Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud

Anbefalinger fra andre gæster

 

Vi har rejst i Sydøstasien i mere end 25 år og startede Asien Travel i 2010. Vi er et mindre(og uafhængigt) 100% danskejet rejsebureau med en god bagage af tilfredse og mange tilbagevendende gæster. Læs et udpluk af andre gæsters anbefalinger her:

“Vi har ikke fået skrevet til jer, og takket for en, som sædvanlig, fantastisk planlagt ferie. I er virkelig noget langt over det sædvanlige!
Hvad vi til gengæld har gjort, er at anbefale jer til alt og alle. :). Jeres tålmodighed, fleksibilitet, omsorg og generelt utroligt høje serviceniveau, lige fra første kontakt til de dejlige lokale guider, der virkelig gør alt for at få tingene til at gå op i en højere enhed, er guld værd. – Ovenikøbet til meget fair priser. Når vi har samlet tid og penge sammen, vender vi helt sikkert tilbage til jer igen, igen.”

– Lotte og Henrik

 

“Tusind tak for endnu en dejlig tur i 2024, og tak for den flotte kurv. Vi længes jo allerede nu efter Thailand igen.”

– Dorthe

“Vi vil blot sige mange tak for en rigtig god service i forhold til forslag, tilbud, planlægning og køb af rejse gennem jer. Vi har i marts haft en fantastisk tur til Thailand – Bangkok, Koh Chang, Koh Kood og til slut, Koh Mak. Vi har boet nogle rigtig skønne steder og al transport med både fly, bil og båd har ved hver eneste tur gået efter planen og var med til at gøre vores rejse rar og overskuelig!
Så blot en stor tak til jer – vi vil klart anbefale jer til familie og venner og helt sikkert tænke på jer når vi, forhåbentlig, skal en tur ud i verden igen 😊”

– Tanja

“Vi er nu hjemvendt fra endnu en fantastisk tur til Thailand 😊…Jeg vender tilbage senere på året, da vi påtænker en ny rejse i 2025”

– Charlotte

“Først og fremmest tak for endnu en veltilrettelagt rejse her i februar 2024. Det var en stor succes, og vi blev også taget godt imod i lufthavnen ved ankomst med en fin kurv med godter fra jer 😃 Det var en dejlig overraskelse at starte ferien på. Rigtig god stil. Tak for det 😊”

– Carina

“Tak for hjælpen for planlægningen ,af vores rejse, vi har været glade og tilfredse med samarbejdet , og vender gerne tilbage en anden gang ☀️”

– Lene

“Så er vi hjemvendt til DK igen. Vi vil godt takke for et kanon godt program 🙂 det sidste sted i Ho Tram fik os næsten til at falde bagover, det var mega fedt :-)”

– Charlotte

“Vores anden tur med Asien Travel. Service er i top, Søren er så god til at lytte og komme med gode forslag. Alt håndteret professionelt. God hjælp ved uforudsete begivenheder. Vores tur rundt i Sydthailand var yderst professionelt tilrettelagt – vi giver uforbeholdne anbefalinger herfra”

– Sanne

“Vi er nu kommet hjem fra en fantastisk ferie. Cambodia er et dejligt rejseland, folk er meget venlige, landet er meget smukt og spændende.”

– Pia

“Hjemkommet for godt en uge siden efter en skøn ferie i Thailand. Vi vil gerne takke dig for en så veltilrettelagt tur hvor alt er klappet til punkt og prikke fra vi satte os i flyet i Cph til vi landede igen. Skønne hoteller, fik endda en opgradering begge par til executive suite på RatiLanna i Chiang Mai, wow siger vi bare. Fine chauffører der ventede på os og bådsmænd der sejlede os til både Koh Yao Yai og Phi Phi. Kunne ikke gøres bedre.Vores 2 bestilte turer i Chiang Mai var super, især cykelturen og besøg på farmen var en speciel oplevelse vi sent vil glemme. Vi ved helt sikkert hvor vi skal henvende os hvis turen går til Asien igen”

– Mette

“Vi takker for den flotte velkomstkurv, som vi modtog fra jer i Bangkok lufthavn, da vi ankom om morgenen den 23/1-24. Det var en dejlig overraskelse med snack, lækker frugt og diverse drikkevarer, som gav os en skøn start på ferien. Igen var det hele, hoteller og transport, arrangeret så fint af jer fra Asien Travel”

– Peter og Joan

“Tak for en meget fint tilrettelagt tur, hvor vi på intet tidspunkt har ventet på fly, båd, minibus. Alt har klappet til fulde og vi har kun været omgivet af glade/positive mennesker. Rigtige gode hotelvalg som fuldt levede op til vores forventninger. Jeres rejsebureau vil fra os, kun få de bedste anbefalinger”

– Ulla & Niels

“Den bedste ferie vi nogensinde har haft takket være jer. ALT fungerede, ALT var lækkert, ALLE transporter fungerede 100% og både hotellet i Bangkok og på Koh Chang var super standard og det sødeste personale.Vi har været yderst tilfredse hele vejen igennem. I vil få vores varmeste anbefalinger til vores vennekreds, sociale medier og familien.”

– Lotte og Niels

“Det er 3. Gang vi rejser med jer. Og det er bestemt ikke sidste. Alt spiller bare. Afhentning, transport, hoteller(specielt buri rasa på koh paghan), øer, vejr. Ja i kan få æren for meget”

– Per

“Tusind tak for en rigtig god tur – alt fungerede bare som det skulle, og det var nogle dejlige steder vi boede. Jeg skal nok huske at anbefale jeres rejsebureau til andre. Og særlig tak for din anbefaling med dagene i Khao Sok nationalpark – det var altså et rigtigt fedt sted og nogle gode oplevelser vi kunne få der.”

– Heidi

“Fantastisk godt planlagt rejse til Thailand. 3 uger med øhop på koh kood, koh mak og koh chang. Alt spillede mht. Fly, hoteller, transport med bil og båd imellem destinationerne. Stor tak og ros til Søren, som virkelig ved, hvad han taler om og yder en fantastisk rådgivning og sparring ift valg af destinationer, hoteller mm og taler ud fra egen erfaring. Rigtig god service og fornuftige priser. Vi anbefaler Asien Travel til alle vi kender.”

– Carina

 “Vil helt klart give mine bedste anbefalinger til Asien Travel og det er ikke sidste gang, at vi booker en ferie hos dem”

– Tina

 “….vi nyder den sidste dag på Koh Lanta. Vi er super tilfredse med rejsen, alt har bare været helt perfekt..”

– Anders

 “Så har vi været hjemme i godt en måneds tid og drømmer os allerede af sted igen. Hold da op vi havde en fantastisk tur.. Vi er alle meget forelskede i Thailand. Vi vil til enhver tid anbefale dig/Jer til andre…”

– Bitten

 “Tak for en SUPER tur til Koh Chang i julen og nytår 2017/2018. Dejligt hotel med bungalow i Standkanten…De bedste anbefalinger til Asien Travel. De skal også stå for vores næste tur til Asien”

– Ian

“Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien travel og bestemt ikke sidste…Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales”

– Pia

“Kan kun sige at alt flaskede sig og 1000 tak for din planlægning af turen, det er ikke sidste gang vi rejser med jer..:)… Ingen vente tid på chaufførerne der skulle hente os og bringe os sikkert videre – der var så meget tryghed i rejsen…”

– Heidi

“Lige kommet hjem efter 4 uger i Kata Beach, et helt fantastisk rejseselskab alt klappede..”

– Svend Aage

“Lynhurtig hjælp og fantastisk service. Svarer hurtigt på alle henvendelser. Har rejst med Asien Travel flere gange og kommer også til at bruge dem for eftertiden”

– Dorthe

 “Vi vil gerne sige tusind tak til Asien Travel og Søren, som gjorde vores ferie helt uforglemmelig. Vi vender helt sikkert tilbage”

– Charlotte

“Det ser helt perfekt ud. Og umiddelbart ingen spørgsmål. I plejer jo at have styr på det.”

– Per

“Vel ankommen til Danmark…alt ved ferien gik som forventet, alt gik efter planen ingen forsinkelser”

– Egon

“Er lige kommet hjem efter en ferie til Bali. Og lad mig starte mig at sige det var en fantastisk tur. Har aldrig oplevet og set så meget på en ferie som denne. Guiden Willy var ikke mindre end fantastisk.”

– Helle

“Nu nyder vi opholdet i Bangkok. Vi har fået en fantastisk lejlighed. Alt transport har været perfekt. Vi er meget tilfredse. Vi kontakter jer helt sikker igen, når det er tid til at bestille næste års tur.”

– Mette

“Vi vender tilbage efter sommeren, for vi skal da afsted igen. Og tak for god service.”

– Ivan

“Vi siger også tusind tak for en dejlig tur hvor alt klappede, alt var bare perfekt”

– Else Marie

“I har været en stor hjælp til alt. Også hvad der havde med Covid-19 at gøre. I svarede hurtigt retur med svar på alle vores spørgsmål og vi var helt trygge da vi tog afsted.”

– Charlotte

“Vi fik vist aldrig mailet, efter vi kom hjem, men vi vil da gerne lige fortælle, at vi havde en fantastisk tur, og at vi endnu en gang var meget glade for jeres forslag og planlægning. Alle ”børn” – og voksne – var meget tilfredse med de lækre resorts og de dejlige øer. Transporten mellem stederne spillede også bare!..Og særlig tak for jeres gode service i forbindelse med vores lidt kaotiske afrejse. Hvis vi får mulighed for en tur en anden gang, ringer vi..:)”

– Katrine

“Hermed en lille tilbagemelding på vores tur til Thailand. Da det var vores første rejse til Thailand var vi selvfølgelig spændte, men hold da op en oplevelse vi har fået. Koh Lanta er bare en perfekt ø til at opleve det vi havde sat os for. Tusind tak for hjælpen med at sammensætte denne dejlige tur det hele klappede med hensyn til fly afhentning og transport til de respektive steder. Stor ros til jer herfra”

– Frank

“Vi er så klar og glæder os, det er en fornøjelse at være på jeres rejser, alt har fungeret alle de gange, jeg har været med, så vi glæder os bare til endnu en tur.”

– Jørn

“Vi befinder os rigtig godt her i Thailand 😎 og alt har, indtil nu – klappet perfekt 🙌

– Niels

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.