Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud

Den Gyldne Trekant – 4 dage

separator
Pris fra 5700 4 dage / 3 nætter
Se mere
1
Dag 1: Chiang Mai - Tha Ton (inkl frokost)
Vi tilbyder 4 dage spændende dage ved Den Gyldne Trekant som er den allernordligste del af Thailand. Rejsen har udgangspunkt i Chiang Mai og afsluttes enten i Chiang Mai eller Chiang Rai. Dagen begynder med afhentning på dit hotel i Chiang Mai. Herfra går turen til en orkidéfarm i byenMae Rim, hvor du kan nyde de smukke blomster. Herefter venter flere naturoplevelser, når du skal besøge Chiang Dao elefantlejren og opleve et elefantshow samt elefantbadning. Dernæst er der tid til en times ridetur på elefantryg, inden der er frokost og transport til byen Tha To som er beliggende i den nordvestlige del af Thailand. Check ind på det naturskønne hotel Maekok River Village Resort hvorefter resten af eftermiddagen og aftenen er til fri disposition. Hotellet er beliggende ned til Kok floden.
2
Dag 2: Tha Ton (inkl morgenmad/frokost)
Denne morgen byder på en hyggelig cykeltur rundt i Tha Ton, hvor du rigtig kan opleve det lokale liv og det naturskønne område. Efter cykelturen stiger du ombord på en longtailbåd og sejler på Kok-floden. Du går i land flere steder og besøger lokale etniske grupper. Frokosten nydes på Karen Guest House, og derefter har du tid til at spadsere rundt i karen-landsbyen, inden båden sejler tilbage til Maekok River Village Resort. Vel tilbage på hotellet er turen kommet til at prøve kræfter med et spændende thai madlavningskursus.

Chiang Dao

3
Dag 3: Den Gyldne Trekant (inkl morgenmad og frokost)
Efter en god nats søvn tager vi hul på endnu en dag med mange oplevelser. Vi kører gennem bjergene til Mae Sai, som er grænsebyen til Burma. Her gør vi holdt, og du har tid til at betragte og udforske livet her i og omkring grænsebyen. Der er mange markeder i Mai Sai. Når frokosten er indtaget, fortsætter turen mod den Gyldne Trekant, hvor du kan glæde dig til en sejltur på Mekong-floden mellem de 3 lande Burma, Laos og Thailand. Efter bådturen er der tid til et besøg på et opiumsmuseum. Den Gyldne Trekant var før kendt som et område med stor produktion af opium. I løbet af dagen har du mulighed for også at besøge de langhalsede kvinder i karen-bjergstammen og/eller besøge Burma, hvis du ønsker. Du overnatter på Imperial Golden Triangle hotel ved den Gyldne Trekant og resten af dagen/aftenen er til fri disposition.
4
Dag 4: Chiang Mai/Chiang Rai (inkl morgenmad og frokost)
Efter morgenmaden skal du besøge den gamle hovedstad, Chiang Saen. Chiang Saen var før Chiang Mai hovedstad i det gamle Lanna-kongerige, som eksisterede i Nordthailand på samme tid som Sukhothai. Herefter fortsætter turen til Chiang Rai, hvor du skal opleve det gudesmukke og meget anderledes Hvide Tempel (Wat Arun). Når du har spist frokost påbegyndes en dejlig cykeltur rundt i Chiang Rai med en lokal cykeltaxa. Turen slutter med transport til lufthavnen eller dit hotel i Chiang Rai, eller du kan vælge at vende retur til Chiang Mai.
Rundrejsen er inkl.: al transport, engelsktalende lokalguide, entreer og udflugter, måltider som per program samt overnatning i delt dobbeltværelse.

Den Gyldne Trekant

Oplev den allernordligste del af Thailand. Turen tager udgangspunkt i Chiang Mai og vi arrangerer også gerne flyrejsen til/fra Chiang Mai samt dine øvrige ønsker til destinationer. Start f.eks med et par nætter i Chiang Mai og efter endt rundrejse kunne ferien fortsætte ved strandene i Sydthailand.
Den Gyldne Trekant:
Pris fra 5700 kr per person ved 2 personer. Pris fra 4300 kr per person ved 4 personer.
Prisen inkluderer:
  • Privat rundrejse
  • Engelsktalende lokalguide
  • Måltider jvf. program
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Alle entreer og aktiviteter jvf. program
  Prisen inkluderer ikke:
  • Drikkepenge
  • Øvrige måltider
  • Personlige udgifter
  • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
Mekongfloden ved Den Gyldne Trekant. Udsigt til Laos og Myanmar fra Thailand.

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.