Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud

Den Store Vietnamrejse

separator
Pris fra 21390 17 dage / 14 nætter
Se mere

Den Store Vietnamrejse

fra 21390 per person

Vores store Vietnam-rundrejse giver dig oplevelser i Nord- Central- og Sydvietnam. For Centralvietnam har vi givet rejsen et ekstra strejf af eventyrlighed: Du besøger den smukke bjergby Dalat med det evige forår og området ved Boun Ma Thout, hvor du finder smuk natur og uberørte rejseveje.

Rejsen bringer dig til Nord-, Central- og Sydvietnam. I den centrale del af landet har vi også medtaget en afstikker til de smukke naturområder i Det Centrale Højland og bjergbyen Dalat.

I Nordvietnam kan du glæde dig til landets hovedstad Hanoi. Du oplever mange af de store attraktioner som f.eks. Litteraturtemplet, Vanddukketteatret og Ho Chi Minh-komplekset. Vejen til Halong-bugten domineres af Den Røde Flod, landbrug, vådrisdyrkning og små lokalsamfund. Halong-bugten er med sine limstensformationer der rejser sig fra Det Sydkinesiske Hav en af de helt store naturoplevelser i Sydøstasien.

Den smukke og maleriske by Hue danner udgangspunkt for rejsen i Centralvietnam. Hue er en stor by, men en meget lokal by med ej så mange turister. Glæd dig til Citadellet, Thien Muh Pagoden og tag dig tid til en gåtur langt Perfume-River. Fra Hue besøger du området ved Den 17. breddegrad og her mærker du virkelig historiens vingesus. Rejsen fortsætter til Hoi An der med sit overskuelige bycentrum indbyder til gåture. Hoi An er en hyggelig by med smukke velbevarede franske og japansk inspirerede huse. Byen har en afslappet stemning med stort udbud af små butikker (kunst, skræddersyet tøj, skoværksteder mv.). Nyd en middag på Havnen og en kølig aftendrink.

Rejsen fortsætter til det mindre turistede område ved Det Centrale Højland. Du besøger byen Boun Ma Thout og oplever livet ved Lak-søen og de etniske grupper der bor her. Ad smukke bjergveje videre til byen Dalat der måske er landets mest romantiske by. Dalat har milde temperaturer og bymidten med sine markeder og søer er en fantastisk smuk oplevelse.

I Sydvietnam oplever du millionbyen Saigon der er landets økonomiske centrum. Du bor i Distrikt 1 og dermed tæt på nogle af de smukke franske kolonitidsbygninger. Det vil være oplagt at tage en gåtur fra hotellet og opleve den historiske bymidte og nogle af områdets gode restauranter. I Saigon byder vi på byrundtur med besøg i blandt andet China Town og ved Genforeningspaladset.

Rejsen slutter i Saigon, men det er muligt at forlænge med strandferie ved eksempelvis Ho Tram, Phan Thiet eller på Phu Quoc. Husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker, så  tag endelig en snak med os, så vi kan udarbejde præcis den rejse du ønsker. Rejsen kan også sammensættes som en familierejse.

 • Destination
 • Rejseperiode
  Oktober til april
 • Pris pr. person fra kun
  21.390,-
 • Rejseform
  Privat rundrejse med engelsktalende lokalguide: Du har 4 dage i Nord-, 7 dage i Central- og 3 dage i Sydvietnam. Mulighed for flere nætter al afhængig af dine ønsker til rejsen. Kombiner eksempelvis med stranddage ved Phu Quoc. Rejsen kan også arrangeres som familierejse.
 • Prisen inkluderer
  12 x Frokost
  3 nætter Sydvietnam
  4 nætter Nordvietnam
  6 x Dinner
  7 nætter Centralvietnam
  Al planlagt transport
  Alle skatter og afgifter
  Alle udflugter
  Engelsktalende guide
  Fly København-Hanoi
  Fly Saigon-København
  God service
  Indenrigsfly
  Ingen skjulte gebyrer
  Morgenmad dagligt
  Rejsegarantifonden
 • Prisen inkluderer ikke
  1 nat Bagan
  1 nat Yangon
  10 dages rundrejse
  11 nætters rundrejse
  12 nætter Koh Chang
  12 nætter Koh Lanta
  12 overnatninger
  13 nætters rundrejse
  1x Frokost
  1xDinner
  2 nætter Bangkok
  2 nætter Cameron Highlands
  2 nætter Inle Lake
  2 nætter Mandalay
  2 nætter Mekong-Delta
  2 nætter Mulu
  2 nætter Saigon
  2 nætter Taman Negara
  2 nætter Yangon
  3 nat Yangon
  3 nætter Bagan
  3 nætter Da Lat
  3 nætter Inle Lake
  3 nætter Khao Sok
  3 nætter Koh Kood
  3 nætter Koh Mak
  3 nætter Koh Ngai
  3 nætter Koh Phangan
  3 nætter Koh Tao
  3 nætter Kuala Lumpur
  3 nætter Kuching
  3 nætter Malacca
  3 nætter Ngapali Beach
  3 nætter Phi Phi
  3 nætter Phnom Penh
  3 nætter River Kwai
  3 nætter Saigon
  3 nætter Siem Reap
  3 nætter Yangon
  3xFrokost
  4 nætter Koh Kood
  4 nætter Koh Lipe
  4 nætter Koh Mak
  4 nætter Koh Samui
  4 nætter Krabi
  4 nætter Lombok
  4 nætter Ngapali Beach
  4 nætter på Gili Trawangan
  4 nætter Sandakan
  4 x Frokost
  5 nætter Chiang Mai
  5 nætter Hua Hin
  5 nætter Koh Lanta
  5 nætter Kota Kinabalu
  5 nætter Phuket
  6 dages rundrejse
  6 nætter Koh Chang
  6 nætter Koh Samui
  6 nætter på Bali
  6 nætter Perhentian Island
  6 nætter Phan Thiet
  6 nætter Respati Beach Hotel
  6 nætters rundrejse
  6xFrokost
  7 dages rundrejse
  7 nætter Koh Chang
  7 nætter Koh Rong
  7 nætter Kota Kinabalu
  7 nætter på Koh Chang
  7 nætter Pangkor Laut
  7 nætter Phan Thiet
  7 nætters rundrejse
  8 dages strandferie
  8 nætter på Phu Quoc
  9 dages rundrejse
  9 nætter
  9 nætter ved stranden
  9 nætters rundrejse
  Al ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
  Alle flyrejser
  Alle overnatninger
  Bidrag til Rejsegarantifonden
  Engelsktalende lokalguide
  Entreer jf. program
  Evt. afbestillingsforsikring
  Evt. rejseforsikring
  Fly Bangkok-København
  Fly Chiang Mai-Bangkok
  Fly CPH-Kuala Lumpur t/r
  Fly Delhi-Goa
  Fly Goa-København
  Fly Hanoi-København
  Fly Koh Samui-København
  Fly Krabi-København
  Fly Købehavn-Yangon t/r
  Fly København-Bangkok
  Fly København-Bangkok t/r
  Fly København-Chiang Mai
  Fly København-Delhi
  Fly København-Denpasar
  Fly København-Koh Samui t/r
  Fly København-Krabi t/r
  Fly København-Kuala Lumpur t/r
  Fly København-Kuching/Kota Kinabalu-København
  Fly København-Lhasa t/r
  Fly København-Phuket
  Fly København-Phuket t/r
  Fly København-Saigon
  Fly København-Saigon t/r
  Fly København-Siem Reap
  Fly København-Thailand t/r
  Fly København-Ubon Ratchathai
  Fly Pakse-Bangkok
  Fly Phnom Pehn-København
  Fly Saigon-Phu Quoc t/r
  Fly Siem Reap-Saigon
  Flyrejse København-Tokyo t/r
  Flyrejse København-Yangon t/r
  Gode 3stjernede hoteller
  Indenrigsflyvninger
  Japan Rail Pass
  Personlige fornødenheder
  Privat rejse med engelsktalene lokalguide
  Rundrejse inkl. lokalguide
  Rundrejse inkl. lokalguide entreer
  Tillæg enkeltværelse
  Udflugter inkluderet
1
Dag 1: Afrejse
Du afrejser fra valgt lufthavn.
2
Dag 2: Velkommen til Hanoi i Nordvietnam
Du ankommer næste dag til landets hovedstad, Hanoi. Efter ankomsten møder du din engelsktalende lokalguide. Herefter transport til jeres hotel. Senere på dagen tager du med cykeltaxa rundt i Hanois Gamle Kvarter, og de første indtryk af Vietnam begynder allerede nu at bundfælde sig. Undervejs gør du holdt ved den Café hvor Catherine Deneuve spiste morgenmad, mens hun filmede ”Indochine”, og I nyder naturligvis en god kop vietnamesisk kaffe på dette historiske sted. Vi byder velkommen til din rejse i Vietnam.
På vores tur med cykeltaxa besøger du også et af de karakteristiske huse i Det Gamle Kvarter. Husene er kendetegnet ved, at have en lille facade ud mod gaden, men i dybden kan husene være op mod 100 meter. At gå på opdagelse i et af disse huse, er en unik mulighed for at se, hvordan helt almindelige vietnamesere har boet i generationer i disse særlige huse. Efter turen vil der være tid til på egen hånd at bevæge sig rundt i Hanois spændende liv.
Om aftenen er der middag på restaurant Hoa Sua. Denne restaurant er egentlig en træningsskole for unge vietnamesere der kommer fra fattige kår, men som via denne skole får en mulighed for at få sig en god uddannelse. Restauranten er indrettet i en smuk gammel fransk villa. Middagen på denne restaurant bliver dit første møde med det fantastiske vietnamesiske køkken der efter sigende skulle være det sundeste køkken i Verden.
Inkl. Frokost og aftensmad.
3
Dag 3: Hanoi
Denne dag i Vietnam er afsat til at få en grundig introduktion til Hanois mange seværdigheder. Du starter tidligt om morgenen med at besøge Ho Chi Minhs mausoleum, hvor de jordiske rester af landets nationalhelt opbevares i en glassarkofag. Du bevæger dig ned bag mausoleet, hvor du skal se de smukke huse hvor Ho Chi Minh boede under Viet Nam-krigen. Desuden gør du ophold ved den tidligere Franske Guvernørbolig, som i dag bruges til reception, når Viet Nam modtager prominente gæster.
Du ligger også vejen forbi en af Hanois mest berømte pagoder, ”En-søjlepagoden”, der blev bygget af kejser Ly Thai Tong i 1049, til ære for den barmhjertige gudinde, som i en drøm havde vist ham, at han ville få en søn og dermed en arvtager til tronen. Pagoden er smukt opført som en lotusblomst. Netop lotusblomsten har en stor symbolik i asiatiske lande, i det, at ifølge sagnet, blomstrede der lotusblomster op, umiddelbart på det sted, hvor Buddha for mere end 2000 år siden i Indien, tog sine første spæde skridt.
Videre på din spændende byrundtur besøger du Litteraturtemplet, der er landets måske bedst bevarede traditionelle arkitektur. Dette tempel, som egentlig var et Universitet, og faktisk det første i verden, blev bygget i år 1070 af kejser Ly Thanh Tong til ære for Confucius. Kejser Le Thanh Tong beordrede i 1485, at der skulle opstilles en stenplade for hver ung mand, der modtog et doktorat, som afslutning på sin uddannelse. Interessant er det, at på flere af disse stenplader er navnet i dag ”visket” ud. Dette skyldes, at hvis den nyuddannet mandarin ikke faldt i god jord i den landsby hvor han arbejdede, tog indbyggerne ind til Litteraturtemplet og slettede hans navn fra stenen.
Som en afslutning på din byrundtur kører du gennem det diplomatiske kvarter der er kendetegnet ved meget smukke franske kolonibygninger, og du gør naturligvis et ophold ved det hus, hvor HKH Prins Henrik levede nogle år under sin barndom.
Vi nyder frokosten på restaurant Bun Cha - Obama, hvor Barack Obama og Anthony Bourdain spiste deres middag under et besøg i Hanoi. Herefter er det nu blevet tid til at opleve Hanoi til fods. De indtryk man får, når man oplever byen på denne måde, er ganske enestående. Den lille gåtur tager udgangspunkt fra Hoan Kiem Søen der ligger som en smuk oase midt i Hanoi.
Intet er bedre end at gå en tur i området ved denne sø, hvor du kommer til at opleve et rigt folkeliv og en munter stemning. På jeres gåtur finder vi nogle interessante steder, og du bevæger dig i behageligt tempo, op i Det Gamle Kvarter og indtrykkene er mange
Aftenen er på egen hånd. Du bor på et centralt placeret hotel så mulighederne for at opleve Hanoi på egen hånd er gode.
Inkl. Morgenmad og frokost.
4
Dag 4: Halong-bugten
Først på formiddagen forlader du Hanoi og kører den interessante vej forbi rismarker, over floder og gennem landbrugsområder til den berømte Halong Bugt.
Ved ankomst til Halong Bugten går du ombord på dit cruiseskib hvor du skal overnatte samme aften. Vel ombord på skibet nyder du en velkomstdrink, og bliver introduceret for skibets personale.

Halong-bugten er et af de smukkeste naturområder i Sydøstasien og er beliggende cirka 3 timers kørsel fra Hanoi.

Herefter begynder et sandt eventyr i et særdeles smukt og unikt landskab. Halong Bugten med sine mere end 3000 kalkstensøer, der tårner sig op fra havet, er ikke uden grund med på UNESCO´s Verdensarvsliste. Det er betragtet som et af de smukkeste steder i Verden.
Der venter dig en pragtfuld tur rundt i bugten. Ombord på skibet nyder du nogle dejlige måltder med det bedste af det bedste sea-food man kan præstere i Vietnam.
Undervejs gør du nogle interessante stop ved grotter, som kan besøges og du lægger vejen forbi en perle-farm. Det turkis-farvede vand i bugten er meget indbydende til en svømmetur og det er muligt med en velfortjent dukkert.
I sejler rundt i bugten resten af dagen og om aftenen ankrer skibet op for natten og du nyder en god middag ombord på skibet.
Inkl.: Morgenmad, frokost og aftensmad.
5
Dag 5: Halong Bugten og Hue
Du vågner om morgenen i Halong Bugten og fortsæt sejladsen om formiddagen, hvor du nyder en god morgenmad og senere frokost ombord på skibet.
Efter frokost vender du tilbage til Halong by, for at fortsætte jeres rejse tilbage til Hanoi. Undervejs gør du et ophold ved et håndværksted for unge handicappede vietnamesere, og desuden gør du også ophold ved en af de mange rismarker hvor du får en god introduktion til risdyrkning.
Centrale højland med etniske grupper.
Vel tilbage i Hanoi sidst på eftermiddagen flyver vi mod Hue i Centralvietnam.
Inkl. Morgenmad og frokost.
6
Dag 6: Velkommen til Centralvietnam, Hue
Hué er historisk set nok Vietnams mest interessante by. Byen blev grundlagt i år 300 f.Kr., og var kejserhovedstad i årerne 1802 til 1945. Dagen byder på byrundtur i Hué.
Du tager på en spændende og smuk sejltur på den berømte ”Parfume-flod”, hvor du blandt andet skal se Thien Mu Pagoden, der er en af de mest kendte bygninger i Vietnam. Pagoden er smukt placeret på en bakke med en flot udsigt over Parfume-floden. Denne Pagode er den helligste af sin slags i landet, og vi får en grundig og god introduktion til den vietnamesiske buddhisme.
Intet besøg i Hué uden et besøg ved Citadellet. Bygget i årerne 1804 – 1830, efter inspiration fra Den Forbudte By i Peking. Det var kejser Gia Long der påbegyndte konstruktionen af citadellet og den omkringliggende vandgrav. Komplekset har en diameter på 10 km. Den sidste kejser som benyttede Citadellet hed Bao Dai. I 1946 valgte han at fratræde tronen, for at Ho Chi Minh kunne blive landets ny leder. Du besøger flere af de interessante bygninger der er placeret inden for Citadellets murer, blandt anden den indgangsbygning hvor kun kejseren måtte benytte.

Den Kejserlige by i Hue.

Om aftenen tager du på cyclotur gennem Hues gader, som slutter inden for Citadellets murer. Her spiser du aftensmad i et gammelt mandarinhus og har mulighed for at se familiens smukke samling af porcelæn mv. fra kejsertiden.
Inkl. Morgenmad, frokost og aftensmad.
7
Dag 7: Hue
Når man hører ordet Vietnam, er det næsten umuligt ikke også at forbinde ordet med Vietnam-Krigen. Det er som om, at ordet ”krig” på en eller anden måde helt obligatorisk forbindes med Vietnam som Carsten Jensen skriver det.
På denne dag, får du mulighed for at besøge nogle af de mest interessante områder der kendtegnede Vietnam-Krigen. Krigen raserede fra 1965 til 1975.
Om formiddagen kører du nordpå fra Hué til den 17. Breddegrad. Området er bedre kendt som den demilitariseret zone (DMZ). Det var ved denne breddegrad, at Vietnam blev delt i et Nord og et Syd i 1954. Zonen har lagt historie til nogle af de mest berømte og kontroversielle slag. DMZ løber langs den smukke Ben Hai flod, og selve zonen strækker sig over et område på 100 kilometer fra Det Sydkinesiske Hav til den Laotiske grænse. Zonen var cirka 2 kilometer bred.
Ved DMZ besøger du Troung Son National Cemetery. Stedet er en krigskirkegård for faldne vietnamesiske styrker, og en af de mest berømte af sin slags i landet. Mange af de soldater der ligger begravet her, omkom under fragtningen af materiel langs den berømte Ho Chi Minh sti der gik fra Nord-Vietnam gennem Laos og Cambodia og sluttede i den sydlige del af landet.
Du besøger også Vinh Moc tunellerne. Modsat Cu Chi tunellerne ved Saigon, der egentlig kun er et museumsområde, er Vinh Moc de originale, og langt de mest interessante i Vietnam. Disse tunneller blev bygget i årerne 1965 – 1967 og er mere end 2000 meter lange. Tunnellerne blev bygget af lokale vietnamesere fra Son Trung og Son Ha byerne, i et forsøg på at undgå de heftige bombardementer der var ved DMZ. Tunnellerne der flere steder går ned i en dybde af 30 meter var hjem for mange vietnamesere under krigen. I det store tunnel-kompleks oplever du hvorledes man indrettede livet med brønde, køkkener, hospitaler og værelser til de enkelte familier.
Efter frokost, som du nyder tæt ved Cua Tong stranden ved Det Sydkinesiske Hav, besøger du Khe Sanh. Khe Sanh var skueplads for det mest kendte slag under Viet Nam-krigen. Næste gang du hører Bruce Springsteens klassiker ”Born in the USA”, så bemærk at han i tredje vers, netop nævner Khe Sanh. Slaget ved Khe Sanh, hvor amerikanerne forsvarede et tilsyneladende ubetydeligt stykke land, blev et af de mest medieomtalte slag i den internationale presse. Frem til den dag i dag, er der stadig intet der vil gro på den landingsplads som amerikanerne forsvarede så godt.
Sidst på eftermiddagen er du vel tilbage i Hue.
Inkl. Morgenmad og frokost.
Læs vores rejseartikel fra den Den Demilitariserede Zone
8
Dag 8: Hoi An
Du forlader Hué og kører mod Da Nang på jeres rundrejse i Vietnam. Turen mod Da Nang er en af de smukkeste køreture i landet og du bevæger dig over de Tre Pagoders Pas og passere de berømte Marmorbjerge længere mod syd.
Sidst på formiddagen ankommer du til Hoi An, der uden tvivl er en af landets mest charmerende og bedst bevarede byer. Mange bygninger i den gamle UNESCO bydel – kinesiske, franske, japanske og vietnamesiske – er i dag fredede og fremstår som små arkitektoniske perler, der på helt særlig vis har overlevet mange års krig og uroligheder. Byen har en lang historie som travl handelsby, og i 17-1800-tallet, var det især mange handelsskibe fra Holland, Kina, Japan og Portugal der anløb Hoi An. Varerne der blev købt eller solgte var blandt andet silke, papir, te, sukker og elfenben.
Du oplever den gamle bydel på en gåtur, og du besøger blandt andet byens pulserende ferskvaremarked, hvor vareudbuddet er bredt, frisk, farve- og duftrigt. Du besøger også den gamle japanske bro, et gammelt handelshus og et værksted. Byen rummer et væld af forretninger med souvenirs, kunsthåndværk, skrædderbutikker og gallerier.
Byrundturen slutter i centrum af byen, hvor du nyder en velfortjent frokost.
Der vil være mulighed for at besøge et børnehjem. På grund af fattigdom vælger nogle familier at give deres børn til børnehjemmene. Flere og flere familier oplever, at deres børn bliver født handicappede på grund af eftervirkningerne af Agent Orange (det kemikalie amerikanerne spredte ud over store dele af Vietnam). Mange af disse børn ender også på børnehjemmene. Det børnehjem vi besøger, er et af de steder hvor de tager sig virkelig godt af de mange børn. Det er pæne og ordentlige forhold de bor under. Der er mange ansatte, både pædagoger, sygeplejersker og læger, som hjælper børnene med genoptræning mv. Ydermere er der også en del Vesterlændinge der vælger at give en hjælpende hånd med ved dette hjem. At besøge et børnehjem er en chance for at komme lidt bag om den turistmæssige del af Vietnam.
Inkl.: Morgenmad, frokost og aftensmad.
9
Dag 9: Hoi An
Dagen er på egen hånd.

Den smukke køretur fra Hue til Hoi An. Små landsbyer, markeder, kyststrækninger og lokalt liv.

Inkl.: Morgenmad
10
Dag 10: Boun Me Thout i Det Centrale Højland
Du forlader Hoi An og flyver til Det Centrale Højland, nærmere betegnet Boun Ma Thout. Buon Ma Thuot, der ligger på et ret fladt højland, i en gennemsnitlig højde på 536 m (1608 ft) over havet er hovedstad i Dak Lak-provinsen og også den største by i det centrale højland.
Efter frokost, kører vi til det smukke DrayNur vandfald. Dette er et af de mest berømte vandfald i det centrale højland i Vietnam (cirka 30 km fra Buon Ma Thuot City). Der er mulighed for at bade ved vandfaldet. Vi besøger på vejen tilbage til Buon Ma Thuot kaffe- og peberplantager.
Inkl. Morgenmad og frokost.
11
Dag 11: Boun Me Thout og Dalat
Efter morgenmad tager vi på en naturskøn køretur til Lak Lake. Ved ankomsten tager vi på kanotur på søen og besøger herefter det etniske folk Jun og deres landsby.
Vi forlader Lak-søen og kører ad snoede bjergveje, det smukke landskab langs hovedvej 27 til Dalat. (En af de smukkeste veje i det centrale højland). Vi gør flere holdt undervejs ved blandt andet Nam Ka hydro- dæmningen og lokal silkefabrikOvernatning på hotel i Da Lat.
Inkl. Morgenmad og frokost.
12
Dag 12: Dalat
Byrundtur i Dalat hvor du blandt andet besøger det farverige lokale marked, hvor det ofte bugner med friske jordbær. Der er mulighed for at prøvesmage nogle af de mere eksotiske frugter som Vietnam kan byde på. Du besøger også den lokale park, hvor du kan nyde synet af mere end 300 forskellige slags blomster, og netop denne store diversitet af blomster er det, der blandt andet gør denne park til noget ganske særligt. Den franske kolonitid sætter stadig sit præg på byen. Dette oplever du blandt andet når du passerer Hovedbanegården og Universitetet. Vi besøger også Bao Dai' sommerpalads, hvor den sidste kejser af Vietnam, Bao Dai (1913-1997) opholdt sig og regerede Vietnam fra 1949 til 1954.
Eftermiddagen byder på besøg ved Pongour-vandfaldet - et af de største vandfald i det centrale højland.

Den smukke by Dalat.

Inkl. Morgenmad og frokost.
13
Dag 13: Ho Chi Minh City i Sydvietnam
Vi flyver om morgenen til Ho Chi Minh City. Byen er ikke som Hanoi, men en by i en rivende udvikling, og samtidig den by som fremstår som den mest moderne i Vietnam. Det er i Saigon man måler landets økonomiske puls, og gaderne er da også fyldt nye biler og scooter, der alt sammen vidner om, at Vietnam for alvor har taget et økonomisk takeoff.
Du bor naturligvis centralt i Ho Chi Minh City, således at der er gåafstand til mange af de berømte cafeer, restauranter mv.
Resten af dagen er på egen hånd43.
Inkl. Morgenmad, frokost og aftensmad.
14
Dag 14: Ho Chi Minh City
Dagen er afsat til besøg ved nogle af byens historiske seværdigheder. Du besøger blandt andet Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset, som det tidligere blev kaldt. Du kommer naturligvis en tur inden for i paladset, og her mærker du virkelig historiens vingesus. Stedet oser langt væk af tiden omkring Vietnam-krigen.

Genforeningspaladset Saigon. I haven kan ses de 2 kampvogne fra de Nordvietnamesiske styrker der brød gitteret til paladset den 30. april 1975 og dermed gjorde en ende på Amerikaner-krigen, som den er kendt som i landet.

Du besøger også byens smukke katedral, der blev bygget i årerne 1877-1883, og ved siden af, er byens smukke posthus.
Efter frokosten er det tid til et besøg ved Museet for Amerikanske Krigsforbrydelser, der giver et rigtig godt indblik i, hvordan vietnameserne oplevede krigen.
Inkl.: Morgenmad, frokost og aftensmad.
15
Dag 15: Ho Chi Minh City
Dagen er på egen hånd i denne fantastiske storby inden hjemrejsen. Hotellet er placeret i centrum (distrikt 1), så der er gode muligheder for at opleve byen.
Det er muligt at forlænge rejsen med strandferie ved Ho Tram (cirka 2 timers kørsel fra Saigon) eller øen Phu Quoc der nåes med fly fra Saigon.
16
Dag 16: Hjemrejse og ankomst til Danmark
Hjemrejse og ankomst til Danmark.

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Essensen af Vietnam fra Nord til Syd
 • Alle udflugter inkluderet
 • Mange måltider inkluderet
 • Afstikker til Det Centrale Højland
 • Gode hoteller og lodges
“Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien travel og bestemt ikke sidste Har vi haft problemer undervejs har vi kunne få hjælp. Vi har fået alt planlagt hjemmefra med fly, hotel, transport, fået vejledning til ture eller hvad vi nu manglede. Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales". Pia

Dag-til-dag forløb:

Dag 1-2: Hanoi (Nordvietnam)
 • Afrejse fra Danmark og ankomst til landets hovedstad. Med Cykeltaxa i Det Gamle Kvarter, Cafebesøg og middag i tidligere fransk villa
Dag 3: Hanoi
 • Byrundtur med besøg ved Ho Chi Minh Komplekset, Litteraturtemplet og afslappende gåtur efter frokost
Dag 4: Halong-bugten
 • Sejlads i UNESCO-delen af den smukke Halong-bugt. Overnatning ombord på skibet
Dag 5: Hanoi
 • Efter frokost i Halong-bugten vender I retur til Hanoi hvor der er tid på egen hånd
Dag 6: Hue (Centralvietnam)
 • Byrundtur med sejlads på Perfume-floden og besøg ved det kejserlige citadel og thien muh pagoden
Dag 7: Hue og Den 17. Breddegrad
 • Heldagstur til den demilitariseret zone hvor man delte landet i 1954. I oplever Khe Sanh Militærbasen og Vinh Moc tunellerne
Dag 8: Hoi An
 • Smuk køretur fra Hoi An til Hue. Om eftermiddagen byrundtur i UNESCO-delen af Hoi An
Dag 9: Hoi An
 • Dagen er på egen hånd. Mulighed for at besøge China Beach
Dag 10: Boun Me Thout(Det Centrale Højland)
 • Etniske grupper og sejlads på Lak-søen
Dag 11: Dalat
 • Smuk køretur gennem bjergrige områeder til byen Dalat(1474 moh)
Dag 12: Dalat
 • En af vores egne favoritter i Vietnam. Dagen byder på byrundtur
Dag 13: Saigon (Sydvietnam)
 • Ad landevejen til Saigon
Dag 14: Saigon
 • Byrundtur med Genforeningspaladset, China Town og Krigsmuseet
Dag 15: Saigon
 • På egen hånd inden hjemrejsen påbegyndes
Dag 16: Ankomst Danmark
 

Hoteller på rundrejsen

Hanoi:
2 nætter HM Boutique hotel
Ha Long Bay:
1 nat La regina Legend
Hue:
3 nætter Rosaleen Hue
Hoi An:
2 nætter Royal Riverside Hotel
Boun Ma Thout:
1 nat Mương Thanh Buon Ma Thuột
Da Lat:
2 nætter Sammy hotel Da Lat
Ho Chi Minh city:
2 nætter Acnos Hotel
2 nætter Huong Sen hotel
Ho Tram:
3 nætter Melia Ho Tram Beach Resort
3 nætter Ho Tram Beach Boutique Resort & Spa
Phu quoc island:
5 nætter Luxury Boutique Resort

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.