bosatte sig på Bali. Rejsen fortsætter til Flagermusgrotten, Goa Lawah, hvor man finder tusinder af flagermus. Det sidste stop bliver Klungkung hvor du besøger det historiske Retshal, Kerta Gosa. Herefter transport til dit valgte hotel i Sanur, hvor du kan glæde dig afslapning efter nogle spændende dages rundrejse på Bali.
Inkl. Morgenmad og frokost.

Rundrejse på Bali

Tag på en spændende 6 dages rundrejse som viser dig højdepunkterne på skønne Bali. Vi besøger kunstnerbyen Ubud og ser den mægtige Batur Vulkan. Glæd dig til fortrinlig snorkling ved Menjangan, og glæd dig også til det smukke havtempel Tanah Lot. Rundrejsen er på privat basis (kun for dig) og med engelsktalende lokalguide. Du overnatter flere spændende steder, blandt andet i Ubud, Candi Dasa og Lovina. Glæd dig til uforglemmelige dage på Bali.
Efter rundrejsen er der mulighed for strandferie ved eks. Sanur, der er beliggende på østkysten af Bali. Her er dagene afsat til afslapning eller oplevelser på egen hånd.
6 - dages rundrejse:
Pris fra 5890,- per person (rejs i perioden 1 maj til 1 november).
Prisen inkluderer:
 • Privat 6 dages rundrejse
 • Engelsktalende lokalguide
 • 5 x Frokost og 1 x Snack
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Alle Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke:
 • Flytransport
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.