Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Ferie på Phuket – Thailands mest kendte ø

Ferie på Phuket

Ferie på Phuket og på Thailands mest kendte destination!!. En komplet udviklet resort-ø, på både godt og ondt. Hos Asien Travel kombiner vi gerne Phuket med de omkringliggende øer når vi skræddersyr rejser til den del af Andamanerhavet. Bruger man  4-7 dage på Phuket er øen fantastisk. Ved man hvad man søger, så har Phuket det meste, hvis man søger bekvemmelighed, aktiviteter og udflugter.

Den solide konkurrence mellem de mange resorts og byer, eller bugter, gør at øen tilbyder gedigen ”value for money”. Det gælder uanset om du søger resorts nær strand og by eller high-end wellness gemt fra øens mere travle byer. Og rejser du med børn har øen også nogle af landets bedste resorts, særligt hvis du søger masser af faciliteter som vandlande og børneområder, store pool områder og anden underholdning. Her kan mindre udviklet øer have meget svært ved at konkurrere med en ferie på Phuket.

Phuket har noget for enhver smag

Udover værdi for pengene er Phuket skøn fordi, at det ikke kan blive lettere end her. At øens turisme er så udviklet som tilfældet er, betyder at det dårligt bliver mere bekvemt eller med et større udvalg lige uden for døren, nærmest uanset hvad du søger. Du er næsten altid tæt på stranden. Her er indkøbsmuligheder overalt og på alle tider af døgnet. Vil du shoppe der det altid et shoppingcenter eller et marked i en kort tur væk i TukTuk eller Taxi, som øen for øvrigt er fyldt med.Skal du ud af spise er priserne stærke og man oplever ikke Ø-priser som kan forekomme andre steder, og du udvalget er enormt. Det er uanset som du søger lokalt eller internationalt, kæde, marked eller familierestaurant, så er det hele er her, og det er oftest tæt på.

Familieferie på Phuket

Phuket byder også masser af udflugter og underholdningsmuligheder, særligt til børnefamilier, men mange er fuldt ude lige så gode for par. På Phuket finder du store vandlande, wakeboard og kunstige surf bølger. Phuket har sjove museer som Trick-Eye, Upside Down House og selvfølgelig en klassiker som mini-golf. Her er ziplining i junglen, du kan lære at klatre på klatrevæg og prøve at komme ind i de store gennemsigtige ”badebolde” og rulle ned af en bakke. Her er ATV´er, Go Kart og hesteridning. Du kan lære at dykke, prøve kræfter med water rafting. Det er også muligt at besøge de omkringliggende øer og  meget mere. Der er ikke meget som du ikke kan og mange aktiviteter lige så sjove for voksne, som for børn.

Kombiner med regnskov og andre øer

Øen er selvfølgelig ikke det dybt autentiske Thailand eller et gemt besøgsmål, men mindre kan også gøre det når det gælder afslapning og underholdning. Det er trods alt ferie og at starte eller slutte med nogle dage med alle tænkelige bekvemligheder og underholdning er ubetvivleligt værdifuldt. Resten af ferien sender vi dig gerne ind i regnskoven eller ud på en lille afsides Ø. Dermed så er autenticiteten resten af ferien kan skrues op. Valget er som altid dit.

Vi tilbyder ferie på Phuket og har mange års erfaring med Phuket og de omkringliggende øer. Du kan se rejseforslag her:

Krabi, Phi og Phuket Øhop

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.