81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Øhop i Andamanerhavet

Oplev 3 af Thailands smukkeste øer på dette øhop. Vi byder på et tropisk eventyr med ensomme strande, fantastisk natur og muligheden for at komme helt ned i tempo. Glæd dig til at opleve et af Sydøstasiens smukkeste ø-hav.

15 dage / 12 nætter fra 12.780 kr

15 dage: Øhop i Andamanerhavet


Øhop i Andamanerhavet: Vi forslår 5 nætter Koh Lanta, 4 nætter Koh Lipe og 3 nætter Koh Ngai, men valget er jeres...vi skræddersyr rejsen efter jeres ønsker.

 

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Krabi t/r
 • Al planlagt transport i Thailand
 • 5 nætter Koh Lanta

  Skønt 3,5-stjernet resort på den smukke Long Beach. Resortet har beachfront restaurant og flere pools. Overnatning i bungalow 

 • 4 nætter Koh Lipe

  3,5-stjernet resort på den populære Sunrise Beach. Der er poolområde og restaurant med smuk havudsigt. Rigtig god strand foran resortet. Overnatning i bungalow

 • 3 nætter Koh Ngai

  3-stjernet resort omgivet af smuk tropisk have med bl.a. bananpalmer og mangotræer. Morgenmaden nydes på restauranten nede ved stranden. Det er muligt at snorkle fra stranden. Overnatning i bungalow

 • Morgenmad dagligt

 • Lufthavnskatter og -afgifter

 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 12.780 kr pr person inkl. fly

Rejs fra november til april 2020

 

Familierejser:

Denne rejse kan skræddersyes til familier idet øerne har familiebungalows(4-5 personer). Kontakt os og hør om mulighederne.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Prisinformation:

 

 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

 

 

Overblik

Vi tilbyder et spændende Øhop i Andamanerhavet. Udgangspunktet for rejsen er øen Koh Lanta der er beliggende cirka 2,5 times kørsel fra Krabi Lufthavn. Koh Lanta kan kombineres med flere af de omkringliggende øer. Syd for Koh Lanta finder man øerne Koh Ngai, Koh Mook og Koh Kradan(40 minutter med båd fra Koh Lanta) og Koh Lipe(cirka 3 timer syd for Koh Lanta). Tæt på Koh Lipe finder man Langkawi(Malaysia).

Sammensæt dit eget øhop. Du kan f.eks kombinere Koh Lanta med Koh Kradan og Koh Mook. Du kan også vælge kombination med Koh Lipe. Det er helt op til dig. Vi har arbejdet med øhop i dette område siden 2006, så vi hjælper dig godt på vej. Men som udgangspunkt vælger vi her at præsentere kombinationen af Koh Lanta, Koh Lipe og Koh Ngai. Du kan på denne side læse mere om øerne og få inspiration til hvilke øer der kunne have størst interesse for dig.

Vi har baseret rejsen på 12 nætter og vi har valgt  spændende resorts som vi har selv har set og dermed kan stå inde for en god kvalitet. Husk at vi skræddersyer rejsen efter dine ønsker behov.

"Vi fik vist aldrig mailet, efter vi kom hjem, men vi vil da gerne lige fortælle, at vi havde en fantastisk tur, og at vi endnu en gang var meget glade for jeres forslag og planlægning. Alle ”børn” – og voksne – var meget tilfredse med de lækre resorts og de dejlige øer. Koh Hai var især helt fantastisk og en stor oplevelse. Og hotellet i Bangkok får også max point ifht. både standard og beliggenhed. Transporten mellem stederne spillede også bare!..Og særlig tak for jeres gode service i forbindelse med vores lidt kaotiske afrejse. Hvis vi får mulighed for en tur en anden gang, ringer vi..:)"

Katrine

"Asien Travel gjorde uden tvivl vores rejse til Thailand 1000 gange bedre. De havde planlagt turen helt perfekt (både fly, transport, hotel osv.) og der var absolut intet at klage over undervejs. Det at alt var planlagt til perfektion gjorde at vi kunne slappe af og nyde turen fuldt ud. Det var første gang vi rejste med Asien Travel, men det er helt bestemt ikke sidste gang! Kan varmt anbefales!"

Maria

Der er 4 hovedstrande på Vestkysten af Koh Lanta. Efter manges mening har Koh Lanta nogle af de bedste og mest børnevenlige strande i Thailand. Der er rolige veje på Koh Lanta og der der cirka 22 km vej på Vestkysten. Øen indbyder til, at man på egen hånd kan besøge strandene og finde de mindre og lidt mere ukendte strande.

Vi har siden 2007 haft Servicekontor på Koh Lanta. Her er du meget velkommen under din ferie. Kontoret er beliggende meget centralt midt på Øen. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram og flere af udflugterne følges af dygtige lokalguider, hvoraf nogle af dem har været med os siden 2007.

Det er et rigt øhav syd for Koh Lanta. Billedet her er fra Koh Mook området.

Der er fortrinlige muligheder for både dykning og snorkling ved Koh Lanta

Restauranter i Saladan by på Koh Lanta

Afrejse og ankomst

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Krabi eller Phuket Lufthavn. Fra Krabi Lufthavn er der 2,5 times kørsel og fra Phuket Lufthavn er der 4 timers kørsel til Koh Lanta. Transporten er på privat, dvs. kun for dig, og der vil blive holdt de ønskede pauser undervejs, så der er mulighed for at købe forfriskninger. Vi tilbyder transport både med bil og minivan. Vælger du at ankomme til Phuket kan du vælge at kombinere ferien med Phi Phi der er beliggende mellem Phuket og Koh Lanta.

Koh Lanta – 5 nætter

På Koh Lanta finder du smukke strande, små bymiljøer, gadekøkkener, templer, mangroveskove og smuk natur. Fra Nord til Syd er der cirka 22 km god vej. Du finder flere gode strande på Koh Lanta, blandt andet Long Beach og Klong Dao. De fleste resorts på Koh Lanta har strandbeliggenhed og har du lyst til at bo i bungalow er der god mulighed for dette. Desuden har flere resorts også familiebungalows med 4-sengepladser. Koh Lanta er en rolig Ø som ikke ser det samme type ”hektiske natteliv” som f.eks Phuket og Koh Samui.

Vi har haft Servicekontor på Koh Lanta siden 2007. Her er du meget velkommen under din ferie.

Østsiden af Koh Lanta  er ganske uturistet og her finder du små kinesiske/malaysiske lokal samfund som primært ernærer sig ved fiskeri og rejefarme. Her finder du også den historiske Old Town med sine meget gamle teaktræs huse.

Koh Lanta har uendeligt meget at byde på. Glæd dig til kilometervis af smukke strande, restauranter i strandkanten, naturoplevelser og en dejlig lokal befolkning.

Du kan under fanen ”Oplevelser” se hvilke udflugter vi tilbyder på Koh Lanta.

Vi har for denne rejse udvalgt gode 3-3,5-stjernede resort som vi selv har set og hvor vi kan stå inde for en god kvalitet. Alle resorts er med strandbeliggenhed. Valg af hotel er meget individuelt og vi hjælper gerne med at finde det hotel som passer til dine ønsker. 

Koh Lipe – 4 nætter

Rejsen fortsætter med båd til Koh Lipe. Det er både muligt at vælge transportmed speedbåd eller slowboat. Med speedbåd tager turen til Koh Lipe cirka 3 timer. Billeder siger mere end ord og du kan nedenfor se vores film om Koh Lipe. På Koh Lipe er de 2 største strande, Sunrise Beach og Pattaya Beach. Strandene er forbundet via en ”gågade” hvor du finder små supermarkeder, restauranter og lidt aftenliv. Koh Lipe har gode udflugtsmuligheder med f.eks vandreture på de omkringliggende øer, snorkling/dykning og bådturer.

Koh Lipe er en af de sydligst beliggende øer i Thailand og der er fra Koh Lipe blot 1 times sejlads til øen Langkawi i Malaysia. Vi har flere gæster der vælger at kombinere med Langkawi og dermed evt. hjemrejse fra Kuala Lumpur. 

Koh Ngai – 3 nætter

Koh Ngai er beliggende 2,5 times sejlads fra Koh Lipe og på ”tilbagevejen” til Krabi hvorfra der hjemrejses. Husk at Asien Travel sørger for al transporten under din rejse. Koh Ngai er en mindre Ø med cirka 7-10 resorts. De fleste resorts er beliggende på østsiden. Koh Ngai har ingen veje. Smuk tropisk vegetation dækker meget af Øen. Der er en cirka 1,5 km lang hvid sandstrand. Vandet er smukt turkisblåt og der er koralrev ikke for langt ude i vandet. Dermed er der god mulighed for at snorkle fra stranden og se de smukke farverige tropiske fisk. Det er også muligt med dagsture hvor du med longtailbåd kan blive sejlet ud til andre af de omkringliggende øer.

Koh Ngai er et sandt tropisk eventyr hvor du har mulighed for at koble helt af og blot nyde en dejlig bounty ø. 

Efter dit ophold på Koh Ngai hjemrejser du fra Krabi Lufthavn. Har du lyst til at kombinere med dage i Bangkok er dette muligt.

Se vores video fra Koh Lipe her:

Som skrevet kan dette øhop kombineres på mange måder. Vi har valgt at skitsere ruten Koh Lanta – Koh Lipe og Koh Ngai. Omkring Koh Ngai finder man øerne Koh Mook og Koh Kradan. Det er let at ændre rejsens forløb således at du f.eks kombinere med Koh Mook. Det er helt op til dig. Lad dig inspirere af nedenstående beskrivelser.

Koh Mook – 40 minutters sejlads syd for Koh Lanta

Du kan under fanen "Video" se vores video fra Sivalai Beach Resort på Koh Mook. Øen Koh Mook har kun ganske få resorts og et mindre lokalsamfund som primært ernære sig ved fiskeri. Der er en del småøer omkring Koh Mook som kan udforskes på bådturer eller du kan kan vælge at leje en kajak. Vi tilbyder Sivalai Beach Resort. På Sivalai bor du i bungalow. Sivalai Beach Resort er nok et af de resorts i Thailand med den mest unikke strandbeliggenhed. Fra Koh Mook er det muligt at besøge Emerald Cave, et hult bjerg, med et skønt strandområde inde i midten af bjerget. Typisk anbefaler vi 3-4 overnatninger på Koh Mook, men dette er helt op til dig.

Koh Mook Sivalai Beach Resort er efter vores mening et af de bedst beliggende strandresorts i Thailand. Man kan nå Koh Mook med båd fra Koh Lanta. Hvis dette er drømmen så sørg for at være ude i god tid da resortet er eftertragtet

Koh Kradan – 40 minutters sejlads syd for Koh Lanta

Koh Kradan er en speciel oplevelse idet Øen er lille og der kun er 2-3 resorts. Et nærmest ”Robinson Crusoe”-agtigt eventyr venter dig. Vil du på din ferie helt ned i tempo og blot være tilstede i et sandt bounty-eventyr, så er Koh Kradan et virkelig godt valg.

Der er gode aktivitetsmuligheder på Koh Kradan. Mange vælger at snorkle direkte fra stranden, men det er også muligt at leje en longtailbåd for en dag og opleve øerne i Talay Trang ø-havet. Du kan også leje kajak eller tage på fisketurer

Vi tilbyder spændende oplevelser på Koh Lanta og i nærområdet. Nedenfor kan du se et udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram. Udflugterne kan bestilles på Koh Lanta eller hjemmefra. For de øvrige øer på dit øhop vil det være muligt at booke sig ind på udflugter via hotellet eller lokale turboder. Det vil ofte være tilbud om snorkling, leje af longtailbåd, fiskeriturer, dykning og andre bådturer. Vi tager forbehold for prisændringer.

Emerald Cave. I grotten er der den smukkeste hvide sandstrand

På denne heldagstur oplever du 4 øer omkring Koh Lanta, nemlig øerne Koh Ngai, Koh Mook, Koh Kradan og Koh Chuack. Det er en dag med speedbåd på havet hvor der vil blive rig mulighed for at snorkle. Der vil også være mulighed for at bade fra nogle strandene på øerne. Frokosten bliver serveret på Koh Kradan(inkl). Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 1700 THB / person(børn 800 THB)

En dag med kayak og longtailbåd ved Koh Lanta

Oplev mangroveskovene og øerne Talanbeng og Bu Bu. Ved Talanbeng sejler man i kayak gennem smukke grotter og ved fantastiske klippeformationer. Man spiser frokost på øen Bu Bu og her finder man også en skøn hvid sandstrand. En dag med dejlige naturoplevelser. Der er en kyndig guide med på turen. Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 1300 THB / person(børn 900 THB)

Glæd dig til en dag hvor du oplever naturen på Koh Lanta

Denne udflugt bringer dig til den sydlige del af Koh Lanta. Vi besøger vandfaldet ved Klong Jark stranden. For at nå vandfaldet skal vi følge vejen langs floder og gennem tæt tropisk regnskov. Man besøger også Koh Lanta Yai Nationalpark hvor du kan nyde udsigten til øerne Koh Rok, Koh Ngai og Koh Mook. Vi spiser frokost ved Mai Pai bugten, hvor der er også vil være mulighed for afslapning på stranden. Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 2500 THB / person(børn 1250 THB)

Madlavningskursus på restauranten Time for Lime på Dan Khao Beach

Dette er et rigtig godt madlavningskursus og vi har samarbejdet med Time for Lime i flere år. Varigheden er cirka 5 timer. Lær at lave de skønneste thailandske retter. Man starter kl.: 16.00

Pris 1900 THB

Oplev natur og dyr på denne udflugt

På denne heldagstur oplever du østsiden af Koh Lanta. Vi sejler med longtailbåde i mangroveskoven mellem Koh Lanta Yai og Koh Lanta Noi. Frokost spises på en rigtig god restaurant med smuk udsigt. Vi besøger også Lanta Old Town og en Søsigøjner landsby. En dag med masser af gode oplevelser. Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 2300 THB / Børn 1150 THB

Oplev smukke Koh Phi Phi

Vi sejler den smukke rute fra Koh Lanta til Koh Phi Phi. På Phi Phi tager vi dig med til et smukt udsigtspunkt(billedet ovenfor), hvor du har et godt view ud over Phi Phi Don. Dagen byder herefter på shopping i byen eller oplevelser på egen hånd. Det er muligt at arrangerer en longtailbåd til den berømte Maya strand. Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 2400 THB / Børn 1200 THB

Krabi – Fastlandet tæt på Koh Lanta

Når man vælger at rejse til Koh Lanta vil man ofte ankomme til Krabi Lufthavn, da det er den tætteste lufthavn ved Koh Lanta. Det er derfor naturligt at kombinere Koh Lanta med Krabi hvis man har lyst til at opleve flere rejsemål i området. Krabi har et skønt bymiljø med mange restauranter, markeder og shopping. Er man til byliv og samtidig have muligheden for gode strande så er Krabi et rigtig godt valg. Der er mange resorts at vælge mellem og der er gode familieresorts.

Bangkok

Bangkok tilbyder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et mekka af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og sky-barer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinerer ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Floden eller ved Silom og Sukhomwit Road som er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

Langkawi

Måske en af de smukkeste øer i Asien. Langkawi er beliggende cirka 1 times sejlads fra Koh Lipe. Langkawi er en relativ stor Ø med enestående flot natur og dyreliv. Langkawi har større bymiljøer, taxfree shops og rigtig gode udflugtsmuligheder både til lands og vands. Prisniveauet for hoteller er genrelt noget højere for Langkawi end for Thailand. Fra Langkawi er det muligt at flyve til Kuala Lumpur og Penang.

Geografi og vejr

Koh Lanta er beliggende cirka 80 km sydvest for Krabi. Koh Lanta består af 3 øer: Koh Klang, Koh Lanta Yai og den mindre Ø Koh Lanta Noi. Koh Lanta er en del af Mu Koh Lanta Nationalpark som består af mere end 50 øer. Koh Lanta Yai eller blot “Koh Lanta” har mere end 9 strande på Vestkysten. Man finder også flere vandfald og tropisk regnskov på Koh Lanta. På Koh Lanta er der cirka 7000 indbyggere som primært beskæftiger sig med fiskeri, plantager og turisme.

Højsæson: Fra midten af november og frem til slutningen af april har man de bedste vejrbetingelser for Koh Lanta. Temperaturerne ligger på 31 til 33 graders i dagstimerne. I denne periode er der mindst risiko for regn.

Regntid: Regntiden varer fra maj og frem til midten af november. De mest regnfyldte måneder på Koh Lanta er august og september. Den tørreste måned er februar.

Badevand: Badevandstemperaturerne er gennemsnitlig mellem 27,5 og 31,0 grader celcius.

Sol og varme: Den varmeste måned er april og den koldeste(og mest regnfyldte) måned er september.

Tips og ideer

Koh Lanta har et relativt stort udbud af restauranter. Flere restauranter er placeret ved strandene og prisniveauet er fornuftigt. Idet indbyggerne på Koh Lanta er et mix af thaiere, malayere og kinesere er køkkenet meget varieret. Generelt er det sydthailandske køkken mere krydret end hvad man f.eks finder i Nordthailand. Du finder også flere gode spa og massage steder på Koh Lanta og der er også mulighed for at se Muay Thai Boxing. Af andre muligheder er der Old Town og Havsigøjner landsbyer man kan besøge og Øen har også rigtig smuk natur som indbyder til oplevelser. Der er mulighed for leje jeeps og scootere. Koh Lanta har også gode vandretursmuligheder og det er også muligt at leje kajakker og tage med på havfisketure. Har man lyst til at opleve elefanter kan Koh Lanta også byde på dette.

Der er International lægeklinik på Koh Lanta.

På egen hånd

Koh Lanta er ikke en speciel stor Ø og det er derfor relativt let af finde rundt på Øen. Brug f.eks en dag på “strand-hop” langs Vestkysten. Du har også mulighed for at leje longtailbåde for en dag og besøge nogle af de omkringliggende øer. Er du til yoga er der Oasis yoga på Klong Dao stranden. Vi kan også varmt anbefale at tage en tur til byen Saladan og spise en god frokost med havudsigt på en af restauranterne der er bygget på pæle. Vil man opleve Øen på egen hånd er det lettest at leje en scooter(cirka 40-50 kr per dag). Har du lyst til at opleve markeder er der aftenmarked i Saladan og flere steder er der friskvare-marked hvor man kan gå på opdagelse i grøntsager, frugter og krydderier.

Valuta

Der er flere veksleboder samt ATM automater på Koh Lanta. Det er kun de færreste restauranter, supermarkeder mv. der tager imod kreditkort.

Koh Mook Sivalai:

Koh Lipe i Sydthailand:

15 dage: Øhop i Andamanerhavet


Øhop i Andamanerhavet: Vi forslår 5 nætter Koh Lanta, 4 nætter Koh Lipe og 3 nætter Koh Ngai, men valget er jeres...vi skræddersyr rejsen efter jeres ønsker.

 

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Krabi t/r
 • Al planlagt transport i Thailand
 • 5 nætter Koh Lanta

  Skønt 3,5-stjernet resort på den smukke Long Beach. Resortet har beachfront restaurant og flere pools.
  Overnatning i bungalow 

 • 4 nætter Koh Lipe

  3,5-stjernet resort på den populære Sunrise Beach. Der er poolområde og restaurant med smuk havudsigt. Rigtig god strand foran resortet. Overnatning i bungalow

 • 3 nætter Koh Ngai

  3-stjernet resort omgivet af smuk tropisk have med bl.a. bananpalmer og mangotræer. Morgenmaden nydes på restauranten nede ved stranden. Det er muligt at snorkle fra stranden. Overnatning i bungalow

 • Morgenmad dagligt

 • Lufthavnskatter og -afgifter

 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 12.780 kr pr person inkl. fly

Rejs fra november til april 2020

 

Familierejser:

Denne rejse kan skræddersyes til familier idet øerne har familiebungalows(4-5 personer). Kontakt os og hør om mulighederne.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Prisinformation:

 

 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

 

 

Overblik

Vi tilbyder et spændende Øhop i Andamanerhavet. Udgangspunktet for rejsen er øen Koh Lanta der er beliggende cirka 2,5 times kørsel fra Krabi Lufthavn. Koh Lanta kan kombineres med flere af de omkringliggende øer. Syd for Koh Lanta finder man øerne Koh Ngai, Koh Mook og Koh Kradan(40 minutter med båd fra Koh Lanta) og Koh Lipe(cirka 3 timer syd for Koh Lanta). Tæt på Koh Lipe finder man Langkawi(Malaysia).

Sammensæt dit eget øhop. Du kan f.eks kombinere Koh Lanta med Koh Kradan og Koh Mook. Du kan også vælge kombination med Koh Lipe. Det er helt op til dig. Vi har arbejdet med øhop i dette område siden 2006, så vi hjælper dig godt på vej. Men som udgangspunkt vælger vi her at præsentere kombinationen af Koh Lanta, Koh Lipe og Koh Ngai. Du kan på denne side læse mere om øerne og få inspiration til hvilke øer der kunne have størst interesse for dig.

Vi har baseret rejsen på 12 nætter og vi har valgt  spændende resorts som vi har selv har set og dermed kan stå inde for en god kvalitet. Husk at vi skræddersyer rejsen efter dine ønsker behov.

"Vi fik vist aldrig mailet, efter vi kom hjem, men vi vil da gerne lige fortælle, at vi havde en fantastisk tur, og at vi endnu en gang var meget glade for jeres forslag og planlægning. Alle ”børn” – og voksne – var meget tilfredse med de lækre resorts og de dejlige øer. Koh Hai var især helt fantastisk og en stor oplevelse. Og hotellet i Bangkok får også max point ifht. både standard og beliggenhed. Transporten mellem stederne spillede også bare!..Og særlig tak for jeres gode service i forbindelse med vores lidt kaotiske afrejse. Hvis vi får mulighed for en tur en anden gang, ringer vi..:)"

Katrine

"Asien Travel gjorde uden tvivl vores rejse til Thailand 1000 gange bedre. De havde planlagt turen helt perfekt (både fly, transport, hotel osv.) og der var absolut intet at klage over undervejs. Det at alt var planlagt til perfektion gjorde at vi kunne slappe af og nyde turen fuldt ud. Det var første gang vi rejste med Asien Travel, men det er helt bestemt ikke sidste gang! 
Kan varmt anbefales!"

Maria

Der er 4 hovedstrande på Vestkysten af Koh Lanta. Efter manges mening har Koh Lanta nogle af de bedste og mest børnevenlige strande i Thailand. Der er rolige veje på Koh Lanta og der der cirka 22 km vej på Vestkysten. Øen indbyder til, at man på egen hånd kan besøge strandene og finde de mindre og lidt mere ukendte strande.

Vi har siden 2007 haft Servicekontor på Koh Lanta. Her er du meget velkommen under din ferie. Kontoret er beliggende meget centralt midt på Øen. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram og flere af udflugterne følges af dygtige lokalguider, hvoraf nogle af dem har været med os siden 2007.

Det er et rigt øhav syd for Koh Lanta. Billedet her er fra Koh Mook området.

Der er fortrinlige muligheder for både dykning og snorkling ved Koh Lanta

Restauranter i Saladan by på Koh Lanta

Afrejse og ankomst

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Krabi eller Phuket Lufthavn. Fra Krabi Lufthavn er der 2,5 times kørsel og fra Phuket Lufthavn er der 4 timers kørsel til Koh Lanta. Transporten er på privat, dvs. kun for dig, og der vil blive holdt de ønskede pauser undervejs, så der er mulighed for at købe forfriskninger. Vi tilbyder transport både med bil og minivan. Vælger du at ankomme til Phuket kan du vælge at kombinere ferien med Phi Phi der er beliggende mellem Phuket og Koh Lanta.

Koh Lanta – 5 nætter

På Koh Lanta finder du smukke strande, små bymiljøer, gadekøkkener, templer, mangroveskove og smuk natur. Fra Nord til Syd er der cirka 22 km god vej. Du finder flere gode strande på Koh Lanta, blandt andet Long Beach og Klong Dao. De fleste resorts på Koh Lanta har strandbeliggenhed og har du lyst til at bo i bungalow er der god mulighed for dette. Desuden har flere resorts også familiebungalows med 4-sengepladser. Koh Lanta er en rolig Ø som ikke ser det samme type ”hektiske natteliv” som f.eks Phuket og Koh Samui.

Vi har haft Servicekontor på Koh Lanta siden 2007. Her er du meget velkommen under din ferie.

Østsiden af Koh Lanta  er ganske uturistet og her finder du små kinesiske/malaysiske lokal samfund som primært ernærer sig ved fiskeri og rejefarme. Her finder du også den historiske Old Town med sine meget gamle teaktræs huse.

Koh Lanta har uendeligt meget at byde på. Glæd dig til kilometervis af smukke strande, restauranter i strandkanten, naturoplevelser og en dejlig lokal befolkning.

Du kan under fanen ”Oplevelser” se hvilke udflugter vi tilbyder på Koh Lanta.

Vi har for denne rejse udvalgt gode 3-3,5-stjernede resort som vi selv har set og hvor vi kan stå inde for en god kvalitet. Alle resorts er med strandbeliggenhed. Valg af hotel er meget individuelt og vi hjælper gerne med at finde det hotel som passer til dine ønsker. 

Koh Lipe – 4 nætter

Rejsen fortsætter med båd til Koh Lipe. Det er både muligt at vælge transportmed speedbåd eller slowboat. Med speedbåd tager turen til Koh Lipe cirka 3 timer. Billeder siger mere end ord og du kan nedenfor se vores film om Koh Lipe. På Koh Lipe er de 2 største strande, Sunrise Beach og Pattaya Beach. Strandene er forbundet via en ”gågade” hvor du finder små supermarkeder, restauranter og lidt aftenliv. Koh Lipe har gode udflugtsmuligheder med f.eks vandreture på de omkringliggende øer, snorkling/dykning og bådturer.

Koh Lipe er en af de sydligst beliggende øer i Thailand og der er fra Koh Lipe blot 1 times sejlads til øen Langkawi i Malaysia. Vi har flere gæster der vælger at kombinere med Langkawi og dermed evt. hjemrejse fra Kuala Lumpur. 

Koh Ngai – 3 nætter

Koh Ngai er beliggende 2,5 times sejlads fra Koh Lipe og på ”tilbagevejen” til Krabi hvorfra der hjemrejses. Husk at Asien Travel sørger for al transporten under din rejse. Koh Ngai er en mindre Ø med cirka 7-10 resorts. De fleste resorts er beliggende på østsiden. Koh Ngai har ingen veje. Smuk tropisk vegetation dækker meget af Øen. Der er en cirka 1,5 km lang hvid sandstrand. Vandet er smukt turkisblåt og der er koralrev ikke for langt ude i vandet. Dermed er der god mulighed for at snorkle fra stranden og se de smukke farverige tropiske fisk. Det er også muligt med dagsture hvor du med longtailbåd kan blive sejlet ud til andre af de omkringliggende øer.

Koh Ngai er et sandt tropisk eventyr hvor du har mulighed for at koble helt af og blot nyde en dejlig bounty ø. 

Efter dit ophold på Koh Ngai hjemrejser du fra Krabi Lufthavn. Har du lyst til at kombinere med dage i Bangkok er dette muligt.

Se vores video fra Koh Lipe her:

Som skrevet kan dette øhop kombineres på mange måder. Vi har valgt at skitsere ruten Koh Lanta – Koh Lipe og Koh Ngai. Omkring Koh Ngai finder man øerne Koh Mook og Koh Kradan. Det er let at ændre rejsens forløb således at du f.eks kombinere med Koh Mook. Det er helt op til dig. Lad dig inspirere af nedenstående beskrivelser.

Koh Mook – 40 minutters sejlads syd for Koh Lanta

Du kan under fanen "Video" se vores video fra Sivalai Beach Resort på Koh Mook. Øen Koh Mook har kun ganske få resorts og et mindre lokalsamfund som primært ernære sig ved fiskeri. Der er en del småøer omkring Koh Mook som kan udforskes på bådturer eller du kan kan vælge at leje en kajak. Vi tilbyder Sivalai Beach Resort. På Sivalai bor du i bungalow. Sivalai Beach Resort er nok et af de resorts i Thailand med den mest unikke strandbeliggenhed. Fra Koh Mook er det muligt at besøge Emerald Cave, et hult bjerg, med et skønt strandområde inde i midten af bjerget. Typisk anbefaler vi 3-4 overnatninger på Koh Mook, men dette er helt op til dig.

Koh Mook Sivalai Beach Resort er efter vores mening et af de bedst beliggende strandresorts i Thailand. Man kan nå Koh Mook med båd fra Koh Lanta. Hvis dette er drømmen så sørg for at være ude i god tid da resortet er eftertragtet

Koh Kradan – 40 minutters sejlads syd for Koh Lanta

Koh Kradan er en speciel oplevelse idet Øen er lille og der kun er 2-3 resorts. Et nærmest ”Robinson Crusoe”-agtigt eventyr venter dig. Vil du på din ferie helt ned i tempo og blot være tilstede i et sandt bounty-eventyr, så er Koh Kradan et virkelig godt valg.

Der er gode aktivitetsmuligheder på Koh Kradan. Mange vælger at snorkle direkte fra stranden, men det er også muligt at leje en longtailbåd for en dag og opleve øerne i Talay Trang ø-havet. Du kan også leje kajak eller tage på fisketurer

Vi tilbyder spændende oplevelser på Koh Lanta og i nærområdet. Nedenfor kan du se et udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram. Udflugterne kan bestilles på Koh Lanta eller hjemmefra. For de øvrige øer på dit øhop vil det være muligt at booke sig ind på udflugter via hotellet eller lokale turboder. Det vil ofte være tilbud om snorkling, leje af longtailbåd, fiskeriturer, dykning og andre bådturer. Vi tager forbehold for prisændringer.

Emerald Cave. I grotten er der den smukkeste hvide sandstrand

På denne heldagstur oplever du 4 øer omkring Koh Lanta, nemlig øerne Koh Ngai, Koh Mook, Koh Kradan og Koh Chuack. Det er en dag med speedbåd på havet hvor der vil blive rig mulighed for at snorkle. Der vil også være mulighed for at bade fra nogle strandene på øerne. Frokosten bliver serveret på Koh Kradan(inkl). Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 1700 THB / person(børn 800 THB)

En dag med kayak og longtailbåd ved Koh Lanta

Oplev mangroveskovene og øerne Talanbeng og Bu Bu. Ved Talanbeng sejler man i kayak gennem smukke grotter og ved fantastiske klippeformationer. Man spiser frokost på øen Bu Bu og her finder man også en skøn hvid sandstrand. En dag med dejlige naturoplevelser. Der er en kyndig guide med på turen. Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 1300 THB / person(børn 900 THB)

Glæd dig til en dag hvor du oplever naturen på Koh Lanta

Denne udflugt bringer dig til den sydlige del af Koh Lanta. Vi besøger vandfaldet ved Klong Jark stranden. For at nå vandfaldet skal vi følge vejen langs floder og gennem tæt tropisk regnskov. Man besøger også Koh Lanta Yai Nationalpark hvor du kan nyde udsigten til øerne Koh Rok, Koh Ngai og Koh Mook. Vi spiser frokost ved Mai Pai bugten, hvor der er også vil være mulighed for afslapning på stranden. Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 2500 THB / person(børn 1250 THB)

Madlavningskursus på restauranten Time for Lime på Dan Khao Beach

Dette er et rigtig godt madlavningskursus og vi har samarbejdet med Time for Lime i flere år. Varigheden er cirka 5 timer. Lær at lave de skønneste thailandske retter. Man starter kl.: 16.00

Pris 1900 THB

Oplev natur og dyr på denne udflugt

På denne heldagstur oplever du østsiden af Koh Lanta. Vi sejler med longtailbåde i mangroveskoven mellem Koh Lanta Yai og Koh Lanta Noi. Frokost spises på en rigtig god restaurant med smuk udsigt. Vi besøger også Lanta Old Town og en Søsigøjner landsby. En dag med masser af gode oplevelser. Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 2300 THB / Børn 1150 THB

Oplev smukke Koh Phi Phi

Vi sejler den smukke rute fra Koh Lanta til Koh Phi Phi. På Phi Phi tager vi dig med til et smukt udsigtspunkt(billedet ovenfor), hvor du har et godt view ud over Phi Phi Don. Dagen byder herefter på shopping i byen eller oplevelser på egen hånd. Det er muligt at arrangerer en longtailbåd til den berømte Maya strand. Turen er på join basis, dvs. “tur med andre”.

Pris 2400 THB / Børn 1200 THB

Krabi – Fastlandet tæt på Koh Lanta

Når man vælger at rejse til Koh Lanta vil man ofte ankomme til Krabi Lufthavn, da det er den tætteste lufthavn ved Koh Lanta. Det er derfor naturligt at kombinere Koh Lanta med Krabi hvis man har lyst til at opleve flere rejsemål i området. Krabi har et skønt bymiljø med mange restauranter, markeder og shopping. Er man til byliv og samtidig have muligheden for gode strande så er Krabi et rigtig godt valg. Der er mange resorts at vælge mellem og der er gode familieresorts.

Bangkok

Bangkok tilbyder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et mekka af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og sky-barer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinerer ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Floden eller ved Silom og Sukhomwit Road som er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

Langkawi

Måske en af de smukkeste øer i Asien. Langkawi er beliggende cirka 1 times sejlads fra Koh Lipe. Langkawi er en relativ stor Ø med enestående flot natur og dyreliv. Langkawi har større bymiljøer, taxfree shops og rigtig gode udflugtsmuligheder både til lands og vands. Prisniveauet for hoteller er genrelt noget højere for Langkawi end for Thailand. Fra Langkawi er det muligt at flyve til Kuala Lumpur og Penang.

Koh Mook Sivalai:

Koh Lipe i Sydthailand:

Bestil tilbud

Højdepunkter:

Solnedgang og smukke strande

Koh Lanta er et rigtig godt alternative til mere hektiske Phuket. Glæd dig til nogle af de smukkeste strande i Thailand. Koh Lanta er en mindre Ø med gode aktivitetsmuligheder til lands og til vands. Man bor typisk på vestsiden af øen. Glæd dig til strandrestauranter og en laidback atmosfære

 

Korte transporttider

Koh Lanta er beliggende i Andamaner Havet. Blot 40 minutters sejlads fra Koh Lanta har du tropeøerne Koh Ngai, Koh Kradan og Koh Mook(disse 3 øer er beliggende tæt på hinanden). Der er kun lidt transport for at komme rundt mellem øerne. Vil du opleve Koh Lipe er transporttiden dog 3 timer fra Koh Lanta

 

Udflugter for enhver smag

Vi har Servicekontor på Koh Lanta og tilbyder spændende udflugter. Der er mulighed for naturoplevelser, kajak, snorkling, dykning, madlavningskursus, elefantridning og meget mere. Se mere under “Oplevelser”

 

Mulighed for Krabi

Man ankommer og afrejser typisk fra Krabi Lufthavn. Har du lyst til at opleve en lidt større by med mange muligheder for shopping, aftenliv mv., så er det let at kombinere rejsen med Krabi

 

Små øer - færre turister

Koh Kradan og Koh Mook har kun ganske få resorts, så der er ikke mange turister. Koh Ngai er en lidt større Ø med 7-10 resorts og 1,5 km strand. Der er således rigtig gode muligheder for øhop ved Koh Lanta

 

Familiebungalows

På øerne er der mulighed for familiebungalows der typisk har 4 faste sengepladser. På flere af øerne kan der snorkles direkte fra stranden. De korte transporttider gør endvidere at det er let at komme rundt mellem øerne

 

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien.

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få rejseklager. Tilgengæld modtager vi dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Vi hjælper med dine rejsedrømme

Vi har rejst Thailand i mere end 20 år og kender de skønne steder og hvor du finder de store oplevelser

info@asientravel.dk

81 10 15 46

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.