81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Oplevelser ved River Kwai

Tag på opdagelse i Kanchanaburi vest for Bangkok og oplev Broen over Kwai, togture og fantastiske naturoplevelser. Overnat i prisvindende teltlejre eller bo på flydende resorts på Kwai Noi floden. Kombiner River Kwai med strandferie i f.eks Hua Hin eller på Koh Chang

15 dage / 12 nætter fra 13.750 kr

15 dage: River Kwai


2 nætter Bangkok, 3 nætter River Kwai og 7 nætters strandferie

Følgende er inkluderet i rejsens pris:

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Al planlagt transport i Thailand
 • 2 nætter Ramada Menam Riverside i 1 x Deluxe
 • 4 dage/ 3 nætter River Kwai. Privat tur med engelsktalende lokalguide. Inkl alle transporter, entreer samt morgenmad, frokost samt aftensmad(excl drikkevare)
 • 7 nætter Koh Chang eller 7 nætter Hua Hin
 • Morgenmad dagligt øvrige dage
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 13.750 kr pr person inkl. fly

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


River Kwai rundrejse med:

2 nætter Ramada Menam Riverside Bangkok i 1 x Deluxe

1 nat Hin Tok River Camp i 1 x Tent

2 nætter River Kwai Jungle Raft i 1 x Raft og herefter mulighed for:

 • 7 nætter Novotel Hua Hin i 1 x Superior fra 14.790 kr
 • 7 nætter Laksasubha Hua Hin i 1 x Garden View fra 15.600 kr
 • 7 nætter Coconut Beach Resort Koh Chang i 1 x Torrung fra 13.750 kr
 • 7 nætter Paradise Resort Koh Chang i 1 x Deluxe Garden View bungalow fra 15.525 kr

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

Rejser I som familie?

Denne rejse kan også skræddersyes som familierejse(eks 2 voksne og 2 børn under 12 år). Kontakt os og få mere information om mulighederne.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Byen Kanchanaburi er beliggende cirka 2,5 times kørsel vest for Bangkok. Byen er mest kendt for sin rolle i Anden Verdenskrig. Det var i Kanchanaburi at japanerne opførte dele af den såkaldte "Dødens Jernbane", der skulle forsyne deres tropper i Myanmar(Burma). Jernbanen blev opført af asiatiske arbejdere samt krigsfanger fra England, Australien, Holland m.fl. I Kanchanaburi er der flere monumenter/seværdigheder der hører Krigens tid til. Området ved Kanchanaburi har nogle af de største attraktioner i Thailand og nærmest et ”must” hvis man gerne vil opleve de store kulturattraktioner i landet.

For Kanchanaburi er der store naturoplevelser i vente. Floderne Kwai Noi og Kwai Yai danner centrum for et virkelig smukt naturområde med mulighed for flodsejladser og overnatning på resorts beliggende på og ved floderne.

Denne rejse basere sig på 2 nætter i Bangkok ved ankomst til Thailand. Du kan her på siden se hvilke udflugter vi tilbyder i Bangkok. Du kan også vælge at tage oplevelser på egen hånd. Efter Bangkok fortsætter rejsen til Kanchanaburi. Her har du 1 nat ved det prisbelønnede Hin Tok River Camp og 2 nætter ved River Kwai Jungle Raft der er beliggende på Kwai Noi floden.

Dagene ved River Kwai indeholder spændende oplevelser, men der vil også være mulighed for at være på egen hånd eller slappe af i de smukke naturomgivelser.

Efter dit ophold ved River Kwai fortsætter rejsen sydpå til Hua Hin hvor de smukke strande venter. Du kan også vælge at tage tilbage til Bangkok og eksempelvis kombinere med strandferie på øen Koh Chang.

"Hej Asien Travel, Så har vi været hjemme i godt en måneds tid og drømmer os allerede af sted igen. Hold da op vi havde en fantastisk tur og fandt jo ud af,at det er rigtig nemt, at rejse rundt med børn og ja selv med 4. Vi er alle meget forelskede i Thailand. Vi vil til enhver tid anbefale dig/Jer til andre og vender nok også omkring jer når vi skal ud i verden igen".

Bitten

Se vores intro til Kanchanaburi området her:

Tag på togtur på "Dødens Jernbane" og oplev det enestående natursceneri. Det er en oplevelse med mange spændende indtryk

Sejltur på Kwai Noi floden med smuk tropisk natur. Du finder her et rigt dyreliv samt adskillige vandfald

Rejsens forløb

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Herefter privat transport til dit valgte hotel i Bangkok.

Bangkok – 2 nætter

Du bor på Ramada Menam Riverside. Hotellet er beliggende ned til Chao Phaya Floden og er en rigtig god 4-stjernet standard. Du er tæt på byens største attraktioner og du kan nå de store shoppingcentre ved Siam Square på en kort taxatur. Du bor i gåafstand fra det populære Asiatique. Her finder du et stort udbud af restauranter, shopping samt mulighed for at se thaiboxing. Du kan under fanen ”Oplevelser” se et udpluk af de udflugter vi tilbyder for Bangkok.

Kanchanaburi – 3 nætter

Kanchanaburi er beliggende cirka 2,5 times kørsel vest for Bangkok. De kommende dage byder på store oplevelser. Turen er på privat basis, dvs kun for dig. Du har følgeskab af engelsktalende lokalguide.Kanchanaburi er synonym med den Jernbane som japanerne byggede under 2 Verdenskrig og som skulle bruges som forsyningslinje til tropperne i Burma. Jernbanen blev opført af allierede krigsfanger og asiatiske arbejdere. Mange arbejdere måtte lade livet under opførslen af jernbanen på grund af kummerlige arbejdsforhold og tropiske sygdomme.Ved ankomst til Kanchanaburi besøger du JEATH museet. Dette museum beretter om de forhold som de allierede krigsfanger levede under. Det er en makaber, men vigtig fortælling om en del af 2 Verdenskrig. Du ser også Broen Over Floden Kwai, som måske er en af Thailands største attraktioner. Hele historien om Broen Over Floden Kwai er kendt fra filmen af samme navn.

Hell Fire Pass. En del af historien om området under 2 Verdenskrig.

Efter frokost fortsætter rejsen videre vestpå til Hin Tok River Camp. Det er en luksus teltlejr beliggende cirka 1 times kørsel fra Kanchanaburi. Stedet har egen skøn naturpool med fantastiske udsigter til Kwai Noi floden. Et dejligt overnatningssted. Tæt på Hin Tok River Camp finder man Hell Fire Pass som du også besøger på denne dag. Hell Fire Pass er historien om hvordan man bombesprang sig gennem klipper for at bygge Jernbanen. Det var frygtelige forhold denne del af Jernbanen blev bygget under. Du ser det spændende museum der fint fortæller hele historien om Kanchanaburi-egnen og 2 Verdenskrig. Herefter går man ned i Hell Fire Pass og oplever på nærmeste hold de klipper man måtte springe sig igennem. Hell Fire Pass er vedligeholdt af Den Australske Regering og området er et spændende stop på din rejse ved River Kwai.

Du overnatter ved Hin Tok River Camp

Næste dag byder på en let cykeltur hvor du besøger lokale landsbyer og ser landbrug. Der er også besøg ved et tempel og her kan du hører om buddhismen og thai religiøs praksis. Dagen byder desuden på en togtur på "Dødens Jernbane". Togturen tager cirka 1 time og er gennem smukt landskab. Efter frokost er det med longtailbåd op ad Kwai Noi floden og ankomst til det lækre River Kwai Jungle Raft. Undervejs besøger du en Mon landsby(etnisk gruppe). Om aftenen er der Mon-danse show og god thai mad.

Du overnatter ved River Kwai Jungle Raft

Efter en nat ved River Kwai Jungle Raft har du nu en dag på egen hånd. Jungle Raft tilbyder en række udflugter som kan købes på stedet. Det drejer sig blandt andet om: bådture, kanoture, bamboo rafting, jungle walk og meget mere. Der er også mulighed for at slappe af ved dit raft house som lægger ned til floden. Nyd en god bog eller et brætspil…….og de skønne naturomgivelser.

Du overnatter ved River Kwai Jungle Raft.

Du overnatter ved Kwai Noi floden

 

Næste morgen efter din dag på egen hånd besøger du det smukke Sai Yok Noi vandfald. Herefter fortsætter rejsen til Hua Hin(cirka 3 timers kørsel) eller Bangkok og eksempelvis Koh Chang. Husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker.

Opholdet ved Kanchanaburi er med helpension(excl drikkevarer).

Hua Hin eller Koh Chang – 7 nætter

I Hua Hin vælger vi at tilbyde overnatning på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort(Superior) eller Laksasubha(Deluxe). Dagene er på egen hånd. Hua Hin har et bycentrum med markeder, restauranter, shopping mv. Desuden er der gode udflugtsmuligheder til blandt andet vingårde, tidligere kongelige residenser samt øen Koh Talu som er beliggende 2 timers kørsel syd for Hua Hin. Ved Koh Talu har du mulighed for at snorkle.

Vælger du Koh Chang foreslår vi indenrigsfly fra Bangkok til Trat. Fra Trat er der kun 20 minutters kørsel til færgelejet ved Koh Chang. For Koh Chang tilbyder vi Coconut Beach Resort(Superior) og Paradise Resort(Deluxe). Koh Chang har en af Thailands største øer. Du har her ægte tropisk ø-fornemmelse samt noget af det bedst bevarede tropiske regnskov i Sydøstasien.

Har du andre ønsker til hotelvalg så hjælper vi gerne med dette. Rejser I sammen som familie så kontakt os for familiepriser.

Efter endt ophold på Koh Chang eller i Hua Hin sørger vi for transporten tilbage til Bangkok Lufthavn.

Ramada Menam Riverside, Bangkok

 

Hotellet er en god 4-stjernet standard. Ramada er beliggende ned til Chao Phaya floden og tæt på nogle af byens største attraktioner (Grand Palace, Wat Pho, Nationalmuseet). Hotellet er også tæt på Asiatique(300 meter) som er regionens største natbazar med stort udbud af restauranter, shopping mv. Hotellet råder over familieværelser.

Vores mening:  Rigtig godt til prisen God beliggenhed. Man kan med taxa nemt nå de store shoppingcentre ved Siam Square. Hotellet er beliggende ned til Chao Phaya floden og dermed er der mulighed for at tage med vandtaxa rundt til seværdighederne.

Hin Tok River Camp, River Kwai

 

Prisbelønnet overnatningssted ved Kanchanaburi. Man bor i luksustelte i et skønt naturområde med beliggenhed ned til Kwai Noi floden. Der er naturpool med udsigt til Floden. Der er mulighed for at låne cykler og besøge f.eks Hell Fire Pass eller nærliggende små bymiljøer.

Vores mening:  Et rigtig godt overnatningssted. Hyggelige omgivelser. Venligt personale. Smukt naturområde. En af vores favoritter for Kanchanaburi-egnen.

River Kwai Jungle Raft

 

Et flydende hotel! River Kwai Jungle Raft er beliggende på Kwai Noi Floden (man optog dele af filmen Deer Hunter her!) Man bor i ”flydende” værelser. Fantastisk smukke naturomgivelser og et unikt overnatningssted. Der er ingen elektricitet.

Vores mening: Vi har indlagt en fridag ved Jungle Raft. Man kan vælge at deltage på nogle af deres arrangerede udflugter eller man kan nyde dagen i sit eget tempo. Stedet er noget helt specielt og især den smukke natur giver gode ferieminder.

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort

 

En god 3,5-stjernet standard med havudsigt fra alle værelser. Hotellet er beliggende cirka 10 km uden for Hua Hin. Det er muligt at tage shuttlebus eller taxa ind til byen. Novotel råder over skønne poolområder, SPA, Fitness og meget mere. Det er også et familievenligt resort med gode tilbud på familieværelser samt pools med børnesektion og Kids World. Hoteller råder over flere restauranter og cafeer.

Vores mening: Poolområdet er skønt og indbyder til afslapning. Morgenmadsbuffeten er god og varieret. Der er poolbar og god udsigt fra værelserne. Vi giver det 3,5-stjerner fordi pris og hvad man får for pengene hænger meget godt sammen.

Laksasubha, Hua Hin

 

God 4-stjernet standard i centrum af Hua Hin. Hotellet råder over flere bungalows og det er muligt med familiebungalows med 2 soveværelser. Hotellet har strandbeliggenhed og med 2 pools, hvoraf den ene pool er med udsigt til havet. Morgenmadsrestauranten er også beliggende så man har havudsigt alt imens man nyder morgenmaden.

Vores mening: Prima lokalisation hvis man ønsker at bo i centrum af Hua Hin. Hyggeligt sted og ikke noget stort hotel. Der er en god atmosfære på stedet og en meget afslappet stemning. Du bor i 5 minutters gåafstand til centrum af Hua Hin.

 

Coconut Beach Resort, Koh Chang

 

Coconut er et ældre familieejet resort ved Klong Phrao stranden. Der er dejlig pool, gode værelser og mulighed for at leje bungalows. Der er restaurant nede ved stranden og resortet fremstår meget hyggeligt. Coconut er beliggende ved by med mulighed for indkøb mv. Det er en 3-stjernet standard til en virkelig fornuftig pris

Vores mening: Coconut Resort fremstår som en af vores favoritter på Koh Chang. Der er hyggelig atmosfære, god stemning og god standard for pengene. Coconut kører stadig meget af deres drift uden brug af PC´ere, og det hele er bare lagt an på at gæsterne skal komme helt ned i tempo. Et dejligt resort og hvor prisen for værelserne næsten er forblevet uændret gennem flere år.

Paradise Resort, Koh Chang

 

Paradise Resort er beliggende ved den rolige Klong Phrao strand. Det var et af de første beachfront resorts på Koh Chang. Paradise har en skøn opvokset have og dejlig strand. Tropisk idyl. Der er pool og børnepool. Tæt på Paradise Resort finder man bymiljø med supermarkeder, restauranter mv.

Vores mening: Mange af vores gæster vælger Paradise Resort og flere vælger at besøge stedet gang på gang. Det er dejlige bungalows, og der er mulighed for bungalows med havudsigt. Stranden foran Paradise har palmer/træer, så det er muligt at søge skygge selvom man er på stranden. Paradise Resort er et rigtig godt valg, også for børnefamilien.

Oplevelser

Vi tilbyder spændende oplevelser på Koh Chang. Nedenfor kan du se udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram til dig. Udflugterne kan bestilles på Koh Chang eller hjemmefra. Der tages forbehold for prisændringer på udflugterne. Kontakt os for aktuelle priser

Klong Plu vandfaldet med mulighed for badning

På denne heldagstur oplever I templet ved Klong Phrao byen og får en introduktion til thailandsk buddhisme. Dagen byder også på afslapning ved Klong Plu vandfaldet samt besøg ved Bang Bao fiskerlandsbyen i den sydlige del af Koh Chang. Efter frokost(inkl.) er det tid til afslapning ved Kai Kong stranden.

Pris 1500 THB / person(børn halv pris).

Ukendte Koh Chang

Dagen byder på oplevelser på den mere ukendte østside af Koh Chang. Glæd dig til sejltur i mangroveskoven ved Salak Khok. Vi besøger også en lokal skole og spiser frokost på en af Øens bedste seafood restauranter. Her er det også muligt at se stedets fiskefarme(frokost inkl.) Senere på dagen stopper vi ved Klong Song fiskerlandsbyen hvor vi får indblik i den lokale gummiindustri.

Pris 1600 THB / person(børn halv pris)

Privat speedbåd

Tag en dag på havet og se noget af det smukkeste som Koh Chang kan tilbyde. Dagen byder på snorkling ved Koh Rang, som er et af de bedste steder for snorkling i marineparken. I besøger også andre skønne steder og oplever små strande. I går i land på øen Koh Wai hvor I nyder den medbragte Lunchbox. I er tilbage på Koh Chang sidst på eftermiddagen. Turen er på privat basis og med engelsk talende lokalguide.

Samlet pris 1-4 personer: 10.000 THB

Samlet pris 5-10 personer: 12.000 THB

Sea adventure

Heldagstur på 13 meter lang håndbygget katamaran. Du oplever flere af øerne omkring Koh Chang og der er god tid til snorkling og afslapning ombord på båden. Nyd en god BBQ frokost ombord. Der er kun få andre gæster ombord på båden og i løbet af dagen vil man få mulighed for at snorkle 3 til 4 steder.

Pris 1750 THB / Børn 950 THB

Trekking

Vi tilbyder sammen med trekkinguiden Mr Tan spændende oplevelser på Koh Chang. Der er flere trekkingturer at vælge imellem og dermed også forskellig sværhedsgrad. Der trekkingturer med varighed på 5-8 timer, men der er også familietrekking med varighed på 2-3 timer. Mr Tan har arbejdet i mange år på Koh Chang og er en erfaren guide. Glæd dig til store naturoplevelser. Skriv til os for udførligt udflugtsprogram. Priserne er fra 700 til 1700 THB per person(rabat for børn under 10 år)

Klong Plu er det højeste vandfald på Koh Chang. Der er mulighed for badning

En dag på havet med egen båd og kaptajn. Besøg f.eks øerne Koh Rang og Koh Mak. Snorkling, strande og masser af ø-hav

Mangroveskoven på østsiden af Koh Chang. 

De mere end 50 øer i Koh Chang Marinepark giver rige muligheder for snorkling dykning. Der er skandinavisk dykkercenter på Koh Chang

Vi tilbyder spændende oplevelser i Bangkok. Nedenfor kan du se udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram. Der tages forbehold for prisændringer på udflugterne. Kontakt os for aktuelle priser

Grand Palace – halv dag (formiddag) – join basis, tur med andre

Afgang til Rattanakasin Island, hvor Bangkok blev grundlagt for ca. 230 år siden. Vi skal besøge templet Wat Phra Kaeo, det smukkeste og mest vigtige Buddhist tempel i Thailand. Vi besøger Grand Palace som blev bygget i 1782, og som er omgivet af en mur, med 4 vægge som strækker sig 1900 meter. Grand Palace huser offentlige kontorer, kongelige boliger samt The Royal Chapel og the Emerald Buddha. Ca kl. 11.00 slutter vi dagens dejlige kulturelle oplevelser og begiver os til til Gems Gallery, som er Thailands største juvelbutik i Bangkok. Efter er kort besøg begiver vi os mod hotellet.

Fra 1180 THB voksen (885 THB for børn)

Flydende marked – heldagstur – privat basis

Afgang fra dit hotel i Bangkok klokken 06.30. Vi kører af den nordlige rute via Nakorm Pathom til det flydende marked i Damnoen Saduak. Det tager cirka 2 timer at komme til det flydende marked. I en robåd vil du sejle i ca 2 timer gennem markedets kanaler og det omkringliggende område. På det flydende marked i Damnoen Saduak, som er mere end 140 år gammelt kommer sælgerne hver dag i deres samphans (robåde) til markedet og sælger deres produkter, såsom grøntsager, frugt, færdiglavet mad og slik til de lokale og udlændinge. Med robåd gennem markedet, kommer du rigtig tæt på og selvfølgelig kan du købe nogle frugter eller slik fra en båd. Efter at have forladt markedet, vil du passere andre kanaler længere væk og se små templer, frugtplantager og meget mere. Før du kommer tilbage til parkeringspladsen stopper vi ved et lille ukendt, men meget interessant tempel nær markedet. Her er næsten ingen turister. Vi fortsætter i bil til Mae Khlong floden, ca 10 km fra det flydende marked. En gammel og virkelig smukke katolske kirke er vores næste attraktion. Vi fortsætter via frugtplantager til Ampawa og besøger "Kong Buddhalerta Napalai Memorial Park", eller lettere kaldet Rama II Park. Rama II park er en stor park med mange sjældne træer og blomster, samt gamle bygninger fra King Rama II perioden. Vi passerer byen Samut Songkram og komme til Wat Satthatam, et tempel bygget i bådform og lavet af træ. Frokost på en lokal restaurant i mangroveskoven. Don Hoi Lodh seafood marked er vores næste stop, kun omkring 15 minutters kørsel fra restauranten. Sælgerne i deres små boder sælger frisk fisk og skaldyr, samt tørrede fisk og fiske-paste. Mange thailændere på vej tilbage fra Hua Hin og Cha Am stopper her ved Don Hoi Lodh seafood-markedet for at købe frisk fisk og skaldyr. Vores sidste stop i dag er ved de salt plantager, der ligger mellem Samut Songkram og Samut Sakhon. Tilbage i Bangkok omkring klokken 16.30.

Fra 3850 THB per person ved 2 personer

Bangkok Dinner Cruise – aften – join basis, tur med andre

En mindeværdig aften ombord på en af Bangkoks mest luksuriøse båd restauranter. Slap af i moderne komfort og opleve den varme thailandske gæstfrihed. Spis autentisk thailandsk mad mens du sejler langs Chao Phaya floden. Du oplever naturskøn solnedgang og flodens liv om natten. Thai musik og klassisk dans: Under din middag, vil du opleve thailandsk musik og klassiske thailandske danse, der tager udgangspunkt i historien om Ramayana, den store historie om Hindhu i Indien.

Fra 1400 THB voksen (950 THB for børn)

Bangkok Cykel tur – halv dag (bemærk start sted) – join basis, tur med andre

Turene starter fra adressen: 10/5-7 Soi Ari, Sukhumvit Road, Soi 26 (lige ved Tara Hotel), hvor vi mødes klokken 08.00 eller 13.00 (afhængig af hvilken tur du vælger). Du skal selv sørge for transporten til startstedet (ikke inkluderet i prisen). Når alle deltagere er mødt, gennemgår cykelguiden turens forløb på engelsk. Vi får herefter udleveret cykler (uden gear, da ruten er flad). Vi begynder turen med at cykle væk fra de store, trafikerede veje og ind igennem det livlige Khlong Toey marked. Her falbydes året rundt et farverigt miks af thailandske og kinesiske varer, og du vil blandt andet se imponerende pyramider af friske ananas og kaglende kyllinger i bambusbure. Ruten fører os også igennem slumkvarterer, hvor du kan opleve bagsiden af millionbyen samt igennem ”Little Chinatown”. Når vi – og cyklerne – har krydset floden i langbåd, kommer vi over til ”Bangkoks lunger”, hvor vi cykler rundt på de smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne (kanalerne) og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok, end den de fleste rejsende oplever. Cykelturen slutter tilbage ved startstedet cirka klokken 12.00/17.00

Fra 1400 THB voksen (950 THB for børn)

Bangkoks Højdepunkter – Fuld dag - privat basis

Bangkoks Højdepunkter starter fra dit hotel kl. 08.30, hvor vores guide fører os ned til kajen via Sky train for at gå ombord i en longtail båd. Herfra sejler vi et stykke ned ad hovedfloden, Chao Phraya, der løber gennem Bangkok. Vi kommer forbi store hoteller og under motorvejsbroer, før vi sejler ind i de smalle klonger (kanaler). Allerede på de første få meter forbavses man over, hvor anderledes livet foregår på denne side af floden. Vi snor os gennem klongerne og observerer de handlende sejle rundt i små robåde, hvor f.eks. spyd med kød grilles direkte på båden. Vi ledsages af smilende og vinkende thaier gennem denne verden, hvor vandet er livsnerven, og kontrasterne hersker. Side om side ligger imponerende, veltrimmede teak-træ huse og blikskure, der kun lige indeholder det fornødne. Bangkoks Højdepunkter fortsætter herefter ad vandvejen forbi templer og frugtplantager mod en orkidéfarm. Her er der mulighed for at kigge nærmere på de flotte planter. Herefter fortsætter vi til pier 9 og går herfra op til Grand Palace (Kongepaladset). Allerede ved indgangen til Grand Palace, som blev påbegyndt i 1783, fornemmes den helt specielle religiøse stemning, der hersker i og omkring alle Bangkoks templer. Kongepaladset rummer bl.a. en miniatureudgave af Angkor Wat, den imponerende stupa i guld (Phra Si Ratana Chedi) og Thailands største helligdom – templet Wat Phra Keo. Turen går videre med tuk tuk til Wat Pho, der er Bangkoks ældste tempel og huser landets største hvilende Buddha, som er 46 m lang og 15 m høj. Efter Wat Pho går vi ned til floden og spiser på en hyggelig lille restaurant ved navn East Sight Story. Efter frokost tager vi den lokale bus-båd til China Town, hvor der bliver mulighed for at opleve dette spændende området. Sidst på dagen søger guiden for en taxi tilbage til hotellet. Husk rette påklædning til tempel besøg. Dette betyder at skulderne skal være dækket til og lukkede sko. Til Grand Palace skal du have lange bukser på (du kan leje dette ved indgangen).

Fra 3150 THB per person ved 2 personer

15 dage: River Kwai


2 nætter Bangkok, 3 nætter River Kwai og 7 nætters strandferie

Følgende er inkluderet i rejsens pris:

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Al planlagt transport i Thailand
 • 2 nætter Ramada Menam Riverside i 1 x Deluxe
 • 4 dage/ 3 nætter River Kwai. Privat tur med engelsktalende lokalguide. Inkl alle transporter, entreer samt morgenmad, frokost samt aftensmad(excl drikkevare)
 • 7 nætter Koh Chang eller 7 nætter Hua Hin
 • Morgenmad dagligt øvrige dage
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 13.750 kr pr person inkl. fly

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


River Kwai rundrejse med:

2 nætter Ramada Menam Riverside Bangkok i 1 x Deluxe

1 nat Hin Tok River Camp i 1 x Tent

2 nætter River Kwai Jungle Raft i 1 x Raft og herefter mulighed for:

 • 7 nætter Novotel Hua Hin i 1 x Superior fra 14.790 kr
 • 7 nætter Laksasubha Hua Hin i 1 x Garden View fra 15.600 kr
 • 7 nætter Coconut Beach Resort Koh Chang i 1 x Torrung fra 13.750 kr
 • 7 nætter Paradise Resort Koh Chang i 1 x Deluxe Garden View bungalow fra 15.525 kr

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

Rejser I som familie?

Denne rejse kan også skræddersyes som familierejse(eks 2 voksne og 2 børn under 12 år). Kontakt os og få mere information om mulighederne.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Byen Kanchanaburi er beliggende cirka 2,5 times kørsel vest for Bangkok. Byen er mest kendt for sin rolle i Anden Verdenskrig. Det var i Kanchanaburi at japanerne opførte dele af den såkaldte "Dødens Jernbane", der skulle forsyne deres tropper i Myanmar(Burma). Jernbanen blev opført af asiatiske arbejdere samt krigsfanger fra England, Australien, Holland m.fl. I Kanchanaburi er der flere monumenter/seværdigheder der hører Krigens tid til. Området ved Kanchanaburi har nogle af de største attraktioner i Thailand og nærmest et ”must” hvis man gerne vil opleve de store kulturattraktioner i landet.

For Kanchanaburi er der store naturoplevelser i vente. Floderne Kwai Noi og Kwai Yai danner centrum for et virkelig smukt naturområde med mulighed for flodsejladser og overnatning på resorts beliggende på og ved floderne.

Denne rejse basere sig på 2 nætter i Bangkok ved ankomst til Thailand. Du kan her på siden se hvilke udflugter vi tilbyder i Bangkok. Du kan også vælge at tage oplevelser på egen hånd. Efter Bangkok fortsætter rejsen til Kanchanaburi. Her har du 1 nat ved det prisbelønnede Hin Tok River Camp og 2 nætter ved River Kwai Jungle Raft der er beliggende på Kwai Noi floden.

Dagene ved River Kwai indeholder spændende oplevelser, men der vil også være mulighed for at være på egen hånd eller slappe af i de smukke naturomgivelser.

Efter dit ophold ved River Kwai fortsætter rejsen sydpå til Hua Hin hvor de smukke strande venter. Du kan også vælge at tage tilbage til Bangkok og eksempelvis kombinere med strandferie på øen Koh Chang.

"Hej Asien Travel, Så har vi været hjemme i godt en måneds tid og drømmer os allerede af sted igen. Hold da op vi havde en fantastisk tur og fandt jo ud af,at det er rigtig nemt, at rejse rundt med børn og ja selv med 4. Vi er alle meget forelskede i Thailand. Vi vil til enhver tid anbefale dig/Jer til andre og vender nok også omkring jer når vi skal ud i verden igen".

Bitten

Se vores intro til Kanchanaburi området her:

Tag på togtur på "Dødens Jernbane" og oplev det enestående natursceneri. Det er en oplevelse med mange spændende indtryk

Sejltur på Kwai Noi floden med smuk tropisk natur. Du finder her et rigt dyreliv samt adskillige vandfald

Rejsens forløb

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Herefter privat transport til dit valgte hotel i Bangkok.

Bangkok – 2 nætter

Du bor på Ramada Menam Riverside. Hotellet er beliggende ned til Chao Phaya Floden og er en rigtig god 4-stjernet standard. Du er tæt på byens største attraktioner og du kan nå de store shoppingcentre ved Siam Square på en kort taxatur. Du bor i gåafstand fra det populære Asiatique. Her finder du et stort udbud af restauranter, shopping samt mulighed for at se thaiboxing. Du kan under fanen ”Oplevelser” se et udpluk af de udflugter vi tilbyder for Bangkok.

Kanchanaburi – 3 nætter

Kanchanaburi er beliggende cirka 2,5 times kørsel vest for Bangkok. De kommende dage byder på store oplevelser. Turen er på privat basis, dvs kun for dig. Du har følgeskab af engelsktalende lokalguide.
Kanchanaburi er synonym med den Jernbane som japanerne byggede under 2 Verdenskrig og som skulle bruges som forsyningslinje til tropperne i Burma. Jernbanen blev opført af allierede krigsfanger og asiatiske arbejdere. Mange arbejdere måtte lade livet under opførslen af jernbanen på grund af kummerlige arbejdsforhold og tropiske sygdomme.
Ved ankomst til Kanchanaburi besøger du JEATH museet. Dette museum beretter om de forhold som de allierede krigsfanger levede under. Det er en makaber, men vigtig fortælling om en del af 2 Verdenskrig. Du ser også Broen Over Floden Kwai, som måske er en af Thailands største attraktioner. Hele historien om Broen Over Floden Kwai er kendt fra filmen af samme navn.

Hell Fire Pass. En del af historien om området under 2 Verdenskrig.

Efter frokost fortsætter rejsen videre vestpå til Hin Tok River Camp. Det er en luksus teltlejr beliggende cirka 1 times kørsel fra Kanchanaburi. Stedet har egen skøn naturpool med fantastiske udsigter til Kwai Noi floden. Et dejligt overnatningssted. Tæt på Hin Tok River Camp finder man Hell Fire Pass som du også besøger på denne dag. Hell Fire Pass er historien om hvordan man bombesprang sig gennem klipper for at bygge Jernbanen. Det var frygtelige forhold denne del af Jernbanen blev bygget under. Du ser det spændende museum der fint fortæller hele historien om Kanchanaburi-egnen og 2 Verdenskrig. Herefter går man ned i Hell Fire Pass og oplever på nærmeste hold de klipper man måtte springe sig igennem. Hell Fire Pass er vedligeholdt af Den Australske Regering og området er et spændende stop på din rejse ved River Kwai.

Du overnatter ved Hin Tok River Camp

Næste dag byder på en let cykeltur hvor du besøger lokale landsbyer og ser landbrug. Der er også besøg ved et tempel og her kan du hører om buddhismen og thai religiøs praksis. Dagen byder desuden på en togtur på "Dødens Jernbane". Togturen tager cirka 1 time og er gennem smukt landskab. Efter frokost er det med longtailbåd op ad Kwai Noi floden og ankomst til det lækre River Kwai Jungle Raft. Undervejs besøger du en Mon landsby(etnisk gruppe). Om aftenen er der Mon-danse show og god thai mad.

Du overnatter ved River Kwai Jungle Raft

Efter en nat ved River Kwai Jungle Raft har du nu en dag på egen hånd. Jungle Raft tilbyder en række udflugter som kan købes på stedet. Det drejer sig blandt andet om: bådture, kanoture, bamboo rafting, jungle walk og meget mere. Der er også mulighed for at slappe af ved dit raft house som lægger ned til floden. Nyd en god bog eller et brætspil…….og de skønne naturomgivelser.

Du overnatter ved River Kwai Jungle Raft.

Du overnatter ved Kwai Noi floden

 

Næste morgen efter din dag på egen hånd besøger du det smukke Sai Yok Noi vandfald. Herefter fortsætter rejsen til Hua Hin(cirka 3 timers kørsel) eller Bangkok og eksempelvis Koh Chang. Husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker.

Opholdet ved Kanchanaburi er med helpension(excl drikkevarer).

Hua Hin eller Koh Chang – 7 nætter

I Hua Hin vælger vi at tilbyde overnatning på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort(Superior) eller Laksasubha(Deluxe). Dagene er på egen hånd. Hua Hin har et bycentrum med markeder, restauranter, shopping mv. Desuden er der gode udflugtsmuligheder til blandt andet vingårde, tidligere kongelige residenser samt øen Koh Talu som er beliggende 2 timers kørsel syd for Hua Hin. Ved Koh Talu har du mulighed for at snorkle.

Vælger du Koh Chang foreslår vi indenrigsfly fra Bangkok til Trat. Fra Trat er der kun 20 minutters kørsel til færgelejet ved Koh Chang. For Koh Chang tilbyder vi Coconut Beach Resort(Superior) og Paradise Resort(Deluxe). Koh Chang har en af Thailands største øer. Du har her ægte tropisk ø-fornemmelse samt noget af det bedst bevarede tropiske regnskov i Sydøstasien.

Har du andre ønsker til hotelvalg så hjælper vi gerne med dette. Rejser I sammen som familie så kontakt os for familiepriser.

Efter endt ophold på Koh Chang eller i Hua Hin sørger vi for transporten tilbage til Bangkok Lufthavn.

Ramada Menam Riverside, Bangkok

 

Hotellet er en god 4-stjernet standard. Ramada er beliggende ned til Chao Phaya floden og tæt på nogle af byens største attraktioner (Grand Palace, Wat Pho, Nationalmuseet). Hotellet er også tæt på Asiatique(300 meter) som er regionens største natbazar med stort udbud af restauranter, shopping mv. Hotellet råder over familieværelser.

Vores mening:  Rigtig godt til prisen God beliggenhed. Man kan med taxa nemt nå de store shoppingcentre ved Siam Square. Hotellet er beliggende ned til Chao Phaya floden og dermed er der mulighed for at tage med vandtaxa rundt til seværdighederne.

Hin Tok River Camp, River Kwai

 

Prisbelønnet overnatningssted ved Kanchanaburi. Man bor i luksustelte i et skønt naturområde med beliggenhed ned til Kwai Noi floden. Der er naturpool med udsigt til Floden. Der er mulighed for at låne cykler og besøge f.eks Hell Fire Pass eller nærliggende små bymiljøer.

Vores mening:  Et rigtig godt overnatningssted. Hyggelige omgivelser. Venligt personale. Smukt naturområde. En af vores favoritter for Kanchanaburi-egnen.

River Kwai Jungle Raft

 

Et flydende hotel! River Kwai Jungle Raft er beliggende på Kwai Noi Floden (man optog dele af filmen Deer Hunter her!) Man bor i ”flydende” værelser. Fantastisk smukke naturomgivelser og et unikt overnatningssted. Der er ingen elektricitet.

Vores mening: Vi har indlagt en fridag ved Jungle Raft. Man kan vælge at deltage på nogle af deres arrangerede udflugter eller man kan nyde dagen i sit eget tempo. Stedet er noget helt specielt og især den smukke natur giver gode ferieminder.

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort

 

En god 3,5-stjernet standard med havudsigt fra alle værelser. Hotellet er beliggende cirka 10 km uden for Hua Hin. Det er muligt at tage shuttlebus eller taxa ind til byen. Novotel råder over skønne poolområder, SPA, Fitness og meget mere. Det er også et familievenligt resort med gode tilbud på familieværelser samt pools med børnesektion og Kids World. Hoteller råder over flere restauranter og cafeer.

Vores mening: Poolområdet er skønt og indbyder til afslapning. Morgenmadsbuffeten er god og varieret. Der er poolbar og god udsigt fra værelserne. Vi giver det 3,5-stjerner fordi pris og hvad man får for pengene hænger meget godt sammen.

Laksasubha, Hua Hin

 

God 4-stjernet standard i centrum af Hua Hin. Hotellet råder over flere bungalows og det er muligt med familiebungalows med 2 soveværelser. Hotellet har strandbeliggenhed og med 2 pools, hvoraf den ene pool er med udsigt til havet. Morgenmadsrestauranten er også beliggende så man har havudsigt alt imens man nyder morgenmaden.

Vores mening: Prima lokalisation hvis man ønsker at bo i centrum af Hua Hin. Hyggeligt sted og ikke noget stort hotel. Der er en god atmosfære på stedet og en meget afslappet stemning. Du bor i 5 minutters gåafstand til centrum af Hua Hin.

 

Coconut Beach Resort, Koh Chang

 

Coconut er et ældre familieejet resort ved Klong Phrao stranden. Der er dejlig pool, gode værelser og mulighed for at leje bungalows. Der er restaurant nede ved stranden og resortet fremstår meget hyggeligt. Coconut er beliggende ved by med mulighed for indkøb mv. Det er en 3-stjernet standard til en virkelig fornuftig pris

Vores mening: Coconut Resort fremstår som en af vores favoritter på Koh Chang. Der er hyggelig atmosfære, god stemning og god standard for pengene. Coconut kører stadig meget af deres drift uden brug af PC´ere, og det hele er bare lagt an på at gæsterne skal komme helt ned i tempo. Et dejligt resort og hvor prisen for værelserne næsten er forblevet uændret gennem flere år.

Paradise Resort, Koh Chang

 

Paradise Resort er beliggende ved den rolige Klong Phrao strand. Det var et af de første beachfront resorts på Koh Chang. Paradise har en skøn opvokset have og dejlig strand. Tropisk idyl. Der er pool og børnepool. Tæt på Paradise Resort finder man bymiljø med supermarkeder, restauranter mv.

Vores mening: Mange af vores gæster vælger Paradise Resort og flere vælger at besøge stedet gang på gang. Det er dejlige bungalows, og der er mulighed for bungalows med havudsigt. Stranden foran Paradise har palmer/træer, så det er muligt at søge skygge selvom man er på stranden. Paradise Resort er et rigtig godt valg, også for børnefamilien.

Vi tilbyder spændende oplevelser i Bangkok. Nedenfor kan du se udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram. Der tages forbehold for prisændringer på udflugterne. Kontakt os for aktuelle priser

Grand Palace – halv dag (formiddag) – join basis, tur med andre

Afgang til Rattanakasin Island, hvor Bangkok blev grundlagt for ca. 230 år siden. Vi skal besøge templet Wat Phra Kaeo, det smukkeste og mest vigtige Buddhist tempel i Thailand. Vi besøger Grand Palace som blev bygget i 1782, og som er omgivet af en mur, med 4 vægge som strækker sig 1900 meter. Grand Palace huser offentlige kontorer, kongelige boliger samt The Royal Chapel og the Emerald Buddha. Ca kl. 11.00 slutter vi dagens dejlige kulturelle oplevelser og begiver os til til Gems Gallery, som er Thailands største juvelbutik i Bangkok. Efter er kort besøg begiver vi os mod hotellet.

Fra 1180 THB voksen (885 THB for børn)

Flydende marked – heldagstur – privat basis

Afgang fra dit hotel i Bangkok klokken 06.30. Vi kører af den nordlige rute via Nakorm Pathom til det flydende marked i Damnoen Saduak. Det tager cirka 2 timer at komme til det flydende marked. I en robåd vil du sejle i ca 2 timer gennem markedets kanaler og det omkringliggende område. På det flydende marked i Damnoen Saduak, som er mere end 140 år gammelt kommer sælgerne hver dag i deres samphans (robåde) til markedet og sælger deres produkter, såsom grøntsager, frugt, færdiglavet mad og slik til de lokale og udlændinge. Med robåd gennem markedet, kommer du rigtig tæt på og selvfølgelig kan du købe nogle frugter eller slik fra en båd. Efter at have forladt markedet, vil du passere andre kanaler længere væk og se små templer, frugtplantager og meget mere. Før du kommer tilbage til parkeringspladsen stopper vi ved et lille ukendt, men meget interessant tempel nær markedet. Her er næsten ingen turister. Vi fortsætter i bil til Mae Khlong floden, ca 10 km fra det flydende marked. En gammel og virkelig smukke katolske kirke er vores næste attraktion. Vi fortsætter via frugtplantager til Ampawa og besøger "Kong Buddhalerta Napalai Memorial Park", eller lettere kaldet Rama II Park. Rama II park er en stor park med mange sjældne træer og blomster, samt gamle bygninger fra King Rama II perioden. Vi passerer byen Samut Songkram og komme til Wat Satthatam, et tempel bygget i bådform og lavet af træ. Frokost på en lokal restaurant i mangroveskoven. Don Hoi Lodh seafood marked er vores næste stop, kun omkring 15 minutters kørsel fra restauranten. Sælgerne i deres små boder sælger frisk fisk og skaldyr, samt tørrede fisk og fiske-paste. Mange thailændere på vej tilbage fra Hua Hin og Cha Am stopper her ved Don Hoi Lodh seafood-markedet for at købe frisk fisk og skaldyr. Vores sidste stop i dag er ved de salt plantager, der ligger mellem Samut Songkram og Samut Sakhon. Tilbage i Bangkok omkring klokken 16.30.

Fra 3850 THB per person ved 2 personer

Bangkok Dinner Cruise – aften – join basis, tur med andre

En mindeværdig aften ombord på en af Bangkoks mest luksuriøse båd restauranter. Slap af i moderne komfort og opleve den varme thailandske gæstfrihed. Spis autentisk thailandsk mad mens du sejler langs Chao Phaya floden. Du oplever naturskøn solnedgang og flodens liv om natten. Thai musik og klassisk dans: Under din middag, vil du opleve thailandsk musik og klassiske thailandske danse, der tager udgangspunkt i historien om Ramayana, den store historie om Hindhu i Indien.

Fra 1400 THB voksen (950 THB for børn)

Bangkok Cykel tur – halv dag (bemærk start sted) – join basis, tur med andre

Turene starter fra adressen: 10/5-7 Soi Ari, Sukhumvit Road, Soi 26 (lige ved Tara Hotel), hvor vi mødes klokken 08.00 eller 13.00 (afhængig af hvilken tur du vælger). Du skal selv sørge for transporten til startstedet (ikke inkluderet i prisen). Når alle deltagere er mødt, gennemgår cykelguiden turens forløb på engelsk. Vi får herefter udleveret cykler (uden gear, da ruten er flad). Vi begynder turen med at cykle væk fra de store, trafikerede veje og ind igennem det livlige Khlong Toey marked. Her falbydes året rundt et farverigt miks af thailandske og kinesiske varer, og du vil blandt andet se imponerende pyramider af friske ananas og kaglende kyllinger i bambusbure. Ruten fører os også igennem slumkvarterer, hvor du kan opleve bagsiden af millionbyen samt igennem ”Little Chinatown”. Når vi – og cyklerne – har krydset floden i langbåd, kommer vi over til ”Bangkoks lunger”, hvor vi cykler rundt på de smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne (kanalerne) og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og trafikstøjen med fuglesang – en helt anden side af Bangkok, end den de fleste rejsende oplever. Cykelturen slutter tilbage ved startstedet cirka klokken 12.00/17.00

Fra 1400 THB voksen (950 THB for børn)

Bangkoks Højdepunkter – Fuld dag - privat basis

Bangkoks Højdepunkter starter fra dit hotel kl. 08.30, hvor vores guide fører os ned til kajen via Sky train for at gå ombord i en longtail båd. Herfra sejler vi et stykke ned ad hovedfloden, Chao Phraya, der løber gennem Bangkok. Vi kommer forbi store hoteller og under motorvejsbroer, før vi sejler ind i de smalle klonger (kanaler). Allerede på de første få meter forbavses man over, hvor anderledes livet foregår på denne side af floden. Vi snor os gennem klongerne og observerer de handlende sejle rundt i små robåde, hvor f.eks. spyd med kød grilles direkte på båden. Vi ledsages af smilende og vinkende thaier gennem denne verden, hvor vandet er livsnerven, og kontrasterne hersker. Side om side ligger imponerende, veltrimmede teak-træ huse og blikskure, der kun lige indeholder det fornødne. Bangkoks Højdepunkter fortsætter herefter ad vandvejen forbi templer og frugtplantager mod en orkidéfarm. Her er der mulighed for at kigge nærmere på de flotte planter. Herefter fortsætter vi til pier 9 og går herfra op til Grand Palace (Kongepaladset). Allerede ved indgangen til Grand Palace, som blev påbegyndt i 1783, fornemmes den helt specielle religiøse stemning, der hersker i og omkring alle Bangkoks templer. Kongepaladset rummer bl.a. en miniatureudgave af Angkor Wat, den imponerende stupa i guld (Phra Si Ratana Chedi) og Thailands største helligdom – templet Wat Phra Keo. Turen går videre med tuk tuk til Wat Pho, der er Bangkoks ældste tempel og huser landets største hvilende Buddha, som er 46 m lang og 15 m høj. Efter Wat Pho går vi ned til floden og spiser på en hyggelig lille restaurant ved navn East Sight Story. Efter frokost tager vi den lokale bus-båd til China Town, hvor der bliver mulighed for at opleve dette spændende området. Sidst på dagen søger guiden for en taxi tilbage til hotellet. Husk rette påklædning til tempel besøg. Dette betyder at skulderne skal være dækket til og lukkede sko. Til Grand Palace skal du have lange bukser på (du kan leje dette ved indgangen).

Fra 3150 THB per person ved 2 personer

Bestil tilbud

Højdepunkter:

Kultur og Natur

Kanchanaburi byder både på store seværdigheder og smukke naturområder

 

Unikke overnatningsteder

Vi tilbyder for Kanchanaburi overnatning i teltlejr og i flydende lodges på Kwai Noi Floden. Kombiner med strandferie ved f.eks Hua Hin eller Koh Chang. Rejsen egner sig også til familier

 

Dansk historie i Thailand

Ved Kanchanaburi finder man et lille museum som udstiller arkæologiske fund fra området. En del af de udstillede genstande blev fundet af en dansk arkæologisk ekspedition i 1960. Vi kan arrangere besøg ved dette museum

 

Togtur, tømmerflåde og naturpool

Vi har sammensat spændende dage ved Kanchanaburi fyldt med gode og mindeværdige oplevelser. Byen er i relativ kort afstand fra Bangkok

 

Strandferie

Hua Hin er beliggende 3 timers kørsel fra Kanchanaburi

 

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien.

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget rejseklager. Tilgengæld får vi dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Vi hjælper med dine rejsedrømme

Vi har rejst Thailand i mere end 20 år og kender de skønne steder og hvor du finder de store oplevelser

info@asientravel.dk

81 10 15 46

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.