Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud

Modern & Beautiful

Experience of Our Travelers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi posuere tempor mauris, nec imperdiet mi rutrum eget. Donec quis ligula in tellus dictum consequat.

Experience Firsthand

Top Video Review From Our Tours

Modern & Beautiful

Our Most Popular Adventures

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi posuere tempor mauris, nec imperdiet mi rutrum eget. Donec quis ligula in tellus dictum consequat.

m

Last Minute Offer 

Aerial view of Cape Town with Cape Town Stadium

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsn gravida. Pro ain gravida nibh vel velit an auctor aliqueenean ollicitudin ain gravida nibh vel version an ipsum. Lorem ipsim dolor sit amet auctor aliqueenean ollicitudin.

Fantastiske oplevelser på vores 3. rejse med jer!

"Det er 3. Gang vi rejser med jer. Og det er bestemt ikke sidste. Alt spiller bare. Afhentning, transport, hoteller(specielt buri rasa på koh paghan), øer, vejr. Ja i kan få æren for meget"

Per,

En uforglemmelig tur takket være jeres fantastiske anbefalinger!

"Tusind tak for en rigtig god tur - alt fungerede bare som det skulle, og det var nogle dejlige steder vi boede. Jeg skal nok huske at anbefale jeres rejsebureau til andre. Og særlig tak for din anbefaling med dagene i Khao Sok nationalpark - det var altså et rigtigt fedt sted og nogle gode oplevelser vi kunne få der."

Heidi,

En velplanlagt tre-ugers øhop i Thailand med Asien Travel – Fantastisk oplevelse!

"Fantastisk godt planlagt rejse til Thailand. 3 uger med øhop på koh kood, koh mak og koh chang. Alt spillede mht. Fly, hoteller, transport med bil og båd imellem destinationerne. Stor tak og ros til Søren, som virkelig ved, hvad han taler om og yder en fantastisk rådgivning og sparring ift valg af destinationer, hoteller mm og taler ud fra egen erfaring. Rigtig god service og fornuftige priser. Vi anbefaler Asien Travel til alle vi kender."

Carina,

Kirsten

"Først og fremmest mange tak fordi du var med til at sørge for at vi fik en fantastisk dejlig tur til Koh Chang og Koh Kut i februar 2023."

Katrine

"Vil bare lige sige tak for en super veltilrettelagt tur. Vi havde to fantastiske uger, kæmpe oplevelser (skøn opkvalificering på Halong Bugten :-)), søde og dygtige guider, og alt klappede bare. Når man kun har 2 uger til at opleve et land, er det bare så vigtigt, at logistikken er på plads, og det var den! Ingen spild tid el lign. TAK 🙂 "

Charlotte

"Så er vi vendt hjem, fra endnu en skøn tur til Thailand, arrangere af jer... tak for en fantastisk god rejse".

Helle

"Er lige kommet hjem efter en ferie til Bali. Og lad mig starte mig at sige det var en fantastisk tur. Har aldrig oplevet og set så meget på en ferie som denne".

Kim

"Vi vil blot sende Dig en stor tak for din tid! Både under udarbejdelsen samt efterfølgende opdatering på fly ændringer. Vi har været meget tilfreds med Din evne til at svare hurtigt og præcist i planlægningsfasen og efterfølgende opdateringer"

En perfekt afslutning på en fremragende rejse med Asien Travel

"....vi nyder den sidste dag på Koh Lanta. Vi er super tilfredse med rejsen, alt har bare været helt perfekt.."

Anders,

Gentagne fantastiske oplevelser med Asien Travel - Varmt anbefalet!

“Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien travel og bestemt ikke sidste...Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales".

Pia,

Lynhurtig og fantastisk service med Asien Travel

"Lynhurtig hjælp og fantastisk service. Svarer hurtigt på alle henvendelser. Har rejst med Asien Travel flere gange og kommer også til at bruge dem for eftertiden"

Dorthe,

h

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.