Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Luang Prabang Walking Street Market

Luang Prabang Walking Street Market er en must-oplevelse når rejsen går til det nordlige Laos og til den tidligere kongeby. Walking Street Marke byder på den mest omfattende samling af kunsthåndværk i landet og mange etniske håndværk er repræsenteret her.

På markedet finder du på display mange typer tekstiler, udsøgt keramikhåndværk, antikviteter, malerier, kaffe og te, tæpper, sko, sølv, tasker, ornamenter og endda bestik lavet af genanvendte bomber fra Amerikanerkrigen. Flere af varerne der sælges på markedet kan være svært at finde andre steder. Du finder markedet  langs Sisavangvong Road i hjertet af byen og markedet er åbent dagligt fra kl. 17.00 til cirka 22.00.

Hvis du lægger vejen forbi Nationalmuseet, giver det en god spadseretur om aftenen på vejen til Luang Prabang Walking Street Market. Undervejs kan vi anbefale at du prøver lidt lokal mad på en af de gode restauranter langs gaden. De traditionelle retter fra sticky rice med grillet kylling, til papayasalat, dampet fisk i bananblade og lækker grillet fisk i havsalt er blot nogle af de retter der er på menukortet.

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.