81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Koh Chang: Strand, Regnskove og Ø-hav

Koh Chang er beliggende sydøst for Bangkok og er Thailands anden største Ø. Du finder her mere end 50 øer samt en af de bedst bevarede tropiske regnskove i Sydøstasien. Koh Chang byder på mange lækre strande samt en afslappet atmosfære.

15 dage / 12 nætter fra 9.550 kr

15 dage: Koh Chang


Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Privat transport fra Bangkok Lufthavn til Koh Chang Hotel t/r
 • 12 nætter Koh Chang (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • God service og ingen skjulte gebyrer

Fra 9.550 kr pr person inkl. fly

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


Superior Pakke(15dage/12 nætter):

 • Coconut Beach Resort i 1 x Villa2 fra 9.550 kr
 • Kacha Resort i 1 x Deluxe Villa Seaside fra 12.430 kr
 • Ban Pu Beach Resort i 1 x Superior fra 10.480 kr
 • Barali Beach Resort i 1 x Deluxe Villa fra 11.990 kr

Deluxe Pakke(15 dage/12 nætter)

 • KC Grande i 1 x Deluxe Room Building fra 13.400 kr
 • Paradise Resort i 1 x Deluxe Garden View fra 11.790 kr
 • Dewa i 1 x Superior fra 13.000 kr
 • Gaja Puri Resort i 1 x Deluxe fra 13.240 kr
 • Centara Tropicana i 1 x Deluxe fra 12.760 kr

 

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways /Norwegian vil "fra" prisen som regel være højere.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Rejser I som familie?

Priser ved 2 voksne og 2 børn under 12 år

Rejs fra oktober til marts 2019


Familiepakke Superior(12 nætter)

 • Kacha Resort i 1 x Family Suite Room Seaside fra 35.600 kr / 8.900 kr per person
 • Coconut Beach Resort i 1 x Torrung med 2 x Ekstra senge fra 29.700 kr / 7.425 kr per person
 • Barali Beach Resort i 1 x Deluxe Villa med 1 x Ekstra seng fra 37.700 kr / 9.425 kr per person

Familiepakke Deluxe(12 nætter)

 • Paradise Resort i 1 x Deluxe Garden View Bungalow med 2 x Ekstra senge fra 45.400 kr / 11.350 kr per person
 • KC Grande i 1 x Sea View Grande Deluxe med 2 x Ekstra senge fra 48.700 kr / 12.175 kr per person
 • Centara Tropicana i 1 x Premium Deluxe Cabana med 2 x Ekstra senge fra 53.000 kr / 13.250 kr per person

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Overblik

Koh Chang er et af de nyere rejsemål i Thailand. Det var først tilbage i starten af 2000´erne at turisterne begyndte at finde vej til Øen. Det meste af Koh Chang er dækket af tæt tropisk regnskov og talrige bjerge, og dette har givet en naturlig begrænsning i hvor meget af Øen der kan udvikles til eksempelvis turisme. Man finder derfor på Vestkysten af Koh Chang én central vej der snoer sig langs strande og gennem bjerge. Kyststrækningen er cirka 30 km lang og man finder her talrige smukke strande. De fleste resorts på Koh Chang er beliggende på strandsiden af Vestkysten og man har dermed let adgang til stranden. Bebyggelserne er ikke højere end 3 etager, idet Koh Chang er del af en beskyttet Nationalpark, så der er restriktioner i forhold til hvad man må bygge. På østsiden af Koh Chang finder man skoler, lokal industri, mindre bymiljøer, havne, udsigtspunkter, mangroveskove samt restauranter. Det er muligt at opleve østsiden på egen hånd, men vi har også udflugter dertil.

Koh Chang har formået at bibeholde en meget charmerende ”laid-back”-atmosfære med et præg af eventyr og ferie i nedsat tempo. Koh Chang er en stor Ø, men på grund af topografien med mange bjerne og tæt regnskov er der relativt få hoteller, og dermed ikke så mange turister som man f.eks finder på de større rejsemål i Thailand.

Hvis du ønsker en ferie i smukke naturomgivelser, skønne strande, gode udflugtsmuligheder og det hele i laidback feriestil så er Koh Chang et rigtig godt valg.

"Så er der gået en uge, siden vi kom hjem efter 14 dage i Thailand.  De mange indtryk har sat sig, og vi kikker tilbage på en fantastisk oplevelse, fyldt med stemninger og anderledes kulturelle seværdigheder fra et fantastisk land. En helt anden kultur hvad angår stort set alt, mad, sprog, adfærd, trafik, og levevilkår. Spændende og lærerigt for alle os fra vort strømlinede og kapitalistiske Vesten. 

Tusind tak for en velorganiseret og fejlfri rejse fra Asien Travel. Ikke mindst den hurtige respons fra dig Brian, når spørgsmålene dukkede op! Tak til svenske Jonas for meget kompetent rådgivning og altid venlige hjælpsomhed på Koh Chang! Vi vender gerne tilbage til Asien Travel, når vi atter får råd! Det er ikke lysten, der mangler! Så på gensyn!"

Torben

"Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien Travel og bestemt ikke sidste. Har vi haft problemer undervejs har vi kunne få hjælp. Vi har fået alt planlagt hjemmefra med fly, hotel, transport, fået vejledning til ture eller hvad vi nu manglede. Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales"

Pia

Der er en mere end 50 øer i Koh Chang Nationale marinepark

Vi har gennem flere år haft Servicekontor på Koh Chang. Her er du meget velkommen under din ferie. Kontoret er beliggende ved Klong Phrao stranden tæt på Barali Beach Resort og Centara Tropicana. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram med både sightseeing samt aktiviteter. Desuden har vi skandinavisk repræsentant på Koh Chang der afholder Velkomstmøde og træffetider på hotellerne

Det bedste fra havet. Der er talrige BBQ Seafood restauranter på Koh Chang. 

Der er rigtig gode muligheder for snorkling og dykning på Koh Chang. Tag på tur med andre eller lej din egen båd med kaptajn

Koh Chang har smuk natur. Tag på oplevelse i mangroveskoven eller besøg små fiskersamfund

Rejsens forløb

Afrejse og ankomst

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Der er mulighed for indenrigsflyvning med Bangkok Airways til lufthavnen i Trat. Fra Trat er der 20 minutters kørsel ned til færgen der bringer dig til Koh Chang. Alternativt venter vores chauffør på dig i Bangkok Lufthavn og vi sørger for privat transport til Koh Chang. Turen tager cirka 4,5 time og transporten er kun for dig. Der vil blive gjort pauser undervejs hvor det er muligt at købe forfriskninger.

Færgeoverfarten til Koh Chang tager cirka 25 minutter og ved ankomst er der kun lidt transporttid frem til hotellerne.

Koh Chang – 12 nætter

Vi har baseret rejsen på 12 overnatninger, men husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker, så antallet af overnatninger er helt op til dig.

De resorts vi tilbyder på Koh Chang fremgår under fanen ”Overnatning”. Vi har selv set disse resorts og kan stå inde for en god kvalitet. Vi skelner mellem en ”Superior”-pakke som består af 3 til 3,5-stjernede resorts og en ”Deluxe”-pakke som indeholder 4 til 4,5-stjernede resorts.

Alle resorts er med strandbeliggenhed. På den populære hovedstrand, White Sand Beach tilbyder vi KC Grande Resort, Kacha Resort og Ban Pu Resort. På den mere rolige Klong Phrao Beach tilbyder vi Paradise Resort, Barali Beach Resort og Centara Tropicana Resort. Klong Phrao stranden har et mindre bymiljø med forretninger, restauranter, supermarkeder mv. Længere mod syd tilbyder vi Dewa Resort og Gaja Puri. Der er én vej langs kysten, så det er let at komme frem og tilbage mellem byerne og strandene. En taxatur fra Klong Phrao Beach til White Sand Beach tager cirka 15 minutter.

På en af de første dage under dit ophold på Koh Chang bliver der holdt Velkomstmøde af vores skandinaviske guide. Guiden vil give god information og viden om Koh Chang og øens muligheder. Desuden kommer guiden forbi flere gange om ugen til træffetider på dit resort.

Dagene er afsat til afslapning og oplevelser på egen hånd. Der er også mulighed for at deltage på de udflugter vi tilbyder. Koh Chang har noget for enhver smag.

Det meste af Koh Chang er dækket af tropisk regnskov. Tag på vandreture og besøg smukke vandfald

Koh Chang giver mulighed for vandreture i regnskoven, besøg ved elefantlejre, buddhistiske templer, fiskelandsbyer, vandfald, ø-rundture, kokkeskole og meget meget mere. Husk også at Koh Chang er beliggende i en marinepark, så mulighederne for sejlture, snorkling og dykning er virkelig gode.

Koh Chang har kilometervis af dejlig strand. Den smukke vegetation og de høje bjerge giver en fantastisk følelse af ægte tropeeventyr. Fra strandene og vandet er der smukke udsigter ind over Øen. Badevandet er dejligt og børnevenligt. Langt de fleste resorts har en afslappet atmosfære og man får hurtig følelsen af at være på ferie i nedsat tempo. Om aftenen finder man flere strandrestauranter hvor der blandt andet bydes på BBQ Seafood, Thai-mad og internationale retter. Priserne er på et fornuftigt niveau.

Efter dit ophold på Koh Chang sørger vi for privat transport tilbage til Bangkok eller Trat Lufthavn.

White Sand Beach, Koh Chang

Kombinationer

Det er muligt at kombinere ferien på Koh Chang med andre nærliggende rejsemål. Tag f.eks nogle nætter på øerne Koh Kood og Ko Mak. Øerne ligger under 1 times sejlads fra Koh Chang. Det er også muligt at kombinerer med f.eks Bangkok, Koh Samet og Cambodia. Se mere under fanen: "Kombinationer”.

Video om Koh Chang

Vi har produceret denne korte video om Koh Chang. Billeder siger mere end ord!

Overnatning

På Koh Chang tilbyder vi følgende hoteller, men har du andre ønsker så hjælper vi gerne med dette. Vi har selv set alle de hoteller vi tilbyder, så har du spørgsmål til dit valg af hotel, så kontakt os endelig. Vi skelner mellem 2 prispakker – Superior og Deluxe.

Coconut Beach Resort, Koh Chang

 

Coconut er et familieejet resort ved Klong Phrao stranden. Der er dejlig pool, gode værelser og mulighed for at leje bungalows. Der er restaurant ved stranden og resortet fremstår meget hyggeligt. Coconut er beliggende ved mindre by med mulighed for indkøb mv. Det er en 3-stjernet standard til en virkelig fornuftig pris.

Vores mening: Coconut Resort fremstår som en af vores favoritter på Koh Chang. Der er hyggelig atmosfære, god stemning og god standard for pengene. Coconut kører stadig meget af deres administration uden brug af PC´ere, og det hele er meget lagt an på, at gæsterne skal komme helt ned i tempo. Et dejligt resort og hvor prisen for overnatninger næsten er forblevet uændret gennem flere år.

 

Ban Pu Beach Resort

God 3-stjernet standard på White Sand Beach. Et af de første resorts på Koh Chang. Rigtig god beliggenhed. De råder over Superior(værelser i bygning) og bungalows. Mindre resort. Klare sig godt på Tripadvisor.

Vores mening: Rigtig godt til prisen. Rigtig god option for White Sand Beach. Mindre poolområde. Resortet har god thai-restaurant.

 

Barali Resort

Beliggende ved Klong Phrao stranden. Man bor i villa/bungalow. Mindre resort. Skønt poolområde med havudsigt. Rigtig god strand(måske den bedste på Koh Chang??). 3,5-stjernet standard

Vores mening: Roligt resort. Dejlige basic bungalows med egen terasse. Morgenmadsrestaurant med havudsigt. Beliggende i rolige omgivelser, men dog i gåafstand til mindre bymiljø med supermarkeder osv. En af vores favoritter for Koh Chang

 

Kacha Resort

3,5-stjernet resort på White Sand Beach. Rigtig god beliggenhed. Flere poolområder. Værelser/bungalows på seaside og hillside. Gode familieværelser.

Vores mening: God option hvis man vil have lækre faciliteter. Større resort. Super beliggenhed. Tæt på aftenmarkedet og restauranter.

 

 

The Dewa

4,5-stjernet. Ved Kai Bae stranden. Dejlig strand foran resortet. Et nyere resort bygget i mere ren moderne stil

Vores mening: Et resort der ser mange par og ikke så mange børnefamilier. En rigtig god standard og et af de bedste resorts på Koh Chang. Ikke langt fra Kai Bae by

 

Gaja Puri

Hyggeligt resort. 4-stjernet. Bygget i thai-stil. Rummelige værelser og store badeværelser. God strand

Vores mening: Resortet har voksen-afsnit. Skønt resort som vi får god feedback på. Beliggende ved Kai Bae

 

Centara Tropicana

Et rigtig godt familieresort. 4-stjernet. Ved Klong Phrao stranden. Skønt poolområde. Kids Club. Beachvolly etc. Stort område med liggestole ved stranden. Man bor i bungalows. Tæt på bymiljø

Vores mening: Rigtig godt resort. Skøn beachside restaurant. Smuk tropisk have. Strand med mulighed for lange gåture

 

Paradise Resort

 

Paradise Resort er beliggende ved den rolige Klong Phrao strand. Det var et af de første beachfront resorts på Koh Chang. Paradise har en skøn opvokset have og dejlig strand. Tropisk idyl. Der er pool og børnepool. Tæt på Paradise Resort finder man bymiljø med supermarkeder, restauranter mv.

Vores mening: Mange af vores gæster vælger Paradise Resort og flere vælger at besøge stedet gang på gang. Det er dejlige bungalows, og der er mulighed for bungalows med havudsigt. Stranden foran Paradise har palmer/træer, så det er muligt at søge skygge selvom man er på stranden. Paradise Resort er et rigtig godt valg, også for børnefamilien.

 

KC Grande Resort

4-4,5-stjernet på White Sand Beach. Fortrinlig beliggenhed i udkanten af strandområdet, men stadig i gåafstand til det hele. Mulighed for værelser eller bungalows. Resortet har både seaside og hillside. En klassiker for White Sand Beach. Skønne faciliteter. Stor pool med børnesektion

Vores mening: Et rigtig godt valg for White Sand Beach. Et større resort. Restaurant beachside. Store værelser med mulighed for ekstra senge.

Oplevelser

Vi tilbyder spændende oplevelser på Koh Chang. Nedenfor kan du se udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram til dig. Udflugterne kan bestilles på Koh Chang eller hjemmefra. Der tages forbehold for prisændringer på udflugterne. Kontakt os for aktuelle priser

Klong Plu vandfaldet med mulighed for badning

På denne heldagstur oplever I templet ved Klong Phrao byen og får en introduktion til thailandsk buddhisme. Dagen byder også på afslapning ved Klong Plu vandfaldet samt besøg ved Bang Bao fiskerlandsbyen i den sydlige del af Koh Chang. Efter frokost(inkl.) er det tid til afslapning ved Kai Kong stranden.

Pris 1500 THB / person(børn halv pris).

Ukendte Koh Chang

Dagen byder på oplevelser på den mere ukendte østside af Koh Chang. Glæd dig til sejltur i mangroveskoven ved Salak Khok. Vi besøger også en lokal skole og spiser frokost på en af Øens bedste seafood restauranter. Her er det også muligt at se stedets fiskefarme(frokost inkl.) Senere på dagen stopper vi ved Klong Song fiskerlandsbyen hvor vi får indblik i den lokale gummiindustri.

Pris 1600 THB / person(børn halv pris)

Privat speedbåd

Tag en dag på havet og se noget af det smukkeste som Koh Chang kan tilbyde. Dagen byder på snorkling ved Koh Rang, som er et af de bedste steder for snorkling i marineparken. I besøger også andre skønne steder og oplever små strande. I går i land på øen Koh Wai hvor I nyder den medbragte Lunchbox. I er tilbage på Koh Chang sidst på eftermiddagen. Turen er på privat basis og med engelsk talende lokalguide.

Samlet pris 1-4 personer: 10.000 THB

Samlet pris 5-10 personer: 12.000 THB

Sea adventure

Heldagstur på 13 meter lang håndbygget katamaran. Du oplever flere af øerne omkring Koh Chang og der er god tid til snorkling og afslapning ombord på båden. Nyd en god BBQ frokost ombord. Der er kun få andre gæster ombord på båden og i løbet af dagen vil man få mulighed for at snorkle 3 til 4 steder.

Pris 1750 THB / Børn 950 THB

Trekking

Vi tilbyder sammen med trekkinguiden Mr Tan spændende oplevelser på Koh Chang. Der er flere trekkingturer at vælge imellem og dermed også forskellig sværhedsgrad. Der trekkingturer med varighed på 5-8 timer, men der er også familietrekking med varighed på 2-3 timer. Mr Tan har arbejdet i mange år på Koh Chang og er en erfaren guide. Glæd dig til store naturoplevelser. Skriv til os for udførligt udflugtsprogram. Priserne er fra 700 til 1700 THB per person(rabat for børn under 10 år)

Klong Plu er det højeste vandfald på Koh Chang. Der er mulighed for badning

En dag på havet med egen båd og kaptajn. Besøg f.eks øerne Koh Rang og Koh Mak. Snorkling, strande og masser af ø-hav

Mangroveskoven på østsiden af Koh Chang. 

De mere end 50 øer i Koh Chang Marinepark giver rige muligheder for snorkling dykning. Der er skandinavisk dykkercenter på Koh Chang

Na Jomtien

Na Jomtien er beliggende cirka 3 timers kørsel nord for Koh Chang. Det er en god afstikker på vejen tilbage til Bangkok. Na Jomtien er et roligt område med gode strande, udflugtsmuligheder og shopping. Na Jomtien er beliggende cirka 20 km syd for Pattaya. Er man til shopping tilbyder området et væld af muligheder.

 

Angkor Wat i Cambodia

Angkor Wat betragtes som en af de vigtigste kulturattraktioner i Sydøstasien. Dette mægtige tempelkompleks ved Siem Reap i Cambodia kan nås fra Koh Chang. Køretiden er cirka 7 timer og man krydser grænsen til Cambodia ved Poi Pet. Man kan så vælge at flyve tilbage fra Siem Reap til Bangkok. Flytiden er 1 time.

 

Koh Samet

Øen Koh Samet er beliggende ved Rayong cirka 2,5 times kørsel nord for Koh Chang. Koh Samet er en smuk Ø med dejlige strande og afslappet atmosfære. Om aftenen bliver dele af stranden lavet om til restauranter med borde og stole i sandet. En virkelig god oplevelse. Man kan fint kombinere Koh Chang med Koh Samet. På fastlandet overfor Koh Samet finder en række resorts, som f.eks Novotel og Marriott der også fint kan danne ramme for ferieoplevelser

 

Bangkok

Metropolis Bangkok byder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et væld af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og skybarer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinere ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Chao Phaya floden eller ved Silom og Sukhomwit Road der er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

Koh Mak

Øen er beliggende 40 minutters sejlads fra Koh Chang og er en del af Koh Chang Nationale Marinepark. Koh Mak er blot 16 km2 stor og er kendt for sine smukke strande samt mere end 10.000 palmetræer. Koh Mak indbyder til ren afslapning. Hovedvægten af øens resorts er beliggende ned til stranden, og der er gode muligheder for at bo i bungalows med havudsigt. Der er mulighed for udflugter til vands og der kan også lejes cykler så man kan komme rundt på Øen. De mest populære strande på Koh Mak er Ao Kao Beach(Sydvest) som strækker sig 5 km og Ao Suan Yai(Nordvest) som er 3 km lang. Har du lyst til et tropisk eventyr på en Ø med få resorts og smukke strande, så er Koh Mak en god mulighed.

Koh Mak byder på smukke strande og en afslappet stemning

 

Koh Kood

Sejltiden fra Koh Chang til Koh Kood er cirka 1 time. Koh Kood er Thailands fjerde største Ø. Hvor Koh Mak er karakteriseret ved fladt landskab, så har Koh Kood lidt mere bakket terræn.  Der er smukke vandfald på Koh Kood og det er muligt at komme rundt på Øen med cykel. De fleste strande ligger på Vestsiden af Øen, og det er muligt at finde strande hvor man næsten har det hele for sig selv. Vælger man at besøge Koh Chang og ønsker oplevelser i Ø-havet kan man med fordel kombinere sin rejse med Koh Kood og/eller Koh Mak.

Der er rig mulighed for aktiviteter til vands og land på Koh Kood

Guide

Geografi

Koh Chang er Thailands anden største Ø og beliggende i Siam Bugten. Koh Chang nationale marinepark består af 51 øer. Selve Koh Chang dækker et areal på 429km2. Det højeste bjerg er Khao Salak Phet(744 m.o.h). Der er flere vandfald på Koh Chang og størstedelen af Øen er dækket af tropisk regnskov. Koh Chang er beliggende cirka 300 km sydøst for Bangkok.

Vejr og vind

Højsæson: Fra midten af oktober og frem til slutningen af april er der de bedste vejrbetingelser for Koh Chang. Temperaturerne ligger på 31 - 34 grader i dagstimerne. I denne periode er der mindst risiko for regn.

Regntid: Regntiden varer fra juni og typisk frem til midten af oktober. De mest regnfyldte måneder er august og september.

Badevand: Badevandet er gns mellem 27,5 til 31,0 grader celcius.

Sol og varme: Månederne november til januar er den periode hvor der er flest solskinstimer. De varmeste måneder er november, april og maj.

Shopping og restauranter

Langs med strandene på Vestkysten finder man flere små bymiljøer med restauranter, supermarkeder mv. Den største by på Koh Chang er ved stranden White Sand Beach. Der er én central vej rundt om Koh Chang og det er derfor let at komme fra den ene by til den anden. Mest populært er de mange strandrestauranter hvor der gerne tilbydes BBQ Seafood mv. om aftenen. Der er også restauranter der tilbyder internationale retter samt restauranter der servere f.eks italiensk, indisk, dansk mad mv. Udbudet af restauranter er relativt stort og prisniveauet er meget fornuftigt. Om aftenen er der flere steder hvor man kan nyde en drink eller lytte til live musik. Der er således flere strandbarer hvor man sidder på madrasser i sandet. Der er mange supermarkeder på Øen hvor man kan købe daglige forsyninger. Der forefindes de noget større supermarkeder som Tesco og Makro hvis man gerne vil på storindkøb. Der er ingen shoppingcentre på Koh Chang. Det meste shopping foregår fra små forretninger samt boder.

På egen hånd

Man kan besøge flere små fiskesamfund på Koh Chang. Tag f.eks ned til Bang Bao i den sydlige del af Øen. Her finder du fiskehuse på pæle. gode restauranter og shopping. Der er også flere templer, vandfald mv. som kan besøges på egen hånd. På Fastlandet kan man besøge den store by Trat hvor der er et shoppingcenter. Også på fastlandet kan man besøge byen Chantaburi der har spændende seværdigheder samt et ædelstensmarked. Koh Chang har mange små strande, så tag på opdagelse og find måske din egen strand for en dag. Det er muligt at leje motorcykler og biler, men vi anbefaler transport med de lokal taxaer(Songtaews), som har plads til 6-8 personer.

Valuta

Der er flere veksleboder samt ATM automater på Koh Chang. For Koh Kood og Koh Mak er der ikke ATM automater

Video fra en af de mindre øer i marineparken:

Snorkling tæt på Koh Rang:

Klong Phrao stranden på Koh Chang:

15 dage: Koh Chang


Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Privat transport fra Bangkok Lufthavn til Koh Chang Hotel t/r
 • 12 nætter Koh Chang (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 9.550 kr pr person inkl. fly

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2019


Superior Pakke(15dage/12 nætter):

 • Coconut Beach Resort i 1 x Villa2 fra 9.550 kr
 • Kacha Resort i 1 x Deluxe Villa Seaside fra 12.430 kr
 • Ban Pu Beach Resort i 1 x Superior fra 10.480 kr
 • Barali Beach Resort i 1 x Deluxe Villa fra 11.990 kr

Deluxe Pakke(15 dage/12 nætter)

 • KC Grande i 1 x Deluxe Room Building fra 13.400 kr
 • Paradise Resort i 1 x Deluxe Garden View fra 11.790 kr
 • Dewa i 1 x Superior fra 13.000 kr
 • Gaja Puri Resort i 1 x Deluxe fra 13.240 kr
 • Centara Tropicana i 1 x Deluxe fra 12.760 kr

 

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways /Norwegian vil "fra" prisen som regel være højere.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Rejser I som familie?

Priser ved 2 voksne og 2 børn under 12 år

Rejs fra oktober til marts 2019


Familiepakke Superior(12 nætter)

 • Kacha Resort i 1 x Family Suite Room Seaside fra 35.600 kr / 8.900 kr per person
 • Coconut Beach Resort i 1 x Torrung med 2 x Ekstra senge fra 29.700 kr / 7.425 kr per person
 • Barali Beach Resort i 1 x Deluxe Villa med 1 x Ekstra seng fra 37.700 kr / 9.425 kr per person

Familiepakke Deluxe(12 nætter)

 • Paradise Resort i 1 x Deluxe Garden View Bungalow med 2 x Ekstra senge fra 45.400 kr / 11.350 kr per person
 • KC Grande i 1 x Sea View Grande Deluxe med 2 x Ekstra senge fra 48.700 kr / 12.175 kr per person
 • Centara Tropicana i 1 x Premium Deluxe Cabana med 2 x Ekstra senge fra 53.000 kr / 13.250 kr per person

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Overblik

Koh Chang er et af de nyere rejsemål i Thailand. Det var først tilbage i starten af 2000´erne at turisterne begyndte at finde vej til Øen. Det meste af Koh Chang er dækket af tæt tropisk regnskov og talrige bjerge, og dette har givet en naturlig begrænsning i hvor meget af Øen der kan udvikles til eksempelvis turisme. Man finder derfor på Vestkysten af Koh Chang én central vej der snoer sig langs strande og gennem bjerge. Kyststrækningen er cirka 30 km lang og man finder her talrige smukke strande. De fleste resorts på Koh Chang er beliggende på strandsiden af Vestkysten og man har dermed let adgang til stranden. Bebyggelserne er ikke højere end 3 etager, idet Koh Chang er del af en beskyttet Nationalpark, så der er restriktioner i forhold til hvad man må bygge. På østsiden af Koh Chang finder man skoler, lokal industri, mindre bymiljøer, havne, udsigtspunkter, mangroveskove samt restauranter. Det er muligt at opleve østsiden på egen hånd, men vi har også udflugter dertil.

Koh Chang har formået at bibeholde en meget charmerende ”laid-back”-atmosfære med et præg af eventyr og ferie i nedsat tempo. Koh Chang er en stor Ø, men på grund af topografien med mange bjerne og tæt regnskov er der relativt få hoteller, og dermed ikke så mange turister som man f.eks finder på de større rejsemål i Thailand.

Hvis du ønsker en ferie i smukke naturomgivelser, skønne strande, gode udflugtsmuligheder og det hele i laidback feriestil så er Koh Chang et rigtig godt valg.

"Så er der gået en uge, siden vi kom hjem efter 14 dage i Thailand.  De mange indtryk har sat sig, og vi kikker tilbage på en fantastisk oplevelse, fyldt med stemninger og anderledes kulturelle seværdigheder fra et fantastisk land. En helt anden kultur hvad angår stort set alt, mad, sprog, adfærd, trafik, og levevilkår. Spændende og lærerigt for alle os fra vort strømlinede og kapitalistiske Vesten. 

Tusind tak for en velorganiseret og fejlfri rejse fra Asien Travel. Ikke mindst den hurtige respons fra dig Brian, når spørgsmålene dukkede op! Tak til svenske Jonas for meget kompetent rådgivning og altid venlige hjælpsomhed på Koh Chang! Vi vender gerne tilbage til Asien Travel, når vi atter får råd! Det er ikke lysten, der mangler! Så på gensyn!"

Torben

"Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien Travel og bestemt ikke sidste. Har vi haft problemer undervejs har vi kunne få hjælp. Vi har fået alt planlagt hjemmefra med fly, hotel, transport, fået vejledning til ture eller hvad vi nu manglede. Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales"

Pia

Der er en mere end 50 øer i Koh Chang Nationale marinepark

Vi har gennem flere år haft Servicekontor på Koh Chang. Her er du meget velkommen under din ferie. Kontoret er beliggende ved Klong Phrao stranden tæt på Barali Beach Resort og Centara Tropicana. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram med både sightseeing samt aktiviteter. Desuden har vi skandinavisk repræsentant på Koh Chang der afholder Velkomstmøde og træffetider på hotellerne

Det bedste fra havet. Der er talrige BBQ Seafood restauranter på Koh Chang. 

Der er rigtig gode muligheder for snorkling og dykning på Koh Chang. Tag på tur med andre eller lej din egen båd med kaptajn

Koh Chang har smuk natur. Tag på oplevelse i mangroveskoven eller besøg små fiskersamfund

Rejsens forløb

Afrejse og ankomst

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Der er mulighed for indenrigsflyvning med Bangkok Airways til lufthavnen i Trat. Fra Trat er der 20 minutters kørsel ned til færgen der bringer dig til Koh Chang. Alternativt venter vores chauffør på dig i Bangkok Lufthavn og vi sørger for privat transport til Koh Chang. Turen tager cirka 4,5 time og transporten er kun for dig. Der vil blive gjort pauser undervejs hvor det er muligt at købe forfriskninger.

Færgeoverfarten til Koh Chang tager cirka 25 minutter og ved ankomst er der kun lidt transporttid frem til hotellerne.

Koh Chang – 12 nætter

Vi har baseret rejsen på 12 overnatninger, men husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker, så antallet af overnatninger er helt op til dig.

De resorts vi tilbyder på Koh Chang fremgår under fanen ”Overnatning”. Vi har selv set disse resorts og kan stå inde for en god kvalitet. Vi skelner mellem en ”Superior”-pakke som består af 3 til 3,5-stjernede resorts og en ”Deluxe”-pakke som indeholder 4 til 4,5-stjernede resorts.

Alle resorts er med strandbeliggenhed. På den populære hovedstrand, White Sand Beach tilbyder vi KC Grande Resort, Kacha Resort og Ban Pu Resort. På den mere rolige Klong Phrao Beach tilbyder vi Paradise Resort, Barali Beach Resort og Centara Tropicana Resort. Klong Phrao stranden har et mindre bymiljø med forretninger, restauranter, supermarkeder mv. Længere mod syd tilbyder vi Dewa Resort og Gaja Puri. Der er én vej langs kysten, så det er let at komme frem og tilbage mellem byerne og strandene. En taxatur fra Klong Phrao Beach til White Sand Beach tager cirka 15 minutter.

På en af de første dage under dit ophold på Koh Chang bliver der holdt Velkomstmøde af vores skandinaviske guide. Guiden vil give god information og viden om Koh Chang og øens muligheder. Desuden kommer guiden forbi flere gange om ugen til træffetider på dit resort.

Dagene er afsat til afslapning og oplevelser på egen hånd. Der er også mulighed for at deltage på de udflugter vi tilbyder. Koh Chang har noget for enhver smag.

Det meste af Koh Chang er dækket af tropisk regnskov. Tag på vandreture og besøg smukke vandfald

Koh Chang giver mulighed for vandreture i regnskoven, besøg ved elefantlejre, buddhistiske templer, fiskelandsbyer, vandfald, ø-rundture, kokkeskole og meget meget mere. Husk også at Koh Chang er beliggende i en marinepark, så mulighederne for sejlture, snorkling og dykning er virkelig gode.

Koh Chang har kilometervis af dejlig strand. Den smukke vegetation og de høje bjerge giver en fantastisk følelse af ægte tropeeventyr. Fra strandene og vandet er der smukke udsigter ind over Øen. Badevandet er dejligt og børnevenligt. Langt de fleste resorts har en afslappet atmosfære og man får hurtig følelsen af at være på ferie i nedsat tempo. Om aftenen finder man flere strandrestauranter hvor der blandt andet bydes på BBQ Seafood, Thai-mad og internationale retter. Priserne er på et fornuftigt niveau.

Efter dit ophold på Koh Chang sørger vi for privat transport tilbage til Bangkok eller Trat Lufthavn.

White Sand Beach, Koh Chang

Kombinationer

Det er muligt at kombinere ferien på Koh Chang med andre nærliggende rejsemål. Tag f.eks nogle nætter på øerne Koh Kood og Ko Mak. Øerne ligger under 1 times sejlads fra Koh Chang. Det er også muligt at kombinerer med f.eks Bangkok, Koh Samet og Cambodia. Se mere under fanen: "Kombinationer”.

Video om Koh Chang

Vi har produceret denne korte video om Koh Chang. Billeder siger mere end ord!

Overnatning

På Koh Chang tilbyder vi følgende hoteller, men har du andre ønsker så hjælper vi gerne med dette. Vi har selv set alle de hoteller vi tilbyder, så har du spørgsmål til dit valg af hotel, så kontakt os endelig. Vi skelner mellem 2 prispakker – Superior og Deluxe.

Coconut Beach Resort, Koh Chang

 

Coconut er et familieejet resort ved Klong Phrao stranden. Der er dejlig pool, gode værelser og mulighed for at leje bungalows. Der er restaurant ved stranden og resortet fremstår meget hyggeligt. Coconut er beliggende ved mindre by med mulighed for indkøb mv. Det er en 3-stjernet standard til en virkelig fornuftig pris.

Vores mening: Coconut Resort fremstår som en af vores favoritter på Koh Chang. Der er hyggelig atmosfære, god stemning og god standard for pengene. Coconut kører stadig meget af deres administration uden brug af PC´ere, og det hele er meget lagt an på, at gæsterne skal komme helt ned i tempo. Et dejligt resort og hvor prisen for overnatninger næsten er forblevet uændret gennem flere år.

 

Ban Pu Beach Resort

God 3-stjernet standard på White Sand Beach. Et af de første resorts på Koh Chang. Rigtig god beliggenhed. De råder over Superior(værelser i bygning) og bungalows. Mindre resort. Klare sig godt på Tripadvisor.

Vores mening: Rigtig godt til prisen. Rigtig god option for White Sand Beach. Mindre poolområde. Resortet har god thai-restaurant.

 

Barali Resort

Beliggende ved Klong Phrao stranden. Man bor i villa/bungalow. Mindre resort. Skønt poolområde med havudsigt. Rigtig god strand(måske den bedste på Koh Chang??). 3,5-stjernet standard

Vores mening: Roligt resort. Dejlige basic bungalows med egen terasse. Morgenmadsrestaurant med havudsigt. Beliggende i rolige omgivelser, men dog i gåafstand til mindre bymiljø med supermarkeder osv. En af vores favoritter for Koh Chang

 

Kacha Resort

3,5-stjernet resort på White Sand Beach. Rigtig god beliggenhed. Flere poolområder. Værelser/bungalows på seaside og hillside. Gode familieværelser.

Vores mening: God option hvis man vil have lækre faciliteter. Større resort. Super beliggenhed. Tæt på aftenmarkedet og restauranter.

 

 

The Dewa

4,5-stjernet. Ved Kai Bae stranden. Dejlig strand foran resortet. Et nyere resort bygget i mere ren moderne stil

Vores mening: Et resort der ser mange par og ikke så mange børnefamilier. En rigtig god standard og et af de bedste resorts på Koh Chang. Ikke langt fra Kai Bae by

 

Gaja Puri

Hyggeligt resort. 4-stjernet. Bygget i thai-stil. Rummelige værelser og store badeværelser. God strand

Vores mening: Resortet har voksen-afsnit. Skønt resort som vi får god feedback på. Beliggende ved Kai Bae

 

Centara Tropicana

Et rigtig godt familieresort. 4-stjernet. Ved Klong Phrao stranden. Skønt poolområde. Kids Club. Beachvolly etc. Stort område med liggestole ved stranden. Man bor i bungalows. Tæt på bymiljø

Vores mening: Rigtig godt resort. Skøn beachside restaurant. Smuk tropisk have. Strand med mulighed for lange gåture

 

Paradise Resort

 

Paradise Resort er beliggende ved den rolige Klong Phrao strand. Det var et af de første beachfront resorts på Koh Chang. Paradise har en skøn opvokset have og dejlig strand. Tropisk idyl. Der er pool og børnepool. Tæt på Paradise Resort finder man bymiljø med supermarkeder, restauranter mv.

Vores mening: Mange af vores gæster vælger Paradise Resort og flere vælger at besøge stedet gang på gang. Det er dejlige bungalows, og der er mulighed for bungalows med havudsigt. Stranden foran Paradise har palmer/træer, så det er muligt at søge skygge selvom man er på stranden. Paradise Resort er et rigtig godt valg, også for børnefamilien.

 

KC Grande Resort

4-4,5-stjernet på White Sand Beach. Fortrinlig beliggenhed i udkanten af strandområdet, men stadig i gåafstand til det hele. Mulighed for værelser eller bungalows. Resortet har både seaside og hillside. En klassiker for White Sand Beach. Skønne faciliteter. Stor pool med børnesektion

Vores mening: Et rigtig godt valg for White Sand Beach. Et større resort. Restaurant beachside. Store værelser med mulighed for ekstra senge.

Oplevelser

Vi tilbyder spændende oplevelser på Koh Chang. Nedenfor kan du se udvalg af vores udflugter. Vi tilsender gerne udførligt udflugtsprogram til dig. Udflugterne kan bestilles på Koh Chang eller hjemmefra. Der tages forbehold for prisændringer på udflugterne. Kontakt os for aktuelle priser

Klong Plu vandfaldet med mulighed for badning

På denne heldagstur oplever I templet ved Klong Phrao byen og får en introduktion til thailandsk buddhisme. Dagen byder også på afslapning ved Klong Plu vandfaldet samt besøg ved Bang Bao fiskerlandsbyen i den sydlige del af Koh Chang. Efter frokost(inkl.) er det tid til afslapning ved Kai Kong stranden.

Pris 1500 THB / person(børn halv pris).

Ukendte Koh Chang

Dagen byder på oplevelser på den mere ukendte østside af Koh Chang. Glæd dig til sejltur i mangroveskoven ved Salak Khok. Vi besøger også en lokal skole og spiser frokost på en af Øens bedste seafood restauranter. Her er det også muligt at se stedets fiskefarme(frokost inkl.) Senere på dagen stopper vi ved Klong Song fiskerlandsbyen hvor vi får indblik i den lokale gummiindustri.

Pris 1600 THB / person(børn halv pris)

Privat speedbåd

Tag en dag på havet og se noget af det smukkeste som Koh Chang kan tilbyde. Dagen byder på snorkling ved Koh Rang, som er et af de bedste steder for snorkling i marineparken. I besøger også andre skønne steder og oplever små strande. I går i land på øen Koh Wai hvor I nyder den medbragte Lunchbox. I er tilbage på Koh Chang sidst på eftermiddagen. Turen er på privat basis og med engelsk talende lokalguide.

Samlet pris 1-4 personer: 10.000 THB

Samlet pris 5-10 personer: 12.000 THB

Sea adventure

Heldagstur på 13 meter lang håndbygget katamaran. Du oplever flere af øerne omkring Koh Chang og der er god tid til snorkling og afslapning ombord på båden. Nyd en god BBQ frokost ombord. Der er kun få andre gæster ombord på båden og i løbet af dagen vil man få mulighed for at snorkle 3 til 4 steder.

Pris 1750 THB / Børn 950 THB

Trekking

Vi tilbyder sammen med trekkinguiden Mr Tan spændende oplevelser på Koh Chang. Der er flere trekkingturer at vælge imellem og dermed også forskellig sværhedsgrad. Der trekkingturer med varighed på 5-8 timer, men der er også familietrekking med varighed på 2-3 timer. Mr Tan har arbejdet i mange år på Koh Chang og er en erfaren guide. Glæd dig til store naturoplevelser. Skriv til os for udførligt udflugtsprogram. Priserne er fra 700 til 1700 THB per person(rabat for børn under 10 år)

Klong Plu er det højeste vandfald på Koh Chang. Der er mulighed for badning

En dag på havet med egen båd og kaptajn. Besøg f.eks øerne Koh Rang og Koh Mak. Snorkling, strande og masser af ø-hav

Mangroveskoven på østsiden af Koh Chang. 

De mere end 50 øer i Koh Chang Marinepark giver rige muligheder for snorkling dykning. Der er skandinavisk dykkercenter på Koh Chang

Na Jomtien

Na Jomtien er beliggende cirka 3 timers kørsel nord for Koh Chang. Det er en god afstikker på vejen tilbage til Bangkok. Na Jomtien er et roligt område med gode strande, udflugtsmuligheder og shopping. Na Jomtien er beliggende cirka 20 km syd for Pattaya. Er man til shopping tilbyder området et væld af muligheder.

 

Angkor Wat i Cambodia

Angkor Wat betragtes som en af de vigtigste kulturattraktioner i Sydøstasien. Dette mægtige tempelkompleks ved Siem Reap i Cambodia kan nås fra Koh Chang. Køretiden er cirka 7 timer og man krydser grænsen til Cambodia ved Poi Pet. Man kan så vælge at flyve tilbage fra Siem Reap til Bangkok. Flytiden er 1 time.

 

Koh Samet

Øen Koh Samet er beliggende ved Rayong cirka 2,5 times kørsel nord for Koh Chang. Koh Samet er en smuk Ø med dejlige strande og afslappet atmosfære. Om aftenen bliver dele af stranden lavet om til restauranter med borde og stole i sandet. En virkelig god oplevelse. Man kan fint kombinere Koh Chang med Koh Samet. På fastlandet overfor Koh Samet finder en række resorts, som f.eks Novotel og Marriott der også fint kan danne ramme for ferieoplevelser

 

Bangkok

Metropolis Bangkok byder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et væld af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og skybarer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinere ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Chao Phaya floden eller ved Silom og Sukhomwit Road der er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

Koh Mak

Øen er beliggende 40 minutters sejlads fra Koh Chang og er en del af Koh Chang Nationale Marinepark. Koh Mak er blot 16 km2 stor og er kendt for sine smukke strande samt mere end 10.000 palmetræer. Koh Mak indbyder til ren afslapning. Hovedvægten af øens resorts er beliggende ned til stranden, og der er gode muligheder for at bo i bungalows med havudsigt. Der er mulighed for udflugter til vands og der kan også lejes cykler så man kan komme rundt på Øen. De mest populære strande på Koh Mak er Ao Kao Beach(Sydvest) som strækker sig 5 km og Ao Suan Yai(Nordvest) som er 3 km lang. Har du lyst til et tropisk eventyr på en Ø med få resorts og smukke strande, så er Koh Mak en god mulighed.

Koh Mak byder på smukke strande og en afslappet stemning

 

Koh Kood

Sejltiden fra Koh Chang til Koh Kood er cirka 1 time. Koh Kood er Thailands fjerde største Ø. Hvor Koh Mak er karakteriseret ved fladt landskab, så har Koh Kood lidt mere bakket terræn.  Der er smukke vandfald på Koh Kood og det er muligt at komme rundt på Øen med cykel. De fleste strande ligger på Vestsiden af Øen, og det er muligt at finde strande hvor man næsten har det hele for sig selv. Vælger man at besøge Koh Chang og ønsker oplevelser i Ø-havet kan man med fordel kombinere sin rejse med Koh Kood og/eller Koh Mak.

Der er rig mulighed for aktiviteter til vands og land på Koh Kood

Guide

Geografi

Koh Chang er Thailands anden største Ø og beliggende i Siam Bugten. Koh Chang nationale marinepark består af 51 øer. Selve Koh Chang dækker et areal på 429km2. Det højeste bjerg er Khao Salak Phet(744 m.o.h). Der er flere vandfald på Koh Chang og størstedelen af Øen er dækket af tropisk regnskov. Koh Chang er beliggende cirka 300 km sydøst for Bangkok.

Vejr og vind

Højsæson: Fra midten af oktober og frem til slutningen af april er der de bedste vejrbetingelser for Koh Chang. Temperaturerne ligger på 31 - 34 grader i dagstimerne. I denne periode er der mindst risiko for regn.

Regntid: Regntiden varer fra juni og typisk frem til midten af oktober. De mest regnfyldte måneder er august og september.

Badevand: Badevandet er gns mellem 27,5 til 31,0 grader celcius.

Sol og varme: Månederne november til januar er den periode hvor der er flest solskinstimer. De varmeste måneder er november, april og maj.

Shopping og restauranter

Langs med strandene på Vestkysten finder man flere små bymiljøer med restauranter, supermarkeder mv. Den største by på Koh Chang er ved stranden White Sand Beach. Der er én central vej rundt om Koh Chang og det er derfor let at komme fra den ene by til den anden. Mest populært er de mange strandrestauranter hvor der gerne tilbydes BBQ Seafood mv. om aftenen. Der er også restauranter der tilbyder internationale retter samt restauranter der servere f.eks italiensk, indisk, dansk mad mv. Udbudet af restauranter er relativt stort og prisniveauet er meget fornuftigt. Om aftenen er der flere steder hvor man kan nyde en drink eller lytte til live musik. Der er således flere strandbarer hvor man sidder på madrasser i sandet. Der er mange supermarkeder på Øen hvor man kan købe daglige forsyninger. Der forefindes de noget større supermarkeder som Tesco og Makro hvis man gerne vil på storindkøb. Der er ingen shoppingcentre på Koh Chang. Det meste shopping foregår fra små forretninger samt boder.

På egen hånd

Man kan besøge flere små fiskesamfund på Koh Chang. Tag f.eks ned til Bang Bao i den sydlige del af Øen. Her finder du fiskehuse på pæle. gode restauranter og shopping. Der er også flere templer, vandfald mv. som kan besøges på egen hånd. På Fastlandet kan man besøge den store by Trat hvor der er et shoppingcenter. Også på fastlandet kan man besøge byen Chantaburi der har spændende seværdigheder samt et ædelstensmarked. Koh Chang har mange små strande, så tag på opdagelse og find måske din egen strand for en dag. Det er muligt at leje motorcykler og biler, men vi anbefaler transport med de lokal taxaer(Songtaews), som har plads til 6-8 personer.

Valuta

Der er flere veksleboder samt ATM automater på Koh Chang. For Koh Kood og Koh Mak er der ikke ATM automater

Video fra en af de mindre øer i marineparken:

Snorkling tæt på Koh Rang:

Klong Phrao stranden på Koh Chang:

Bestil tilbud

Højdepunkter:

Smukke og børnevenlige strande

Langs Vestkysten på Koh Chang finder man 8 hovedstrande begyndende med White Sand Beach i Nord og Lonely Beach mod Syd. De fleste resorts er beliggende ved stranden, så der er let adgang til afslapning og strandliv

 

Trekking og vandfald

Rig mulighed for trekking i den tropiske regnskov på Koh Chang. Koh Chang byder også på Klong Plu vandfaldet hvor man kan bade og slappe af

 

Restauranter i strandkanten

På mange af strandene er der om aftenen dækket op med borde og stole. Nyd din middag tæt på vandkanten og med sand mellem tæerne. Glæd dig til BBQ eller andre lækre thailandske/internationale retter. Og det hele til en fornuftig pris

 

Et afslappet tropisk eventyr

Atmosfæren på Koh Chang er meget “laid-back” og uhektisk. Skønne små bymiljøer og rolige strande. Det meste af Koh Chang er dækket af tropisk regnskov i bakket terræn og med lange smukke strande

 

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien.

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få rejseklager. Tilgengæld modtager vi ofte dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Vi hjælper med dine rejsedrømme

Vi har rejst Thailand i mere end 20 år og kender de skønne steder og hvor du finder de store oplevelser

info@asientravel.dk

81 10 15 46

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.