Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Koh Kood Beach Resort

3½-stjernet hotel

Koh Kood Beach Resort

Favorithotel. Afslappet atmosfære og strandbeliggenhed

Koh Kood Beach Resort tilbyder afslappede atmosfære i frodige tropiske omgivelser på Koh Kood. Øen Koh Kood er Thailands fjerdestørste ø og beliggende i Koh Chang Marine Park. Koh Kood kan nemt kombineres med øhop til øerne Koh Chang og Koh Mak.

Koh Kood Beach Resort er et hyggeligt lille resort med rustikke og flotte bungalows, der ligger under svingende palmetræer og i en frodig grøn oase af tropisk vegetation.

Resortet råder over to forskellige typer bungalower: Bali House og Thai House, der er bygget i henholdsvis balinesisk og thailandsk stil som ligger spredt ud over et stort grønt område og tæt på resortets dejlige strand. Thai House(dobbelt-hytter) er især velegnet til familier. Deres Bali House er charmerende og rummelige bungalower med udendørs badeværelse, så du kan nyde et forfriskende bad og opleve naturens dufte og lyde samtidig. De har også alle en stor møbleret terrasse.

Stemningen på Koh Kood Beach Resort er afslappet, og personalet er imødekommende. Du kan slappe af med en god bog på din terrasse eller ved det hyggelige poolområde med udsigt til havet. Resortets strand er næsten privat, da den ligger diskret i en lille bugt. Ved resortets strand finder du baren og restauranten, som serverer smagfulde retter fra det thailandske køkken, fisk og skaldyr samt europæiske retter.

Vi har brugt Koh Kood Beach Resort siden 1999 og med rigtig god erfaring

Besøg hotellets hjemmeside

Beachvolley, kajak- og cykelleje

Danske ejere

Pool og børnepool

WiFi

Dykning og snorkling

Spaområde

Restaurant

Terrasse/Balkon

Minibar

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.