Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Pathumwan Princess Hotel

4½ stjernet hotel

Pathumwan Princess Hotel

Bestseller - centralt med nem adgang til skytrain, shopping og attraktioner

Pathumwan Princess, er beliggende midt i hjertet af Bangkok. Hotellet har en super central placering med direkte adgang til MBK Shoppingcenter og flere andre store shoppingcentre via skywalk. Derudover giver hotellet direkte adgang til en Skytrain-station, så du nemt kan komme rundt i Bangkok.

Pathumwan Princess er beliggende ved Siam Square i Bangkok. I nærheden af hotellet er der masser af fremragende restauranter, caféer og butikker. Du har også gåafstand til attraktioner som Jim Thomson Huset og SEA LIFE Bangkok Ocean World

Hotellet tilbyder en bred vifte af faciliteter og komfortable værelser med moderne bekvemmeligheder. Du kan løbe på deres udendørs joggingsti, træne i deres fitnesscenter, spille basketball, squash, tennis eller badminton. Hotellet har også et stort solrigt poolområde med en 25 meter lang saltvandspool. Der er også mulighed for SPA og massage.

Pathumwan Princess tilbyder værelser og suiter med en imponerende udsigt over Bangkoks skyline. Værelserne har en størrelse mellem 33 m2 og 42 m2 og kan rumme to voksne og to børn. De store, eksklusive suiter varierer i størrelse fra 67 m2 til 155 m2 og kan også bookes med privat terrasse.

Hotellet har flere fantastiske restauranter at byde på. På stueetagen finder du autentiske thailandske retter, mens 2. sal huser Asian Food Avenue, dedikeret til det koreanske, japanske og kinesiske køkken. På 8. sal ved swimmingpoolen ligger den hyggelige italienske restaurant, der serverer en bred vifte af lækkerier fra Italien. Derudover har hotellet en café og en elegant cocktailbar.

Besøg hotellets hjemmeside

Svømmepøl

Room service

Familieværelser

Ikke ryger værelser

Fitness center

Bar

Spa og wellness center

5 restauranter

Meget god morgenmad

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.