81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Sydlaos og Koh Chang

Oplev det sydlige Laos med dets højland, vandfald og smukke natur. Rejsen byder på kaffeplantager, Mekong-floden, “De 4000 Øer” og det gamle tempel Wat Phou der er med på UNESCO-listen. Ferien slutter med strandferie på bjergrige og smukke Koh Chang i Thailand

15 dage / 12 nætter fra 14.480 kr

15 dage: Sydlaos og Koh Chang


 

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Ubon Ratchathai og Bangkok-København
 • Indenrigsfly fra Pakse eller Ubon Ratchathai til Bangkok
 • 6 nætters privat rundrejse i Laos med engelsktalende lokalguide
 • Alle entreer, transport og måltider jf. program
 • Privat transport fra Bangkok Lufthavn til Koh Chang t/r
 • 6 nætter i Thailand på Koh Chang (Superior eller Deluxe-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 14.480 kr pr person inkl. fly

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


6 nætters rundrejse og 6 nætters strandferie på Coconut Beach Resort Koh Chang fra 14.480 kr

6 nætters rundrejse og 6 nætters strandferie på Paradise Resort Koh Chang fra 15.300 kr

 

Coconut Beach Resort i 1 x Villa2/Wanishapool

Paradise Resort i 1 x Superior Garden View Bungalow

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

 

Rejser I som familie?

Denne rejse kan arrangeres som familierejse(eks 2 voksne og 2 børn under 12 år). Kontakt os og hør om mulighederne.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Overblik

Rejsen bringer dig til Champasak og det sydlige Laos. Rejsen har udgangspunkt i Pakse som er en af Laos store byer og en af de meget få byer der tilbyder ”storbyfølelse” i landet. Her er der god mulighed for at se lidt af, hvordan laoterne i de største byer lever. Fra Pakse sætter rejsen kurs mod det Bolavenske Plateau og Højlandet. Her besøges kaffeplantager og du får mulighed for at smage den lokale bryg - og se ristningen og arbejdet bag kaffen. På rundrejsen ses flere smukke vandfald, som turen byder på i en lind strøm. Du oplever også Sydøstasiens største vandfald på grænsen nær Cambodja.

Turen går også uden for højlandet. Man kommer forbi flere Khmer ruiner, fra den gang Khmer-rigets forposter gik langt nordpå i Sydøstasien. Turen går også forbi det berømte Wat Phou Tempel.

Turen byder på trekking blandt vådområder, rismarker og bjerge, og guiden vil fortælle om regionens fauna. Når rejsen går længst sydpå møder du de 4000 øer, som ligger midt i Mekongfloden. Du bor på den største af øerne. En ø med mange levn fra den franske koloniperiode. Opholdet på øen giver også rig mulighed for oplevelser og mulighed for udforskning på egen hånd.

Til slut går turen til Koh Chang, en rolig ø i Østthailand, med gode muligheder for afslapning, øhop og udflugter.

Vi har som udgangspunkt sammensat en rejse med 1 nat ved ankomst i Pakse, 6 nætters rundrejse i Laos og 5 nætter på Koh Chang. Husk vi sammensætter rejsen efter dine ønsker.

Bedste tid at besøge Laos er mellem oktober og april, når vejret er varmt og tørt. Den "grønne sæson/regntiden" falder mellem slutningen af maj og oktober.

"Hej Asien Travel, Vi vil gerne sige tusind tak, for endnu skøn rejse med jer til Thailand.Alt fungerede rigtig fint, lige fra fly til diverse transfer. Tusind tak for gode råd og vejledning. Vi kommer helt sikkert tilbage, næste gang vi skal til Thailand..:)"

Charlotte

"Hej Asien Travel, Godt nytår. Vil bare lige sige tak for veltilrettelagt tur. Virkelig en god oplevelse, uden nogen former for uheld, alt forløb som det skulle, -al transport fungerede perfekt."

Søren

Sydøstasiens største vandfald målt på volume. Vandfaldet er beliggende på grænsen mellem Laos og Cambodja

Bolevan Plateauet i Sydlaos

4000 Islands i Sydlaos. Mekongfloden kan her være op til 10 km bred. Der er mulighed for at se Irrawaddy delfiner i området

Afrejse og ankomst

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Herfra er der vidreflyvning til Ubon Ratchathai der er beliggende i Thailand og cirka 1 times kørsel fra Pakse i Laos. Det er også muligt med med fly fra Bangkok  til Pakse.

Dag 1. Pakse

Efter ankomst til Pakse møder du din engelsktalende lokalguide og chauffør. Herefter introduktion til Pakse og transport til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 2. Pakse – Bolaven Plateau og overnatning nær Tad Lo

Rejsen tager dig mod øst fra Pakse til det Bolavenske Plateau. Det Bolavenske Plateau er kendt for dets køligere temperature, og sin beliggenhed højt over Mekongdalen. Her starter vi med at tage hen til det maleriske tvilling vandfald Tad Fan. Bagefter besøger en lokal kaffeplantage, hvor du kan smage en kop af den lokale bryg. Vi forsætter herefter til Pakxong, hvor vi besøger Jhai Coffee House. Denne filantropiske kafferister køber sine bønner direkte hos lokale bødner og geninvestere alt overskudet tilbage i regionen. Vi vil også møde kafferisterne; lære om ristningsprocessen og virksomhedens sociale engagement. Om eftermiddagen vil vi udforske den fascinerende etniske minoritets landsby, Ban Bong Neua, en Alak landsby. Efterfølgende tager vi forbi en anden minoritets landsby, Ban Kokphung, en Katu landsby, hvor familiernes kister opbevares under husene. Dagens sidste stop er det smukke Tadlo vandfald, hvor der vil være mulighed for en svømmetur. Overnatning vi være i gode bungalows, lige ved siden af vandfaldet.

Overnatning: Tad Lo Lodge – Standard værelse

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 3. Tadlo til Kingfisher Eco Lodge

Efter morgenmaden forlader vi Bolevan plateauet. Første stop vil være det tillokkende Paxuam vandfald. Vi forsætter mod syd til Ban Muang, hvor vi vil se de atmosfæriske Khmer ruiner, templet Oup Mong, ved Ban Houei Tomo inde i skoven. Til slut kører vi til Kingfisher Eco Lodge, med ankomst omkring middag. Resten af dagen kan der slappes af, eller man kan udforske de smukke omkringliggende vådområder.

Overnatning: Kingfisher Lodge – Comfort Bungalow

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 4. Kingfisher – En dags trekking i junglen

I dag tager vi af sted for en dags trekking rundt om Phou Asa Mountain, og vil vi bevæge os gennem rismarker og vådområder. Turen vil bringe dig ind i den tropiske regnskov, som grænser omkring dette arkæologiske område. Landsbyguiden, med hjælp fra vores engelsktalende guide, vil lære dig om skovens mange lægeurter og og den tropiske fauna Guiden vil også gøre opmærksom på skovens tegn på fauna (spor og adfærd) og andre af skovens karakteristiske træk. Glæd dig til en dag i smukke naturomgivelser.

Overnatning: Kingfisher Lodge – Comfort Bungalow

Måltider inkluderet: Morgenmad

Glæd dig til Mekongfloden og de smukke vandfald

Kingfisher Ecolodge

Dag 5. King Fisher Lodge – De 4000 øer, Si Phan Don

Efter en tidlig morgenmad, vil vi køre til Ban Hatsaikhone. Her vil vi gå om bord på en privat lokal båd for en tur til de 4000 øer. Ved middagstid vil vi ankomme til den skønne ø Don Khone, hvor der vil være check in på Sala Done Khone og tid til at friske op. Om eftermiddagen vil vi udforske øen på cykel. Vi vil følge sporet af den gamle forladte jernbane og beundre nogle gamle bygninger fra det franske kolonitid. Vi vil også besøge det smukke Liphi vandfald, før vi kører tilbage til hotellet sen eftermiddag.

Overnatning på Khone Island: Sala Done Khone Hotel – Ban Lao Room

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 6. Khone Island – Khone Phapheng - Champasak

Efter morgenmaden forlader vi øen med båd og kører en kort strækning for at se det spektakulære Khone Phapheng vandfald. Det største og kraftigste vandfald i Sydøstasien. Vi tager derefter til Champasak, til Wat Phou, et historisk religiøst Khmer byggeri der kan dateres tilbage til det 5. århundrede. Dette dramatisk placeret tempel er et af højdepunkterne for enhver rejse til Laos. Om eftermiddagen kører vi til et idyllisk beliggende resort, med resten af dagen fri til afslapning.

Overnatning i Champasak: The River Resort – Riverfront værelse

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 7. Champasak – Fritid om morgenen – Solnedgang over Mekong

Nyd din fridag på egen hånd. Ud på den sene eftermiddag kan du stige om bord på mindre båd og se solnedgangen over prægtige Mekong. Vi vil også besøge “Havskildpadeøen” lige i midten af floden, her vil der være mulighed sundowners og canapés på stranden.

Overnatning i Champasak: The River Resort – Riverfront værelse

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 8.  Champasak – Pakse - Afgang

Afhængig af de flyafgang, vil der være tid til afslapning før vi kører tilbage til lufthavnen i Pakse med bil.

Måltider inkluderet: Morgenmad

Pre-Angkor templerne ved Wat Phou. Området er med på UNESCO-listen. Der er et tilhørende spændende museum

Vand, vand og vand. Der er masser af det på denne rundrejse

Kaffeplukkere ved Bolevan Plateauet

Du flyver fra Pakse tilbage til Bangkok. Herfra er der privat transport til skønne Koh Chang. Turen tager cirka 4 timer. Det er også muligt at kombinere med Hua Hin. For Koh Chang har vi valgt at tilbyde Coconut Beach Resort(Superior) og Paradise Resort(Deluxe). Du har som udgangspunkt 5 nætters strandferie, men husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker. Hjemrejse fra Bangkok

Skønne Koh Chang

Tad Lo Lodge, Bolaven Plateau

Tadlo Lodge ligger ved siden af Tad Lo-vandfaldet, og er en smuk lodge med enkle bungalows og en vidunderlig afslappet atmosfære. Der er en pool ved vandfaldet. Der er muligheder for elefantvandring. Hotellets restaurant der serverer gode lokale retter.

Stedet har udsigt over et af de mest berømte vandfald på Bolaven Plateau. Fantastisk beliggenhed

 

Kingfisher Ecolodge, Champasak

Kingfisher Ecolodge er beliggende i Champasak-provinsen (den sydligste provins i Laos). Stedet også kendt som "Emerald Triangle", som er græsenområdet mellem Laos, Thailand og Cambodja. Kingfisher Ecolodge er beliggende i smukke naturomgivelser med unikke naturbeskyttet vådområder

 

Ecolodgen er bygget ved hjælp af traditionelle byggematerialer og teknikker og blandet med moderne arkitektur

 

Sala Done Khone, 4000 Islands

Sala Done Khone har en fantastisk beliggenhed ved bredden af Done Khone, en af Mekong-flodens 4000 øer. Deres bungalows er omgivet af tropiske haver og bananplantager. Hotellet har en rigtig god restaurant. Om aftenen kan man gå langs flodbredden og finde små restauranter og forretninger.

 

Hotellet råder over flere værelsestyper, bla. flydende bungalows samt hotelbygning

 

The River Resort, Champasak

River Resort ligger 8 km fra UNESCO Wat Phou. Hotellet har dejlige værelser med aircondition og egen balkon.Hotellet råder over pool. Hotellet ligger cirka 25 minutters kørsel  40 minutters kørsel til Pakse International Airport.

Det er muligt at leje cykler på hotellet

 

Coconut Beach Resort, Koh Chang

 

Coconut er et familieejet resort ved Klong Phrao stranden. Der er dejlig pool, gode værelser og mulighed for at leje bungalows. Der er restaurant ved stranden og resortet fremstår meget hyggeligt. Coconut er beliggende ved mindre by med mulighed for indkøb mv. Det er en 3-stjernet standard til en virkelig fornuftig pris.

Vores mening: Coconut Resort fremstår som en af vores favoritter på Koh Chang. Der er hyggelig atmosfære, god stemning og god standard for pengene. Coconut kører stadig meget af deres administration uden brug af PC´ere, og det hele er meget lagt an på, at gæsterne skal komme helt ned i tempo. Et dejligt resort og hvor prisen for overnatninger næsten er forblevet uændret gennem flere år.

 

Paradise Resort

 

Paradise Resort er beliggende ved den rolige Klong Phrao strand. Det var et af de første beachfront resorts på Koh Chang. Paradise har en skøn opvokset have og dejlig strand. Tropisk idyl. Der er pool og børnepool. Tæt på Paradise Resort finder man bymiljø med supermarkeder, restauranter mv.

Vores mening: Mange af vores gæster vælger Paradise Resort og flere vælger at besøge stedet gang på gang. Det er dejlige bungalows, og der er mulighed for bungalows med havudsigt. Stranden foran Paradise har palmer/træer, så det er muligt at søge skygge selvom man er på stranden. Paradise Resort er et rigtig godt valg, også for børnefamilien.

Angkor Wat i Cambodia

Angkor Wat betragtes som en af de vigtigste kulturattraktioner i Sydøstasien. Dette mægtige tempelkompleks ved Siem Reap i Cambodia kan nåes f.eks fra Pakse Lufthavn eller via landevej. 4000 Islands er tæt på grænsen til Cambodja. Køretiden til Siem Reap er cirka 6 timer

 

Bangkok

Metropolis Bangkok byder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et væld af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og skybarer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinere ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Chao Phaya floden eller ved Silom og Sukhomwit Road der er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

 

Hua Hin

Thailands ældste feriested er beliggende 3 timers kørsel sydvest for Bangkok. Hua Hin her shopping, bymiljø og dejlige strande. Det er muligt med dagstur til River Kwai fra Hua Hin.

 

Luang Prabang(Laos)

Kombiner rejsen med UNESCO-byen Luang Prabang. Byen er efter vores mening en af de mest charmerede byer i Sydøstasien. En overskuelig by spækket med oplevelser og fransk kolonitidstil. Fra Luang Prabang er det muligt at flyve direkte til eksempelvis Bangkok. Ønsker du at kombinere med Luang Prabang vil du flyve dertil fra Pakse.

15 dage: Sydlaos og Koh Chang


 

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Ubon Ratchathai og Bangkok-København
 • Indenrigsfly fra Pakse eller Ubon Ratchathai til Bangkok
 • 6 nætters privat rundrejse i Laos med engelsktalende lokalguide
 • Alle entreer, transport og måltider jf. program
 • Privat transport fra Bangkok Lufthavn til Koh Chang t/r
 • 6 nætter i Thailand på Koh Chang (Superior eller Deluxe-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 14.480 kr pr person inkl. fly

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


6 nætters rundrejse og 6 nætters strandferie på Coconut Beach Resort Koh Chang fra 14.480 kr

6 nætters rundrejse og 6 nætters strandferie på Paradise Resort Koh Chang fra 15.300 kr

 

Coconut Beach Resort i 1 x Villa2/Wanishapool

Paradise Resort i 1 x Superior Garden View Bungalow

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

 

Rejser I som familie?

Denne rejse kan arrangeres som familierejse(eks 2 voksne og 2 børn under 12 år). Kontakt os og hør om mulighederne.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Overblik

Rejsen bringer dig til Champasak og det sydlige Laos. Rejsen har udgangspunkt i Pakse som er en af Laos store byer og en af de meget få byer der tilbyder ”storbyfølelse” i landet. Her er der god mulighed for at se lidt af, hvordan laoterne i de største byer lever. Fra Pakse sætter rejsen kurs mod det Bolavenske Plateau og Højlandet. Her besøges kaffeplantager og du får mulighed for at smage den lokale bryg - og se ristningen og arbejdet bag kaffen. På rundrejsen ses flere smukke vandfald, som turen byder på i en lind strøm. Du oplever også Sydøstasiens største vandfald på grænsen nær Cambodja.

Turen går også uden for højlandet. Man kommer forbi flere Khmer ruiner, fra den gang Khmer-rigets forposter gik langt nordpå i Sydøstasien. Turen går også forbi det berømte Wat Phou Tempel.

Turen byder på trekking blandt vådområder, rismarker og bjerge, og guiden vil fortælle om regionens fauna. Når rejsen går længst sydpå møder du de 4000 øer, som ligger midt i Mekongfloden. Du bor på den største af øerne. En ø med mange levn fra den franske koloniperiode. Opholdet på øen giver også rig mulighed for oplevelser og mulighed for udforskning på egen hånd.

Til slut går turen til Koh Chang, en rolig ø i Østthailand, med gode muligheder for afslapning, øhop og udflugter.

Vi har som udgangspunkt sammensat en rejse med 1 nat ved ankomst i Pakse, 6 nætters rundrejse i Laos og 5 nætter på Koh Chang. Husk vi sammensætter rejsen efter dine ønsker.

Bedste tid at besøge Laos er mellem oktober og april, når vejret er varmt og tørt. Den "grønne sæson/regntiden" falder mellem slutningen af maj og oktober.

"Hej Asien Travel, Vi vil gerne sige tusind tak, for endnu skøn rejse med jer til Thailand.Alt fungerede rigtig fint, lige fra fly til diverse transfer. Tusind tak for gode råd og vejledning. Vi kommer helt sikkert tilbage, næste gang vi skal til Thailand..:)"

Charlotte

"Hej Asien Travel, Godt nytår. Vil bare lige sige tak for veltilrettelagt tur. Virkelig en god oplevelse, uden nogen former for uheld, alt forløb som det skulle, -al transport fungerede perfekt."

Søren

Sydøstasiens største vandfald målt på volume. Vandfaldet er beliggende på grænsen mellem Laos og Cambodja

Bolevan Plateauet i Sydlaos

4000 Islands i Sydlaos. Mekongfloden kan her være op til 10 km bred. Der er mulighed for at se Irrawaddy delfiner i området

Afrejse og ankomst

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Herfra er der vidreflyvning til Ubon Ratchathai der er beliggende i Thailand og cirka 1 times kørsel fra Pakse i Laos. Det er også muligt med med fly fra Bangkok  til Pakse.

Dag 1. Pakse

Efter ankomst til Pakse møder du din engelsktalende lokalguide og chauffør. Herefter introduktion til Pakse og transport til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 2. Pakse – Bolaven Plateau og overnatning nær Tad Lo

Rejsen tager dig mod øst fra Pakse til det Bolavenske Plateau. Det Bolavenske Plateau er kendt for dets køligere temperature, og sin beliggenhed højt over Mekongdalen. Her starter vi med at tage hen til det maleriske tvilling vandfald Tad Fan. Bagefter besøger en lokal kaffeplantage, hvor du kan smage en kop af den lokale bryg. Vi forsætter herefter til Pakxong, hvor vi besøger Jhai Coffee House. Denne filantropiske kafferister køber sine bønner direkte hos lokale bødner og geninvestere alt overskudet tilbage i regionen. Vi vil også møde kafferisterne; lære om ristningsprocessen og virksomhedens sociale engagement. Om eftermiddagen vil vi udforske den fascinerende etniske minoritets landsby, Ban Bong Neua, en Alak landsby. Efterfølgende tager vi forbi en anden minoritets landsby, Ban Kokphung, en Katu landsby, hvor familiernes kister opbevares under husene. Dagens sidste stop er det smukke Tadlo vandfald, hvor der vil være mulighed for en svømmetur. Overnatning vi være i gode bungalows, lige ved siden af vandfaldet.

Overnatning: Tad Lo Lodge – Standard værelse

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 3. Tadlo til Kingfisher Eco Lodge

Efter morgenmaden forlader vi Bolevan plateauet. Første stop vil være det tillokkende Paxuam vandfald. Vi forsætter mod syd til Ban Muang, hvor vi vil se de atmosfæriske Khmer ruiner, templet Oup Mong, ved Ban Houei Tomo inde i skoven. Til slut kører vi til Kingfisher Eco Lodge, med ankomst omkring middag. Resten af dagen kan der slappes af, eller man kan udforske de smukke omkringliggende vådområder.

Overnatning: Kingfisher Lodge – Comfort Bungalow

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 4. Kingfisher – En dags trekking i junglen

I dag tager vi af sted for en dags trekking rundt om Phou Asa Mountain, og vil vi bevæge os gennem rismarker og vådområder. Turen vil bringe dig ind i den tropiske regnskov, som grænser omkring dette arkæologiske område. Landsbyguiden, med hjælp fra vores engelsktalende guide, vil lære dig om skovens mange lægeurter og og den tropiske fauna Guiden vil også gøre opmærksom på skovens tegn på fauna (spor og adfærd) og andre af skovens karakteristiske træk. Glæd dig til en dag i smukke naturomgivelser.

Overnatning: Kingfisher Lodge – Comfort Bungalow

Måltider inkluderet: Morgenmad

Glæd dig til Mekongfloden og de smukke vandfald

Kingfisher Ecolodge

Dag 5. King Fisher Lodge – De 4000 øer, Si Phan Don

Efter en tidlig morgenmad, vil vi køre til Ban Hatsaikhone. Her vil vi gå om bord på en privat lokal båd for en tur til de 4000 øer. Ved middagstid vil vi ankomme til den skønne ø Don Khone, hvor der vil være check in på Sala Done Khone og tid til at friske op. Om eftermiddagen vil vi udforske øen på cykel. Vi vil følge sporet af den gamle forladte jernbane og beundre nogle gamle bygninger fra det franske kolonitid. Vi vil også besøge det smukke Liphi vandfald, før vi kører tilbage til hotellet sen eftermiddag.

Overnatning på Khone Island: Sala Done Khone Hotel – Ban Lao Room

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 6. Khone Island – Khone Phapheng - Champasak

Efter morgenmaden forlader vi øen med båd og kører en kort strækning for at se det spektakulære Khone Phapheng vandfald. Det største og kraftigste vandfald i Sydøstasien. Vi tager derefter til Champasak, til Wat Phou, et historisk religiøst Khmer byggeri der kan dateres tilbage til det 5. århundrede. Dette dramatisk placeret tempel er et af højdepunkterne for enhver rejse til Laos. Om eftermiddagen kører vi til et idyllisk beliggende resort, med resten af dagen fri til afslapning.

Overnatning i Champasak: The River Resort – Riverfront værelse

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 7. Champasak – Fritid om morgenen – Solnedgang over Mekong

Nyd din fridag på egen hånd. Ud på den sene eftermiddag kan du stige om bord på mindre båd og se solnedgangen over prægtige Mekong. Vi vil også besøge “Havskildpadeøen” lige i midten af floden, her vil der være mulighed sundowners og canapés på stranden.

Overnatning i Champasak: The River Resort – Riverfront værelse

Måltider inkluderet: Morgenmad

Dag 8.  Champasak – Pakse - Afgang

Afhængig af de flyafgang, vil der være tid til afslapning før vi kører tilbage til lufthavnen i Pakse med bil.

Måltider inkluderet: Morgenmad

Pre-Angkor templerne ved Wat Phou. Området er med på UNESCO-listen. Der er et tilhørende spændende museum

Vand, vand og vand. Der er masser af det på denne rundrejse

Kaffeplukkere ved Bolevan Plateauet

Du flyver fra Pakse tilbage til Bangkok. Herfra er der privat transport til skønne Koh Chang. Turen tager cirka 4 timer. Det er også muligt at kombinere med Hua Hin. For Koh Chang har vi valgt at tilbyde Coconut Beach Resort(Superior) og Paradise Resort(Deluxe). Du har som udgangspunkt 5 nætters strandferie, men husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker. Hjemrejse fra Bangkok

Skønne Koh Chang

Tad Lo Lodge, Bolaven Plateau

Tadlo Lodge ligger ved siden af Tad Lo-vandfaldet, og er en smuk lodge med enkle bungalows og en vidunderlig afslappet atmosfære. Der er en pool ved vandfaldet. Der er muligheder for elefantvandring. Hotellets restaurant der serverer gode lokale retter.

Stedet har udsigt over et af de mest berømte vandfald på Bolaven Plateau. Fantastisk beliggenhed

 

Kingfisher Ecolodge, Champasak

Kingfisher Ecolodge er beliggende i Champasak-provinsen (den sydligste provins i Laos). Stedet også kendt som "Emerald Triangle", som er græsenområdet mellem Laos, Thailand og Cambodja. Kingfisher Ecolodge er beliggende i smukke naturomgivelser med unikke naturbeskyttet vådområder

 

Ecolodgen er bygget ved hjælp af traditionelle byggematerialer og teknikker og blandet med moderne arkitektur

 

Sala Done Khone, 4000 Islands

Sala Done Khone har en fantastisk beliggenhed ved bredden af Done Khone, en af Mekong-flodens 4000 øer. Deres bungalows er omgivet af tropiske haver og bananplantager. Hotellet har en rigtig god restaurant. Om aftenen kan man gå langs flodbredden og finde små restauranter og forretninger.

 

Hotellet råder over flere værelsestyper, bla. flydende bungalows samt hotelbygning

 

The River Resort, Champasak

River Resort ligger 8 km fra UNESCO Wat Phou. Hotellet har dejlige værelser med aircondition og egen balkon.Hotellet råder over pool. Hotellet ligger cirka 25 minutters kørsel  40 minutters kørsel til Pakse International Airport.

Det er muligt at leje cykler på hotellet

 

Coconut Beach Resort, Koh Chang

 

Coconut er et familieejet resort ved Klong Phrao stranden. Der er dejlig pool, gode værelser og mulighed for at leje bungalows. Der er restaurant ved stranden og resortet fremstår meget hyggeligt. Coconut er beliggende ved mindre by med mulighed for indkøb mv. Det er en 3-stjernet standard til en virkelig fornuftig pris.

Vores mening: Coconut Resort fremstår som en af vores favoritter på Koh Chang. Der er hyggelig atmosfære, god stemning og god standard for pengene. Coconut kører stadig meget af deres administration uden brug af PC´ere, og det hele er meget lagt an på, at gæsterne skal komme helt ned i tempo. Et dejligt resort og hvor prisen for overnatninger næsten er forblevet uændret gennem flere år.

 

Paradise Resort

 

Paradise Resort er beliggende ved den rolige Klong Phrao strand. Det var et af de første beachfront resorts på Koh Chang. Paradise har en skøn opvokset have og dejlig strand. Tropisk idyl. Der er pool og børnepool. Tæt på Paradise Resort finder man bymiljø med supermarkeder, restauranter mv.

Vores mening: Mange af vores gæster vælger Paradise Resort og flere vælger at besøge stedet gang på gang. Det er dejlige bungalows, og der er mulighed for bungalows med havudsigt. Stranden foran Paradise har palmer/træer, så det er muligt at søge skygge selvom man er på stranden. Paradise Resort er et rigtig godt valg, også for børnefamilien.

Angkor Wat i Cambodia

Angkor Wat betragtes som en af de vigtigste kulturattraktioner i Sydøstasien. Dette mægtige tempelkompleks ved Siem Reap i Cambodia kan nåes f.eks fra Pakse Lufthavn eller via landevej. 4000 Islands er tæt på grænsen til Cambodja. Køretiden til Siem Reap er cirka 6 timer

 

Bangkok

Metropolis Bangkok byder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et væld af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og skybarer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinere ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Chao Phaya floden eller ved Silom og Sukhomwit Road der er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

 

Hua Hin

Thailands ældste feriested er beliggende 3 timers kørsel sydvest for Bangkok. Hua Hin her shopping, bymiljø og dejlige strande. Det er muligt med dagstur til River Kwai fra Hua Hin.

 

Luang Prabang(Laos)

Kombiner rejsen med UNESCO-byen Luang Prabang. Byen er efter vores mening en af de mest charmerede byer i Sydøstasien. En overskuelig by spækket med oplevelser og fransk kolonitidstil. Fra Luang Prabang er det muligt at flyve direkte til eksempelvis Bangkok. Ønsker du at kombinere med Luang Prabang vil du flyve dertil fra Pakse.

Bestil tilbud

Højdepunkter:

Bolaven Plateau

Kaffe og te-plantager, etniske grupper og storslået natur. Glæd dig til højdesletterne i Sydlaos

 

Mekong

Oplev livet ved Mekong-floden i et område af Laos som ikke ser mange turister. Du rejser i området hvor Mekong-floden har sin største bredde

Vand

Rejsen byder på nogle af smukkeste og største vandfald i Sydøstasien. Området er en naturmæssig perle med stor diversitet i faunaen

4000 island

De mange øer i denne del af Mekongfloden har små lokalsamfund. De lever af Floden og med Floden. Der er flere levn fra den franske kolonitid(togbaner, bygninger mv.)

Tidlig Khmer-kultur

UNESCO templerne ved Wat Phou blev bygget tidligere end templerne ved Angkor i Siem Reap. Glæd dig til en af landets største historiske seværdigheder

 

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien.

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få rejseklager. Tilgengæld får vi dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Vi hjælper med dine rejsedrømme

Vi har rejst i Laos siden 1999 og kender de skønne steder og hvor du finder de store oplevelser

info@asientravel.dk

81 10 15 46

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.