Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Ferie på Langkawi – Malaysias perle

Langkawi – Malaysias perle

Tag på ferie på Langkawi i den nordvestlige del af Malaysias Malaccahalvø og oplev en fantastiske Ø. Området består af  99 øer med store skovklædte kalkstensbjerge, mangroveskove, floder og flere gode strande. Langkawi er en skøn og ideel til strandferie. Men prisernen på Langkawi er i den dyre ende. Langkawi har flere imponerede high-end resorts. Skal man slappe af er der mere value for money ved at sejle nordpå til Thailand.

Langkawi vælger man fordi man vil have oplevelser og være aktive. Øen er i særdeleshed oplagt hvis man rejser med børn. De kan være med til det meste, også selvom de fleste aktiviteter ikke er lavet til børn – Hvilket er et stort plus for forældre. Har man erfaring med venstrekørsel er trafikken og infrastrukturen så god at man godt kan køre rundt på egen hånd.

Med sine 99 Øer er en dag med øhop næsten et must. Sejl rundt i smukke omgivelser og besøg nogle af de små mennesketomme strande ude på øde øer er en oplevelse. Omkring 30 km syd for Langkawi ligger Pulau Payar Marine Park, et godt sted at dykke og snorkle. Langkawi er også oplagt at udforske med kajak, her er masser af mangroveskove, skovklædte kalkstens bakker og bjerge, og så er der gode muligheder for at se oddere, varaner og makakaber som man padler langs kystlinjen. Langkawi er også hjem til Sydøstasiens første UNESCO Geopark, hvor man bl.a. finder en af Sydøstens ældste bjergformationer med hele 550 millioner på bagen. Geoparken er på mange måder lidt nørdet, men også spændende læsning og en speciel oplevelse, Lidt forberedelse anbefales: langkawigeopark.com.my.

Ferie på Langkawi med masser af oplevelser

Men kan også få spændende oplevelser med mindre fysisk aktivitet. Det kunne være øens svævebane som på 15 minutter tager dig til toppen af bjerget Mat Cincang. Her er du mere end 700 meter over havets overflade og med en ideel udsigt til at se det Ø-landskabet. En anden god mulighed for at få den fantastiske udsigt er på øens Sky Bridge, en 125 meter lang fodgængerbro. Igen mere end 700 meter over havet med en fantastisk udsigt.

Naturoplevelserne kommer også i mere kontrolleret omgivelser. Besøg fx Underwater World, som er en af de største ferskvandsakvarier i Sydøstasien. Højdepunktet er en 15 meter undersøisk tunnel, hvor du kan se hajer, kæmpe Rokker og grønne skildpadder helt tæt på. Langkawi Wildlife Park & Bird Paradise kan også anbefales. Her husere over 2.500 eksotiske fugle og nogle af fuglene vandrer frit rundt og interagerer med besøgende.

Med børn bør man næsten også finde tid til at besøge Lagenda Langkawi Dalam Taman i Kuah for at få lidt lokal kultur og historie. Parken har 17 store farverige skulpturer der skildrer Langkawi-legender med historier om heroiske kæmper, mytiske fugle og smukke prinsesser. En sjov måde at komme lidt tættere på denne del af Ø-gruppens lokale historie.

Langkawi kan virkelig anbefales nogle dage og er et oplagt stop på rejser mellem Sydthailand og Malaysia. Der er fx ikke langt til Koh Lipe i Thailand, hvorfra rejsen kan kombineres videre med Koh Lanta og andre øer. Eller Sydpå til historiske Georgetown eller metropolen Kuala Lumpur.

Asien Travel tilbyde rejser til Malaysia. Vi glæder os til at skræddersy din ferie på Langkawi

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.