Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Bali

Eksotisk rejseparadis med flotte strande, rig kultur og den skønneste natur

Rejser til Bali

Balis rige og mangfoldige kultur kombineret med idylliske strande, natur og den paradisiske følelse Øen giver gør det til en favoritdestination i Asien.

Bali eller ”Gudernes Ø” er synonym med en Ø hvor næsten alt har en åndelig betydning og hvor kulturen udspiller sig på alle niveauer i livet. Som rejsende til Bali vil man typisk opleve religiøse ceremonier, optog med traditionel musik og dans og et enestående landskab af mere end 10.000 templer. Øens åndelige centrum er bjergtoppen Gunung Agung på øens højeste vulkan, Mount Agung.

Bali er en af de mest populære destinationer i Asien og besøges af turister fra hele verden. Bali er synonym med uendelige idylliske strande, terrasserede rismarker, eksotiske solnedgange og et storslået ø-paradis. Bali indbyder til yoga, meditation, trekking, surfing og lækre kulinariske oplevelser. Der er så meget at se og opleve på Bali!

Bali har mange destinationer: Ubud er selve hjertet af Bali og det sted hvor øens kultur synes mest på display. Ubud er omkranset af rismarker, templer og gamle monumenter. Sanur på den østlige side af Bali er ideelt for familieferie med sine flotte strande og afslappede stemning. Ved Kuta, Seminyak og Kerobokan har man det meste natteliv, forretninger og flest turister. Strandene her er populære for især surfing. På den nordlige og vestlige del af Bali er der gode dykkerspots og området ser få turister og er tyndt befolket

Den største af de tre øer, Gili Trawangan er omkring tredive minutter med båd fra Lombok og 3 timer fra Bali. Strandene ved Gili-øerne er kridhvide, vandet er smukt klart blåt, og øerne er perfekt placeret til at se solnedgange over Balis Mt Agung og solopgang over Lomboks Mt Rinjani. Det er ikke mere end tredive år siden Gili-øerne var ubeboet og den gang var det det de søfarende Bugis-folk fra Sulawesi der kendte til området.

På en rejse til Bali er der også god mulighed for at besøge de omkringliggende øer. De smukke Gili øer kan nås med båd fra Bali. Øerne har dig idylliske strande med hvidt sand, turkist og blåt vand, havskildpadder og fantastiske dykkersteder. Det eneste transportmiddel, du finder, er cykler og hestevogne, da der ikke er motoriseret trafik. Gili-øerne, der også kaldes ‘Maldiverne i Asien’, er 3 øer som hver har deres egen charme og appel. Sejlturen til Gili-øgruppen der er lokaliseret øst for Bali i Lombokstrædet tager cirka 3 timer.

Gili Trawangan er den største og mest populære ø på de 3 Gili-øer. Trawangan har afslappet stemning og er godt til dykning og snorkling, surfing og svømning med skildpadder. På den østlige side af Trawangan har man ”fest-siden” hvor der er strandklubber, barer og restauranter.

Gili Meno har et meget lokalt islæt og er en fantastisk lille ø der passer perfekt til en ferie hvor man er fuldstændig uforstyrret af omverdenen. Gili Meno har luksuriøse resorts og tiltrækker blandt andet mange bryllupsrejsende og romantiske par. Gili Meno er ideelt for svømning, snorkling, dykning og middage med solnedgang på stranden.

Gili Air er perfekt til ro og afslapning. Har du lyst til yoga og meditation på stranden vil du elske Gili Air. Snorkling, dykning, ridning på stranden er alt sammen en del af Gili Air-atmosfæren.

Den bedste tid at besøge Bali er i sommermånederne juni, juli og august, når øens vejr er tørrest og dagene generelt solrige. Dog kan Bali besøges hele året

Har du lyst til at opleve Bali så skriv til os. Vi har arbejdet med rejser til Bali i mange år

Surfint ved Kuta Beach på Bali
Risterrasser ved Ubud
Ulun Danu Bratan Tempel - Det berømte "vandtemple" ligger ved kanten af Bratan-søen og er dedikeret til søgudinden og guderne af Batur-bjerget og Mount Gunung Agung.

Fakta om Bali

Provinshovedstad
Denpasar
Sprog
Balinesisk
Valuta
Indonesiske rupier
Klima
Tropisk
Største by
Denpasar
Vulkanen Batur er populær til trekking. Batur omgiver den store Batur-sø og indbyder til varme kilder og templer. Oplev fantastiske udsigter solopgange fra området.
Balinesisk dans er en gammel tradition og er en del af det religiøse og kunstneriske udtryk for balineserne. Det er dynamisk, kantet og intenst udtryksfuldt. Det er en smuk, langsomt bevægende og meget betagende dans!

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.