Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Phuket Sandbox - genåbningen af Thailand

Phuket Sandbox – Thailand genåbner

Covid-19 og genåbningen af Thailand

Phuket Sandbox – Thailand genåbner. Det har siden august været muligt som fuld vaccineret international turist at besøge Phuket under det såkaldte ”Phuket Sandbox”-program. Siden er programmet blevet udvidet med 7+7 extension. 7+7 vil sige at efter 7 overnatninger på Phuket kan man vælge de næste 7 overnatninger i områderne Krabi (Ko Phi Phi, Ko Ngai eller Railay), Phang-Nga (Khao Lak eller Ko Yao), Surat Thani (Ko Samui, Ko Pha-ngan eller Ko Tao).

Formålet med Sandbox-modellen var ikke så meget at øge turismen og give økonomisk stimulans til turistindustrien på Phuket, men mere at oprette et testmiljø. Testmiljøet skulle vise om de ankomne internationale turister ville bidrage til spredningen af Covid-19. Selve navnet ”Sandbox” eller ”Sandkasse”, er et udtryk der er taget fra IT-verdenen og betyder ”et testmiljø hvor ny eller uprøvet software kan køre sikkert”.

Phuket Sandbox-modellen har vist at vaccinerede ankomne turister, der også har haft en negativ PCR-test umiddelbart før flyvningen til Thailand, ikke har udgjort en ”trussel” mod spredningen af Covid-19 i Thailand. Så ud fra et ”test”-perspektiv har “Phuket Sandbox – Thailand genåbner” været en succes.

Vil du rejse til Thailand?

Skulle du havet lyst til at besøge Phuket under ”Sandbox”-programmet er indrejsekravene som her:

  • Et pas med mindst 6 måneders gyldighed.
  • Fuld vaccineret mod Covid-19
  • Returbillet til/fra Thailand
  • Har reserveret og betalt for hotelovernatninger i mindst 14 nætter, der inkluderer mindst 7 nætter på Phuket på et ”SHA Plus -hotel”
  • Har reserveret og betalt for RT-PCR-test, der dækker hele opholdets varighed i Thailand(man skal testes for Covid-19 under opholdet)
  • Testet negativ for COVID-19 senest 72 timer før afrejse
  • Har en rejseforsikring
Yderlige genåbning fra 1 november

Fra 1 november er det planen at landet vil byde vaccinerede turister velkommen. I første om gang åbnes for rejser til Chiang Mai, Phang-nga(Khao Lak), Krabi, Hua Hin, Pattaya og Cha-am.

Fra 1 december er planen at der åbnes yderligere for rejser til blandt andet: Ayutthaya, Chiang Rai, Trat (Koh Chang) og Sukhothai.

Se vores rejser til Thailand her

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.