Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud

Phrae og Sukhothai – 3 dage

separator
Pris fra 3800 3 dage / 2 nætter
Se mere
1
Dag 1: Chiang Mai - Phrae (inkl frokost og middag)
Spændende 3 dages tur til Thailands første hovedstad, Sukhothai.
Afrejse fra Chiang Mai tidlig morgen med minivan og afgang mod Lampang. I nærheden af Lampang besøger vi Thai Elephant Conservation Center, som af mange anses som en af de mest spændende attraktioner i Nordthailand. Her har du mulighed for at opleve elefanterne samt deltage på en kort elefant trekking. Stedet fungerer også som elefanthospital. Elefanter der f.eks kommer til skade under deres arbejde i skovene ved grænsen til Burma kan blive behandlet her.
Herefter besøger vi det travle Thung Kwai Marked, hvor du oplever et meget lokalt marked. Derefter fortsætter vi mod byen Phrae, hvor resten af dagen vil være til fri disposition. Phrae er en smuk by med mange gamle teaktræshuse. Der er få turister i byen.
Inkl. frokost og middag.
2
Dag 2: Sukhothai (inkl morgenmad og frokost)
Om morgenen tager vi på en cykeltur rundt i den idylliske Phrae by, hvor vi vil have en chance for at besøge det tidligere regionale hovedkontor for den danske virksomhed og tidligere rederi ØK. I løbet af vores dag vil vi også besøge det lokale marked. Derefter skal vi videre med minivan hvor vi skal besøge det smukke Novice Tempel. Her vil vi få en rigtig god mulighed for at lære om buddhismen og samtidig blive fortrolige med livet som buddhistisk munk. Efter vi er blevet introduceret til den buddhistiske filosofi vil vi nyde en dejlig frokost. Herefter kører vi videre i vores minivan til den tidligere hovedstad Sukhothai. Inkl. Morgenmad og frokost.
3
Dag 3: Chiang Mai (inkl morgenmad og frokost)
Efter morgenmaden vil vi besøge Sukhothai Historical Park. Sukhothai var den første hovedstad i Thailand. Vi skal igen på en cykeltur og undervejs vil vi besøge de mest interessante seværdigheder. Senere venter der os en spændende frokost.
Transfer til Sukhothai Lufthavn eller tilbage til Chiang Mai. Mulighed for at forlænge med flere nætter i Sukhothai eller Phrae.
Rundrejsen er inkl.: al transport, engelsktalende lokalguide, entreer og udflugter, måltider som per program samt overnatning i delt dobbeltværelse.

Phrae og Sukhothai

Turen tager udgangspunkt i Chiang Mai og vi arrangerer også gerne flyrejsen til/fra Chiang Mai samt dine øvrige ønsker til destinationer. Start f.eks. med et par nætter i Chiang Mai og efter endt rundrejse kunne ferien fortsætte ved strandene i Sydthailand.
Phrae og Sukhothai
Pris fra 3800 kr per person ved 2 personer. Pris fra 2900 kr per person ved 4 personer.
Prisen inkluderer:
 • Privat rundrejse
 • Engelsktalende lokalguide
 • Måltider jf program
 • Overnatning i delt dobbeltværelse
 • Alle entreer og aktiviteter jf program
  Prisen inkluderer ikke:
  • Drikkepenge
  • Øvrige måltider
  • Personlige udgifter
  • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.