81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Koh Samui Øhop og Khanom

Koh Samui er beliggende i den thailandske bugt og en af landets største øer. Vi tilbyder denne rejse i kombination med øerne Koh Phangan og Koh Tao. Det er også muligt at kombinere med strandene ved Khanom på Fastlandet. Glæd dig til nogle af Thailands populæreste destinationer og de bedste steder for dykning og snorkling.

15 dage / 12 nætter fra 12.250 kr (Rejs Sommeren 2020 – fra 10.450 kr)

15 dage: Koh Samui Øhop


Koh Samui Øhop: 6 nætter Koh Samui, 3 nætter Koh Tao og 3 nætter Koh Phangan

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Koh Samui t/r
 • Al planlagt transport i Thailand
 • I alt 6 nætter Koh Samui (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Phangan (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Tao (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • God service og ingen skjulte gebyrer

Fra 12.250 kr pr person inkl. fly

 

Priseksempler: Rejs i juni og juli 2019


Superior Pakke fra 10.650 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 13.740 kr - 15 dage/12 nætter

 

Priseksempler: Rejs fra januar til april 2020


Superior Pakke fra 12.250 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 15.360 kr - 15 dage/12 nætter

 

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

 

Rejser I som familie?

Priser ved 2 voksne og 2 børn under 12 år

Rejs fra januar til april 2019


Superior Pakken fra 43.000 kr / 10.750 kr per person

Deluxe Pakken fra 45.000 kr / 11.250 kr per person

 

Er der færre/flere rejsedeltagere så kontakt os for pris

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Hoteloversigt Superior Pakken:

Læs mere om hotellerne under den grønne fane: "Overnatning"

Superior Pakken indeholder:

 • I alt 6 nætter Coco Pam Beach Koh Samui i 1 x Superior Bungalow
 • 3 nætter Salad Beach Resort Koh Phangan i 1  x Superior Garden Wing Bungalow
 • 3 nætter Montalay Resort Koh Tao i 1 x Superior

Familie Superior Pakken indeholder:

 • 6 nætter Thai House Beach Resort i 1 x Deluxe Family
 • 3 nætter Salad Buri Resort Koh Phangan i 1 x Family
 • 3 nætter Montalay Resort Koh Tao i 1 x Family

Hoteloversigt Deluxe Pakken:

Læs mere om hotellerne i under den grønne fane: "Overnatning"

Deluxe Pakken indeholder:

 • I alt 6 nætter Coral Bay Resort Koh Samui i 1 x Deluxe Bungalow
 • 3 nætter Salad Buri Resort Koh Phangan i 1 x Grand Deluxe 
 • 3 nætter Haadthien Beach Resort i 1 x Hideaway Villa

Familie Deluxe Pakken indeholder:

 • I alt 6 nætter Coral Bay Resort Koh Samui i 1 x Deluxe Family
 • 3 nætter Salad Buri Resort Koh Phangan i 1 x Family Room
 • 3 nætter Charm Churee Villa Koh Tao i 1 x Beachfront Cottage

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Overblik

Koh Samui er et af Thailands ældste feriesteder, og stadig et af de mest populære. Koh Samui har det hele: Stort udbud af resorts, sublime internationale restauranter, luksus spa-oplevelser, shoppingcentre og smukke strande. Koh Samui har også sit udbud af gade-køkkener, markeder og små bymiljøer. Vi kan varmt anbefale at tage til den sydlige eller vestlige del af Samui. Her finder man stadig små familieejede fiskerestauranter og næsten turistfri-byer samt områder med palmeplantager

En rejse til Koh Samui giver mulighed for, at kombinere ferien med øerne Koh Phangan(30 minutters sejlads fra Koh Samui) og Koh Tao(1,5 times sejlads fra Koh Samui). Vi sammensætter rejsen efter dine ønsker. Rejsen egner sig også til familier idet alle øerne har familievenlige resorts med familieværelser.

Koh Samui Ø-gruppen bliver af mange betragtet som det bedste sted i Thailand for snorkling og dykning. Især ved Koh Tao er mulighederne fortræffelige og du har her noget af det klareste vand i Thailand. Der er et stort udbud af PADI dykkercentre og bådture. En del hoteller på Koh Tao og Koh Phangan har egne dykkercentre og flere steder er det muligt at snorkle direkte fra hotellets strand.

Vi har baseret denne rejse på 12 nætter i Thailand. Der er både mulighed for at vælge alle nætterne på Koh Samui, men du kan også frit kombinere med Koh Phangan og/eller Koh Tao. Fordelingen af nætterne er helt op til dig.

"Hej Asien Travel, Tak for en fin arrangeret rejse til thailand. Alt klappede, så det gør vi også. Fine resorts, flink Jonas, gode chauffører selvom de ikke taler engelsk man kan bruge til noget. Jeg håber vi kan finde ud af noget en anden gang og vil anbefale Jer til venner og bekendte".

Søren

"Tak for en SUPER tur til Koh Chang i julen og nytår 2017/2018. Dejligt hotel med bungalow i Standkanten. Alt klappede med afhentning i Bangkok, retur til Bangkok, og fint hotel i Bangkok. De bedste anbefalinger til Asien Travel. De skal også stå for vores næste tur til Asien".

Ian

Tag på dybhavsfiskeri på Koh Samui og fisk efter Barracuda, Stringray, Groupa og Snapper. Der fiskes både ved gamle skibsvrag og i bugter. Prisen er typisk 3500 THB for en heldagstur. Der er også mulighed for natfiskeri.

På Koh Samui finder man fortræffelige strande. Hovedstrandene er Chaweng, Menam, Lamai og Bophut, men tag på opdagelse på Koh Samui og nyd også en af de talrige andre strande

Vores intro til Øhop Koh Samui:

Se vores video om Koh Phangan:

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Koh Samui Lufthavn. Vores chauffør møder dig efter ankomstformaliteterne og herefter er det med privat transport til dit valgte hotel.

Koh Samui – 6 nætter

Dagene på Koh Samui er på egen hånd. Vi tilbyder en række udflugter og tilsender gerne vort udflugtsprogram. Koh Samui har et væld af muligheder. Tag på en ø-rundtur, besøg templer, dyrk yoga og meditation, strandliv, wellness og spa, shopping og bådture.

Vi valgt at tilbyde Lazy Days Samui Beach Resort(Superior), Coco Palm Resort(Superior), Thai House Beach Resort(Superior) og Coral Bay Resort(Deluxe). Vi har selv set disse hoteller og kan stå inde for en god kvalitet. Koh Samui har et stort udbud af hoteller. Har du andre ønsker til hotelvalg hjælper vi gerne med dette

Vi har valgt at skitsere en rejse hvor du kombinere med med øerne Koh Phangan og Koh Tao. Ønsker du alle nætterne på Koh Samui så sammensætter vi din rejse efter dette. 

Koh Phangan - 3 nætter

Du finder mange smukke strande på Koh Phangan og der er gode muligheder for vandreture og naturoplevelser. Øen er nok mest kendt for sin Full Moon Party på Hat Rin stranden, men dette er lidt en skam for Koh Phangan har meget mere at byde på. Koh Phangan er blot 12 km fra Koh Samui og Øen er Thailands femte største. Omkring Koh Phangan er der mere end 20 dykkersites. På Koh Phangan har vi valgt at tilbyde Salad Beach Resort(Supeior) og Salad Buri Resort(Deluxe).

På øerne er der flere muligheder for yoga og meditation

Koh Tao - 3 nætter

For Koh Tao har vi som udgangspunkt valgt at tilbyde Montalay Resort(Superior) og Haadthien Beach Resort(Deluxe). Koh Tao er en mindre Ø beliggende et par timers sejlads nord for Koh Samui. Koh Tao kan også nåes med båd fra Chomporn Havn på Fastlandet. Du finder her mange områder med koralrev og fra flere strande på øen kan man svømme ud til koralrevene og opleve dyrelivet.

Dykning

Det grundlæggende PADI internationale dykkercertifikat koster omkring 7 til 10.000 THB og tager 2-3 dage at gennemføre. Man skal typisk være 10 år gammel for at kunne tage certifikatet. Undervisningen vil være et mix af klasseundervisning, dyk i pool og dyk på åbent vand. På Koh Tao er der nogle fantastiske smukke bugter som gør stedet ideelt til begyndere. Man kan ofte spare penge ved at booke sit dykkerkursus før ankomst.

Mulighed for PADI certifikat på Koh Samui, Koh Tao eller Koh Phangan

Mulighed for øhop til Koh Phangan og Koh Tao. Det er også muligt at fortsætte rejsen til Don Sak Havn på Fastlandet og dermed besøg ved Khanom strand

Coco Palm Beach Resort, Koh Samui

 

En god 3,5-stjernet standard. Hotellet er beliggende ved Meanam stranden (nord for Chaweng). Hotellet råder over familiebungalows og er beliggende i rolige omgivelser. Hotellet klarer sig godt på Tripadvisor. Hotellet råder også over pool villaer samt beachfront bungalows.

Vores mening: Rigtig god beliggenhed ned til dejlig strand. Der er flere lokale restauranter og supermarkeder i nærområdet. Personalet er venligt og imødekommende. Morgenmaden er god. Vi mener at hotellet er god value for pengene.

Lazy Days Samui Resort, Koh Samui

 

Resortet har strandbeliggenhed ved den rolige Lamai strand. Der er faciliteter såsom pool, spa, massage, restaurant mv. Man bor i Garden View Bungalow med egen terrasse. Resortet har smuk tropisk have.

Vores mening: Dejligt poolområde og et hotel beliggende i rolige omgivelser, men stadig ”tæt på det hele”. Deres bungalows er smukke og funktionelle. Nyd en drink ved deres pool med udsigt ud over havet. Vi synes det er et godt resort, hvor man får meget for pengene.

 

Salad Beach Resort, Koh Phangan

 

Beliggende på Haad Salad stranden. Børnevenlig strand i rolige omgivelser. Der er en god udsigt fra resortet. Gode bungalows. En 3-stjernet standard.

Vores mening: Resortet ligger i den gode ende af Haad Salad stranden. Resortet egner sig fint til børnefamilier. Resortet er beliggende i en mindre bugt med cirka 12 andre hoteller. Man kan snorkle fra stranden.

Montalay Beach Resort, Koh Tao

 

Hotellet er beliggende på østsiden af Koh Tao ved Tanote Bugten. Der er rigtig god strand foran hotellet og bugten er meget smuk. Det er muligt at snorkle fra stranden. Hotellet er familieejet og der er en rigtig god atmosfære på stedet. Et rigtig godt valg til prisen.

Vores mening: Meget venligt og serviceminded personale.  Gode famileværelser. Snorkle mulighederne foran hotellet er rigtig gode med mange koraller og fisk. Det er muligt at tage et PADI dykkercertifikant på hotellet. Godt poolområde med tilhørende børnesektion.

Salad Buri Resort, Koh Phangan

 

4-stjernet resort beliggende på Haad Salad stranden. Ligger ned til stranden og der er rigtig god udsigt fra resortet. Mulighed for middag på stranden. 

Vores mening: Resortet har store familieværelser. Dejligt poolområde tæt på stranden. Mulighed for bungalow med egen pool.

Thai House Beach Resort, Koh Samui

 

Beliggende på Lamai stranden. 3,5-stjernet standard. Der er godt poolområde med børnesektion samt dejlig strand foran resortet. Desuden er der massage, jacuzzi og beachfront restaurant. Lamai stranden er meget rolig og populær blandt familier.

Vores mening: Rigtig god beliggenhed med god strand og nem adgang til bymiljø. Morgenmaden er god og stedet er meget familievenligt. Værelserne er pæne og rene

Coral Bay Resort, Koh Samui

 

Beliggende ved Chaweng. Man bor i bungalows. Det er også muligt med beachfront. 4-stjernet standard. Der er pool og privat strand. Vil du bo ved Chaweng er dette en rigtig god option

Vores mening: Vi vælger Coral Bay fordi det er rigtig godt til prisen og vi får god feedback fra vores gæster. Deres bungalows er store og rummelige og bygget i thai stil. Vælger man familiebungalows er det med 2 soverum. Morgenmaden er god og det samme med stranden foran resortet. Klarer sig rigtig godt på Tripadvisor.

Haadthien Beach Resort, Koh Tao

 

Efter vores mening et af de rigtig gode strandresorts i Thailand. God 4-stjernet standard. Vi tilbyder overnatning i deres Hideaway Villa. Resortet har egen strand og råder over 70 villaer. Resortet tilbyder PADI dykkerkurser.

Vores mening: Smukt beliggende i Shark Bay hvor du finder en rolig og rigtig god strand. Der er pool og strandbar. Personalet er venligt og hjælpsomme.

Charm Churee Villa, Koh Tao

 

Vi tilbyder overnatning i deres skønne Beachfront Cottage 2 Bedroom. Resortet er beliggende ved Jansom Bugten smukt omgivet af tropisk have. Der er 10 minutters gang til mindre bymiljø. Resortet råder over dykkercenter samt spa/massage. Stranden foran resortet er cirka 1500 meter lang. Cirka 5 minutter fra resortet ved Pak Bung Bugten er der rigtige gode betingelser for snorkling

Vores mening: Koh Tao har noget af de klareste vand i Thailand så betingelserne for snorkling er gode. Resortet ligger i smukke omgivelser med små stier rundt til hytterne. Der er cirka 10 minutters gang til mindre by ellers 10 minutters kørsel til Sairee som er en af hovedbyerne på Koh Tao.

Oplevelser

Angthong National Marine Park

Denne nationalpark består af mere end 40 øer og er beliggende nordvest for Koh Samui. Du finder her mange små bugter og smukke strande. Dagen byder på kajak, snorkling og svømning. Oplev den naturlige skønhed, udforsk huler og tunneler i kajak og bliv forundret over den undersøiske verden når du snorkler i den berømte National Marine Park.

Pris 2000 THB voksen/1500 THB børn  Bedste tidspunkt at besøge øgruppen er fra slutningen af marts til oktober.

Bjergeventyr Koh Samui

Tag på heldagstur og få store oplevelser på Koh Samui. Besøg Magic Garden, svøm i et afsides vandfald på Øen og oplev eksotisk jungletrekkinbg på nærmeste hold. Dagen byder på

 • Svømme i vandfald
 • Jungle vandrutsjebane
 • 4 hjulstræk op i bjergene
 • Storslående udsigtspunkter
 • Bjergfolk
 • Bjerg top restaurant med Thai frokost
 • Buddha's magic garden
 • Jungle Buddha
 • Gummi plantage
 • Ned ad bjerget

Pris 1500 THB voksen/700 THB børn

Secret Buddha Garden er beliggende oppe i bjergene i den sydlige del af Koh Samui

Snorkling ved Koh Tao og Nang Yuan

Man besøger på denne dagstur fra Koh Samui de 2 øer, Koh Tao og Koh Nangyuan. Turen er på join basis, dvs tur med andre. Sejlturen til området er med en katamaran high-speedbåd og tager cirka 1,5 time. Dagen er afsat til snorkling og nyde en dag på havet. Man er tilbage på Koh Samui sidst på eftermiddagen.

Smukke Koh Nang Yuan.

Smukke Koh Nang Yuan.

Khanom

På fastlandet overfor Koh Samui finder man strandene ved Khanom. Det tager cirka 1 time at sejle fra Koh Samui til Don Sak Havn og herfra cirka 30 minutters kørsel til Khanom. Der er ikke mange resorts ved Khanom og stemningen er helt laid-back. Du finder her en af, efter vores mening bedste strande i Thailand. Stå tidligt op om morgenen og se fiskerne fange deres bytte fra stranden eller gå en lang tur i sandet uden at møde særligt mange andre mennesker. Der gode veje ved Khanom og meget lidt trafik. Dermed f.eks gode betingelser for cykelture. Desuden har du talrige store kokosplantager som er ganske smukke. Du kan også tage på dagsture til Nationalparker eller med båd ud og se lyserøde delfiner. Vælger man Khanom kan man flyve fra Surat Thani tilbage til Bangkok.

Khanom strand. Kilometervis af ensom strand. Om aftenen kan man nyde sin mad på en af strandrestauranterne.

Khanom strand. Kilometervis af ensom strand

Intro til Khanom:

Skøn morgen ved Khanom:

Se vores video fra Nakhon Si Thammarat. Udflugtsmulighed fra Khanom

Vi fandt en ensom strand ved Khanom. Se video her:

15 dage: Koh Samui Øhop


Koh Samui Øhop: 6 nætter Koh Samui, 3 nætter Koh Tao og 3 nætter Koh Phangan

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Koh Samui t/r
 • Al planlagt transport i Thailand
 • I alt 6 nætter Koh Samui (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Phangan (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Tao (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 12.250 kr pr person inkl. fly

 

Priseksempler: Rejs i juni og juli 2019


Superior Pakke fra 10.650 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 13.740 kr - 15 dage/12 nætter

 

Priseksempler: Rejs fra januar til april 2019


Superior Pakke fra 12.250 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 15.360 kr - 15 dage/12 nætter

 

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

 

Rejser I som familie?

Priser ved 2 voksne og 2 børn under 12 år

Rejs fra januar til april 2019


Superior Pakken fra 43.000 kr / 10.750 kr per person

Deluxe Pakken fra 45.000 kr / 11.250 kr per person

 

Er der færre/flere rejsedeltagere så kontakt os for pris

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Hoteloversigt Superior Pakken:

Læs mere om hotellerne under den grønne fane: "Overnatning"

Superior Pakken indeholder:

 • I alt 6 nætter Coco Pam Beach Koh Samui i 1 x Superior Bungalow
 • 3 nætter Salad Beach Resort Koh Phangan i 1  x Superior Garden Wing Bungalow
 • 3 nætter Montalay Resort Koh Tao i 1 x Superior

Familie Superior Pakken indeholder:

 • 6 nætter Thai House Beach Resort i 1 x Deluxe Family
 • 3 nætter Salad Buri Resort Koh Phangan i 1 x Family
 • 3 nætter Montalay Resort Koh Tao i 1 x Family

Hoteloversigt Deluxe Pakken:

Læs mere om hotellerne i under den grønne fane: "Overnatning"

Deluxe Pakken indeholder:

 • I alt 6 nætter Coral Bay Resort Koh Samui i 1 x Deluxe Bungalow
 • 3 nætter Salad Buri Resort Koh Phangan i 1 x Grand Deluxe 
 • 3 nætter Haadthien Beach Resort i 1 x Hideaway Villa

Familie Deluxe Pakken indeholder:

 • I alt 6 nætter Coral Bay Resort Koh Samui i 1 x Deluxe Family
 • 3 nætter Salad Buri Resort Koh Phangan i 1 x Family Room
 • 3 nætter Charm Churee Villa Koh Tao i 1 x Beachfront Cottage

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Overblik

Koh Samui er et af Thailands ældste feriesteder, og stadig et af de mest populære. Koh Samui har det hele: Stort udbud af resorts, sublime internationale restauranter, luksus spa-oplevelser, shoppingcentre og smukke strande. Koh Samui har også sit udbud af gade-køkkener, markeder og små bymiljøer. Vi kan varmt anbefale at tage til den sydlige eller vestlige del af Samui. Her finder man stadig små familieejede fiskerestauranter og næsten turistfri-byer samt områder med palmeplantager

En rejse til Koh Samui giver mulighed for, at kombinere ferien med øerne Koh Phangan(30 minutters sejlads fra Koh Samui) og Koh Tao(1,5 times sejlads fra Koh Samui). Vi sammensætter rejsen efter dine ønsker. Rejsen egner sig også til familier idet alle øerne har familievenlige resorts med familieværelser.

Koh Samui Ø-gruppen bliver af mange betragtet som det bedste sted i Thailand for snorkling og dykning. Især ved Koh Tao er mulighederne fortræffelige og du har her noget af det klareste vand i Thailand. Der er et stort udbud af PADI dykkercentre og bådture. En del hoteller på Koh Tao og Koh Phangan har egne dykkercentre og flere steder er det muligt at snorkle direkte fra hotellets strand.

Vi har baseret denne rejse på 12 nætter i Thailand. Der er både mulighed for at vælge alle nætterne på Koh Samui, men du kan også frit kombinere med Koh Phangan og/eller Koh Tao. Fordelingen af nætterne er helt op til dig.

"Hej Asien Travel, Tak for en fin arrangeret rejse til thailand. Alt klappede, så det gør vi også. Fine resorts, flink Jonas, gode chauffører selvom de ikke taler engelsk man kan bruge til noget. Jeg håber vi kan finde ud af noget en anden gang og vil anbefale Jer til venner og bekendte".

Søren

"Tak for en SUPER tur til Koh Chang i julen og nytår 2017/2018. Dejligt hotel med bungalow i Standkanten. Alt klappede med afhentning i Bangkok, retur til Bangkok, og fint hotel i Bangkok. De bedste anbefalinger til Asien Travel. De skal også stå for vores næste tur til Asien".

Ian

Tag på dybhavsfiskeri på Koh Samui og fisk efter Barracuda, Stringray, Groupa og Snapper. Der fiskes både ved gamle skibsvrag og i bugter. Prisen er typisk 3500 THB for en heldagstur. Der er også mulighed for natfiskeri.

På Koh Samui finder man fortræffelige strande. Hovedstrandene er Chaweng, Menam, Lamai og Bophut, men tag på opdagelse på Koh Samui og nyd også en af de talrige andre strande

Vores intro til Øhop Koh Samui:

Se vores video om Koh Phangan:

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Koh Samui Lufthavn. Vores chauffør møder dig efter ankomstformaliteterne og herefter er det med privat transport til dit valgte hotel.

Koh Samui – 6 nætter

Dagene på Koh Samui er på egen hånd. Vi tilbyder en række udflugter og tilsender gerne vort udflugtsprogram.
Koh Samui har et væld af muligheder. Tag på en ø-rundtur, besøg templer, dyrk yoga og meditation, strandliv, wellness og spa, shopping og bådture.

Vi valgt at tilbyde Lazy Days Samui Beach Resort(Superior), Coco Palm Resort(Superior), Thai House Beach Resort(Superior) og Coral Bay Resort(Deluxe). Vi har selv set disse hoteller og kan stå inde for en god kvalitet. Koh Samui har et stort udbud af hoteller. Har du andre ønsker til hotelvalg hjælper vi gerne med dette

Vi har valgt at skitsere en rejse hvor du kombinere med med øerne Koh Phangan og Koh Tao. Ønsker du alle nætterne på Koh Samui så sammensætter vi din rejse efter dette. 

Koh Phangan - 3 nætter

Du finder mange smukke strande på Koh Phangan og der er gode muligheder for vandreture og naturoplevelser. Øen er nok mest kendt for sin Full Moon Party på Hat Rin stranden, men dette er lidt en skam for Koh Phangan har meget mere at byde på. Koh Phangan er blot 12 km fra Koh Samui og Øen er Thailands femte største. Omkring Koh Phangan er der mere end 20 dykkersites. På Koh Phangan har vi valgt at tilbyde Salad Beach Resort(Supeior) og Salad Buri Resort(Deluxe).

På øerne er der flere muligheder for yoga og meditation

Koh Tao - 3 nætter

For Koh Tao har vi som udgangspunkt valgt at tilbyde Montalay Resort(Superior) og Haadthien Beach Resort(Deluxe). Koh Tao er en mindre Ø beliggende et par timers sejlads nord for Koh Samui. Koh Tao kan også nåes med båd fra Chomporn Havn på Fastlandet. Du finder her mange områder med koralrev og fra flere strande på øen kan man svømme ud til koralrevene og opleve dyrelivet.

Dykning

Det grundlæggende PADI internationale dykkercertifikat koster omkring 7 til 10.000 THB og tager 2-3 dage at gennemføre. Man skal typisk være 10 år gammel for at kunne tage certifikatet. Undervisningen vil være et mix af klasseundervisning, dyk i pool og dyk på åbent vand. På Koh Tao er der nogle fantastiske smukke bugter som gør stedet ideelt til begyndere. Man kan ofte spare penge ved at booke sit dykkerkursus før ankomst.

Mulighed for PADI certifikat på Koh Samui, Koh Tao eller Koh Phangan

Mulighed for øhop til Koh Phangan og Koh Tao. Det er også muligt at fortsætte rejsen til Don Sak Havn på Fastlandet og dermed besøg ved Khanom strand

Coco Palm Beach Resort, Koh Samui

 

En god 3,5-stjernet standard. Hotellet er beliggende ved Meanam stranden (nord for Chaweng). Hotellet råder over familiebungalows og er beliggende i rolige omgivelser. Hotellet klarer sig godt på Tripadvisor. Hotellet råder også over pool villaer samt beachfront bungalows.

Vores mening: Rigtig god beliggenhed ned til dejlig strand. Der er flere lokale restauranter og supermarkeder i nærområdet. Personalet er venligt og imødekommende. Morgenmaden er god. Vi mener at hotellet er god value for pengene.

Lazy Days Samui Resort, Koh Samui

 

Resortet har strandbeliggenhed ved den rolige Lamai strand. Der er faciliteter såsom pool, spa, massage, restaurant mv. Man bor i Garden View Bungalow med egen terrasse. Resortet har smuk tropisk have.

Vores mening: Dejligt poolområde og et hotel beliggende i rolige omgivelser, men stadig ”tæt på det hele”. Deres bungalows er smukke og funktionelle. Nyd en drink ved deres pool med udsigt ud over havet. Vi synes det er et godt resort, hvor man får meget for pengene.

 

Salad Beach Resort, Koh Phangan

 

Beliggende på Haad Salad stranden. Børnevenlig strand i rolige omgivelser. Der er en god udsigt fra resortet. Gode bungalows. En 3-stjernet standard.

Vores mening: Resortet ligger i den gode ende af Haad Salad stranden. Resortet egner sig fint til børnefamilier. Resortet er beliggende i en mindre bugt med cirka 12 andre hoteller. Man kan snorkle fra stranden.

Montalay Beach Resort, Koh Tao

 

Hotellet er beliggende på østsiden af Koh Tao ved Tanote Bugten. Der er rigtig god strand foran hotellet og bugten er meget smuk. Det er muligt at snorkle fra stranden. Hotellet er familieejet og der er en rigtig god atmosfære på stedet. Et rigtig godt valg til prisen.

Vores mening: Meget venligt og serviceminded personale.  Gode famileværelser. Snorkle mulighederne foran hotellet er rigtig gode med mange koraller og fisk. Det er muligt at tage et PADI dykkercertifikant på hotellet. Godt poolområde med tilhørende børnesektion.

Salad Buri Resort, Koh Phangan

 

4-stjernet resort beliggende på Haad Salad stranden. Ligger ned til stranden og der er rigtig god udsigt fra resortet. Mulighed for middag på stranden. 

Vores mening: Resortet har store familieværelser. Dejligt poolområde tæt på stranden. Mulighed for bungalow med egen pool.

Thai House Beach Resort, Koh Samui

 

Beliggende på Lamai stranden. 3,5-stjernet standard. Der er godt poolområde med børnesektion samt dejlig strand foran resortet. Desuden er der massage, jacuzzi og beachfront restaurant. Lamai stranden er meget rolig og populær blandt familier.

Vores mening: Rigtig god beliggenhed med god strand og nem adgang til bymiljø. Morgenmaden er god og stedet er meget familievenligt. Værelserne er pæne og rene

Coral Bay Resort, Koh Samui

 

Beliggende ved Chaweng. Man bor i bungalows. Det er også muligt med beachfront. 4-stjernet standard. Der er pool og privat strand. Vil du bo ved Chaweng er dette en rigtig god option

Vores mening: Vi vælger Coral Bay fordi det er rigtig godt til prisen og vi får god feedback fra vores gæster. Deres bungalows er store og rummelige og bygget i thai stil. Vælger man familiebungalows er det med 2 soverum. Morgenmaden er god og det samme med stranden foran resortet. Klarer sig rigtig godt på Tripadvisor.

Haadthien Beach Resort, Koh Tao

 

Efter vores mening et af de rigtig gode strandresorts i Thailand. God 4-stjernet standard. Vi tilbyder overnatning i deres Hideaway Villa. Resortet har egen strand og råder over 70 villaer. Resortet tilbyder PADI dykkerkurser.

Vores mening: Smukt beliggende i Shark Bay hvor du finder en rolig og rigtig god strand. Der er pool og strandbar. Personalet er venligt og hjælpsomme.

Charm Churee Villa, Koh Tao

 

Vi tilbyder overnatning i deres skønne Beachfront Cottage 2 Bedroom. Resortet er beliggende ved Jansom Bugten smukt omgivet af tropisk have. Der er 10 minutters gang til mindre bymiljø. Resortet råder over dykkercenter samt spa/massage. Stranden foran resortet er cirka 1500 meter lang. Cirka 5 minutter fra resortet ved Pak Bung Bugten er der rigtige gode betingelser for snorkling

Vores mening: Koh Tao har noget af de klareste vand i Thailand så betingelserne for snorkling er gode. Resortet ligger i smukke omgivelser med små stier rundt til hytterne. Der er cirka 10 minutters gang til mindre by ellers 10 minutters kørsel til Sairee som er en af hovedbyerne på Koh Tao.

Bestil tilbud

Højdepunkter:

Snorkling og dykning

Området har nok de bedste muligheder i Thailand for oplevelser til vands. Flere stede kan man snorkle fra stranden og udbudet af dykkercentre og bådture er meget stort

 

Prima destination i Asien

Koh Samui er en af de mest berømte ferieøer i Asien og trækplaster for turister fra alle verdensdele. Ikke uden grund. Koh Samui er i en klasse for sig

 

Ang Thong National Marine Park

Oplev det smukke øhav med mere end 42 øer. Du finder her mangroveskove, limestensbjerge, sandstrande og vandfald

 

Et klassisk øhop

Få det bedste ud af den thailandske golf og besøg de 3 øer, Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao. Vi sørger for al transporten i Thailand. Flere hoteller tilbyder familieværelser. Et fantastisk øhop for alle aldre

 

De danske sommermåneder

Koh Samui er den destination i Thailand der normaltvis betragtes som den mest vejrsikre i de danske sommermåneder

 

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien.

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få rejseklager. Tilgengæld får vi dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Vi hjælper med dine rejsedrømme

Vi har rejst Thailand i mere end 20 år og kender de skønne steder og hvor du finder de store oplevelser

info@asientravel.dk

81 10 15 46

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.