81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Øhop til Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood

Oplev 3 af Thailands smukkeste øer på dette øhop. Vi byder på et tropisk eventyr med ensomme strande, fantastisk natur, spændende udflugter og muligheden for at komme helt ned i tempo. Glæd dig til at opleve Koh Chang Nationale Marinepark med mere end 50 øer.

15 dage / 12 nætter fra 10.900 kr

15 dage: Koh Chang Øhop


Øhop: 6 nætter Koh Chang, 3 nætter Koh Mak og 3 nætter Koh Kood

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Al planlagt transport i Thailand
 • 6 nætter Koh Chang (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Mak (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Kood (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Alle Skatter og afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 10.900 kr pr person inkl fly

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


Superior Pakke fra 10.900 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 14.090 kr - 15 dage/12 nætter

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

Hoteloversigt Superior Pakken:

Læs mere om hotellerne under den grønne fane: "Overnatning"

Superior Pakken indeholder:

 • 6 nætter Coconut Beach Resort i 1 x Villa2
 • 3 nætter Koh Kood Resort i 1 x Superior Garden View
 • 3 nætter Koh Mak Resort i 1 x Comfort Beachfront Bungalow

Familie Superior Pakken indeholder:

 • 6 nætter Coconut Beach Resort i 1 x Torrung med 2 x Ekstra senge
 • 3 nætter Koh Kood Beach Resort i 1 x Bali Bungalow med 2 x Ekstra senge
 • 3 nætter Koh Mak Resort i 1 x Standard Beachfront Family Bungalow

Hoteloversigt Deluxe Pakken:

Læs mere om hotellerne i under den grønne fane: "Overnatning"

Deluxe Pakken indeholder:

 • 6 nætter Paradise Resort i 1 x Deluxe Garden View Bungalow
 • 3 nætter Koh Kood Beach Resort i 1 x Bali Bungalow med havudsigt
 • 3 nætter Seavana Resort Koh Mak i 1 x Seavana Suite Beachfront

Familie Deluxe Pakken indeholder:

 • 6 nætter Paradise Resort i 1 x Deluxe Garden View Bungalow med 2 x Ekstra senge
 • 3 nætter Away Koh Kood i 1 x Duplex Bungalow
 • 3 nætter Koh Mak Resort i 1 x Deluxe Beachfront Family

Rejser I som familie?

Priser ved 2 voksne og 2 børn under 12 år

 

Rejs fra oktober til marts 2019


Superior Pakken fra 37.400 kr / 9.350 kr per person

Deluxe Pakken fra 42.700 kr / 10.675 kr per person

 

Er der færre/flere rejsedeltagere så kontakt os for pris

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Overblik

Denne rejse tager dig til Koh Chang Nationale Marinepark, som er beliggende cirka 300 km sydøst for Bangkok. Nationalparken er bestående af mere end 50 øer og selve Koh Chang byder på en af de bedst bevarede tropiske regnskove i Sydøstasien. Det var først tilbage i starten af 2000´erne at turisterne begyndte at finde vej til Koh Chang. De fleste resorts på Koh Chang er beliggende på vestsiden og langt de fleste har direkte adgang til stranden. Koh Chang har formået at bibeholde en meget charmerende ”laid-back”-atmosfære med et præg af eventyr og ferie i nedsat tempo. Koh Chang er en stor Ø, men på grund af geografien er der relativt få hoteller på Øen, og dermed ikke så mange turister som man f.eks finder på de større rejsemål i Thailand.

Rejsen bringer dig også til øerne Koh Mak og Koh Kood. Der er ikke mere end højst én times transport mellem  øerne. Man kan bedst beskrive øerne som små tropiske perler med få resorts og dermed få turister. Det er øer med fantastisk strande, palmer og en atmosfære som blot oser af at det for en tid er skønt at være lidt væk fra en mere ”pulserende” verden.

Vi har baseret rejsen på 12 nætter i Thailand, men dette er helt op til dig. Hvordan du fordeler nætterne på øerne er dit valg, men her har vi taget udgangspunkt i 6 nætter på Koh Chang og 3 nætter på hhv. Koh Mak og Koh Kood.

"Så er vi vel hjemme i Danmark efter en helt igennem fantatisk fødselsdagsferie på Koh Chang.  Det har været en pragtfuld tur, alt fungerede bare. Super dejlig hotel, rigtig skøn personale. Tak for den dejlige kurv i bussen fra Bangkok til Koh Chang. Tak for vinen til min fødselsdag. Hele vores familie nød det i fulde drag og følte vi var kommet i paradiset. Koh Chang er en fantastisk dejlig ø, stille og roligt. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at det skal vi tilbage til. Det er bestemt heller ikke sidste gang vi rejser med Asien Travel. Vi anbefaler Jer meget gerne til andre".

Elin

“Men det er svært at være tilfreds med noget som helst ovenpå de 4 dage på Koh Mak. Det var det dejligste sted jeg nogensinde har været. Alt fra mad til omgivelser og personale var bare fantastisk. Endnu engang mange tak for anbefalingen”

Linea

Koh Mak er kendt for øen med de mere end 10.000 palmetræer. Her finder du smukke strande og få resorts. Øen er beliggende 40 minutters sejlads fra Koh Chang

Vi har gennem flere år haft Servicekontor på Koh Chang. Her er du meget velkommen under din ferie. Kontoret er beliggende ved Klong Phrao stranden tæt på Barali Beach Resort og Centara Tropicana. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram med både sightseeing samt aktiviteter. Desuden har vi skandinavisk repræsentant på Koh Chang der afholder Velkomstmøde og træffetider på hotellerne.

Langs Vestkysten på Koh Chang finder man mange dejlige strande. De største strande er White Sand Beach, Chai Chet, Klong Phrao og Lonely Beach. Langt de fleste resorts er beliggende ved stranden og mange resorts tilbyder overnatning i bungalows. Om aftenen danner strandene flere steder basis for restauranter med borde og stole på stranden

Koh Chang har smuk natur. Tag på oplevelse i mangroveskoven eller besøg små fiskersamfund

Rejsens forløb

Afrejse og ankomst

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Der er mulighed for indenrigsflyvning med Bangkok Airways til lufthavnen i Trat. Fra Trat er der 20 minutters kørsel til færgen der bringer dig til Koh Chang. Alternativt venter vores chauffør på dig i Bangkok Lufthavn og vi sørger for privat transport til hotellet på Koh Chang. Turen tager cirka 4,5 time og transporten er kun for dig. Der vil blive gjort pauser undervejs hvor det er muligt at købe forfriskninger. Køreturen til Koh Chang er et mix mellem bymiljøer og natur/landbrug.

Færgeoverfarten til Koh Chang tager cirka 25 minutter og ved ankomst er der kun lidt transporttid frem til hotellerne.

Koh Chang – 6 nætter

Vi har baseret rejsen på 12 overnatninger, men husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker, så antallet af overnatninger er helt op til dig. Vi skelner for denne rejse mellem en ”Superior” og ”Deluxe”-pakke.  Se mere om pakkerne under fanen ”Overnatning”. Alle valgte resorts er med strandbeliggenhed.

For Koh Chang har vi valgt Coconut Beach Resort(Superior) ved den dejlige Klong Phrao strand. Dette er et hyggeligt familieejet resort med en dejlig atmosfære. Det er value for pengene. Du kan også vælge Paradise Resort(Deluxe), der også er beliggende ved Klong Phrao stranden. Paradise Resort er et af de første resorts på Koh Chang og man bor i skønne bungalows. Resortet har en  flot opvokset tropisk have. Paradise er en af vores bestseller og vi har flere gæster der gang på gang vælger dette resort.

Du har 6 nætter på Koh Chang. Koh Chang byder på mange aktivitets- og udflugtsmuligheder. Der er blandt andet mulighed for vandreturer, vandfald, badning med elefanter og snorkelture. Der er også mulighed for at besøge små fiskerlandsbyer, markeder og templer. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram.

Afslapning på Koh Kood

Koh Mak – 3 nætter

Efter dit ophold på Koh Chang sejler du med båd videre til en af Sydthailands mange perler, nemlig øen Koh Mak. Sejlturen tager cirka 40 minutter. Husk at vi sørger for al transporten under din rejse. Koh Mak er kendt for sit rolige tempo og der kommer ikke mange turister her. Glæd dig til smukke strande, ”laid-back” atmosfære og ren afslapning. Der er mulighed for at tage på bådture til de omkringliggende øer samt fortrinlige steder at snorkle/dykke. Lej cykler og tag på opdagelse. Landskabet er fladt og Øen er relativ let at finde rundt på.  På Koh Mak har vi valgt Koh Mak Resort til vores Superior-pakke og Seavana Resort til Deluxe-pakken

Koh Kood – 3 nætter

Efter Koh Mak er det tid til at besøge øen Koh Kood. Det er en væsentlig større Ø end Koh Mak. Koh Kood har lidt mere ”bakket” terræn og naturen er rigtig smuk på Koh Kood. Der er lidt flere resorts på Koh Kood end på Koh Mak. Du bor enten på Koh Kood Resort(Superior) eller Koh Kood Beach Resort(Deluxe). Du har som foreslået 3 nætter på Koh Kood. Du kan leje en cykel på Koh Kood og tage ud og for en stund måske finde din helt egen strand. Der er også flere steder mulighed for at leje kayak og du kan også deltage på bådture. Koh Kood er en relativ stor Ø, men da der ikke er mange resorts er der en fantastisk følelse af ægte tropisk eventyr.

Efter endt ophold på Koh Kood sørger vi for transporten tilbage til Bangkok eller din næste destination.

Familierejse

Rejsen egner sig rigtig godt som familierejse. Kontakt os og vi tager sammensætter en Rejseplan baseret på jeres ønsker. Under fanen "Priser og datoer" finder du priseksempler på familierejser(eks. 2 voksne og 2 børn under 12 år).

Koh Mak

Se vores video om Koh Chang her:

Overnatning

På Koh Chang tilbyder vi følgende hoteller, men har du andre ønsker så hjælper vi gerne med dette. Vi har selv set alle de hoteller vi tilbyder, så har du spørgsmål til dit valg af hotel, så kontakt os endelig. Vi skelner mellem 2 prispakker – Superior og Deluxe.

Coconut Beach Resort, Koh Chang

 

Coconut er et familieejet resort ved Klong Phrao stranden. Der er dejlig pool, gode værelser og mulighed for at leje bungalows. Der er restaurant ved stranden og resortet fremstår meget hyggeligt. Coconut er beliggende ved mindre by med mulighed for indkøb mv. Det er en 3-stjernet standard til en virkelig fornuftig pris.

Vores mening: Coconut Resort fremstår som en af vores favoritter på Koh Chang. Der er hyggelig atmosfære, god stemning og god standard for pengene. Coconut kører stadig meget af deres administration uden brug af PC´ere, og det hele er meget lagt an på, at gæsterne skal komme helt ned i tempo. Et dejligt resort og hvor prisen for overnatninger næsten er forblevet uændret gennem flere år.

Koh Kood Resort

 

Koh Kood Resort har skønne bungalows og en dejlig tropiske have omkring resortet. Det er muligt at leje cykler og kajakker. Stranden foran resortet er god og stedet fremstår som en 3-stjernet standard. Resortet råder over restaurant og bar.  Koh Kood har gode muligheder for oplevelser på egen hånd.

Vores mening: Et sted hvor man kan komme helt ned i gear. Resortet er beliggende i en bugt og udsigten fra stedet er rigtig god. Personalet er er søde og venlige. Priserne for spisning i restauranten er på et godt niveau og der er serveres god seafood.

 

Koh Mak Resort

 

En god 3,5-stjernet standard. Dejlig strand foran resortet. Der er nærliggende dykkercenter. Bungalows med havudsigt. 

Vores mening: En af vores bestseller for Koh Mak. Value for pengene. 

 

Paradise Resort, Koh Chang

 

Paradise Resort er beliggende ved den rolige Klong Phrao strand. Det var et af de første beachfront resorts på Koh Chang. Paradise har en skøn opvokset have og dejlig strand. Tropisk idyl. Der er pool og børnepool. Tæt på Paradise Resort finder man bymiljø med supermarkeder, restauranter mv.

Vores mening: Mange af vores gæster vælger Paradise Resort og flere vælger at besøge stedet gang på gang. Det er dejlige bungalows, og der er mulighed for bungalows med havudsigt. Stranden foran Paradise har palmer/træer, så det er muligt at søge skygge selvom man er på stranden. Paradise Resort er et rigtig godt valg, også for børnefamilien.

 

Seavana Beach Resort, Koh Mak

 

Seavana er et familieejet resort der formentlig fremstår som et af de bedste overnatningsteder på Koh Mak. Resortet er beliggende ned til stranden og ved siden af Koh Mak Resort. Det er et relativt nyt resort og deres bungalows er virkelig lækre og godt indrettet. Der er pool på resortet. Der er mulighed for at leje kajak og der er undervisning i windsurfing.

Vores mening: Et virkelig dejligt resort. Der er restaurant, massage, bar, wifi mv. Stranden foran resortet er god og børnevenlig. Alle deres bungalows er med panorama havudsigt. Der er 4 bungalowtyper at vælge mellem. Idet resortet er ret nyt fremstår det hele i rigtig god stand.

 

Koh Kood Beach Resort

 

Et dejligt resort med gode aktivitetsmuligheder. Der er mulighed for at leje kajakker, cykler, snorkeludstyr og der er beach volley. Resortet har også pool og børnepool. Resortet er beliggende ned til skøn strand. Vi har brugt dette resort i flere år og det er en af vores favoritter på Koh Kood.

Vores mening: Et lidt mindre resort med dejlige Bali bungalows med udendørs badeværelse. Skønt pool område. Det er muligt at snorkle fra stranden og resortet er rigtig godt til familier. Som med alle andre resorts på Koh Kood handler det meget om at komme ned i gear. Der sker ikke meget på Koh Kood, blot fred og ro. Det er muligt at leje en scooter eller cykel og komme lidt rundt og se andre strande og vandfald.

 

Away Koh Kood Resort

 

Dejlig 4-stjernet resort. Resortet råder over SPA, restaurant og aktivitetscenter. Det er også muligt at leje kajakker.

Vores mening: Vi har brugt Away Koh Kood gennem flere år og gæsterne er glade for stedet.

Oplevelser

Vi tilbyder spændende oplevelser på Koh Chang. Nedenfor kan du se udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram til dig. Udflugterne kan bestilles på Koh Chang eller hjemmefra. Der tages forbehold for prisændringer på udflugterne. Kontakt os for aktuelle priser

Klong Plu vandfaldet med mulighed for badning

På denne heldagstur oplever I templet ved Klong Phrao byen og får en introduktion til thailandsk buddhisme. Dagen byder også på afslapning ved Klong Plu vandfaldet samt besøg ved Bang Bao fiskerlandsbyen i den sydlige del af Koh Chang. Efter frokost(inkl.) er det tid til afslapning ved Kai Kong stranden.

Pris 1500 THB / person(børn halv pris).

Ukendte Koh Chang

Dagen byder på oplevelser på den mere ukendte østside af Koh Chang. Glæd dig til sejltur i mangroveskoven ved Salak Khok. Vi besøger også en lokal skole og spiser frokost på en af Øens bedste seafood restauranter. Her er det også muligt at se stedets fiskefarme(frokost inkl.) Senere på dagen stopper vi ved Klong Song fiskerlandsbyen hvor vi får indblik i den lokale gummiindustri.

Pris 1600 THB / person(børn halv pris)

Privat speedbåd

Tag en dag på havet og se noget af det smukkeste som Koh Chang kan tilbyde. Dagen byder på snorkling ved Koh Rang, som er et af de bedste steder for snorkling i marineparken. I besøger også andre skønne steder og oplever små strande. I går i land på øen Koh Wai hvor I nyder den medbragte Lunchbox. I er tilbage på Koh Chang sidst på eftermiddagen. Turen er på privat basis og med engelsk talende lokalguide.

Samlet pris 1-4 personer: 10.000 THB

Samlet pris 5-10 personer: 12.000 THB

Sea adventure

Heldagstur på 13 meter lang håndbygget katamaran. Du oplever flere af øerne omkring Koh Chang og der er god tid til snorkling og afslapning ombord på båden. Nyd en god BBQ frokost ombord. Der er kun få andre gæster ombord på båden og i løbet af dagen vil man få mulighed for at snorkle 3 til 4 steder.

Pris 1750 THB / Børn 950 THB

Trekking

Vi tilbyder sammen med trekkinguiden Mr Tan spændende oplevelser på Koh Chang. Der er flere trekkingturer at vælge imellem og dermed også forskellig sværhedsgrad. Der trekkingturer med varighed på 5-8 timer, men der er også familietrekking med varighed på 2-3 timer. Mr Tan har arbejdet i mange år på Koh Chang og er en erfaren guide. Glæd dig til store naturoplevelser. Skriv til os for udførligt udflugtsprogram. Priserne er fra 700 til 1700 THB per person(rabat for børn under 10 år)

Klong Plu er det højeste vandfald på Koh Chang. Der er mulighed for badning

En dag på havet med egen båd og kaptajn. Besøg f.eks øerne Koh Rang og Koh Mak. Snorkling, strande og masser af ø-hav

Mangroveskoven på østsiden af Koh Chang. 

De mere end 50 øer i Koh Chang Marinepark giver rige muligheder for snorkling dykning. Der er skandinavisk dykkercenter på Koh Chang

Na Jomtien

Na Jomtien er beliggende cirka 3 timers kørsel nord for Koh Chang. Det er en god afstikker på vejen tilbage til Bangkok. Na Jomtien er et roligt område med gode strande, udflugtsmuligheder og shopping. Na Jomtien er beliggende cirka 20 km syd for Pattaya. Er man til shopping tilbyder området et væld af muligheder.

 

Angkor Wat i Cambodia

Angkor Wat betragtes som en af de vigtigste kulturattraktioner i Sydøstasien. Dette mægtige tempelkompleks ved Siem Reap i Cambodia kan nås fra Koh Chang. Køretiden er cirka 7 timer og man krydser grænsen til Cambodia ved Poi Pet. Man kan så vælge at flyve tilbage fra Siem Reap til Bangkok. Flytiden er 1 time.

 

Koh Samet

Øen Koh Samet er beliggende ved Rayong cirka 2,5 times kørsel nord for Koh Chang. Koh Samet er en smuk Ø med dejlige strande og afslappet atmosfære. Om aftenen bliver dele af stranden lavet om til restauranter med borde og stole i sandet. En virkelig god oplevelse. Man kan fint kombinere Koh Chang med Koh Samet. På fastlandet overfor Koh Samet finder en række resorts, som f.eks Novotel og Marriott der også fint kan danne ramme for ferieoplevelser

 

Bangkok

Metropolis Bangkok byder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et væld af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og skybarer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinere ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Chao Phaya floden eller ved Silom og Sukhomwit Road der er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

Guide

Geografi

Koh Chang er Thailands anden største Ø og beliggende i Siam Bugten. Koh Chang nationale marinepark består af 51 øer. Selve Koh Chang dækker et areal på 429km2. Det højeste bjerg er Khao Salak Phet(744 m.o.h). Der er flere vandfald på Koh Chang og størstedelen af Øen er dækket af tropisk regnskov. Koh Chang er beliggende cirka 300 km sydøst for Bangkok.

Vejr og vind

Højsæson: Fra midten af oktober og frem til slutningen af april er der de bedste vejrbetingelser for Koh Chang. Temperaturerne ligger på 31 - 34 grader i dagstimerne. I denne periode er der mindst risiko for regn.

Regntid: Regntiden varer fra juni og typisk frem til midten af oktober. De mest regnfyldte måneder er august og september.

Badevand: Badevandet er gns mellem 27,5 til 31,0 grader celcius.

Sol og varme: Månederne november til januar er den periode hvor der er flest solskinstimer. De varmeste måneder er november, april og maj.

Shopping og restauranter

Langs med strandene på Vestkysten finder man flere små bymiljøer med restauranter, supermarkeder mv. Den største by på Koh Chang er ved stranden White Sand Beach. Der er én central vej rundt om Koh Chang og det er derfor let at komme fra den ene by til den anden. Mest populært er de mange strandrestauranter hvor der gerne tilbydes BBQ Seafood mv. om aftenen. Der er også restauranter der tilbyder internationale retter samt restauranter der servere f.eks italiensk, indisk, dansk mad mv. Udbudet af restauranter er relativt stort og prisniveauet er meget fornuftigt. Om aftenen er der flere steder hvor man kan nyde en drink eller lytte til live musik. Der er således flere strandbarer hvor man sidder på madrasser i sandet. Der er mange supermarkeder på Øen hvor man kan købe daglige forsyninger. Der forefindes de noget større supermarkeder som Tesco og Makro hvis man gerne vil på storindkøb. Der er ingen shoppingcentre på Koh Chang. Det meste shopping foregår fra små forretninger samt boder.

På egen hånd

Man kan besøge flere små fiskesamfund på Koh Chang. Tag f.eks ned til Bang Bao i den sydlige del af Øen. Her finder du fiskehuse på pæle. gode restauranter og shopping. Der er også flere templer, vandfald mv. som kan besøges på egen hånd. På Fastlandet kan man besøge den store by Trat hvor der er et shoppingcenter. Også på fastlandet kan man besøge byen Chantaburi der har spændende seværdigheder samt et ædelstensmarked. Koh Chang har mange små strande, så tag på opdagelse og find måske din egen strand for en dag. Det er muligt at leje motorcykler og biler, men vi anbefaler transport med de lokal taxaer(Songtaews), som har plads til 6-8 personer.

Valuta

Der er flere veksleboder samt ATM automater på Koh Chang. For Koh Kood og Koh Mak er der ikke ATM automater

Video fra en af de mindre øer i marineparken:

Snorkling tæt på Koh Rang:

Klong Phrao stranden på Koh Chang:

15 dage: Koh Chang Øhop


Øhop: 6 nætter Koh Chang, 3 nætter Koh Mak og 3 nætter Koh Kood

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Al planlagt transport i Thailand
 • 6 nætter Koh Chang (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Mak (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Kood (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Alle Skatter og afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 10.900 kr pr person inkl fly

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


Superior Pakke fra 10.900 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 14.090 kr - 15 dage/12 nætter

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

Hoteloversigt Superior Pakken:

Læs mere om hotellerne under den grønne fane: "Overnatning"

Superior Pakken indeholder:

 • 6 nætter Coconut Beach Resort i 1 x Villa2
 • 3 nætter Koh Kood Resort i 1 x Superior Garden View
 • 3 nætter Koh Mak Resort i 1 x Comfort Beachfront Bungalow

Familie Superior Pakken indeholder:

 • 6 nætter Coconut Beach Resort i 1 x Torrung med 2 x Ekstra senge
 • 3 nætter Koh Kood Beach Resort i 1 x Bali Bungalow med 2 x Ekstra senge
 • 3 nætter Koh Mak Resort i 1 x Standard Beachfront Family Bungalow

Hoteloversigt Deluxe Pakken:

Læs mere om hotellerne i under den grønne fane: "Overnatning"

Deluxe Pakken indeholder:

 • 6 nætter Paradise Resort i 1 x Deluxe Garden View Bungalow
 • 3 nætter Koh Kood Beach Resort i 1 x Bali Bungalow med havudsigt
 • 3 nætter Seavana Resort Koh Mak i 1 x Seavana Suite Beachfront

Familie Deluxe Pakken indeholder:

 • 6 nætter Paradise Resort i 1 x Deluxe Garden View Bungalow med 2 x Ekstra senge
 • 3 nætter Away Koh Kood i 1 x Duplex Bungalow
 • 3 nætter Koh Mak Resort i 1 x Deluxe Beachfront Family

Rejser I som familie?

Priser ved 2 voksne og 2 børn under 12 år

 

Rejs fra oktober til marts 2019


Superior Pakken fra 37.400 kr / 9.350 kr per person

Deluxe Pakken fra 42.700 kr / 10.675 kr per person

 

Er der færre/flere rejsedeltagere så kontakt os for pris

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Rejsens forløb

Afrejse og ankomst

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Der er mulighed for indenrigsflyvning med Bangkok Airways til lufthavnen i Trat. Fra Trat er der 20 minutters kørsel til færgen der bringer dig til Koh Chang. Alternativt venter vores chauffør på dig i Bangkok Lufthavn og vi sørger for privat transport til hotellet på Koh Chang. Turen tager cirka 4,5 time og transporten er kun for dig. Der vil blive gjort pauser undervejs hvor det er muligt at købe forfriskninger. Køreturen til Koh Chang er et mix mellem bymiljøer og natur/landbrug.

Færgeoverfarten til Koh Chang tager cirka 25 minutter og ved ankomst er der kun lidt transporttid frem til hotellerne.

Koh Chang – 6 nætter

Vi har baseret rejsen på 12 overnatninger, men husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker, så antallet af overnatninger er helt op til dig. Vi skelner for denne rejse mellem en ”Superior” og ”Deluxe”-pakke.  Se mere om pakkerne under fanen ”Overnatning”. Alle valgte resorts er med strandbeliggenhed.

For Koh Chang har vi valgt Coconut Beach Resort(Superior) ved den dejlige Klong Phrao strand. Dette er et hyggeligt familieejet resort med en dejlig atmosfære. Det er value for pengene. Du kan også vælge Paradise Resort(Deluxe), der også er beliggende ved Klong Phrao stranden. Paradise Resort er et af de første resorts på Koh Chang og man bor i skønne bungalows. Resortet har en  flot opvokset tropisk have. Paradise er en af vores bestseller og vi har flere gæster der gang på gang vælger dette resort.

Du har 6 nætter på Koh Chang. Koh Chang byder på mange aktivitets- og udflugtsmuligheder. Der er blandt andet mulighed for vandreturer, vandfald, badning med elefanter og snorkelture. Der er også mulighed for at besøge små fiskerlandsbyer, markeder og templer. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram.

Afslapning på Koh Kood

Koh Mak – 3 nætter

Efter dit ophold på Koh Chang sejler du med båd videre til en af Sydthailands mange perler, nemlig øen Koh Mak. Sejlturen tager cirka 40 minutter. Husk at vi sørger for al transporten under din rejse. Koh Mak er kendt for sit rolige tempo og der kommer ikke mange turister her. Glæd dig til smukke strande, ”laid-back” atmosfære og ren afslapning. Der er mulighed for at tage på bådture til de omkringliggende øer samt fortrinlige steder at snorkle/dykke. Lej cykler og tag på opdagelse. Landskabet er fladt og Øen er relativ let at finde rundt på.  På Koh Mak har vi valgt Koh Mak Resort til vores Superior-pakke og Seavana Resort til Deluxe-pakken

Koh Kood – 3 nætter

Efter Koh Mak er det tid til at besøge øen Koh Kood. Det er en væsentlig større Ø end Koh Mak. Koh Kood har lidt mere ”bakket” terræn og naturen er rigtig smuk på Koh Kood. Der er lidt flere resorts på Koh Kood end på Koh Mak. Du bor enten på Koh Kood Resort(Superior) eller Koh Kood Beach Resort(Deluxe). Du har som foreslået 3 nætter på Koh Kood. Du kan leje en cykel på Koh Kood og tage ud og for en stund måske finde din helt egen strand. Der er også flere steder mulighed for at leje kayak og du kan også deltage på bådture. Koh Kood er en relativ stor Ø, men da der ikke er mange resorts er der en fantastisk følelse af ægte tropisk eventyr.

Efter endt ophold på Koh Kood sørger vi for transporten tilbage til Bangkok eller din næste destination.

Familierejse

Rejsen egner sig rigtig godt som familierejse. Kontakt os og vi tager sammensætter en Rejseplan baseret på jeres ønsker. Under fanen "Priser og datoer" finder du priseksempler på familierejser(eks. 2 voksne og 2 børn under 12 år).

Koh Mak

Se vores video om Koh Chang her:

Overblik

Denne rejse tager dig til Koh Chang Nationale Marinepark, som er beliggende cirka 300 km sydøst for Bangkok. Nationalparken er bestående af mere end 50 øer og selve Koh Chang byder på en af de bedst bevarede tropiske regnskove i Sydøstasien. Det var først tilbage i starten af 2000´erne at turisterne begyndte at finde vej til Koh Chang. De fleste resorts på Koh Chang er beliggende på vestsiden og langt de fleste har direkte adgang til stranden. Koh Chang har formået at bibeholde en meget charmerende ”laid-back”-atmosfære med et præg af eventyr og ferie i nedsat tempo. Koh Chang er en stor Ø, men på grund af geografien er der relativt få hoteller på Øen, og dermed ikke så mange turister som man f.eks finder på de større rejsemål i Thailand.

Rejsen bringer dig også til øerne Koh Mak og Koh Kood. Der er ikke mere end højst én times transport mellem  øerne. Man kan bedst beskrive øerne som små tropiske perler med få resorts og dermed få turister. Det er øer med fantastisk strande, palmer og en atmosfære som blot oser af at det for en tid er skønt at være lidt væk fra en mere ”pulserende” verden.

Vi har baseret rejsen på 12 nætter i Thailand, men dette er helt op til dig. Hvordan du fordeler nætterne på øerne er dit valg, men her har vi taget udgangspunkt i 6 nætter på Koh Chang og 3 nætter på hhv. Koh Mak og Koh Kood.

"Så er vi vel hjemme i Danmark efter en helt igennem fantatisk fødselsdagsferie på Koh Chang.  
Det har været en pragtfuld tur, alt fungerede bare. Super dejlig hotel, rigtig skøn personale. Tak for den dejlige kurv i bussen fra Bangkok til Koh Chang. Tak for vinen til min fødselsdag. 
Hele vores familie nød det i fulde drag og følte vi var kommet i paradiset. 
Koh Chang er en fantastisk dejlig ø, stille og roligt. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at det skal vi tilbage til. Det er bestemt heller ikke sidste gang vi rejser med Asien Travel. Vi anbefaler Jer meget gerne til andre".

Elin

“Men det er svært at være tilfreds med noget som helst ovenpå de 4 dage på Koh Mak. Det var det dejligste sted jeg nogensinde har været. Alt fra mad til omgivelser og personale var bare fantastisk. Endnu engang mange tak for anbefalingen”

Linea

Koh Mak er kendt for øen med de mere end 10.000 palmetræer. Her finder du smukke strande og få resorts. Øen er beliggende 40 minutters sejlads fra Koh Chang

Vi har gennem flere år haft Servicekontor på Koh Chang. Her er du meget velkommen under din ferie. Kontoret er beliggende ved Klong Phrao stranden tæt på Barali Beach Resort og Centara Tropicana. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram med både sightseeing samt aktiviteter. Desuden har vi skandinavisk repræsentant på Koh Chang der afholder Velkomstmøde og træffetider på hotellerne.

Langs Vestkysten på Koh Chang finder man mange dejlige strande. De største strande er White Sand Beach, Chai Chet, Klong Phrao og Lonely Beach. Langt de fleste resorts er beliggende ved stranden og mange resorts tilbyder overnatning i bungalows. Om aftenen danner strandene flere steder basis for restauranter med borde og stole på stranden

Koh Chang har smuk natur. Tag på oplevelse i mangroveskoven eller besøg små fiskersamfund

Overnatning

På Koh Chang tilbyder vi følgende hoteller, men har du andre ønsker så hjælper vi gerne med dette. Vi har selv set alle de hoteller vi tilbyder, så har du spørgsmål til dit valg af hotel, så kontakt os endelig. Vi skelner mellem 2 prispakker – Superior og Deluxe.

Coconut Beach Resort, Koh Chang

 

Coconut er et familieejet resort ved Klong Phrao stranden. Der er dejlig pool, gode værelser og mulighed for at leje bungalows. Der er restaurant ved stranden og resortet fremstår meget hyggeligt. Coconut er beliggende ved mindre by med mulighed for indkøb mv. Det er en 3-stjernet standard til en virkelig fornuftig pris.

Vores mening: Coconut Resort fremstår som en af vores favoritter på Koh Chang. Der er hyggelig atmosfære, god stemning og god standard for pengene. Coconut kører stadig meget af deres administration uden brug af PC´ere, og det hele er meget lagt an på, at gæsterne skal komme helt ned i tempo. Et dejligt resort og hvor prisen for overnatninger næsten er forblevet uændret gennem flere år.

Koh Kood Resort

 

Koh Kood Resort har skønne bungalows og en dejlig tropiske have omkring resortet. Det er muligt at leje cykler og kajakker. Stranden foran resortet er god og stedet fremstår som en 3-stjernet standard. Resortet råder over restaurant og bar.  Koh Kood har gode muligheder for oplevelser på egen hånd.

Vores mening: Et sted hvor man kan komme helt ned i gear. Resortet er beliggende i en bugt og udsigten fra stedet er rigtig god. Personalet er er søde og venlige. Priserne for spisning i restauranten er på et godt niveau og der er serveres god seafood.

 

Koh Mak Resort

 

En god 3,5-stjernet standard. Dejlig strand foran resortet. Der er nærliggende dykkercenter. Bungalows med havudsigt. 

Vores mening: En af vores bestseller for Koh Mak. Value for pengene. 

 

Paradise Resort, Koh Chang

 

Paradise Resort er beliggende ved den rolige Klong Phrao strand. Det var et af de første beachfront resorts på Koh Chang. Paradise har en skøn opvokset have og dejlig strand. Tropisk idyl. Der er pool og børnepool. Tæt på Paradise Resort finder man bymiljø med supermarkeder, restauranter mv.

Vores mening: Mange af vores gæster vælger Paradise Resort og flere vælger at besøge stedet gang på gang. Det er dejlige bungalows, og der er mulighed for bungalows med havudsigt. Stranden foran Paradise har palmer/træer, så det er muligt at søge skygge selvom man er på stranden. Paradise Resort er et rigtig godt valg, også for børnefamilien.

 

Seavana Beach Resort, Koh Mak

 

Seavana er et familieejet resort der formentlig fremstår som et af de bedste overnatningsteder på Koh Mak. Resortet er beliggende ned til stranden og ved siden af Koh Mak Resort. Det er et relativt nyt resort og deres bungalows er virkelig lækre og godt indrettet. Der er pool på resortet. Der er mulighed for at leje kajak og der er undervisning i windsurfing.

Vores mening: Et virkelig dejligt resort. Der er restaurant, massage, bar, wifi mv. Stranden foran resortet er god og børnevenlig. Alle deres bungalows er med panorama havudsigt. Der er 4 bungalowtyper at vælge mellem. Idet resortet er ret nyt fremstår det hele i rigtig god stand.

 

Koh Kood Beach Resort

 

Et dejligt resort med gode aktivitetsmuligheder. Der er mulighed for at leje kajakker, cykler, snorkeludstyr og der er beach volley. Resortet har også pool og børnepool. Resortet er beliggende ned til skøn strand. Vi har brugt dette resort i flere år og det er en af vores favoritter på Koh Kood.

Vores mening: Et lidt mindre resort med dejlige Bali bungalows med udendørs badeværelse. Skønt pool område. Det er muligt at snorkle fra stranden og resortet er rigtig godt til familier. Som med alle andre resorts på Koh Kood handler det meget om at komme ned i gear. Der sker ikke meget på Koh Kood, blot fred og ro. Det er muligt at leje en scooter eller cykel og komme lidt rundt og se andre strande og vandfald.

 

Away Koh Kood Resort

 

Dejlig 4-stjernet resort. Resortet råder over SPA, restaurant og aktivitetscenter. Det er også muligt at leje kajakker.

Vores mening: Vi har brugt Away Koh Kood gennem flere år og gæsterne er glade for stedet.

Oplevelser

Vi tilbyder spændende oplevelser på Koh Chang. Nedenfor kan du se udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram til dig. Udflugterne kan bestilles på Koh Chang eller hjemmefra. Der tages forbehold for prisændringer på udflugterne. Kontakt os for aktuelle priser

Klong Plu vandfaldet med mulighed for badning

På denne heldagstur oplever I templet ved Klong Phrao byen og får en introduktion til thailandsk buddhisme. Dagen byder også på afslapning ved Klong Plu vandfaldet samt besøg ved Bang Bao fiskerlandsbyen i den sydlige del af Koh Chang. Efter frokost(inkl.) er det tid til afslapning ved Kai Kong stranden.

Pris 1500 THB / person(børn halv pris).

Ukendte Koh Chang

Dagen byder på oplevelser på den mere ukendte østside af Koh Chang. Glæd dig til sejltur i mangroveskoven ved Salak Khok. Vi besøger også en lokal skole og spiser frokost på en af Øens bedste seafood restauranter. Her er det også muligt at se stedets fiskefarme(frokost inkl.) Senere på dagen stopper vi ved Klong Song fiskerlandsbyen hvor vi får indblik i den lokale gummiindustri.

Pris 1600 THB / person(børn halv pris)

Privat speedbåd

Tag en dag på havet og se noget af det smukkeste som Koh Chang kan tilbyde. Dagen byder på snorkling ved Koh Rang, som er et af de bedste steder for snorkling i marineparken. I besøger også andre skønne steder og oplever små strande. I går i land på øen Koh Wai hvor I nyder den medbragte Lunchbox. I er tilbage på Koh Chang sidst på eftermiddagen. Turen er på privat basis og med engelsk talende lokalguide.

Samlet pris 1-4 personer: 10.000 THB

Samlet pris 5-10 personer: 12.000 THB

Sea adventure

Heldagstur på 13 meter lang håndbygget katamaran. Du oplever flere af øerne omkring Koh Chang og der er god tid til snorkling og afslapning ombord på båden. Nyd en god BBQ frokost ombord. Der er kun få andre gæster ombord på båden og i løbet af dagen vil man få mulighed for at snorkle 3 til 4 steder.

Pris 1750 THB / Børn 950 THB

Trekking

Vi tilbyder sammen med trekkinguiden Mr Tan spændende oplevelser på Koh Chang. Der er flere trekkingturer at vælge imellem og dermed også forskellig sværhedsgrad. Der trekkingturer med varighed på 5-8 timer, men der er også familietrekking med varighed på 2-3 timer. Mr Tan har arbejdet i mange år på Koh Chang og er en erfaren guide. Glæd dig til store naturoplevelser. Skriv til os for udførligt udflugtsprogram. Priserne er fra 700 til 1700 THB per person(rabat for børn under 10 år)

Klong Plu er det højeste vandfald på Koh Chang. Der er mulighed for badning

En dag på havet med egen båd og kaptajn. Besøg f.eks øerne Koh Rang og Koh Mak. Snorkling, strande og masser af ø-hav

Mangroveskoven på østsiden af Koh Chang. 

De mere end 50 øer i Koh Chang Marinepark giver rige muligheder for snorkling dykning. Der er skandinavisk dykkercenter på Koh Chang

Na Jomtien

Na Jomtien er beliggende cirka 3 timers kørsel nord for Koh Chang. Det er en god afstikker på vejen tilbage til Bangkok. Na Jomtien er et roligt område med gode strande, udflugtsmuligheder og shopping. Na Jomtien er beliggende cirka 20 km syd for Pattaya. Er man til shopping tilbyder området et væld af muligheder.

 

Angkor Wat i Cambodia

Angkor Wat betragtes som en af de vigtigste kulturattraktioner i Sydøstasien. Dette mægtige tempelkompleks ved Siem Reap i Cambodia kan nås fra Koh Chang. Køretiden er cirka 7 timer og man krydser grænsen til Cambodia ved Poi Pet. Man kan så vælge at flyve tilbage fra Siem Reap til Bangkok. Flytiden er 1 time.

 

Koh Samet

Øen Koh Samet er beliggende ved Rayong cirka 2,5 times kørsel nord for Koh Chang. Koh Samet er en smuk Ø med dejlige strande og afslappet atmosfære. Om aftenen bliver dele af stranden lavet om til restauranter med borde og stole i sandet. En virkelig god oplevelse. Man kan fint kombinere Koh Chang med Koh Samet. På fastlandet overfor Koh Samet finder en række resorts, som f.eks Novotel og Marriott der også fint kan danne ramme for ferieoplevelser

 

Bangkok

Metropolis Bangkok byder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et væld af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og skybarer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinere ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Chao Phaya floden eller ved Silom og Sukhomwit Road der er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

Guide

Geografi

Koh Chang er Thailands anden største Ø og beliggende i Siam Bugten. Koh Chang nationale marinepark består af 51 øer. Selve Koh Chang dækker et areal på 429km2. Det højeste bjerg er Khao Salak Phet(744 m.o.h). Der er flere vandfald på Koh Chang og størstedelen af Øen er dækket af tropisk regnskov. Koh Chang er beliggende cirka 300 km sydøst for Bangkok.

Vejr og vind

Højsæson: Fra midten af oktober og frem til slutningen af april er der de bedste vejrbetingelser for Koh Chang. Temperaturerne ligger på 31 - 34 grader i dagstimerne. I denne periode er der mindst risiko for regn.

Regntid: Regntiden varer fra juni og typisk frem til midten af oktober. De mest regnfyldte måneder er august og september.

Badevand: Badevandet er gns mellem 27,5 til 31,0 grader celcius.

Sol og varme: Månederne november til januar er den periode hvor der er flest solskinstimer. De varmeste måneder er november, april og maj.

Shopping og restauranter

Langs med strandene på Vestkysten finder man flere små bymiljøer med restauranter, supermarkeder mv. Den største by på Koh Chang er ved stranden White Sand Beach. Der er én central vej rundt om Koh Chang og det er derfor let at komme fra den ene by til den anden. Mest populært er de mange strandrestauranter hvor der gerne tilbydes BBQ Seafood mv. om aftenen. Der er også restauranter der tilbyder internationale retter samt restauranter der servere f.eks italiensk, indisk, dansk mad mv. Udbudet af restauranter er relativt stort og prisniveauet er meget fornuftigt. Om aftenen er der flere steder hvor man kan nyde en drink eller lytte til live musik. Der er således flere strandbarer hvor man sidder på madrasser i sandet. Der er mange supermarkeder på Øen hvor man kan købe daglige forsyninger. Der forefindes de noget større supermarkeder som Tesco og Makro hvis man gerne vil på storindkøb. Der er ingen shoppingcentre på Koh Chang. Det meste shopping foregår fra små forretninger samt boder.

På egen hånd

Man kan besøge flere små fiskesamfund på Koh Chang. Tag f.eks ned til Bang Bao i den sydlige del af Øen. Her finder du fiskehuse på pæle. gode restauranter og shopping. Der er også flere templer, vandfald mv. som kan besøges på egen hånd. På Fastlandet kan man besøge den store by Trat hvor der er et shoppingcenter. Også på fastlandet kan man besøge byen Chantaburi der har spændende seværdigheder samt et ædelstensmarked. Koh Chang har mange små strande, så tag på opdagelse og find måske din egen strand for en dag. Det er muligt at leje motorcykler og biler, men vi anbefaler transport med de lokal taxaer(Songtaews), som har plads til 6-8 personer.

Valuta

Der er flere veksleboder samt ATM automater på Koh Chang. For Koh Kood og Koh Mak er der ikke ATM automater

Video fra en af de mindre øer i marineparken:

Snorkling tæt på Koh Rang:

Klong Phrao stranden på Koh Chang:

Bestil tilbud

Højdepunkter:

Smukke og børnevenlige strande

Du finder dejlige strande(og der en del af dem) på Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood. Lej f.eks en cykel på Koh Kood og tag ud og find din helt egen strand for en stund

 

Trekking og vandfald

Rig mulighed for trekking i den tropiske regnskov på Koh Chang. Koh Chang byder også på Klong Plu vandfaldet hvor man kan bade og slappe af

 

Små Øer

På Koh Mak og Koh Kood finder man ikke mange resorts, og dermed heller ikke mange turister. Der er rig mulighed for aktiviteter til vands og flere omkringliggende øer kan besøges

 

Et afslappet tropisk eventyr

Atmosfæren på Koh Chang er meget “laid-back” og uhektisk. Skønne små bymiljøer og rolige strande. Det meste af Koh Chang er dækket af tropisk regnskov i bakket terræn og med lange smukke strande

 

Kun lidt transport

De 3 øer er beliggende tæt på hinanden og der er ikke mere end 1 times sejlads mellem dem. Du kan også tage med på dagsturer med båd og besøge nogle af de andre omkringliggende cirka 50 øer

 

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden. 

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien. 

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker. 

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få rejseklager. Tilgengæld modtager vi ofte dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster. 

Vi hjælper med dine rejsedrømme

Vi har rejst Thailand i mere end 20 år og kender de skønne steder og hvor du finder de store oplevelser

info@asientravel.dk

81 10 15 46

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.