Til toppen
Til toppen
Få et rejsetilbud
Image Alt

Asien Travel

Ferie i Krabi, Thailand

Ferie i Krabi- en provins med masser af oplevelser

Ferie i Krabi – Når folk hører navnet Krabi tænker de fleste på byen Ao Nang, frem for byen eller provinsen med navnet Krabi. Faktisk er selve provinsen omkring halvanden gang Fyns størrelse og indeholder bl.a. de populære Phi Phi Øer og tilbagelænet Koh Lanta. Dette indlæg skal dog handle om fastlandet Krabi. Provinsen har et utroligt udbud til dem der søger både søger naturoplevelser, masser af aktiviteter og Ao Nangs bekvemmeligheder.

Ao Nang er er provinsens mest populære ferieby når man tager på ferie i Krabi. Her har du gode markeder, shopping, masser af spisesteder og caféer og det er ideelt for dem som vil have byen og stranden, men kombinere med aktiviteter og udflugter. Søger man mere ro kan man bevæge sig langs kysten til roligere områder.

Det smukke Tup Kaek

Til dem der søger de helt stille omgivelser, kan vi anbefale det smukke Tup Kaek i den vestligste del af provinsen. Tup Kaek ligger med udsigt til den smukke Phra Nang bugt, fyldt med små-Øer og kalkstens toppe. Her er en dejlig ro og en virkelig smuk strand. I kort afstand fra Tup Kaek har du også flere spændende vandrestier til bl.a. Dragon Crest (Khuan Sai), som alene for et par billeder er hele den hårde tur værd. Faktisk er der mange vandrestier i både nationalparker og reservater, så kan du lide at vandre er Krabi et rigtig god bud i Sydthailand.

Smukke strande og gode udflugtsmuligeheder

Krabi er også hjem til den lille gemte strand Railey og mange høje smukke kalkstensbjerge. Her kommer du dog ikke for at sidde og kigge – Railey er nemlig et fantastisk sted for dem der ønsker at prøve kræfter med klatring. Har du nogen sinde kigget på de imponerende kalkstenstårne og tænkt om man kunne klatre derop? Hvis du faktisk vil prøve kræfter med netop dét, så er Railey stedet for dig.

Krabi har også mere rolige oplevelser end hård vandring og adrenalin pumpende klatring. Her kan du Ø-hoppe på de mange små paradis-Øer. Eller selv klare det i egen kajak langs den varieret kystlinje. Du kan også lære at dykke eller køre Mountain bike i bjerge, skove eller rolige landdistrikter gennem små landsbyer.

Alt i Krabi behøver dog ikke at foregå med svend på panden. Her er nemlig også muligheder for at udforske grotter, flere forskellige tilbud for zipline mellem trætoppene eller køre Go Kart. Rejser man med børn, eller er man blot selv nysgerrig, har Krabi også flere muligheder. Krabi Elephant Sanctuary er et spændende valg. Her finder man elefanter med fortid i trælogning og turisme-industrien, her er ingen ridning, ”bull-hooks” eller misbrug af af dyrene, som nu nyder deres pensionstilværelse.

En provins med mange muligheder

Ferie i Krabi er med god grund blevet populær og har meget mere tilbyde en daseferie. Krabi er en oplevelsesdestination – Populariteten betyder også et stort udbud af gode hoteller. Du får altså noget for pengene og mange valgmuligheder uanset hvad du er til.

Bedst af alt, uanset hvor du beslutter dig at bo, kan du nå alle provinsens mange tilbud uden for meget transport. Så vil du være aktiv, have smuk natur og samtidigt by eller fuldkommen ro – Så er Krabi et besøg værd.

Vi tilbyder ferie i Krabi og har mange års erfaring med Krabi. Du kan se rejseforslag her:

Krabi, Phi og Phuket Øhop

Vind et rejsegavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 3.000 kr.

 

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.