81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

Rejs ved den Thailandske Golf. Oplev 3 skønne destinationer og nogle af Thailands bedste steder for snorkling og dykning. Der er gode udflugtsmuligheder, spændende bymiljøer og smukke strande.

15 dage / 12 nætter fra 10.990 kr (Rejs Sommeren 2019 – fra 10.890 kr)

15 dage: Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui


5 nætter Hua Hin, 3 nætter Koh Tao og 4 nætter Koh Samui

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse København-Bangkok og Koh Samui-København
 • Al planlagt transport i Thailand
 • 5 nætter Hua Hin (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Tao (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 4 nætter Koh Samui (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 10.890 kr pr person inkl fly

 

Priseksempler: Rejs i juni og juli 2019


Superior Pakke fra 10.890 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 13.760 kr - 15 dage/12 nætter

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


Superior Pakke fra 10.990 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 14.750 kr - 15 dage/12 nætter

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

Hoteloversigt Superior Pakken:

Læs mere om hotellerne under den grønne fane: "Overnatning"

Superior Pakken indeholder:

 • 5 nætter Novotel Hua Hin i 1 x Superior
 • 3 nætter Montalay Beach Resort Koh Tao i 1 x Cottage Tropical Garden Room
 • 4 nætter Coco Palm Resort Koh Samui i 1 x Superior Bungalow

Familie Superior Pakken indeholder:

 • 5 nætter Novotel Hua Hin i 1 x Superior med 1 x Ekstra seng(andet barn sover i eksisterende senge)
 • 3 nætter Montalay Koh Tao i 1  Family Room
 • 4 nætter Thai House Beach Resort Koh Samui i 1 x Family

Hoteloversigt Deluxe Pakken:

Læs mere om hotellerne i under den grønne fane: "Overnatning"

Deluxe Pakken indeholder:

 • 5 nætter Laksasubha Hua Hin i 1 x Garden View
 • 3 nætter Haadthien Koh Tao Beach Resort i 1 x Hideaway Villa
 • 4 nætter Coral Bay Resort Koh Samui i 1 x Deluxe

Familie Deluxe Pakken indeholder:

 • 5 nætter Laksasubha Hua Hin i 1 x Garden Suite
 • 3 nætter Charm Churee Villa Koh Tao i 1 x Cottage 2 Bedroom
 • 4 nætter Coral Bay Resort Koh Samui 1 x Deluxe Family

Rejser I som familie?

Priser ved 2 voksne og 2 børn under 12 år

Rejs i oktober, november og december 2018


Superior Pakken fra 39.000 kr / 9.750 kr per person

Deluxe Pakken fra 49.000 kr / 12.250 kr per person

Rejs i januar, februar og marts 2019


Superior Pakken fra 41.000 kr / 10.250 kr per person

Deluxe Pakken fra 50.000 kr / 12.500 kr per person

Er der færre/flere rejsedeltagere så kontakt os for pris

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Denne rejse bringer dig sydvest for Siam Bugten til de smukke strande ved Hua Hin og øerne Koh Tao og Koh Samui. Hua Hin er et af Thailands ældste feriesteder og her finder du stort udbud af hoteller, seværdigheder, shopping og byliv mv.  Hua Hin by er kendt for sit natmarked og de små gader med restauranter og cafeer. Uden for Hua Hin finder man flere store resorts med talrige faciliteter. De tilbyder ofte shuttlebus ind til Hua Hin by. I Hua Hin finder du endvidere shoppincenteret "Market Village" som har et godt udbud af tøj, elektronik og restauranter. Hua Hin er beliggende cirka 3 timers kørsel fra Bangkok.

Rejsen bringer dig fra Hua Hin til Chompom Havnen hvorfra du sejler til øen Koh Tao. Området er kendt for sine fortræffelige snorkling- og dykkermuligheder. Desuden fremstår Koh Tao som en smuk bounty-ø, hvor det er muligt med naturoplevelser og vandreture. Fra Koh Tao er der cirka 1,5 times sejlads til Koh Samui. Koh Samui er en af Thailands største øer og et meget populært feriested. Du finder smukke strande næsten overalt på Koh Samui og du har pulserende Chaweng beach med sine mange restauranter og shoppingmuligheder. Koh Samui har også mere rolige områder som f.eks strandene ved Lamai, Bophut m.fl

Vi har baseret rejsen på 12 nætter i Thailand. Du kan f.eks vælge 5 nætter Hua Hin, 3 nætter Koh Tao og 4 nætter på Koh Samui. Fordelingen af nætterne er helt op til dig. Vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker

"Tusind tak for din fantastiske vejledning og service. Den skal man lede længe efter i rejsebranchen. Vi kan vist ikke andet end få en god tur med din service og det vi skal"

Lisbeth

"Tak mange gange.. .og tak for en perfekt tilrettelagt ferie, vi er meget imponerede! Vores første gang i Thailand, kunne ikke ha' været bedre.."

Henriette

Der er flere vingårde i Thailand med enkelte i området nær Hua Hin. Vingårdene er ofte åbne for rundvisning, spisning og prøvesmagning

Der er talrige golfbaner ved Hua Hin

Den populære 7 km lange Chaweng strand på Koh Samui. Et meget eftertraget rejsemål for Thailand

Koh Tao og Samui har suveræne oplevelser til vands. Der er mulighed for dagsture med snorkling og dykning

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Vores chauffør møder dig efter ankomstformaliteterne og herefter er det med privat transport til Hua Hin. Turen til Hua Hin tager cirka 3 timer. Der vil blive gjort pauser undervejs hvor det er muligt at købe forfriskninger.

Hua Hin - 5 nætter

Vi tilbyder overnatning på Novotel Hua Hin Cha Am Resort(Superior) eller Laksasubha(Deluxe). Har du andre ønsker til hotel så hjælper vi gerne med dette. Rejsen er baseret på 12 nætter, men husk vi skræddersyr rejsen efter behov. Novotel er beliggende cirka 10 km uden for Hua Hin. Stranden ved Novotel er rigtig god og der er et godt udbud af supermarkeder og restauranter. Du kan tage med lokalbus eller taxa ind til Hua Hin centrum (tager cirka 20 minutter). Laksasubha er beliggende i centrum af Hua Hin og ned til stranden. For  Laksasubha bor man i villaer. Resortet er ikke speciel stort. Vi kan godt lide stedet som fremstår hyggeligt og med en god atmosfære.

Dagene i Hua Hin er på egen hånd. Vi tilsender gerne vort udflugtsprogram. For Hua Hin er der mulighed for besøg ved natmarkeder, shopping og gåture på stranden. Du finder også i og omkring Hua Hin et godt udbud af gode restauranter. Vi kan varmt anbefale en dagstur til River Kwai eller besøg på nærliggende vingård. Det er også muligt at besøge det tidligere teaktræ-sommerpalads for Kong Rama V.

Efter dage i Hua Hin fortsætter rejsen til øen Koh Tao. Du bliver hentet på dit hotel og turen fortsætter til havnen ved Chompon. Herefter er det med bådoverfart til Koh Tao.

Koh Tao - 3 nætter

For Koh Tao foreslår vi overnatning på Montalay Resort(Superior) eller Haadthien Beach Resort(Deluxe). Efter et par timers sejlads når du frem til Koh Tao. Øen er cirka 20 km2 stor og kendt som et af de bedste steder for dykning og snorkling i Thailand. Der er fortrinlige muligheder for oplevelser til vands, men for Koh Tao kan du også tage rundt på Øen og finde små bugter hvor du kan nyde de gode strande. Har du lyst til rockclimping eller vandreture er dette også muligt. Efter oplevelser på Koh Tao fortsætter rejsen med båd til Koh Samui. Bådoverfarten sker med store katamaranbåde.

Koh Samui - 4 nætter

Du finder et utal af strande på Koh Samui, men den mest populære er nok Chaweng Beach som strækker sig cirka 7 km. Omkring Chaweng har du de mindre strande ved eks. Menam og Bophut. Koh Samui har mange oplevelsesmuligheder og er et af de mest populære rejsemål for Thailand. Vi tilsender gerne vort udflugtsprogram for Koh Samui til inspiration. Vi har valgt at tilbyde overnatning på Coco Palm Beach Resort(Superior) og Coral Bay Resort(Deluxe). Udbudet af hoteller på Koh Samui er meget stort så har du andre præferencer til hotelvalg hjælper vi gerne med dette. Efter endt ophold på Koh Samui sørger vi for transporten til Lufthavnen og din hjemrejse kan begynde. Det er muligt at kombinere rejsen med ophold i  f.eks Bangkok.

Familierejse

Rejsen egner sig rigtig godt som familierejse. Kontakt os og vi sammensætter en Rejseplan baseret på jeres ønsker. Du kan under fanen ”Overnatning” se hvilke familiehoteller vi anbefaler.

Du sejler med Lomprayah Highspeed Ferries på denne rejse. De er kendt for god service og kvalitet. Lomprayah har sejlruter flere steder i Den Thailandske Bugt

Lamai er beliggende syd for strandene ved Chaweng. Lamai er et skønt strandområde og meget laidback

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort

 

En god 3,5-stjernet standard med havudsigt fra alle værelser. Hotellet er beliggende cirka 10 km uden for Hua Hin. Det er muligt at tage shuttlebus eller taxa ind til byen. Novotel råder over skønne poolområder, Spa, Fitness og meget mere. Det er også et familievenligt resort med gode tilbud på familieværelser samt pools med børnesektion og Kids World. Hoteller råder over flere restauranter og cafeer.

Vores mening: Poolområdet er skønt og indbyder til afslapning. Morgenmadsbuffeten er god og varieret. Der er poolbar og god udsigt fra værelserne. Vi giver det 3,5-stjerner fordi pris og hvad man får for pengene hænger meget godt sammen.

 

Montalay Beach Resort Koh Tao

 

Hotellet er beliggende på østsiden af Koh Tao ved Tanote Bugten. Der er rigtig god strand foran hotellet og bugten er meget smuk. Det er muligt at snorkle fra stranden. Hotellet er familieejet og der er en rigtig god atmosfære på stedet. Et rigtig godt valg til prisen.

Vores mening: Meget venligt og serviceminded personale. Gode famileværelser. Snorkle mulighederne foran hotellet er rigtig gode med mange koraller og fisk. Det er muligt at tage et PADI dykkercertifikant på hotellet. Godt poolområde med tilhørende børnesektion.

 

Coco Palm Beach Resort Koh Samui

 

En god 3,5-stjernet standard. Hotellet er beliggende ved Meanam stranden (nord for Chaweng). Hotellet råder over familiebungalows og er beliggende i rolige omgivelser. Hotellet klarer sig godt på Tripadvisor. Hotellet råder også over pool villaer samt beachfront bungalows.

Vores mening: Rigtig god beliggenhed ved dejlig strand. Der er flere lokale restauranter og supermarkeder i nærområdet. Personalet er venligt og imødekommende. Morgenmaden er god. Vi mener hotellet er god value for pengene.

 

Thai House Beach Resort, Koh Samui

 

Beliggende på Lamai stranden. 3-stjernet standard. Der er godt poolområde med børnesektion samt dejlig strand foran resortet. Desuden er der massage, jacuzzi og beachfront restaurant. Lamai stranden er meget rolig og populær blandt familier.  

Vores mening: Rigtig god beliggenhed med god strand og nem adgang til bymiljø. Morgenmaden er god og stedet er meget familievenligt. Værelserne er pæne og rene.

 

Laksasubha Hua Hin

 

God 4-stjernet standard i centrum af Hua Hin. Hotellet råder over flere bungalows og det er muligt med familiebungalows. Hotellet har strandbeliggenhed og med 2 pools, hvoraf den ene pool er med udsigt til havet. Morgenmadsrestauranten er  beliggende så man har havudsigt mens man nyder morgenmaden.

Vores mening: Prima placering hvis man ønsker at bo i centrum af Hua Hin. Hyggeligt sted og ikke noget stort hotel. Der er en god atmosfære på stedet og en meget afslappet stemning. Man bor i 5 minutters gåafstand til centrum af Hua Hin.

 

Charm Churee Villa Koh Tao

 

Vi tilbyder overnatning i deres skønne Beachfront Cottage 2 Bedroom. Resortet er beliggende ved Jansom Bugten smukt omgivet af tropisk have. Der er 10 minutters gang til mindre bymiljø. Resortet råder over dykkercenter samt spa/massage. Stranden foran resortet er cirka 1500 meter lang. Cirka 5 minutter fra resortet ved Pak Bung Bugten er der rigtige gode muligheder for snorkling.

Vores mening: Koh Tao har noget af de klareste vand i Thailand så betingelserne for snorkling er gode. Resortet ligger i smukke omgivelser med små stier rundt til hytterne. Der er cirka 10 minutters gang til mindre by ellers 10 minutters kørsel til Sairee som er en af hovedbyerne på Koh Tao.

 

Haadthien Beach Resort, Koh Tao

 

Efter vores mening et af de rigtig gode strandresorts i Thailand. God 4-stjernet standard. Vi tilbyder overnatning i deres Hideaway Villa. Resortet har egen strand og råder over 70 villaer. Resortet tilbyder PADI dykkerkurser.

Vores mening: Smukt beliggende i Shark Bay hvor du finder en rolig og rigtig god strand. Der er pool og strandbar. Personalet er venligt og hjælpsomme.

 

Coral Bay Resort, Koh Samui

 

Beliggende ved Chaweng. Man bor i bungalows. Det er også muligt med beachfront. 4-stjernet standard. Der er pool og privat strand. Vil du bo ved Chaweng er dette en rigtig god option.

Vores mening: Vi vælger Coral Bay fordi det er rigtig godt til prisen og vi får god feedback fra vores gæster. Deres bungalows er store og rummelige og bygget i thai stil. Vælger man familiebungalows er det med 2 soverum. Morgenmaden er god og det samme med stranden foran resortet. Klarer sig godt på Tripadvisor.

Vi tilbyder en række udflugter for Hua Hin og Koh Samui. Find inspiration nedenfor. Vi tilsender gerne udførlige udflugtsprogramer. Vi tager forbehold for prisændringer.

Angthong National Marine Park

Denne nationalpark består af mere end 40 øer og er beliggende nordvest for Koh Samui. Du finder her mange små bugter og smukke strande. Dagen byder på kajak, snorkling og svømning. Oplev det smukke landskab, udforsk huler og tunneler i kajak og bliv forundret over den undersøiske verden når du snorkler i den berømte National Marine Park.

Pris 2000 THB voksen/1500 THB børn

 

Bjergeventyr Koh Samui

Tag på heldagstur og få store oplevelser på Koh Samui. Besøg Magic Garden, svøm i et afsides vandfald på Øen og oplev eksotisk jungletrekkinbg på nærmeste hold. Dagen byder på • Svømme i vandfald • Jungle vandrutsjebane • 4 hjulstræk op i bjergene • Storslående udsigtspunkter • Bjergfolk • Bjerg top restaurant med Thai frokost • Buddha's magic garden • Jungle Buddha • Gummi plantage • Ned ad bjerget

Pris 1500 THB voksen/700 THB børn

 

Flydende marked og River Kwai fra Hua Hin

En perfekt kombination. En dag spækket med oplevelser! Efter et besøg i Damnern Saduak Flydende marked hvor der handles på de små kanaler, kører vi til Kanchanaburi, hvor vi skal besøge Den Verdensberømte "Broen over floden Kwai". Herefter kort tog tur langs "Dødens Jernbane" og vi besøger "JEATH" World War II museum og krigsfangernes kirkegård med 9.000 grave af allierede soldater.

Pris 2400 THB voksen/1600 THB børn

Koh Talu – Syd for Hua Hin

Øen Koh Talu er beliggende et par timers kørsel syd for Hua Hin og på vejen til færgelejet hvor man sejler til Koh Tao. Koh Talu er lokaliseret blot 20 minutters sejlads fra kysten. Der er kun et resort på Koh Talu og det er familieejet. Værtsparet er meget imødekommende og man bor i bungalows(thai stil). Der tilbydes en række aktiviteter såsom snorkling, dykning, fiskeri, kajak m.m. Det er også muligt at tage på dagsturer fra Hua Hin til Koh Talu. Man finde også koralrev ved Koh Tau og øen er med i et ”Coral Reef Restoration and Reservation” projekt der er støttet af den thailandske kongefamilie.

Bounty-Ø ikke langt fra Hua Hin og Bangkok

 

River Kwai

River Kwai/Kanchanburi er cirka 3 timers kørsel øst for Bangkok. Området er kendt som centrum for nogle af de største attraktioner i denne del af Thailand, nemlig attraktionerne fra Anden Verdenskrig (Broen Over Floden Kwai, Hell Fire Pass, JEATH Museum, Mindekirkegård mv) samt et smukt natursceneri. Der er mange oplevelser i vente ved Kanchanaburi og der er mulighed for at bo ved prisbelønnede teltlejre samt på flydende resorts på Kwai floden. Har du lyst til sejlture, togture og dage spækket med oplevelser er en tur til River Kwai absolut anbefalelsesværdigt.

Mulighed for togtur ved River Kwai

 

Bangkok

Metropolis Bangkok byder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et væld af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og skybarer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinere ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Floden eller ved Silom og Sukhomwit Road som er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

Geografi

Destinationer på denne rejse er beliggende i Siam Bugten. Her finder man både koralrev og gennem de senere år er muligheden for whale watching blevet bedre. Efter manges mening er de bedste dykker- og snorkelmuligheder i Thailand ved Koh Tao og Koh Samui. Det er muligt med dagsturer med båd med fokus på snorkling/dykning. Bugten grænser i nordøst mod Cambodia og Vietnam. Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui er beliggende i den vestlige del af bugten. Koh Samui har (atypisk for Thailand) sin regntid i primært december og januar.

Vejr og vind

Højsæson: Fra november/december frem til slutningen af april er der de bedste vejrbetingelser for Hua Hin og Koh Samui. Temperaturerne ligger på 31 - 34 grader i dagstimerne. I denne periode er der mindst risiko for regn.

Regntid: Regntiden varer fra maj og frem til november. De mest regnfyldte måneder er september og oktober. (December kan også være regnfyldt for Koh Samui)

Badevand: Badevandet er gns mellem 27,5 til 31,0 grader celcius.

Sol og varme: Månederne til december til april/maj er typisk gode måneder at besøge Hua Hin og Koh Samui. For Koh Samui(og til dels Hua Hin) er månederne maj og frem til august normaltvis også vejrmæssige gode måneder.

Shopping og restauranter

Hua Hin og Koh Samui har et stort udbud af både thailandske og internationale restauranter. Prismæssigt er der også en spisemulighed for enhver smag. Man finder også shoppingcentre, markeder og forretninger. Hua Hin har et mindre bymiljø som primært er koncentreret omkring restauranter og små butikker, hvorimod Koh Samui især ved Chaweng også er kendt for sit natteliv.

På egen hånd

For Koh Samui er der et stort udbud af udflugter til vands. Der tilbydes både speedbåd, slowboat samt yachts. Der er gode veje på Koh Samui og flere vælger at leje bikes og opleve Øen på egen hånd. Der er således flere udsigtspunkter, templer, natur og vandreturer man kan tage på. For Hua Hin er området ved River Kwai(dagstur fra Hua Hin) en af de største attraktioner.

Video om Koh Tao:

15 dage: Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui


5 nætter Hua Hin, 3 nætter Koh Tao og 4 nætter Koh Samui

Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse København-Bangkok og Koh Samui-København
 • Al planlagt transport i Thailand
 • 5 nætter Hua Hin (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 3 nætter Koh Tao (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • 4 nætter Koh Samui (Superior, Deluxe eller Familie-hotellerne)
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 10.890 kr pr person inkl fly

 

Priseksempler: Rejs i juni og juli 2019


Superior Pakke fra 10.890 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 13.760 kr - 15 dage/12 nætter

 

Priseksempler: Rejs fra oktober til marts 2020


Superior Pakke fra 10.990 kr - 15 dage/12 nætter

Deluxe Pakke fra 14.750 kr - 15 dage/12 nætter

Flyselskab er eksempelvis Emirates, Qatar, Finnair, Lufthansa, KLM m.fl. Ønsker du at rejse direkte med THAI Airways vil "fra" prisen som regel være højere.

Hoteloversigt Superior Pakken:

Læs mere om hotellerne under den grønne fane: "Overnatning"

Superior Pakken indeholder:

 • 5 nætter Novotel Hua Hin i 1 x Superior
 • 3 nætter Montalay Beach Resort Koh Tao i 1 x Cottage Tropical Garden Room
 • 4 nætter Coco Palm Resort Koh Samui i 1 x Superior Bungalow

Familie Superior Pakken indeholder:

 • 5 nætter Novotel Hua Hin i 1 x Superior med 1 x Ekstra seng(andet barn sover i eksisterende senge)
 • 3 nætter Montalay Koh Tao i 1  Family Room
 • 4 nætter Thai House Beach Resort Koh Samui i 1 x Family

Hoteloversigt Deluxe Pakken:

Læs mere om hotellerne i under den grønne fane: "Overnatning"

Deluxe Pakken indeholder:

 • 5 nætter Laksasubha Hua Hin i 1 x Garden View
 • 3 nætter Haadthien Koh Tao Beach Resort i 1 x Hideaway Villa
 • 4 nætter Coral Bay Resort Koh Samui i 1 x Deluxe

Familie Deluxe Pakken indeholder:

 • 5 nætter Laksasubha Hua Hin i 1 x Garden Suite
 • 3 nætter Charm Churee Villa Koh Tao i 1 x Cottage 2 Bedroom
 • 4 nætter Coral Bay Resort Koh Samui 1 x Deluxe Family

Rejser I som familie?

Priser ved 2 voksne og 2 børn under 12 år

Rejs i oktober, november og december 2018


Superior Pakken fra 39.000 kr / 9.750 kr per person

Deluxe Pakken fra 49.000 kr / 12.250 kr per person

Rejs i januar, februar og marts 2019


Superior Pakken fra 41.000 kr / 10.250 kr per person

Deluxe Pakken fra 50.000 kr / 12.500 kr per person

Er der færre/flere rejsedeltagere så kontakt os for pris

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Evt. indenrigsfly i Thailand
 • Provinstilslutning
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Prisinformation:

Se her:


 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Prisen for Familie-pakker er ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet
 • Er rejsetidspunktet Jul-/Nytårsperioden skal der forventes en højere pris
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse
 • Der er mulighed for beachfront (havudsigt) på flere af overnatningsstederne. Kontakt os og hør om mulighederne

Denne rejse bringer dig sydvest for Siam Bugten til de smukke strande ved Hua Hin og øerne Koh Tao og Koh Samui. Hua Hin er et af Thailands ældste feriesteder og her finder du stort udbud af hoteller, seværdigheder, shopping og byliv mv.  Hua Hin by er kendt for sit natmarked og de små gader med restauranter og cafeer. Uden for Hua Hin finder man flere store resorts med talrige faciliteter. De tilbyder ofte shuttlebus ind til Hua Hin by. I Hua Hin finder du endvidere shoppincenteret "Market Village" som har et godt udbud af tøj, elektronik og restauranter. Hua Hin er beliggende cirka 3 timers kørsel fra Bangkok.

Rejsen bringer dig fra Hua Hin til Chompom Havnen hvorfra du sejler til øen Koh Tao. Området er kendt for sine fortræffelige snorkling- og dykkermuligheder. Desuden fremstår Koh Tao som en smuk bounty-ø, hvor det er muligt med naturoplevelser og vandreture. Fra Koh Tao er der cirka 1,5 times sejlads til Koh Samui. Koh Samui er en af Thailands største øer og et meget populært feriested. Du finder smukke strande næsten overalt på Koh Samui og du har pulserende Chaweng beach med sine mange restauranter og shoppingmuligheder. Koh Samui har også mere rolige områder som f.eks strandene ved Lamai, Bophut m.fl

Vi har baseret rejsen på 12 nætter i Thailand. Du kan f.eks vælge 5 nætter Hua Hin, 3 nætter Koh Tao og 4 nætter på Koh Samui. Fordelingen af nætterne er helt op til dig. Vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker

"Tusind tak for din fantastiske vejledning og service. Den skal man lede længe efter i rejsebranchen. Vi kan vist ikke andet end få en god tur med din service og det vi skal"

Lisbeth

"Tak mange gange.. .og tak for en perfekt tilrettelagt ferie, vi er meget imponerede! Vores første gang i Thailand, kunne ikke ha' været bedre.."

Henriette

Der er flere vingårde i Thailand med enkelte i området nær Hua Hin. Vingårdene er ofte åbne for rundvisning, spisning og prøvesmagning

Der er talrige golfbaner ved Hua Hin

Den populære 7 km lange Chaweng strand på Koh Samui. Et meget eftertraget rejsemål for Thailand

Koh Tao og Samui har suveræne oplevelser til vands. Der er mulighed for dagsture med snorkling og dykning

Du afrejser fra valgt lufthavn og ankommer næste dag til Bangkok Lufthavn. Vores chauffør møder dig efter ankomstformaliteterne og herefter er det med privat transport til Hua Hin. Turen til Hua Hin tager cirka 3 timer. Der vil blive gjort pauser undervejs hvor det er muligt at købe forfriskninger.

Hua Hin - 5 nætter

Vi tilbyder overnatning på Novotel Hua Hin Cha Am Resort(Superior) eller Laksasubha(Deluxe). Har du andre ønsker til hotel så hjælper vi gerne med dette. Rejsen er baseret på 12 nætter, men husk vi skræddersyr rejsen efter behov. Novotel er beliggende cirka 10 km uden for Hua Hin. Stranden ved Novotel er rigtig god og der er et godt udbud af supermarkeder og restauranter. Du kan tage med lokalbus eller taxa ind til Hua Hin centrum (tager cirka 20 minutter). Laksasubha er beliggende i centrum af Hua Hin og ned til stranden. For  Laksasubha bor man i villaer. Resortet er ikke speciel stort. Vi kan godt lide stedet som fremstår hyggeligt og med en god atmosfære.

Dagene i Hua Hin er på egen hånd. Vi tilsender gerne vort udflugtsprogram. For Hua Hin er der mulighed for besøg ved natmarkeder, shopping og gåture på stranden. Du finder også i og omkring Hua Hin et godt udbud af gode restauranter. Vi kan varmt anbefale en dagstur til River Kwai eller besøg på nærliggende vingård. Det er også muligt at besøge det tidligere teaktræ-sommerpalads for Kong Rama V.

Efter dage i Hua Hin fortsætter rejsen til øen Koh Tao. Du bliver hentet på dit hotel og turen fortsætter til havnen ved Chompon. Herefter er det med bådoverfart til Koh Tao.

Koh Tao - 3 nætter

For Koh Tao foreslår vi overnatning på Montalay Resort(Superior) eller Haadthien Beach Resort(Deluxe). Efter et par timers sejlads når du frem til Koh Tao. Øen er cirka 20 km2 stor og kendt som et af de bedste steder for dykning og snorkling i Thailand. Der er fortrinlige muligheder for oplevelser til vands, men for Koh Tao kan du også tage rundt på Øen og finde små bugter hvor du kan nyde de gode strande. Har du lyst til rockclimping eller vandreture er dette også muligt. Efter oplevelser på Koh Tao fortsætter rejsen med båd til Koh Samui. Bådoverfarten sker med store katamaranbåde.

Koh Samui - 4 nætter

Du finder et utal af strande på Koh Samui, men den mest populære er nok Chaweng Beach som strækker sig cirka 7 km. Omkring Chaweng har du de mindre strande ved eks. Menam og Bophut. Koh Samui har mange oplevelsesmuligheder og er et af de mest populære rejsemål for Thailand. Vi tilsender gerne vort udflugtsprogram for Koh Samui til inspiration. Vi har valgt at tilbyde overnatning på Coco Palm Beach Resort(Superior) og Coral Bay Resort(Deluxe). Udbudet af hoteller på Koh Samui er meget stort så har du andre præferencer til hotelvalg hjælper vi gerne med dette. Efter endt ophold på Koh Samui sørger vi for transporten til Lufthavnen og din hjemrejse kan begynde. Det er muligt at kombinere rejsen med ophold i  f.eks Bangkok.

Familierejse

Rejsen egner sig rigtig godt som familierejse. Kontakt os og vi sammensætter en Rejseplan baseret på jeres ønsker. Du kan under fanen ”Overnatning” se hvilke familiehoteller vi anbefaler.

Du sejler med Lomprayah Highspeed Ferries på denne rejse. De er kendt for god service og kvalitet. Lomprayah har sejlruter flere steder i Den Thailandske Bugt

Lamai er beliggende syd for strandene ved Chaweng. Lamai er et skønt strandområde og meget laidback

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort

 

En god 3,5-stjernet standard med havudsigt fra alle værelser. Hotellet er beliggende cirka 10 km uden for Hua Hin. Det er muligt at tage shuttlebus eller taxa ind til byen. Novotel råder over skønne poolområder, Spa, Fitness og meget mere. Det er også et familievenligt resort med gode tilbud på familieværelser samt pools med børnesektion og Kids World. Hoteller råder over flere restauranter og cafeer.

Vores mening: Poolområdet er skønt og indbyder til afslapning. Morgenmadsbuffeten er god og varieret. Der er poolbar og god udsigt fra værelserne. Vi giver det 3,5-stjerner fordi pris og hvad man får for pengene hænger meget godt sammen.

 

Montalay Beach Resort Koh Tao

 

Hotellet er beliggende på østsiden af Koh Tao ved Tanote Bugten. Der er rigtig god strand foran hotellet og bugten er meget smuk. Det er muligt at snorkle fra stranden. Hotellet er familieejet og der er en rigtig god atmosfære på stedet. Et rigtig godt valg til prisen.

Vores mening: Meget venligt og serviceminded personale. Gode famileværelser. Snorkle mulighederne foran hotellet er rigtig gode med mange koraller og fisk. Det er muligt at tage et PADI dykkercertifikant på hotellet. Godt poolområde med tilhørende børnesektion.

 

Coco Palm Beach Resort Koh Samui

 

En god 3,5-stjernet standard. Hotellet er beliggende ved Meanam stranden (nord for Chaweng). Hotellet råder over familiebungalows og er beliggende i rolige omgivelser. Hotellet klarer sig godt på Tripadvisor. Hotellet råder også over pool villaer samt beachfront bungalows.

Vores mening: Rigtig god beliggenhed ved dejlig strand. Der er flere lokale restauranter og supermarkeder i nærområdet. Personalet er venligt og imødekommende. Morgenmaden er god. Vi mener hotellet er god value for pengene.

 

Thai House Beach Resort, Koh Samui

 

Beliggende på Lamai stranden. 3-stjernet standard. Der er godt poolområde med børnesektion samt dejlig strand foran resortet. Desuden er der massage, jacuzzi og beachfront restaurant. Lamai stranden er meget rolig og populær blandt familier.  

Vores mening: Rigtig god beliggenhed med god strand og nem adgang til bymiljø. Morgenmaden er god og stedet er meget familievenligt. Værelserne er pæne og rene.

 

Laksasubha Hua Hin

 

God 4-stjernet standard i centrum af Hua Hin. Hotellet råder over flere bungalows og det er muligt med familiebungalows. Hotellet har strandbeliggenhed og med 2 pools, hvoraf den ene pool er med udsigt til havet. Morgenmadsrestauranten er  beliggende så man har havudsigt mens man nyder morgenmaden.

Vores mening: Prima placering hvis man ønsker at bo i centrum af Hua Hin. Hyggeligt sted og ikke noget stort hotel. Der er en god atmosfære på stedet og en meget afslappet stemning. Man bor i 5 minutters gåafstand til centrum af Hua Hin.

 

Charm Churee Villa Koh Tao

 

Vi tilbyder overnatning i deres skønne Beachfront Cottage 2 Bedroom. Resortet er beliggende ved Jansom Bugten smukt omgivet af tropisk have. Der er 10 minutters gang til mindre bymiljø. Resortet råder over dykkercenter samt spa/massage. Stranden foran resortet er cirka 1500 meter lang. Cirka 5 minutter fra resortet ved Pak Bung Bugten er der rigtige gode muligheder for snorkling.

Vores mening: Koh Tao har noget af de klareste vand i Thailand så betingelserne for snorkling er gode. Resortet ligger i smukke omgivelser med små stier rundt til hytterne. Der er cirka 10 minutters gang til mindre by ellers 10 minutters kørsel til Sairee som er en af hovedbyerne på Koh Tao.

 

Haadthien Beach Resort, Koh Tao

 

Efter vores mening et af de rigtig gode strandresorts i Thailand. God 4-stjernet standard. Vi tilbyder overnatning i deres Hideaway Villa. Resortet har egen strand og råder over 70 villaer. Resortet tilbyder PADI dykkerkurser.

Vores mening: Smukt beliggende i Shark Bay hvor du finder en rolig og rigtig god strand. Der er pool og strandbar. Personalet er venligt og hjælpsomme.

 

Coral Bay Resort, Koh Samui

 

Beliggende ved Chaweng. Man bor i bungalows. Det er også muligt med beachfront. 4-stjernet standard. Der er pool og privat strand. Vil du bo ved Chaweng er dette en rigtig god option.

Vores mening: Vi vælger Coral Bay fordi det er rigtig godt til prisen og vi får god feedback fra vores gæster. Deres bungalows er store og rummelige og bygget i thai stil. Vælger man familiebungalows er det med 2 soverum. Morgenmaden er god og det samme med stranden foran resortet. Klarer sig godt på Tripadvisor.

Koh Talu – Syd for Hua Hin

Øen Koh Talu er beliggende et par timers kørsel syd for Hua Hin og på vejen til færgelejet hvor man sejler til Koh Tao. Koh Talu er lokaliseret blot 20 minutters sejlads fra kysten. Der er kun et resort på Koh Talu og det er familieejet. Værtsparet er meget imødekommende og man bor i bungalows(thai stil). Der tilbydes en række aktiviteter såsom snorkling, dykning, fiskeri, kajak m.m. Det er også muligt at tage på dagsturer fra Hua Hin til Koh Talu. Man finde også koralrev ved Koh Tau og øen er med i et ”Coral Reef Restoration and Reservation” projekt der er støttet af den thailandske kongefamilie.

Bounty-Ø ikke langt fra Hua Hin og Bangkok

 

River Kwai

River Kwai/Kanchanburi er cirka 3 timers kørsel øst for Bangkok. Området er kendt som centrum for nogle af de største attraktioner i denne del af Thailand, nemlig attraktionerne fra Anden Verdenskrig (Broen Over Floden Kwai, Hell Fire Pass, JEATH Museum, Mindekirkegård mv) samt et smukt natursceneri. Der er mange oplevelser i vente ved Kanchanaburi og der er mulighed for at bo ved prisbelønnede teltlejre samt på flydende resorts på Kwai floden. Har du lyst til sejlture, togture og dage spækket med oplevelser er en tur til River Kwai absolut anbefalelsesværdigt.

Mulighed for togtur ved River Kwai

 

Bangkok

Metropolis Bangkok byder på et væld af oplevelser. Her finder man talrige attraktioner og et væld af shoppingmuligheder. Er man til spændende kulinariske oplevelser og skybarer er Bangkok det rette sted. Vælger man at kombinere ferien i Thailand med ophold i Bangkok vil vi anbefale at bo enten ved Floden eller ved Silom og Sukhomwit Road som er de centrale veje i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok, som vi gerne fremsender.

Bestil tilbud

Højdepunkter:

Gode udflugtsmuligheder

Koh Tao er kendt som et af de bedste steder i Thailand for snorkling og dykning. Ved Hua Hin er det både muligt at besøge krigsmonumenterne fra Anden Verdenskrig samt det Royale Sommerpalads, der er smukt opført i teaktræ. Der er også mulighed for besøg i stort vandland; dybthavsfiskeri, ø-rundturer og meget mere

 

Seafood i verdensklasse

Du kan forvente store kulinariske oplevelser. Der er flere rigtig gode strandrestauranter på destinationerne. Vælg det bedste fra havet og nyd middagen med sand mellem tæerne. For Koh Samui og Hua Hin finder du også et stort udbud af internationale restauranter

 

Bredt udvalg af hoteller

Hua Hin og Koh Samui byder på noget for enhver smag. Er du til resort-, boutique- eller bungalowstil finder vi med garanti et hotel der passer til dine ønsker. Du finder også fremragende familiehoteller med store pools med børnesektioner samt legeland og aktiviteter for børn

 

Ture på egen hånd

På Koh Tao kan du finde små bugter med dejlige strande som du kan nyde. Det er også muligt med vandreture i den tropiske fauna. Det er let at komme omkring på Koh Tao og du kan nyde en ægte bountyø. På Koh Samui er der strand stort set hele vejen rundt om Øen og vejene er gode

 

Shopping

I Hua Hin finder du Market Village shoppingcenteret og på Koh Samui har du Central. Begge store indkøbscentre med mange lokale og internationale varer. Der er også stort udbud af lokalmarkeder med varer til små priser. Du kan også tage på nogle af de mange aftenmarkeder og lade dig inspirere af det thailandske køkken

 

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien.

En fleksibel rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få rejseklager. Tilgengæld får vi dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Vi hjælper med dine rejsedrømme

Vi har rejst Thailand i mere end 20 år og kender de skønne steder og hvor du finder de store oplevelser

info@asientravel.dk

81 10 15 46

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.