Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Sylvan Koh Chang

5-stjernet hotel

Sylvan Koh Chang

Fantastisk beliggenhed med havudsigt

Sylvan Koh Chang Hotel ligger på en bjergskråning ved den smukke Kai Bae Beach. Hotellet har en fantastisk beliggenhed med udsigt over havet og de naturskønne omgivelser fra begge poolområder. Ved  poolområdet ved stranden kan du slappe af og nyde en forfriskende drink fra poolbaren, mens du lytter til bølgernes sagte brusen. Det andet poolområde har vandrutsjebane og en flot udsigt over det azurblå hav.

Hotellet sin egen private strand, hvor du kan nyde snacks og cocktails samt deltage i sjove vandaktiviteter såsom kajakroning og snorkling. Sylvan Koh Chang byder også på et væld af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Hotellets fitnesscenter har alt, hvad du behøver for en aktiv ferie, mens den prisvindende spa tilbyder afslappende behandlinger mod gebyr. For børnene er der en international børneklub.

Sylvan råder over flere restauranter. Der er både mulighed for at lave din egen pizza i pizzaworkshoppen eller nyde lækre retter i en af hotellets restauranter, Sea View 1989 Restaurant eller  Sunset Restaurant. Det er også muligt at nyde middage ned ved stranden med lyden af bølgerne og stemningen af hyggelige stearinlys.

Hotellet tilbyder 159 flotte værelser, suiter og villaer med thailandsk-inspireret design og moderne faciliteter. Værelserne har WiFi, kaffe & te faciliteter, TV, hårtørrer og aircondition,

Besøg hotellets hjemmeside

Flere pools samt børnepool

3 restauranter

Vandrutsjebane og børneklub

Familiehotel

Gratis WiFi

Strandbeliggenhed

Privat strandområde

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.