Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Ferie i Hua Hin, Thailands royale feriested

Ferieoplevelser i Hua Hin

Glæd dig til ferie i Hua Hin. Faktisk er Hua Hin oftest en lidt forkert betegnelse. For når man snakker om Hua Hin, så dækker det oftest også Cha-Am nord for og Khao Takiab syd for Hua Hin. Hua Hin er i kort afstand fra Bangkok(2,5 times kørsel) og det er med til at give byen et andet liv end mange andre destinationer. Mange fra Bangkok kommer her på forlænget weekender og ferie. Dette er med til at skabe et rigtig godt grundlag for markeder, restauranter og underholdning. Udover sit store natmarked centralt i byen er der også de to weekendmarkeder Cicada og Tamerind. Her er masser af street food, kunsthåndværk og hyggelige omgivelser. Og nord for Hua Hin finder man Sceenspace, et marked med fokus på lokalt design, så er man vild med markeder finder du sikkert noget her.

De mange besøgende fra Bangkok er også skyld i at Hua Hin er hjem til en del spisesteder i høj klasse. Er du til flymaskiner er Air Space et must, en restaurant med en kopi af verdens første flyver bygget i fuld størrelse hængende fra loftet. Hvis du mere ned på jorden og til chokolade, så overvej The Chocolate Factory, mest kendt deres chokolade desserter. Er man til Seafood er Big Fish and Bar et godt bud, de har et fokus på seafood grillet over kul. Så vil du spise rigtig godt og prøve specielle restauranter er Hua Hin et godt valg, her er mange.

Der er flere smukke strande ved Hua Hin og i omegnen

Hua Hin har egen banegård og det er muligt at nå hertil med tog fra Bangkok. Fra Hua Hin kan man via tog fortsætte rejsen sydpå til Suratthani. Fra Suratthani er der nem adgang til strandene ved Khanom og Koh Samui

Hua Hin har gode udflugtsmuligheder

Hua Hin byder også på nogle fantastiske udflugtsmuligheder i omkringliggende provinser.  Kui Buri National Park er fx det bedste sted hvis man vil se elefanter i det vilde, hvilket også er den bedste måde at opleve dem på. Parken er også hjem til anden gigant, Gauren. Verdens største vildtlevende okse og 4. største pattedyr på land – De kan veje helt op til 1.500 kg.

Den mere kendte Khao Sam Rot Yai Nationalpark bør også besøges en enkelt dag. Nationalparken er Thailands største vådområde og er hjem til hele 355 forskellige fuglearter. Her er fyldt med marskland, mangrove skov, kalkstensbjerge og -øer og smukke udkigspunkter. Kort sagt meget mere end for blot dem med interesse i fugle.

Faktisk byder Hua Hin på noget for de fleste, for her kommer mange forskellige mennesker. Det er ikke blot pensionister og golfspillere som rygtet nogle gange siger. Så er I et par der vil have ro, shopping og lækre spisesteder er Hua Hin værd at overveje. Det samme gælder for børnefamilierne som søger udflugter, underholdning og hygge. Alt sammen i kort afstand fra flere spændende destinationer i landet, for med sin korte afstand til Bangkok er her mange kombinationsmuligheder. Hua Hin er altid oplagt at oplagt at kombinere med fx Ayutthaya og Kanchanaburi. 

Sidst men ikke mindst er Hua Hin er, at det er et af Thailand tørreste områder. Det betyder at Hua Hin kan besøges næsten hele året. 

Vi tilbyder Thailand med ferie i Hua Hin. Se vores rejser her som kombinerer Hua Hin med øerne Koh Tao og Koh Samui. Vi skræddersyr gerne din næste ferie i Hua Hin og med mange års erfaring er vi sikre på at vi kan sammensætte den helt rigtige rejse til dig.

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.