81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Sydvietnam og strande på Phu Quoc

Oplev Ho Chi Minh City(Saigon), Mekongdeltaet, flydende markeder og strandene på landets største Ø, Phu Quoc. Det er en rejse der byder på en kombination af rundrejse med spændende dagsudflugter og afsluttende strandferie. Rejsen er på privat basis, dvs kun for dig.

17 dage/14 nætter fra 12.990 kr

Hvorfor vælge denne rejse?
– 8 nætter på tropeøen Phu Quoc
– Alle udflugter og transporter inkluderet
– Masser af oplevelser
– Mulighed for forlængelse

 

Interesseret i en rejse til  Vietnam?
Læs vores introduktion til Vietnam her

17 dage: Sydvietnam og Phu Quoc


Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Saigon t/r
 • Indenrigsfly i Vietnam: Can Tho-Phu Quoc-Saigon
 • 6 nætters privat rundrejse med engelsktalende lokalguide
 • Kørsel i minivan/bil med aircondition
 • Alle entreer, transport og måltider jf. program
 • 8 nætter strandferie Phu Quoc(Sea Star Resort/Thanh Kieu Resort)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 12.135 kr pr person inkl. fly

Rejs fra oktober til marts 2020

Upgrade fra Sea Star Resort til Thanh Kieu Resort fra 1.200 kr per person

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Provinstilslutning
 • Lokalguide på dage på "egen hånd"
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Rejser I som familie?

Denne rejse kan arrangeres som familierejse(eks 2 voksne og 2 børn under 12 år). Kontakt os og hør om mulighederne.

Prisinformation:

 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingtidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse

Denne rejse bringer dig til Ho Chi Minh City(HCMC). Det er Vietnams største by og det økonomiske centrum for landet. HCMC er byen der er trendsættende for resten af landet. Glæd dig til at opleve flere af de historiske bygninger fra tiden med Vietnam Krigen og den Franske Kolonitid. Du oplever bla. Genforeningspaladset der var et af de sidste evakuerings-steder da amerikanerne forlod Vietnam i 1975 og Krigen fik sin afslutning. HCMC er en rejse i store historiske epoker. Glæd dig også til Cu Chi Tunnellerne der beretter om Vietnam Krigen samt hvorledes Viet Cong soldater levede i underjordiske gange. For HCMC byder vi også på hektiske China Town i distrikt 5, Krigsmuseet, Ben Tranh Markedet og mulighed for kaffe på det sted hvor journalisterne rapporterede tilbage fra under Vietnam Krigen.

Rejsen fortsætter sydpå til Mekongdeltaet. Mekongfloden løber fra Kina gennem Laos og Cambodia og munder ud i Det Sydkinesiske Hav i Sydvietnam. For Sydvietnam finder man et stort netværk af bifloder. Mekongdeltaet er det vigtigste landbrugsområde i Vietnam. Det er landets riskammer og mange andre afgrøder dyrkes også. Floderne bliver brugt til at fragte afgrøderne og andre varer og der er livlig handel. Du oplever Sydøstasiens største flydende marked ved Cai Rang. En helt enestående oplevelse hvor du sejler rundt blandt de mange både og oplever et farverigt miljø.

Efter Mekongdeltaet fortsætter rejsen til Phu Quoc. Phu Quoc er den sydligste Ø i Vietnam og her finder du smukke strande, lokale miljøer og et køkken som er ganske fantastisk. Nyd dagene på Phu Quoc og tag evt. på bådture eller opleve øens seværdigheder.

”Så er vi tilbage i DK efter en fantastisk tur til Vietnam..:) Tak for god tilrettelæggelse af turen, det har været helt fantastisk.”

Charlotte

"Vi har brugt Asien Travel mange gange nu. Sidst i februar og de har igen hjulpet med vores næste tur i februar. Altid hjælpsom, venlig ligemeget hvad det handler om. Vi kan kun anbefale dem".

Pia

Vi har som udgangspunkt sammensat en rejse med 4 nætter i Saigon, 2 nætter i Can Tho(Mekongdeltaet) og 8 nætter på Phu Quoc. Husk vi sammensætter rejsen efter dine ønsker.

Fisk bliver tørret i Mekongdeltaet

Dag 1 og 2 - Saigon

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Saigon(HCMC), Vietnam. Vores chauffør og lokalguide møder dig efter ankomstformaliteterne og herefter er der privat transport til Huong Sen Hotel. Som hjertet og sjælen af Sydvietnam, er Ho Chi Minh City en travl, dynamisk og flittig by. Det er ikke kun den landets største by, men også den økonomiske hovedstad og Vietnams trendsætter. Huong Sen Hotel er beliggende i distrikt 1(centrum) og der er dermed nem adgang til bycentrum hvor du blandt andet kan se flere historiske franske kolonitidsbygninger. Det er også her hvor du finder store åbne områder/parker. Et oplagt sted for en gåtur. Aftenen er på egen hånd.

Dag 3 – Byrundtur Saigon

På denne dag oplever du flere af byens store seværdigheder og distrikter.

Morgen: Du starter dagen med at udforske den fantastiske atmosfære omkring den livlige China Town. Mærk rytmen af de travleste og mest farverige scener af Binh Tay Marked(stort indendørs kinesisk marked) og Thien Hau Tempel, som efter vores mening er et af de smukkeste templer i byen. Du besøger bagefter det interessante og informative Krigs Museum. Frokosten indtager du på samme restaurant som hvor Bill Clinton i sin tid spiste. Du nyder landet nationalret, nudelsuppe.

Eftermiddag: Du besøger Genforeningspaladset som var bopæl for Sydvietnams Præsident indtil Krigens afslutning i april 1975. Fortsæt med at se nogle imponerende franske koloniale bygninger inklusiv Notre Dame Katedral og det Gamle Central Postkontor. Du besøger også det pulserende Ben Thanh Marked. Vi lægger vejen forbi et af byens rigtig gode udsigtspunkter. Her kan du nyde synes af Saigon Downtown. Det vil her være muligt at købe en forfriskning. Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Måltider: Morgenmad/Frokost

Hotel: Huong Sen Hotel

Det Gamle Postkontor. I Saigon kan du opleve mange smukke bygning opført i den franske kolonitidsperiode

Dag 4 – Cu Chi Tunnellerne og Cao Dai

På denne dagstur oplever du en blanding af kultur og historie. Du forlader Ho Chi Minh for en dag og oplever nogle af de nærliggende attraktioner. Først besøg er ved Cao Dai Templet i Tay Ninh. Dette er et farverigt tempel som kombinerer Buddhisme, Taoisme, Konfucianismen, Kristendom og Islam. Lokaliseret ca. 100 km fra Ho Chi Minh By, er templet domineret af det alt-seende øje, et arkitektonisk vidunder, et sammensurium af forskellige stile fra dets bidragene religioner og ornamenteret i strålende farver. Templet er et meget specielt syn og en meget interessant oplevelse.

Efter frokost besøger du Cu Chi Tunneller. Dette er et velkendt historisk levn fra den vietnamesiske revolution. Som særpræget arkitektur, er dette spindelvævsagtige tunnel kompleks et netværk af underjordiske udgravninger som er over 200 kilometer lange, og består af mange lag og sving med møde-, leve- og kampkvarterer hvor vi på førstehånds lærer hvordan Viet Cong soldater levede under Vietnam krigen. Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Måltid: Morgenmad/Frokost

Hotel: Huong Sen Hotel

Cao Dai templet ved Tay Ninh. En farverig og anderledes oplevelse

Dag 5 – Saigon på egen hånd

Dagen er på egen hånd til at opleve Ho Chi Minh City. Brug dagen på at opleve byens historiske cafeer eller nogle af shopping områderne med blandt andet stort udbud af silkeprodukter. Der er også flere gode restauranter der kan anbefales. Desuden bor du i gåafstand til Saigon River, som er et godt udgangspunkt for en gåtur.  Vi hjælper gerne med inspiration til hvad du kan bruge denne fridag til. Husk vi skræddersyr rejsen efter dit behov. I stedet for en dag på egen hånd er det også muligt at fortsætte rejsen ned i Mekongdeltaet og evt tage en dag er her.

Dag 6 – My Tho og Can Tho - Mekongdeltaet

Du forlader Ho Chi Minh by, og kan nyde den naturskønne rejse langs den Nationale Motorvej som grænser op mod grønne rismarker. Det er en smuk rejse ned i Mekongdeltaet, som er Vietnams ”riskammer”. Ved ankomst til My Tho, besøger du Vinh Trang Pagoden, og kommer på en afslappet bådtur langs floden, hvor du ser styltehuse, frugtplantager og fiskelandsbyer langs flodbredden. Fortsæt til Tortoise Ø, hvor vi spiser frokost i lokalt. Derefter en bådtur til An Khanh– en mindre turistet attraktion i Ben Tre. Du kommer på en sejltur med en hånd-roet sampam under skyggen af vandkokosnødstræerne langs de naturlige kanaler. Herefter bydes du på lokal frugt og honningte til lyden af ”Sydlig vietnamesisk folkemusik”, udført af de lokale. Du besøger også en familievirksomhed som er indbegrebet af den idylliske landlige livsstil, smag lækkert kokosslik og oplever det lokale liv imens du strejfer igennem frugtplantagerne og landsbyerne. Fortsæt til Can Tho. Overnatning på hotellet. Fritid til f.eks at besøge Can Tho marked.

Måltid: Morgenmand/Frokost

Hotel: Fortuneland Hotel 

Det flydende marked ved Cai Rang

Dag 7 – Can Tho - Mekongdeltaet

Dagen byder på en afslappet bådtur for at udforske de maleriske smukke bifloder i den Nedre Flod (Bassac Floden). Du besøger Cai Răng flydende marked som er det største flydende marked i Sydøstasien. Et virkelig smukt syn og med mange sanseoplevelser. Herefter besøger du en nærliggende landsby. Besøg ved frugthave. Dagen er med frokost. Du er tilbage på hotellet i Can Tho hen på eftermiddagen. Aftenen er på egen hånd.

Måltid: Morgenmad/Frokost

Hotel: Fortuneland Hotel

Vietnam er verdens største ris eksportør. Rishøsten vel overstået i det frodige mekongdelta

Dag 8 – Phu Quoc

Efter morgenmanden har du tid på egen hånd indtil flyafgangen mod Phu Quoc Ø. Du har dagene 8 til 17 på Phu Quoc. Dagene er inkl. morgenmad.

Måltid: Morgenmad

Hotel: Sea Star Resort eller Thanh Kieu Resort. Se mere under "Overnatning"

Dag 17 – Phu Quoc og hjemrejse

Du afrejser fra Phu Quoc og hjemrejser via Saigon til Danmark.

Der er rig mulighed for oplevelser til vands på Phu Quoc

For denne rejse har vi valgt følgende hoteller. Har du andre ønsker til hotelvalg så sørger vi gerne for dette.

Huong Sen Hotel, HCMC(Saigon)

En god 3-stjernet standard i centrum af Saigon. Du er i nem gåafstand til flere af byens attraktioner, restauranter og shoppinggader. Vores favorithotel for Saigon. Vi tilbyder overnatning i deres Premier Deluxe værelser. Hotellet har pool og fitness.

Fortuneland, Can Tho

Et 3,5-stjernet hotel. Beliggende centralt i Can Tho(hovedbyen i Mekondeltaet). Hotellet har pool, fitnesscenter og WIFI. Fortuneland klarer sig godt på Tripadvisor.

Sea Star Resort, Phu Quoc (Superior)

3-stjernet resort ved Long Beach. Man bor i bungalows. Skøn strand foran resortet. Gode værelser. Skønt poolområde

Thanh Kieu Resort, Phu Quoc (Superior)

2,5-stjernet resort ved Long Beach. Man bor i bungalows. Smuk tropisk have ved resortet. 

Phu Quoc er smukt beliggende i Den Thailandske Bugt, blot 12 km fra Cambodia og 40 km fra Ha Tien på det vietnamesiske fastland. Det er den største ø i Vietnam, og her finder man lange smukke sandstrande, lokalt liv, en afslappende atmosfære og lækre hoteller. Phu Quoc er som skrevet den største ø i Vietnam, og er sådan cirka på størrelse med Singapore. På øen bor der ca. 100.000 indbyggere, hvoraf omkring 60% er tilflyttere fra andre områder i landet. De fleste lokale bor i Duong Dong, som er hovedbyen på øen, og som ligger centralt placeret på øens vestkyst.

På Phu Quoc vil du ikke møde særlig mange turister endnu, men der er i disse dage stor udvikling på øen, så øen i fremtiden vil blive en stor turistdestination, som man også kan finde det i f.eks. Thailand. Indtil videre finder man de fleste hoteller omkring Long Beach, som er en lang smuk sandstrand med roligt skvulpende vand. Her er man i gåafstand fra øens største by, Duong Dong, og det livlige natmarked. Ønsker man dog endnu roligere omgivelser, er der dejlige hoteller både nord og syd for Duong Dong, hvor man som gæst har strandene helt for sig selv.

Fordi der endnu ikke har været den store turismeindustri på øen, er det stadig et meget autentisk møde du vil få med dette strandparadis. Det livlige natmarked og seafood street food er blot én interessant og uundgåelig del af oplevelsen her. De smukke strande taler for sig selv - her kan man ligge hele dagen og nyde livet. Der findes også gode dykker- og snorklingsteder omkring øen, og det er muligt at opleve, hvordan livet leves af de lokale, hvis du bevæger dig rundt på øen.

Højdepunkter

 Smukke sandstrande

 Lækre hoteller

 Uspoleret ferieparadis

 Seafood og vietnamesiske specialiteter

 Autentisk lokal atmosfære og kultur

 Natmarked i Duong Dong

 Afslapning og selvforkælelse

 Gode dykning- og snorklingmuligheder

Smukke strande i vente på Phu Quoc

Se video om strandene på Phu Quoc:

Video om sightseeing på Phu Quoc:

Video om Phu Quoc Natmarked:

Vi tilbyder denne heldagsudflugt på Phu Quoc.

Oplev øens største seværdigheder. Det er en privat udflugt med engelsktalende lokalguide. Udflugten skal bestilles samtidig med bestilling af rejsen.

Dagsprogram som her:

På denne dag oplever du:

- Peber Farm: Du besøger den lokale peberhave og møde familien, der introducerer dig til høstning af peber.

- National Park: "Forest Walking": En frisk og let gåtur i området med træer der er over hundrede år gamle.

- Ganh Dau Cape: Efter gåturen besøger du lokalt kaffehus hvor du kan se over til grænsen til Cambodia.

- Dai Beach: Afslapning ved skøn strand med mulighed for badning.

Fra Dai Beach mod den sydlige del af Phu Quoc. På vejen passerer du den smukke Vung Bau Beach og Cu Can Floden hvor den løber ud i havet.

- Perlegård: Du besøger perlegård hvor de arbejde med perler. Det er et erhverv som har været på øen i mange år

- Kokosfængsel: Bygget i 1949 af den Franske Kolonimagt og siden brugt som ”omvendelseslejr” umiddelbart efter Vietnam Krigen.

- Ham Ninh Fishing Village: En smuk og lokal fiskerlandsby

- Suoi Tranh (vandfald): Kort gåtur ad små stier til et af øens smukkevand. Mulighed for badning

- Fish Sauce Factory: En sauce type berømt på øen med navnet "Nước Mắm" fremstillet af frisk fisk. Fiskesauce bruges i mange asiatiske retter.

- Bymarked: Du besøger lokalt marked

- Dinh Cau Light House & Temple: Dedikeret til Thien Hau - Havets Gudinde, der beskytter fiskerne og skibe.

Sidste på eftermiddagen er du tilbage på hotellet.

17 dage: Sydvietnam og Phu Quoc


Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Saigon t/r
 • Indenrigsfly i Vietnam: Can Tho-Phu Quoc-Saigon
 • 6 nætters privat rundrejse med engelsktalende lokalguide
 • Kørsel i minivan/bil med aircondition
 • Alle entreer, transport og måltider jf. program
 • 8 nætter strandferie Phu Quoc(Sea Star Resort/Thanh Kieu Resort)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 12.135 kr pr person inkl. fly

Rejs fra oktober til marts 2020

Upgrade fra Sea Star Resort til Thanh Kieu Resort fra 1.200 kr per person

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Provinstilslutning
 • Lokalguide på dage på "egen hånd"
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Rejser I som familie?

Denne rejse kan arrangeres som familierejse(eks 2 voksne og 2 børn under 12 år). Kontakt os og hør om mulighederne.

Prisinformation:

 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingtidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse

Denne rejse bringer dig til Ho Chi Minh City(HCMC). Det er Vietnams største by og det økonomiske centrum for landet. HCMC er byen der er trendsættende for resten af landet. Glæd dig til at opleve flere af de historiske bygninger fra tiden med Vietnam Krigen og den Franske Kolonitid. Du oplever bla. Genforeningspaladset der var et af de sidste evakuerings-steder da amerikanerne forlod Vietnam i 1975 og Krigen fik sin afslutning. HCMC er en rejse i store historiske epoker. Glæd dig også til Cu Chi Tunnellerne der beretter om Vietnam Krigen samt hvorledes Viet Cong soldater levede i underjordiske gange. For HCMC byder vi også på hektiske China Town i distrikt 5, Krigsmuseet, Ben Tranh Markedet og mulighed for kaffe på det sted hvor journalisterne rapporterede tilbage fra under Vietnam Krigen.

Rejsen fortsætter sydpå til Mekongdeltaet. Mekongfloden løber fra Kina gennem Laos og Cambodia og munder ud i Det Sydkinesiske Hav i Sydvietnam. For Sydvietnam finder man et stort netværk af bifloder. Mekongdeltaet er det vigtigste landbrugsområde i Vietnam. Det er landets riskammer og mange andre afgrøder dyrkes også. Floderne bliver brugt til at fragte afgrøderne og andre varer og der er livlig handel. Du oplever Sydøstasiens største flydende marked ved Cai Rang. En helt enestående oplevelse hvor du sejler rundt blandt de mange både og oplever et farverigt miljø.

Efter Mekongdeltaet fortsætter rejsen til Phu Quoc. Phu Quoc er den sydligste Ø i Vietnam og her finder du smukke strande, lokale miljøer og et køkken som er ganske fantastisk. Nyd dagene på Phu Quoc og tag evt. på bådture eller opleve øens seværdigheder.

”Så er vi tilbage i DK efter en fantastisk tur til Vietnam..:) Tak for god tilrettelæggelse af turen, det har været helt fantastisk.”

Charlotte

"Vi har brugt Asien Travel mange gange nu. Sidst i februar og de har igen hjulpet med vores næste tur i februar. Altid hjælpsom, venlig ligemeget hvad det handler om. Vi kan kun anbefale dem".

Pia

Vi har som udgangspunkt sammensat en rejse med 4 nætter i Saigon, 2 nætter i Can Tho(Mekongdeltaet) og 8 nætter på Phu Quoc. Husk vi sammensætter rejsen efter dine ønsker.

Fisk bliver tørret i Mekongdeltaet

Dag 1 og 2 - Saigon

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Saigon(HCMC), Vietnam. Vores chauffør og lokalguide møder dig efter ankomstformaliteterne og herefter er der privat transport til Huong Sen Hotel. Som hjertet og sjælen af Sydvietnam, er Ho Chi Minh City en travl, dynamisk og flittig by. Det er ikke kun den landets største by, men også den økonomiske hovedstad og Vietnams trendsætter. Huong Sen Hotel er beliggende i distrikt 1(centrum) og der er dermed nem adgang til bycentrum hvor du blandt andet kan se flere historiske franske kolonitidsbygninger. Det er også her hvor du finder store åbne områder/parker. Et oplagt sted for en gåtur. Aftenen er på egen hånd.

Dag 3 – Byrundtur Saigon

På denne dag oplever du flere af byens store seværdigheder og distrikter.

Morgen: Du starter dagen med at udforske den fantastiske atmosfære omkring den livlige China Town. Mærk rytmen af de travleste og mest farverige scener af Binh Tay Marked(stort indendørs kinesisk marked) og Thien Hau Tempel, som efter vores mening er et af de smukkeste templer i byen. Du besøger bagefter det interessante og informative Krigs Museum. Frokosten indtager du på samme restaurant som hvor Bill Clinton i sin tid spiste. Du nyder landet nationalret, nudelsuppe.

Eftermiddag: Du besøger Genforeningspaladset som var bopæl for Sydvietnams Præsident indtil Krigens afslutning i april 1975. Fortsæt med at se nogle imponerende franske koloniale bygninger inklusiv Notre Dame Katedral og det Gamle Central Postkontor. Du besøger også det pulserende Ben Thanh Marked. Vi lægger vejen forbi et af byens rigtig gode udsigtspunkter. Her kan du nyde synes af Saigon Downtown. Det vil her være muligt at købe en forfriskning. Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Måltider: Morgenmad/Frokost

Hotel: Huong Sen Hotel

Det Gamle Postkontor. I Saigon kan du opleve mange smukke bygning opført i den franske kolonitidsperiode

Dag 4 – Cu Chi Tunnellerne og Cao Dai

På denne dagstur oplever du en blanding af kultur og historie. Du forlader Ho Chi Minh for en dag og oplever nogle af de nærliggende attraktioner. Først besøg er ved Cao Dai Templet i Tay Ninh. Dette er et farverigt tempel som kombinerer Buddhisme, Taoisme, Konfucianismen, Kristendom og Islam. Lokaliseret ca. 100 km fra Ho Chi Minh By, er templet domineret af det alt-seende øje, et arkitektonisk vidunder, et sammensurium af forskellige stile fra dets bidragene religioner og ornamenteret i strålende farver. Templet er et meget specielt syn og en meget interessant oplevelse.

Efter frokost besøger du Cu Chi Tunneller. Dette er et velkendt historisk levn fra den vietnamesiske revolution. Som særpræget arkitektur, er dette spindelvævsagtige tunnel kompleks et netværk af underjordiske udgravninger som er over 200 kilometer lange, og består af mange lag og sving med møde-, leve- og kampkvarterer hvor vi på førstehånds lærer hvordan Viet Cong soldater levede under Vietnam krigen. Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Måltid: Morgenmad/Frokost

Hotel: Huong Sen Hotel

Cao Dai templet ved Tay Ninh. En farverig og anderledes oplevelse

Dag 5 – Saigon på egen hånd

Dagen er på egen hånd til at opleve Ho Chi Minh City. Brug dagen på at opleve byens historiske cafeer eller nogle af shopping områderne med blandt andet stort udbud af silkeprodukter. Der er også flere gode restauranter der kan anbefales. Desuden bor du i gåafstand til Saigon River, som er et godt udgangspunkt for en gåtur.  Vi hjælper gerne med inspiration til hvad du kan bruge denne fridag til. Husk vi skræddersyr rejsen efter dit behov. I stedet for en dag på egen hånd er det også muligt at fortsætte rejsen ned i Mekongdeltaet og evt tage en dag er her.

Dag 6 – My Tho og Can Tho - Mekongdeltaet

Du forlader Ho Chi Minh by, og kan nyde den naturskønne rejse langs den Nationale Motorvej som grænser op mod grønne rismarker. Det er en smuk rejse ned i Mekongdeltaet, som er Vietnams ”riskammer”. Ved ankomst til My Tho, besøger du Vinh Trang Pagoden, og kommer på en afslappet bådtur langs floden, hvor du ser styltehuse, frugtplantager og fiskelandsbyer langs flodbredden. Fortsæt til Tortoise Ø, hvor vi spiser frokost i lokalt. Derefter en bådtur til An Khanh– en mindre turistet attraktion i Ben Tre. Du kommer på en sejltur med en hånd-roet sampam under skyggen af vandkokosnødstræerne langs de naturlige kanaler. Herefter bydes du på lokal frugt og honningte til lyden af ”Sydlig vietnamesisk folkemusik”, udført af de lokale. Du besøger også en familievirksomhed som er indbegrebet af den idylliske landlige livsstil, smag lækkert kokosslik og oplever det lokale liv imens du strejfer igennem frugtplantagerne og landsbyerne. Fortsæt til Can Tho. Overnatning på hotellet. Fritid til f.eks at besøge Can Tho marked.

Måltid: Morgenmand/Frokost

Hotel: Fortuneland Hotel 

Det flydende marked ved Cai Rang

Dag 7 – Can Tho - Mekongdeltaet

Dagen byder på en afslappet bådtur for at udforske de maleriske smukke bifloder i den Nedre Flod (Bassac Floden). Du besøger Cai Răng flydende marked som er det største flydende marked i Sydøstasien. Et virkelig smukt syn og med mange sanseoplevelser. Herefter besøger du en nærliggende landsby. Besøg ved frugthave. Dagen er med frokost. Du er tilbage på hotellet i Can Tho hen på eftermiddagen. Aftenen er på egen hånd.

Måltid: Morgenmad/Frokost

Hotel: Fortuneland Hotel

Vietnam er verdens største ris eksportør. Rishøsten vel overstået i det frodige mekongdelta

Dag 8 – Phu Quoc

Efter morgenmanden har du tid på egen hånd indtil flyafgangen mod Phu Quoc Ø. Du har dagene 8 til 17 på Phu Quoc. Dagene er inkl. morgenmad.

Måltid: Morgenmad

Hotel: Sea Star Resort eller Thanh Kieu Resort. Se mere under "Overnatning"

Dag 17 – Phu Quoc og hjemrejse

Du afrejser fra Phu Quoc og hjemrejser via Saigon til Danmark.

Der er rig mulighed for oplevelser til vands på Phu Quoc

For denne rejse har vi valgt følgende hoteller. Har du andre ønsker til hotelvalg så sørger vi gerne for dette.

Huong Sen Hotel, HCMC(Saigon)

En god 3-stjernet standard i centrum af Saigon. Du er i nem gåafstand til flere af byens attraktioner, restauranter og shoppinggader. Vores favorithotel for Saigon. Vi tilbyder overnatning i deres Premier Deluxe værelser. Hotellet har pool og fitness.

Fortuneland, Can Tho

Et 3,5-stjernet hotel. Beliggende centralt i Can Tho(hovedbyen i Mekondeltaet). Hotellet har pool, fitnesscenter og WIFI. Fortuneland klarer sig godt på Tripadvisor.

Sea Star Resort, Phu Quoc (Superior)

3-stjernet resort ved Long Beach. Man bor i bungalows. Skøn strand foran resortet. Gode værelser. Skønt poolområde

Thanh Kieu Resort, Phu Quoc (Superior)

2,5-stjernet resort ved Long Beach. Man bor i bungalows. Smuk tropisk have ved resortet. 

Phu Quoc er smukt beliggende i Den Thailandske Bugt, blot 12 km fra Cambodia og 40 km fra Ha Tien på det vietnamesiske fastland. Det er den største ø i Vietnam, og her finder man lange smukke sandstrande, lokalt liv, en afslappende atmosfære og lækre hoteller. Phu Quoc er som skrevet den største ø i Vietnam, og er sådan cirka på størrelse med Singapore. På øen bor der ca. 100.000 indbyggere, hvoraf omkring 60% er tilflyttere fra andre områder i landet. De fleste lokale bor i Duong Dong, som er hovedbyen på øen, og som ligger centralt placeret på øens vestkyst.

På Phu Quoc vil du ikke møde særlig mange turister endnu, men der er i disse dage stor udvikling på øen, så øen i fremtiden vil blive en stor turistdestination, som man også kan finde det i f.eks. Thailand. Indtil videre finder man de fleste hoteller omkring Long Beach, som er en lang smuk sandstrand med roligt skvulpende vand. Her er man i gåafstand fra øens største by, Duong Dong, og det livlige natmarked. Ønsker man dog endnu roligere omgivelser, er der dejlige hoteller både nord og syd for Duong Dong, hvor man som gæst har strandene helt for sig selv.

Fordi der endnu ikke har været den store turismeindustri på øen, er det stadig et meget autentisk møde du vil få med dette strandparadis. Det livlige natmarked og seafood street food er blot én interessant og uundgåelig del af oplevelsen her. De smukke strande taler for sig selv - her kan man ligge hele dagen og nyde livet. Der findes også gode dykker- og snorklingsteder omkring øen, og det er muligt at opleve, hvordan livet leves af de lokale, hvis du bevæger dig rundt på øen.

Højdepunkter

 Smukke sandstrande

 Lækre hoteller

 Uspoleret ferieparadis

 Seafood og vietnamesiske specialiteter

 Autentisk lokal atmosfære og kultur

 Natmarked i Duong Dong

 Afslapning og selvforkælelse

 Gode dykning- og snorklingmuligheder

Smukke strande i vente på Phu Quoc

Se video om strandene på Phu Quoc:

Video om sightseeing på Phu Quoc:

Video om Phu Quoc Natmarked:

Bestil tilbud

Højdepunkter Sydvietnam:

Saigon(HCMC)

Glæd dig til Franske Kolonitidsbygninger, Saigon River og en by der sætter pulsen for Vietnam. HCMC er en by i bevægelse og hvor kultur og modernitet er på display. Byen byder på et væld af oplevelser

 

Cao Dai og Cu Chi Tunnellerne

Cao Dai templet er en farvestrålende og mærkværdig oplevelse. Religionen fusionerer de store Verdensreligioner og templet er et meget interessant besøg. Du oplever også de velkendte Cu Chi Tunnellerne der beretter om Vietnam Krigen

 

Det Vietnamesiske Køkken

Vietnam er et langstrakt land med store regionale forskelle. Dette afspejles også i de uendelige mange egnsretter. Typisk vil man få serveret 4-5 små retter. Der er ofte fokus på grøntsager og kun mildt krydret retter

 

Phu Quoc

En smuk Ø hvor masseturismen endnu ikke har sat sine fodspor. Oplev en smuk Ø hvor der stadig er et ”local feel” og mulighed for mange spændende oplevelser…..og så har Phu Quoc mange rigtig smukke strande

 

Mekongfloden

En af Asiens vigtigste floder og som er en del af millioner af menneskers dagligdag. Du besøger Mekongdeltaet med sine mange bifloder, flydende markeder og tropiske klima

 

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien.

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få rejseklager. Tilgengæld får vi dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Vi hjælper med dine rejsedrømme

Vi har rejst Vietnam i mere end 20 år og kender de skønne steder og hvor du finder de store oplevelser

info@asientravel.dk

81 10 15 46

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.