m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP

Sydvietnam og strande på Phu Quoc

separator
Pris fra 12690 17 dage / 14 nætter
Se mere

Sydvietnam og strande på Phu Quoc

fra 12690 per person

Oplev Ho Chi Minh City (Saigon), Mekongdeltaet, flydende markeder og strandene på landets største Ø, Phu Quoc. Det er en rejse der byder på en kombination af rundrejse med spændende dagsudflugter og afsluttende strandferie. Rejsen er på privat basis, dvs. kun for dig.

”Så er vi tilbage i DK efter en fantastisk tur til Vietnam..:) Tak for god tilrettelæggelse af turen, det har været helt fantastisk.”, Charlotte

Denne rejse bringer dig til Ho Chi Minh City (HCMC). Det er Vietnams største by og det økonomiske centrum for landet. HCMC er byen der er trendsættende for resten af landet. Glæd dig til at opleve flere af de historiske bygninger fra tiden med Vietnam Krigen og den Franske Kolonitid. Du oplever bla. Genforeningspaladset der var et af de sidste evakuerings-steder da amerikanerne forlod Vietnam i 1975 og krigen fik sin afslutning. HCMC er en rejse i store historiske epoker. Glæd dig også til Cu Chi Tunnellerne der beretter om Vietnam Krigen samt hvorledes Viet Cong soldater levede i underjordiske gange. For HCMC byder vi også på hektiske China Town i distrikt 5, Krigsmuseet, Ben Tranh Markedet og mulighed for kaffe på det sted hvor journalisterne rapporterede tilbage fra under Vietnam Krigen.

Rejsen fortsætter sydpå til Mekongdeltaet. Mekongfloden løber fra Kina gennem Laos og Cambodia og munder ud i Det Sydkinesiske Hav i Sydvietnam. For Sydvietnam finder man et stort netværk af bifloder. Mekongdeltaet er det vigtigste landbrugsområde i Vietnam. Det er landets riskammer og mange andre afgrøder dyrkes også. Floderne bliver brugt til at fragte afgrøderne og andre varer og der er livlig handel. Du oplever Sydøstasiens største flydende marked ved Cai Rang. En helt enestående oplevelse hvor du sejler rundt blandt de mange både og oplever et farverigt miljø.

Efter Mekongdeltaet fortsætter rejsen til Phu Quoc. Phu Quoc er den største Ø i Vietnam og her finder du smukke strande, lokale miljøer og et køkken som er ganske fantastisk. Nyd dagene på Phu Quoc og tag evt. på bådture eller opleve øens seværdigheder.

Vi har som udgangspunkt sammensat en rejse med 4 nætter i Saigon, 2 nætter i Can Tho (Mekongdeltaet) og 8 nætter på Phu Quoc. Husk vi sammensætter rejsen efter dine ønsker.

 • Destination
 • Rejseperiode
  Oktober-april
 • Pris pr. person fra kun
  12.690,-
 • Rejseform
  Oplevelser og strand: Du har 6 nætters rundrejse og 8 nætters strandferie på Phu Quoc. Mulighed for flere nætter al afhængig af dine ønsker til rejsen. Rejsen kan også arrangeres som familierejse.
 • Prisen inkluderer
  4 x Frokost
  6 nætters rundrejse
  8 nætter på Phu Quoc
  Al planlagt transport
  Alle skatter og afgifter
  Fly København-Saigon t/r
  Fly Saigon-Phu Quoc t/r
  God service
  Ingen skjulte gebyrer
  Morgenmad dagligt
  Rejsegarantifonden
  Udflugter inkluderet
 • Prisen inkluderer ikke
  1 nat Bagan
  1 nat Yangon
  12 nætter Koh Chang
  12 nætter Koh Lanta
  12 overnatninger
  12 x Frokost
  2 nætter Bangkok
  2 nætter Cameron Highlands
  2 nætter Inle Lake
  2 nætter Mandalay
  2 nætter Mekong-Delta
  2 nætter Mulu
  2 nætter Saigon
  2 nætter Taman Negara
  3 nat Yangon
  3 nætter Bagan
  3 nætter Da Lat
  3 nætter Inle Lake
  3 nætter Khao Sok
  3 nætter Koh Kood
  3 nætter Koh Mak
  3 nætter Koh Ngai
  3 nætter Koh Phangan
  3 nætter Koh Tao
  3 nætter Kuala Lumpur
  3 nætter Kuching
  3 nætter Malacca
  3 nætter Ngapali Beach
  3 nætter Phi Phi
  3 nætter Phnom Penh
  3 nætter River Kwai
  3 nætter Saigon
  3 nætter Siem Reap
  3 nætter Sydvietnam
  4 nætter Koh Lipe
  4 nætter Koh Samui
  4 nætter Krabi
  4 nætter Lombok
  4 nætter Ngapali Beach
  4 nætter Nordvietnam
  4 nætter på Gili Trawangan
  4 nætter Sandakan
  5 nætter Chiang Mai
  5 nætter Hua Hin
  5 nætter Koh Lanta
  5 nætter Kota Kinabalu
  5 nætter Phuket
  6 nætter Koh Chang
  6 nætter Koh Samui
  6 nætter på Bali
  6 nætter Perhentian Island
  6 nætter Phan Thiet
  6 x Dinner
  7 nætter Centralvietnam
  7 nætter Koh Chang
  7 nætter Koh Rong
  7 nætter Kota Kinabalu
  7 nætter på Koh Chang
  7 nætter Pangkor Laut
  7 nætter Phan Thiet
  7 nætters rundrejse
  9 nætter ved stranden
  Al ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
  Alle flyrejser
  Alle udflugter
  Engelsktalende guide
  Evt. afbestillingsforsikring
  Evt. rejseforsikring
  Fly Bangkok-København
  Fly Chiang Mai-Bangkok
  Fly CPH-Kuala Lumpur t/r
  Fly Koh Samui-København
  Fly Krabi-København
  Fly København-Bangkok
  Fly København-Bangkok t/r
  Fly København-Chiang Mai
  Fly København-Denpasar
  Fly København-Hanoi
  Fly København-Koh Samui t/r
  Fly København-Krabi t/r
  Fly København-Kuala Lumpur t/r
  Fly København-Kuching/Kota Kinabalu-København
  Fly København-Phuket
  Fly København-Phuket t/r
  Fly København-Siem Reap
  Fly København-Thailand t/r
  Fly København-Ubon Ratchathai
  Fly Pakse-Bangkok
  Fly Phnom Pehn-København
  Fly Saigon-København
  Fly Siem Reap-Saigon
  Indenrigsfly
  Personlige fornødenheder
  Privat rejse med engelsktalene lokalguide
  Tillæg enkeltværelse
1
Dag 1: Afrejse
Du afrejser fra valgt lufthavn.
2
Dag 2: Velkommen til Ho Chi Minh City
Vores chauffør og lokalguide møder dig efter ankomstformaliteterne og herefter er der privat transport til Huong Sen Hotel. Som hjertet og sjælen af Sydvietnam, er Ho Chi Minh City en travl, dynamisk og flittig by. Det er ikke kun den landets største by, men også den økonomiske hovedstad og Vietnams trendsætter. Huong Sen Hotel er beliggende i distrikt 1 (centrum) og der er dermed nem adgang til bycentrum hvor du blandt andet kan se flere historiske franske kolonitidsbygninger. Det er også her hvor du finder store åbne områder/parker. Et oplagt sted for en gåtur.  
Aftenen er på egen hånd.
Hotel: Huong Sen Hotel. En god 3-stjernet standard i centrum af Saigon. Du er i nem gåafstand til flere af byens attraktioner, restauranter og shoppinggader. Vores favorithotel for Saigon. Vi tilbyder overnatning i deres Premier Deluxe værelser. Hotellet har pool og fitness. Store værelser på cirka 30m2. Der er minibar, aircondition og mulighed for enkeltsenge eller dobbeltseng. Et centralt placeret hotel til en rigtig god pris.
3
Dag 3: Byrundtur Ho Chi Minh City
På denne dag oplever du flere af byens store seværdigheder og distrikter.
Morgen: Du starter dagen med at udforske den fantastiske atmosfære omkring det livlige China Town. Mærk rytmen af de travleste og mest farverige scener af Binh Tay Marked (stort indendørs kinesisk marked) og Thien Hau Tempel, som efter vores mening er et af de smukkeste templer i byen. Du besøger bagefter det interessante og informative Krigs Museum. Frokosten indtager du på samme restaurant som hvor Bill Clinton i sin tid spiste. Du nyder landet nationalret, nudelsuppe.
Eftermiddag: Du besøger Genforeningspaladset som var bopæl for Sydvietnams Præsident indtil Krigens afslutning i april 1975. Fortsæt med at se nogle imponerende franske koloniale bygninger inklusiv Notre Dame Katedral og det Gamle Central Postkontor. Du besøger også det pulserende Ben Thanh Marked. Vi lægger vejen forbi et af byens rigtig gode udsigtspunkter. Her kan du nyde synes af Saigon Downtown. Det vil her være muligt at købe en forfriskning. Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.
Inkl. Morgenmad og frokost.
Hotel: Huong Sen Hotel
4
Dag 4: Cu Chi Tunnellerne og Cao Dai
På denne dagstur oplever du en blanding af kultur og historie. Du forlader Ho Chi Minh for en dag og oplever nogle af de nærliggende attraktioner. Først besøg er ved Cao Dai Templet i Tay Ninh. Dette er et farverigt tempel som kombinerer Buddhisme, Taoisme, Konfucianismen, Kristendom og Islam. Lokaliseret ca. 100 km fra Ho Chi Minh By, er templet domineret af det alt-seende øje, et arkitektonisk vidunder, et sammensurium af forskellige stile fra dets bidragene religioner og ornamenteret i strålende farver. Templet er et meget specielt syn og en meget interessant oplevelse.
Efter frokost besøger du Cu Chi Tunneller. Dette er et velkendt historisk levn fra den vietnamesiske revolution. Som særpræget arkitektur, er dette spindelvævsagtige tunnel kompleks et netværk af underjordiske udgravninger som er over 200 kilometer lange, og består af mange lag og sving med møde-, leve- og kampkvarterer hvor vi på førstehånds lærer hvordan Viet Cong soldater levede under Vietnam krigen. Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.
Inkl. Morgenmad og frokost.
Hotel: Huong Sen Hotel
5
Dag 5: Ho Chi Minh City
Dagen er på egen hånd. Brug dagen på at opleve byens historiske cafeer eller nogle af shopping områderne med blandt andet stort udbud af silkeprodukter. Der er også flere gode restauranter der kan anbefales. Desuden bor du i gåafstand til Saigon River, som er et godt udgangspunkt for en gåtur. Vi hjælper gerne med inspiration til hvad du kan bruge denne fridag til. Husk vi skræddersyr rejsen efter dit behov. I stedet for en dag på egen hånd er det også muligt at fortsætte rejsen ned i Mekongdeltaet og evt. tage en dag er her.
Inkl. Morgenmad
Hotel: Huong Sen Hotel
6
Dag 6: My Tho og Can Tho - Mekongdeltaet
Du forlader Ho Chi Minh by, og kan nyde den naturskønne rejse langs den Nationale Motorvej som grænser op mod grønne rismarker. Det er en smuk rejse ned i Mekongdeltaet, som er Vietnams ”riskammer”. Ved ankomst til My Tho, besøger du Vinh Trang Pagoden, og kommer på en afslappet bådtur langs floden, hvor du ser styltehuse, frugtplantager og fiskelandsbyer langs flodbredden. Fortsæt til Tortoise Ø, hvor vi spiser frokost i lokalt. Derefter en bådtur til An Khanh – en mindre turistet attraktion i Ben Tre. Du kommer på en sejltur med en hånd-roet sampam under skyggen af vandkokosnødstræerne langs de naturlige kanaler. Herefter bydes du på lokal frugt og honningte til lyden af ”Sydlig vietnamesisk folkemusik”, udført af de lokale. Du besøger også en familievirksomhed som er indbegrebet af den idylliske landlige livsstil, smag lækkert kokosslik og oplever det lokale liv imens du strejfer igennem frugtplantagerne og landsbyerne. Fortsæt til Can Tho. Overnatning på hotellet. Fritid til f.eks at besøge Can Tho marked.
Inkl. Morgenmand og frokost.
Hotel: Fortuneland Hotel. Et 3,5-stjernet hotel. Beliggende centralt i Can Tho (hovedbyen i Mekondeltaet). Hotellet har pool, fitnesscenter og WIFI. Fortuneland klarer sig godt på Tripadvisor.  
7
Dag 7: Can Tho - Mekongdeltaet
Dagen byder på en afslappet bådtur for at udforske de maleriske smukke bifloder i den Nedre Flod (Bassac Floden). Du besøger Cai Răng flydende marked som er det største flydende marked i Sydøstasien. Et virkelig smukt syn og med mange sanseoplevelser. Herefter besøger du en nærliggende landsby. Besøg ved frugthave. Dagen er med frokost. Du er tilbage på hotellet i Can Tho hen på eftermiddagen. Aftenen er på egen hånd.
Inkl. Morgenmad og frokost.
Hotel: Fortuneland Hotel
8
Dag 8: Phu Quoc
Efter morgenmanden har du tid på egen hånd indtil flyafgangen mod øen Phu Quoc.
Du har dagene 8 til 17 på Phu Quoc. Dagene er inkl. morgenmad. På Phu Qouc har vi valgt et skønt 3-stjernet strandresort. Bo i bungalow ved en af de bedste strande på Phu Quoc.
Phu Quoc er smukt beliggende i Den Thailandske Bugt, blot 12 km fra Cambodia og 40 km fra Ha Tien på det vietnamesiske fastland. Det er den største ø i Vietnam, og her finder man lange smukke sandstrande, lokalt liv, en afslappende atmosfære og lækre hoteller. Phu Quoc er som skrevet den største ø i Vietnam, og er sådan cirka på størrelse med Singapore. På øen bor der ca. 100.000 indbyggere, hvoraf omkring 60% er tilflyttere fra andre områder i landet. De fleste lokale bor i Duong Dong, som er hovedbyen på øen, og som ligger centralt placeret på øens vestkyst.
På Phu Quoc vil du ikke møde særlig mange turister endnu, men der er i disse dage stor udvikling på øen, så øen i fremtiden vil blive en stor turistdestination, som man også kan finde det i f.eks. Thailand. Indtil videre finder man de fleste hoteller omkring Long Beach, som er en lang smuk sandstrand med roligt skvulpende vand. Her er man i gåafstand fra øens største by, Duong Dong, og det livlige natmarked. Ønsker man dog endnu roligere omgivelser, er der dejlige hoteller både nord og syd for Duong Dong, hvor man som gæst har strandene helt for sig selv.
Fordi der endnu ikke har været den store turismeindustri på øen, er det stadig et meget autentisk møde du vil få med dette strandparadis. Det livlige natmarked og street seafood er blot én interessant og uundgåelig del af oplevelsen her. De smukke strande taler for sig selv - her kan man ligge hele dagen og nyde livet. Der findes også gode dykker- og snorklingsteder omkring øen, og det er muligt at opleve, hvordan livet leves af de lokale, hvis du bevæger dig rundt på øen.
Højdepunkter
 • Smukke sandstrande
 • Lækre hoteller
 • Uspoleret ferieparadis
 • Seafood og vietnamesiske specialiteter
 • Autentisk lokal atmosfære og kultur
 • Natmarked i Duong Dong
 • Afslapning og selvforkælelse
 • Gode dykning- og snorklingmuligheder
9
Dag 9: Phu Quoc
Dagen er på egen hånd
10
Dag 10: Phu Quoc
Dagen er på egen hånd
11
Dag 11: Phu Quoc
Dagen er på egen hånd
12
Dag 12: Phu Quoc
Dagen er på egen hånd
13
Dag 13: Phu Quoc
Dagen er på egen hånd
14
Dag 14: Phu Quoc
Dagen er på egen hånd
15
Dag 15: Phu Quoc
Dagen er på egen hånd
16
Dag 16: Phu Quoc og hjemrejse
Efter endt ophold på Phu Quoc sørger vi for transporten til Lufthavnen og din hjemrejse kan begynde.
17
Dag 17: Ankomst Danmark
Ankomst Danmark

Højdepunkter Sydvietnam

Ho Chi Minh City

Glæd dig til Franske Kolonitidsbygninger, Saigon River og en by der sætter pulsen for Vietnam. HCMC er en by i bevægelse og hvor kultur og modernitet er på display. Byen byder på et væld af oplevelser

Cao Dai og Cu Chi Tunnellerne
Cao Dai templet er en farvestrålende og mærkværdig oplevelse. Religionen fusionerer de store Verdensreligioner og templet er et meget interessant besøg. Du oplever også de velkendte Cu Chi Tunnellerne der beretter om Vietnam Krigen
Det vietnamesiske køkken
Vietnam er et langstrakt land med store regionale forskelle. Dette afspejles også i de uendelige mange egnsretter. Typisk vil man få serveret 4-5 små retter. Der er ofte fokus på grøntsager og kun mildt krydret retter
Phu Quoc
En smuk Ø hvor masseturismen endnu ikke har sat sine fodspor. Oplev en smuk Ø hvor der stadig er et ”local feel” og mulighed for mange spændende oplevelser…..og så har Phu Quoc mange rigtig smukke strande
Mekongfloden

En af Asiens vigtigste floder og som er en del af millioner af menneskers dagligdag. Du besøger Mekongdeltaet med sine mange bifloder, flydende markeder og tropiske klima

 

Ø-rundtur på Phu Quoc

Oplev øens største seværdigheder. Det er en privat udflugt med engelsktalende lokalguide. Udflugten skal bestilles samtidig med bestilling af rejsen.
Dagsprogram:
På denne dag oplever du:
 • Peber Farm: Du besøger den lokale peberhave og møde familien, der introducerer dig til høstning af peber.
 • National Park: "Forest Walking": En frisk og let gåtur i området med træer der er over hundrede år gamle.
 • Ganh Dau Cape: Efter gåturen besøger du lokalt kaffehus hvor du kan se over til grænsen til Cambodia.
 • Dai Beach: Afslapning ved skøn strand med mulighed for badning.
Fra Dai Beach mod den sydlige del af Phu Quoc. På vejen passerer du den smukke Vung Bau Beach og Cu Can Floden hvor den løber ud i havet.
 • Perlegård: Du besøger perlegård hvor de arbejde med perler. Det er et erhverv som har været på øen i mange år
 • Kokosfængsel: Bygget i 1949 af den Franske Kolonimagt og siden brugt som ”omvendelseslejr” umiddelbart efter Vietnam Krigen.
 • Ham Ninh Fishing Village: En smuk og lokal fiskerlandsby
 • Suoi Tranh (vandfald): Kort gåtur ad små stier til et af øens smukkevand. Mulighed for badning
 • Fish Sauce Factory: En sauce type berømt på øen med navnet "Nước Mắm" fremstillet af frisk fisk. Fiskesauce bruges i mange asiatiske retter.
 • Bymarked: Du besøger lokalt marked
 • Dinh Cau Light House & Temple: Dedikeret til Thien Hau - Havets Gudinde, der beskytter fiskerne og skibe.
Sidste på eftermiddagen er du tilbage på hotellet.