Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Koh Kood Beach Resort

Glæd dig til Koh Kood Beach Resort. I Koh Chang National park finder du øen Koh Kood, som er den fjerdestørste ø i Thailand. Øen er smuk og består næsten udelukkende af jungle, vandfald og strande. Meget af naturen på øen er uberørt.

Er du på udkig efter et godt placeret hotel på øen er Koh Kood Beach Resort et formidabelt valg. Hotellet er baseret på bungalows og hytter, som er spredt ud over et stort græsareal. Anderledes fra andre hoteller, skal man benytte græsplænen for at komme fra a til b, hvilket gør oplevelsen anderledes og mindeværdig.

Hotellet ligger på en bakketop, som hælder ud over havet. Mellem palmer og træer kan du fra terrassen skue ud over havet og om aftenen nyde den smukke solnedgang. Ved siden af hotellet ligger et lille fiskersamfund i byen Ban Klong Mat, hvor livet går sin stille gang.

 

Udsigten ud over den store have fra altanen tilhørende et Bali-hus. 

Koh Kood Beach Resort har omkring 19 værelser.  Der er 8 forskellige værelser, så alt efter hvor mange man er eller hvad man foretrækker er der et bredt udvalg.
Alt efter hvilket værelse man vælger byder de hver især på forskellige værelsesfaciliteter.
Nogle af værelserne indeholder blandt andet aircondition, minibar, roomservice, tv, dvd-afspiller og privat toilet, imens andre byder på privat toilet med jacuzzi. Fælles for dem alle er at de har en fantastisk udsigt, nogen placeret tættere på havet end andre.

Bali-hus med dobbeltseng.

På Koh Kood Beach Resort har de meget fokus på at nedbringe ressourcespil for at skåne miljøet. På hvert værelse ligger to plader træ placeret på sengen, som skal benyttes, hvis man ønsker rengøring eller ej. Herudover en lille tekst omkring deres tanke omkring naturen.

Koh Kood Beach Resort har en masse faciliteter uden for værelserne. Du kan blandt andet ligger og slappe af ved hotellet infinity pool eller den private strand. Herudover tilbydes der børnepool, massage, have og restaurant, kajakroning og snorkling. Restauranten serverer både internationale og thai retter. Som en ekstra service tilbydes der gratis prøvedyk i hotellet swimmingpool.

Restauranten med udsigt ud over vandet. Her serveres der både internationale retter såvel som thai retter.

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.