Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Pathumwan Princess Hotel

4½ stjernet hotel

Pathumwan Princess Hotel

Bestseller - centralt med nem adgang til skytrain, shopping og attraktioner

Pathumwan Princess Hotel er beliggende midt i hjertet af Bangkok ved Siam Square. Hotellet har en super central placering med direkte adgang til MBK Shoppingcenter og flere andre store shoppingcentre såsom Siam Paragon via Skywalk. Derudover har hotellet direkte adgang til en Skytrain-station, så du nemt kan komme rundt i Bangkok.

nærheden af Pathumwan Princess Hotel er der masser af fremragende restauranter, caféer og butikker. Du har også gåafstand til attraktioner som Jim Thomson Huset og SEA LIFE Bangkok Ocean World

Pathumwan Princess Hotel er et 4½-stjernet hotel og tilbyder en bred vifte af faciliteter og komfortable værelser med moderne bekvemmeligheder. Du kan løbe på deres udendørs joggingsti, træne i deres fitnesscenter, spille basketball, squash, tennis eller badminton. Hotellet har også et stort solrigt poolområde med en 25 meter lang saltvandspool. Der er også mulighed for Spa og massage.

Pathumwan Princess Hotel tilbyder værelser og suiter med en flot udsigt over Bangkoks skyline. Værelserne har en størrelse mellem 30 m2 og 42 m2 og der er både værelser til par samt familier på 2 voksne og 2 børn. De store, eksklusive suiter varierer i størrelse fra 67 m2 til 155 m2 og kan bookes med privat terrasse.

Hotellet har flere restauranter at byde på. På stueetagen finder du autentiske thailandske retter, mens 2. sal huser Asian Food Avenue, dedikeret til det koreanske, japanske og kinesiske køkken. På 8. sal ved swimmingpoolen ligger en hyggelig italiensk restaurant, der serverer en bred vifte af lækkerier fra Italien. Derudover har hotellet en café og en elegant cocktailbar.

Besøg hotellets hjemmeside

Pool og solterrasse

Room service

Familieværelser

Ikke ryger værelser

WiFi på fællesarealerne/værelserne

Bar

Spa, massage og wellness center

5 restauranter og poolbar

Meget god morgenmad

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.