Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Happy Dogs Koh Chang

Happy Dogs Koh Chang

Besøg Happy Dogs på Koh Chang

Elsker man dyr og gerne vil gøre en forskel, så skal man besøge ”Happy Dogs” på Koh Chang. Det er en non-profit organisation, som er stiftet af Tina tilbage i 2012. Tina er et fantastisk menneske som lever og ånder for at alle hunde på øen skal have det godt, og gør sit aller bedste for at tage sig af gadehunde og hjemløse. Tina fik i 2012 muligheden for at bygge et shelter til nogen af hundende, hvor der lige nu er omkring 23 hunde som bor der. Alle disse hunde er fundet på gaden, som har været tæt på at sulte ihjel eller blevet behandlet dårligt, og Tina har derfor taget alle disse ind i hendes shelter så hun hver dag kan fodre dem og tage sig af dem.

Happy Dogs Koh Chang
Donationer og frivillig hjælp

Tina er efterhånden en meget travl dame, som har alt for meget at se til. Hver evig eneste dag, fodre hun 113 hunde på gaden, udover de 23 i shelteret og de 6 hunde hun har derhjemme. Det er hendes vigtigste gøremål for dagen, og det kræver enormt meget energi og overskud at skulle igennem dette hver dag. Tina ser mange grimme ting, og må desværre tit opleve at nogle af hundene er døde eller kommet slemt til skade, men hun er enormt modig og godhjertet.

Happy Dogs Koh Chang kan ikke overleve uden donationer og frivillige, da der ingen indkomst er for virksomheden. Derfor tager Tina altid gerne imod donationer, også de små. Tina er en populær dame, som har påvirket mange mennesker verden rundt, og derfor er der rigtig mange som støtter hende. Alle de penge som hun modtager, bruges på hundemad, snacks, vedligeholdelse af shelter, dyrelæge regninger mm., og pengene går udelukkende til dyrenes fordel.

Heldigvis kommer der rigtig mange turister til øen årligt, og derfor leder Tina altid efter nye frivillige som vil hjælpe med at passe hundene i shelteret ved at fodre dem 2 gange dagligt og lege med dem. Så stort set altid bor der en frivillig i shelteret, og frivillige som er interesseret får selvfølgelig gratis overnatninger på et dejligt fint værelse, med wi-fi, bad og wc. Det eneste Tina gerne vil have tilbage, er at man hjælper hende med at fodre hundene og lege med dem dagligt, så de får noget kærlig opmærksomhed. Hvis man kun har et par dage på øen og gerne bare vil hygge sig et par timer med nogle skønne hunde, er man også mere end velkommen til at kontakte Tina og tage et besøg forbi shelteret for at hygge sig med hundene. Alt gør en forskel.

Happy Dogs Koh Chang

Så hvis man planlægger en tur forbi Koh Chang, er dette en oplagt mulighed for at opleve noget alsidigt og anderledes, hvor man samtidigt er med til at gøre en forskel for hundelivet på øen. Man kan læse meget mere om Tina og Happy Dogs Koh Chang på facebook og deres hjemmeside.

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.