81 101546 | Mandag - Fredag 10 -14 info@asientravel.dk

Den Store Vietnamrejse

Vores store Vietnam-rundrejse giver dig oplevelser Nord- Central- og Sydvietnam. For Centralvietnam har vi givet rejsen et ekstra strejf af eventyrlighed: Du besøger den smukke bjergby Dalat med det evige forår og området ved Boun Ma Thout hvor du finder smuk natur og uberørte rejseveje.

16 dage/ 14 nætter fra 20.490 kr
(Vi sender meget gerne udførlig og printvenlig dagsprogram)

Hvorfor vælge denne rejse?
– Essensen af Vietnam fra Nord til Syd
– Alle udflugter inkluderet
– Mange måltider inkluderet
– Afstikker til Det Centrale Højland
– Gode hoteller og lodges

Interesseret i en rejse til  Vietnam?
Læs vores introduktion til Vietnam her

16 dage: Den Store Vietnamrejse


Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse København-Hanoi
 • Flyrejse Saigon-København
 • Indenrigsfly Hanoi-Hue og Danang-Boun Ma Thout
 • Privat rundrejse med engelsktalende lokalguide. Jf. dagsprogram
 • Kørsel i minivan/bil med aircondition
 • Alle entreer, transport og måltider jf. program
 • 10 x frokost
 • 5 x Dinner
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 20.490 kr pr person(ved 2 personer)

Fra 18.930 kr pr person(ved 4 personer)

Rejs fra oktober til marts 2020

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Provinstilslutning
 • Lokalguide på dage på "egen hånd"
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Prisinformation:

 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingtidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse

 

Overblik - Vietnam

Rejsen bringer dig til Nord-, Central- og Sydvietnam. I den centrale del af landet har vi også medtaget en afstikker til de smukke naturområder i Det Centrale Højland og bjergbyen Dalat.

For rejsen er alle udflugter som beskrevet i programmet inkluderet i rejsens pris. Derudover er der også flere måltider inkluderet udover morgenmad. Rejsen gennemføres i følgeskab med engelsktalende lokalguide. Vi har rejst i Vietnam mange gange siden 1999 og rundrejsen viser flere af de højdepunkter, som vi mener er blandt de bedste for en rejse til Vietnam. 

I Nordvietnam kan du glæde dig til landets hovedstad Hanoi. Du oplever mange af de store attraktioner som f.eks Litteraturtemplet, Vanddukketteatret og Ho Chi Minh-komplekset. Vejen til Halong-bugten domineres af Den Røde Flod, landbrug, vådrisdyrkning og små lokalsamfund. Halong-bugten med sine limstensformationer der rejser sig fra Det Sydkinesiske Hav er en af de helt store naturoplevelser i Sydøstasien.

Den smukke og maleriske by Hue danner udgangspunkt for rejsen i Centralvietnam. Hue er en stor by, men en meget lokal by med ej så mange turister. Glæd dig til Citadellet, Thien Muh Pagoden og tag dig tid til en gåtur langt Perfume-River. Fra Hue besøger du området ved Den 17. breddegrad og her mærker du virkelig historiens vingesus.  Rejsen fortsætter til Hoi An der med sit overskuelige bycentrum indbyder til gåture. Hoi An er en hyggelig by med smukke velbevarede franske og japansk inspirerede huse. Byen har en afslappet stemning med stort udbud af små butikker (kunst, skræddersyet tøj, skoværksteder mv.). Nyd en middag på Havnen og en kølig aftendrink.

Hoi An var en vigtig havneby i 1800-tallet. Skibe fra blandt andet Europa anløb byen inden vidrerejsen til Kina. Hoi An var på sin tid en multikulturel by og det ser man i dag flere steder med bl.a kinesiske templer, japanske broer og huse og franske kolonitidsbygninger. 

Rejsen fortsætter til det mindre turistede område ved Det Centrale Højland. Du besøger byen Boun Ma Thout og oplever livet ved Lak-søen og de etniske grupper der bor her. Ad smukke bjergveje videre til byen Dalat der måske er landets mest romantiske by. Dalat har milde temperaturer og bymidten med sine markeder og søer er en fantastisk smuk oplevelse.

I Sydvietnam oplever du millionbyen Saigon der er landets økonomiske centrum. Du bor i Distrikt 1 og dermed tæt på nogle af de smukke franske kolonitidsbygninger. Det vil være oplagt at tage en gåtur fra hotellet og opleve den historiske bymidte og nogle af områdets gode restauranter. I Saigon byder vi på byrundtur med besøg i blandt andet China Town og ved Genforeningspaladset.

Rejsen slutter i Saigon, men det er muligt at forlænge med strandferie ved eksempelvis Ho Tram, Phan Thiet eller på Phu Quoc. Husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker, så  tag endelig en snak med os så vi kan udarbejde præcis den rejse du ønsker. Rejsen kan også sammensættes som en familierejse. 

"Lynhurtig hjælp og fantastisk service. Svarer hurtigt på alle henvendelser. Har rejst med Asien Travel flere gange og kommer også til at bruge dem for eftertiden".

Dorthe

“Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien travel og bestemt ikke sidste Har vi haft problemer undervejs har vi kunne få hjælp. Vi har fået alt planlagt hjemmefra med fly, hotel, transport, fået vejledning til ture eller hvad vi nu manglede. Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales".

Pia

Der er mere end 50 forskellige etniske grupper i Vietnam. Størstedelen af grupperne er bosiddende i den nordlige del af landet tæt på Kina eller i Det Centrale Højland.

Ombord på junke i Halong-bugten. Limstensbjerge, fiskefarme, grotter og perlefarme.

Rejsebeskrivelse - Vietnam

Dag 1 – Afrejse fra Danmark

Afrejse fra valgt lufthavn i Danmark

Dag 2 – Hanoi

I ankommer næste dag til landets hovedstad Hanoi. Efter ankomsten møder I jeres engelsktalende lokalguide. Herefter transport til jeres hotel. Senere på dagen tager I med cykeltaxa rundt i Hanois Gamle Kvarter, og de første indtryk af Vietnam begynder allerede nu at bundfælde sig. Undervejs gør I holdt ved den Café hvor Catherine Deneuve spiste morgenmad, mens hun filmede ”Indochine”, og I nyder naturligvis en god kop vietnamesisk kaffe på dette historiske sted. Vi byder velkommen til din rejse i Vietnam.

På vores tur med cykeltaxa besøger I også et af de karakteristiske huse i Det Gamle Kvarter. Husene er kendetegnet ved, at have en lille facade ud mod gaden, men i dybden kan husene være op mod 100 meter. At gå på opdagelse i et af disse huse, er en unik mulighed for at se, hvordan helt almindelige vietnamesere har boet i generationer i disse særlige huse. Efter turen vil der være tid til på egen hånd at bevæge sig rundt i Hanois spændende liv.

Om aftenen er der middag på restaurant Hoa Sua. Denne restaurant er egentlig en træningsskole for unge vietnamesere der kommer fra fattige kår, men som via denne skole får en mulighed for at få sig en god uddannelse. Restauranten er indrettet i en smuk gammel fransk villa. Middagen på denne restaurant bliver dit første møde med det fantastiske vietnamesiske køkken der efter sigende skulle være det sundeste køkken i Verden.

Inkl. Frokost og Aftensmad

Hoan Kiem Søen i centrum af Hanoi

Dag 3 – Hanoi

Denne dag på rundrejsen i Viet Nam er afsat til at få en grundig introduktion til Hanois mange seværdigheder. I starter tidligt om morgenen med at besøge Ho Chi Minhs mausoleum, hvor de jordiske rester af landets national helt opbevares i en glas sarkofag. I bevæger jer ned bag mausoleet, hvor I skal se de smukke huse hvor Ho Chi Minh boede under Viet Nam-krigen. Desuden gør I ophold ved den tidligere Franske Guvernørbolig, som i dag bruges til reception, når Viet Nam modtager prominente gæster.

I ligger også vejen forbi en af Hanois mest berømte pagoder, ”En-søjlepagoden”, der blev bygget af kejser Ly Thai Tong i 1049, til ære for den barmhjertige gudinde, som i en drøm havde vist ham, at han ville få en søn og dermed en arvtager til tronen. Pagoden er smukt opført som en lotusblomst. Netop lotusblomsten har en stor symbolik i asiatiske lande, i det, at ifølge sagnet, blomstrede der lotusblomster op, umiddelbart på det sted, hvor Buddhaen for mere end 2000 år siden i Indien, tog sine første spæde skridt.

Videre på jeres spændende byrundtur besøger I Litteraturtemplet, der er landets måske bedst bevarede traditionelle arkitektur. Dette tempel, som egentlig var et Universitet, og faktisk det første i Verden, blev bygget i år 1070 af kejser Ly Thanh Tong til ære for Confucius. Kejser Le Thanh Tong beordrede i 1485, at der skulle opstilles en stenplade for hver ung mand, der modtog et doktorat, som afslutning på sin uddannelse. Interessant er det, at på flere af disse stenplader er navnet i dag ”visket” ud. Dette skyldes, at hvis den ny-uddannet mandarin ikke faldt i god jord i den landsby hvor han arbejdede, tog indbyggerne ind til Litteraturtemplet og slettede hans navn fra stenen.

Som en afslutning på jeres byrundtur kører I gennem det diplomatiske kvarter der er kendetegnet ved meget smukke franske kolonibygninger, og vi gør naturligvis et ophold ved det hus, hvor HKH Prins Henrik levede nogle år under sin barndom.

Efter frokost er det nu blevet tid til at opleve Hanoi til fods. De indtryk man får, når man oplever byen på denne måde, er ganske enestående. Den lille gåtur tager udgangspunkt fra Hoan Kiem Søen der ligger som en smuk oase midt i Hanoi. Intet er bedre end at gå en tur i området ved denne sø, hvor I kommer til at opleve et rigt folkeliv og en munter stemning. På jeres gåtur finder vi nogle interessante steder, og I bevæger jer i behageligt tempo, op i Det Gamle Kvarter og indtrykkene er mange

Aftenen er på egen hånd. I bor på et centralt placeret hotel så mulighederne for at opleve Hanoi på egen hånd er gode.

Inkl. Morgenmad og Frokost

Rejsebeskrivelse - Vietnam

Dag 4 – Halong-bugten

Først på formiddagen forlader I Hanoi og kører den interessante vej forbi rismarker, over floder og gennem landbrugsområder til den berømte Halong Bugt.

Ved ankomst til Halong Bugten går I ombord på jeres cruiseskib hvor I skal overnatte samme aften. Vel ombord på skibet nyder I en velkomstdrink, og bliver introduceret for skibets personale. Herefter begynder et sandt eventyr i et særdeles smukt og unikt landskab. Halong Bugten med sine mere end 3000 kalkstensøer, der tårner sig op fra havet, er ikke uden grund med på UNESCO´s Verdensarvsliste. Det er betragtet som et af de smukkeste steder i Verden.

Der venter jer en pragtfuld tur rundt i Bugten. Ombord på skibet nyder I nogle dejlige måltder med det bedste af det bedste sea-food man kan præstere i Vietnam.

Undervejs gør I nogle interessante stop ved grotter, som kan besøges og I lægger vejen forbi en perle-farm. Det turkis-farvede vand i Bugten er meget indbydende til en svømmetur og det er muligt med en velfortjent dukkert.

I sejler rundt i Bugten resten af dagen og om aftenen ankrer skibet op for natten og I nyder en god middag ombord på skibet.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

Halong-bugten er et af de smukkeste naturområder i Sydøstasien og er beliggende cirka 3 timers kørsel fra Hanoi

Dag 5 – Hanoi

I vågne om morgenen i Halong Bugten og fortsætter jeres sejlads om formiddagen, hvor I nyder en god morgenmad og frokost ombord på skibet.

Efter frokost vender I tilbage til Halong by, for at fortsætte jeres rejse tilbage til Hanoi. Undervejs gør I et ophold ved et håndværksted for unge handicappede vietnamesere, og desuden gør I også ophold ved en af de mange rismarker hvor I får en god introduktion til det at dyrke ris.

Vel tilbage i Hanoi sidst på eftermiddagen er resten af dagen til fri disposition.

Inkl.: Morgenmad og Frokost

Dag 6 – Hue

Om formiddagen kører I til lufthavnen og flyver til Hué. Hué er historisk set nok Vietnams mest interessante by. Byen blev grundlagt i år 300 f.Kr., og var kejserhovedstad i årerne 1802 til 1945.

I tager på en spændende og smuk sejltur på den berømte ”Parfume-flod”, hvor I blandt andet skal se Thien Mu Pagoden, der er en af de mest kendte bygninger i Vietnam. Pagoden er smukt placeret på en bakke med en flot udsigt over Parfume-floden. Denne Pagode er den helligste af sin slags i landet, og vi får en grundig og god introduktion til den vietnamesiske buddhisme.

Intet besøg i Hué uden et besøg ved Citadellet. Bygget i årerne 1804 – 1830, efter inspiration fra Den Forbudte By i Peking. Det var kejser Gia Long der påbegyndte konstruktionen af citadellet og den omkringliggende vandgrav. Komplekset har en diameter på 10 km. Den sidste kejser som benyttede Citadellet hed Bao Dai. I 1946 valgte han at fratræde tronen, for at Ho Chi Minh kunne blive landets ny leder. I besøger flere af de interessante bygninger der er placeret inden for Citadellets murer, blandt anden den indgangsbygning hvor kun kejseren måtte benytte.

Om aftenen tager I på cyclotur gennem Hues gader og slutter inden for Citadellets murer. Her spiser I aftensmad i et gammelt mandarinhus og har mulighed for at se familiens smukke samling af porcelæn mv. fra kejsertiden.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

Den Kejserlige by i Hue

Dag 7 – Hue

Når man hører ordet Vietnam, er det næsten umuligt ikke også at forbinde ordet med Vietnam-Krigen. Det er som om, at ordet ”krig” på en eller anden måde helt obligatorisk forbindes med Vietnam som Carsten Jensen skriver det.

På denne dag, får I mulighed for at besøge nogle af de mest interessante områder der kendtegnede Vietnam-Krigen. Krigen raserede fra 1965 til 1975.

Om formiddagen kører I nordpå fra Hué til den 17. Breddegrad. Området er bedre kendt som den demilitariseret zone(DMZ). Det var ved denne breddegrad, at Vietnam blev delt i et Nord og et Syd i 1954. Zonen har lagt historie til nogle af de mest berømte og kontroversielle slag. DMZ løber langs den smukke Ben Hai flod, og selve zonen strækker sig over et område på 100 kilometer fra Det Sydkinesiske Hav til den Laotiske grænse. Zonen var cirka 2 kilometer bred.

Ved DMZ besøger I Troung Son National Cemetery. Stedet er en krigskirkegård for faldne vietnamesiske styrker, og en af de mest berømte af sin slags i landet. Mange af de soldater der ligger begravet her, omkom under fragtningen af materiel langs den berømte Ho Chi Minh sti der gik fra Nord-Vietnam gennem Laos og Cambodia og sluttede i den sydlige del af landet.

I besøger også Vinh Moc tunellerne. Modsat Cu Chi tunellerne ved Saigon der egentlig kun er et museumsområde, er Vinh Moc de originale, og langt de mest interessante i Vietnam, Disse tunneller blev bygget i årerne 1965 – 1967 og er mere end 2 km lange. Tunnellerne blev bygget af lokale vietnamesere fra Son Trung og Son Ha byerne, i et forsøg på at undgå de heftige bombardementer der var ved DMZ. Tunnellerne der flere steder går ned i en dybde af 30 meter var hjem for mange vietnamesere under krigen. I det store tunnel-kompleks oplever I hvorledes man indrettede livet med brønde, køkkener, hospitaler og værelser til de enkelte familier.

Efter frokost som I nyder tæt ved Cua Tong stranden ved Det Sydkinesiske Hav besøger I Khe Sanh. Khe Sanh var skueplads for det mest kendte slag under Viet Nam-krigen. Næste gang du hører Bruce Springsteens klassiker ”Born in the USA”, så bemærk at han i tredje vers, netop nævner Khe Sanh. Slaget ved Khe Sanh, hvor amerikanerne forsvarede et tilsyneladende ubetydeligt stykke land, blev et af de mest medieomtalte slag i den internationale presse. Frem til den dag i dag, er der stadig intet der vil gro på den landingsplads som amerikanerne forsvarede så godt.

Sidst på eftermiddagen er I vel tilbage i Hue.

Inkl.: Morgenmad og Frokost

Rejsebeskrivelse - Vietnam

Dag 8 – Hoi An

I forlader Hué og kører mod Danang på jeres rundrejse i Vietnam. Turen mod Danang er en af de smukkeste køreture i landet og I bevæger jer over de Tre Pagoders Pas og passere de berømte Marmorbjerge længere mod syd.

Sidst på formiddagen ankommer I til Hoi An, der uden tvivl er en af landets mest charmerende og bedst bevarede byer. Mange bygninger i den gamle UNESCO bydel – kinesiske, franske, japanske og vietnamesiske – er i dag fredede og fremstår som små arkitektoniske perler, der på helt særlig vis har overlevet mange års krig og uroligheder. Byen har en lang historie som travl handelsby, og i 17-1800-tallet, var det især mange handelsskibe fra Holland, Kina, Japan og Portugal der anløb Hoi An. Varerne der blev købt eller solgte var blandt andet silke, papir, te, sukker og elfenben.

I oplever den gamle bydel på en gåtur, og I besøger blandt andet byens pulserende ferskvaremarked, hvor vareudbuddet er bredt, frisk, farve- og duftrigt. I besøger også den gamle japanske bro, et gammelt handelshus og et værksted. Byen rummer et væld af forretninger med souvenirs, kunsthåndværk, skrædderbutikker og gallerier.

Jeres byrundtur slutter i centrum af byen hvor I nyder en velfortjent frokost.

Der vil være mulighed for at besøge et børnehjem. På grund af fattigdom vælger nogle familier at give deres børn til børnehjemmene. Flere og flere familier oplever, at deres børn bliver født handicappede på grund af eftervirkningerne af Agent Orange(det kemikalie amerikanerne spredte ud over store dele af Vietnam). Mange af disse børn ender også på børnehjemmene. Det børnehjem vi besøger, er et af de steder hvor de tager sig virkelig godt af de mange børn. Det er pæne og ordentlige forhold de bor under. Der er mange ansatte, både pædagoger, sygeplejersker og læger, som hjælper børnene med genoptræning mv. Ydermere er der også en del Vesterlændinge der vælger at give en hjælpende hånd med ved dette hjem. At besøge et børnehjem er en chance for at komme lidt bag om den turistmæssige del af Vietnam

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

Dag 9 – Hoi An

Dagen er på egen hånd

Inkl.: Morgenmad

Den smukke køretur fra Hue til Hoi An. Små landsbyer, markeder, kyststrækninger og lokalt liv

Hoi An(tidligere Fai Fo) har et hyggeligt og overskueligt bycentrum. Byen har smukke historiske bygninger og bymidten er med på UNESCO-listen

Dag 10 – Boun Me Thout

I forlader Hoi An og flyver til Det Centrale Højland, nærmere betegnet Boun Ma Thout.

I tager på en skøn sejltur på den smukke Lak-sø i specialbyggede træbåde. Derfter går turen videre på elefantryg i de naturskønne omgivelser ved søen. Det Centrale Højland er kendt for sine mange etniske minotitetsgrupper der lever et liv, som ellers kun svundne tider kan erindre om. I besøger M´Nong folket, som ikke kun taler vietnamesisk, men også sproget Mnong, der er er en del af sprogfamilien Mon-Khmer. I får et særligt spændende indtryk i deres hverdag, og der vil være god tid ti at slentre rundt i deres landsby og indsnuse atmosfæren.

Resten af dagen er afsat til opleve Boun Ma Thout på egen hånd.

Inkl. Morgenmad og Frokost

Dag 11 – Boun Me Thout og Dalat

I forlader M´Nong folket og Lak-søen og kører op i bjergene mod Dalat. Der venter jer en virkelig smuk køretur med enestående landskaber, og området er kendt for dets mange kaffe-plantager. Måske forbinder du ikke kaffe med Viet Nam, men landet er faktisk verdens 3. største kaffeeksportør.

Hen på eftermiddagen er I fremme ved underskønne Dalat der er beliggende i 1474 meters højde. Byen blev grundlagt ved forrige århundredets start, og er nu et populært tilholdssted for bryllupsrejsende og kunstere. Dalat ligner ikke nogen anden by i Vietnam. Byen blev grundlagt af franskmændende, der søgte et tilholdssted når den tropiske varme blev for hård. Gennemsnitstemperaturen i Dalat er omkring 17 grader og byens omgivelser og arkitektur minder mest af alt om en typisk fransk provinsby.

Inkl. Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

Lak-søen ved Boun Ma Thout

Dag 12 – Dalat

Byrundtur i Dalay hvor I blandt andet besøger det farverige lokale marked, hvor det ofte bugner med friske jordbær. Der er mulighed for at prøvesmage nogle af de mere eksotiske frugter som Viet Nam kan byde på. I besøger også den lokale park, hvor I kan nyde synet af mere end 300 forskellige slags blomster, og netop denne store diversitet af blomster er det, der blandt andet gør denne park til noget ganske særligt. Den franske kolonitid sætter stadig sit præg på byen. Dette oplever vi blandt andet når vi passerer Hovedbanegården og Universitetet.

Eftermiddagen er på egen hånd. Vi anbefaler en gåtur ved byens smukke sø, som ligger placeret lige i centrum.

Inkl. Morgenmad og Frokost

Den smukke by Dalat

Dag 13 – Ho Chi Minh City

I fortsætter jeres rundrejse og kører sydpå mod Ho Chi Minh City(Saigon). Undervejs gør I stop ved byen Bao Loc der er kendte for at producere noget af det bedste te i Viet Nam. Det var franskmændende der bragte den første te til Viet Nam, og de anlagde i midten af 1900-tallet mere end 500 plantager i dette område. Netop Bao Loc er et af de største områder for dyrkning af te i landet, og der bliver selvfølgelig mulighed for at gøre sig nogle gode indkøb.

Hen på eftermiddagen når I frem til Ho Chi Minh City. Byen er ikke som Hanoi, men en by i en rivende udvikling, og samtidig den by som fremstår som den mest moderne i Viet Nam. Det er i Saigon man måler landets økonomiske puls, og gaderne er da også fyldt nye biler og scooter, der alt sammen vidner om, at Viet Nam for alvor har taget et økonomisk take-off.

I bor naturligvis centralt i Ho Chi Minh City, således at der er gåafstand til mange af de berømte cafeer, restauranter mv.

Inkl. Morgenmad, Frokost og Aftensmad

Bjergbyen Dalat med de milde temperaturer

Dag 14 – Ho Chi Minh City

Dagen er afsat til besøg ved nogle af byens historiske seværdigheder. I besøger blandt andet Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset, som det tidligere blev kaldt. I kommer naturligvis en tur inden for i paladset, og her mærker I virkelig historiens vingesus. Stedet oser langt væk af tiden omkring Viet Nam-krigen.

I besøger også byens smukke katedral, der blev bygget i årerne 1877-1883, og ved siden af, er byens smukke posthus.

Efter frokosten er det tid til et besøg ved Museet for Amerikanske Krigsforbrydelser, der giver et rigtig godt indblik i, hvordan vietnameserne oplevede krigen.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

Dag 15 – Ho Chi Minh City

Dagen er på egen hånd i denne fantastiske storby. Hotellet er placeret i centrum(distrikt 1), så der er gode muligheder for at opleve byen.

Det er muligt at forlænge rejsen med strandferie ved Ho Tram(cirka 2 timers kørsel fra Saigon) eller øen Phu Quoc der nåes med fly fra Saigon.

Dag 16 – Danmark

Hjemkomst til valgt lufthavn i Danmark

Genforeningspaladset Saigon. I haven kan ses de 2 kampvogne fra de Nordvietnamesiske styrker der brød gitteret til paladset den 30 april 1975 og dermed gjorde en ende på Vietnam/Amerikaner-krigen.

Overnatning - Vietnam

Hanoi: MK Premier Boutique Hotel. Centralt placeret hotel i "De 36 Gader". Du har dermed nem adgang til bymidten. Hotellet har restaurant, rooftop bar og SPA

 

Halong-bugten: Syrena Cruise. Bygget i traditionel og moderne stil. 34 godt indrettet kabiner

 

Hue: Eldora Hotel. God 4-stjernet standard(bygget 2014) med central placering. Boutique style. Hotellet har pool, skyline bar og restaurant

 

 

Hoi An: Hoi An Central Hotel. Skønt og charmerende hotel med i kort gåafstand til bymidten og havnen. An Bang stranden er 4 km og kan nåes med taxa/cykel

 

Boun Ma Thout: Lak Tented Camp. Smuk beliggende ved Lak-søen. Stedet råder over 15 teltlodge med udsigt til søen. Mulighed for at leje kayak og cykler

 

Saigon: Huong Sen Hotel. Et centralt placeret hotel med kort gåafstand til bymidten

16 dage: Den Store Vietnamrejse


Følgende er inkluderet i prisen:

 • Flyrejse København-Hanoi
 • Flyrejse Saigon-København
 • Indenrigsfly Hanoi-Hue og Danang-Boun Ma Thout
 • Privat rundrejse med engelsktalende lokalguide. Jf. dagsprogram
 • Kørsel i minivan/bil med aircondition
 • Alle entreer, transport og måltider jf. program
 • 10 x frokost
 • 5 x Dinner
 • Morgenmad dagligt
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Ingen skjulte gebyrer

Fra 20.490 kr pr person(ved 2 personer)

Fra 18.930 kr pr person(ved 4 personer)

Rejs fra oktober til marts 2020

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatoriske Jule- og Nytårsmiddage
 • Provinstilslutning
 • Lokalguide på dage på "egen hånd"
 • Visum hvis påkrævet
 • Øvrige måltider
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Prisinformation:

 • Prisen er per person ved 2 voksne
 • Fra prisen er vejledende. Der tages forbehold for pladssituationen på bestillingtidspunktet
 • Flere/færre rejsende? Flere/færre dage på rejsemålet? Ønsker til valg af flyselskab? Husk vi tilrettelægger rejsen efter dine ønsker
 • Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Kontakt os for aktuelt tilbud på din rejse

 

Overblik - Vietnam

Rejsen bringer dig til Nord-, Central- og Sydvietnam. I den centrale del af landet har vi også medtaget en afstikker til de smukke naturområder i Det Centrale Højland og bjergbyen Dalat.

For rejsen er alle udflugter som beskrevet i programmet inkluderet i rejsens pris. Derudover er der også flere måltider inkluderet udover morgenmad. Rejsen gennemføres i følgeskab med engelsktalende lokalguide. Vi har rejst i Vietnam mange gange siden 1999 og rundrejsen viser flere af de højdepunkter, som vi mener er blandt de bedste for en rejse til Vietnam. 

I Nordvietnam kan du glæde dig til landets hovedstad Hanoi. Du oplever mange af de store attraktioner som f.eks Litteraturtemplet, Vanddukketteatret og Ho Chi Minh-komplekset. Vejen til Halong-bugten domineres af Den Røde Flod, landbrug, vådrisdyrkning og små lokalsamfund. Halong-bugten med sine limstensformationer der rejser sig fra Det Sydkinesiske Hav er en af de helt store naturoplevelser i Sydøstasien.

Den smukke og maleriske by Hue danner udgangspunkt for rejsen i Centralvietnam. Hue er en stor by, men en meget lokal by med ej så mange turister. Glæd dig til Citadellet, Thien Muh Pagoden og tag dig tid til en gåtur langt Perfume-River. Fra Hue besøger du området ved Den 17. breddegrad og her mærker du virkelig historiens vingesus.  Rejsen fortsætter til Hoi An der med sit overskuelige bycentrum indbyder til gåture. Hoi An er en hyggelig by med smukke velbevarede franske og japansk inspirerede huse. Byen har en afslappet stemning med stort udbud af små butikker (kunst, skræddersyet tøj, skoværksteder mv.). Nyd en middag på Havnen og en kølig aftendrink.

Hoi An var en vigtig havneby i 1800-tallet. Skibe fra blandt andet Europa anløb byen inden vidrerejsen til Kina. Hoi An var på sin tid en multikulturel by og det ser man i dag flere steder med bl.a kinesiske templer, japanske broer og huse og franske kolonitidsbygninger. 

Rejsen fortsætter til det mindre turistede område ved Det Centrale Højland. Du besøger byen Boun Ma Thout og oplever livet ved Lak-søen og de etniske grupper der bor her. Ad smukke bjergveje videre til byen Dalat der måske er landets mest romantiske by. Dalat har milde temperaturer og bymidten med sine markeder og søer er en fantastisk smuk oplevelse.

I Sydvietnam oplever du millionbyen Saigon der er landets økonomiske centrum. Du bor i Distrikt 1 og dermed tæt på nogle af de smukke franske kolonitidsbygninger. Det vil være oplagt at tage en gåtur fra hotellet og opleve den historiske bymidte og nogle af områdets gode restauranter. I Saigon byder vi på byrundtur med besøg i blandt andet China Town og ved Genforeningspaladset.

Rejsen slutter i Saigon, men det er muligt at forlænge med strandferie ved eksempelvis Ho Tram, Phan Thiet eller på Phu Quoc. Husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker, så  tag endelig en snak med os så vi kan udarbejde præcis den rejse du ønsker. Rejsen kan også sammensættes som en familierejse. 

"Lynhurtig hjælp og fantastisk service. Svarer hurtigt på alle henvendelser. Har rejst med Asien Travel flere gange og kommer også til at bruge dem for eftertiden".

Dorthe

“Fantastisk god service, har ikke haft problemer, det er nu 3. gang vi bruger Asien travel og bestemt ikke sidste Har vi haft problemer undervejs har vi kunne få hjælp. Vi har fået alt planlagt hjemmefra med fly, hotel, transport, fået vejledning til ture eller hvad vi nu manglede. Alt har fungeret hver gang. Kan varmt anbefales".

Pia

Der er mere end 50 forskellige etniske grupper i Vietnam. Størstedelen af grupperne er bosiddende i den nordlige del af landet tæt på Kina eller i Det Centrale Højland.

Ombord på junke i Halong-bugten. Limstensbjerge, fiskefarme, grotter og perlefarme.

Overnatning - Vietnam

Hanoi: MK Premier Boutique Hotel. Centralt placeret hotel i "De 36 Gader". Du har dermed nem adgang til bymidten. Hotellet har restaurant, rooftop bar og SPA

 

Halong-bugten: Syrena Cruise. Bygget i traditionel og moderne stil. 34 godt indrettet kabiner

 

Hue: Eldora Hotel. God 4-stjernet standard(bygget 2014) med central placering. Boutique style. Hotellet har pool, skyline bar og restaurant

 

 

Hoi An: Hoi An Central Hotel. Skønt og charmerende hotel med i kort gåafstand til bymidten og havnen. An Bang stranden er 4 km og kan nåes med taxa/cykel

 

Boun Ma Thout: Lak Tented Camp. Smuk beliggende ved Lak-søen. Stedet råder over 15 teltlodge med udsigt til søen. Mulighed for at leje kayak og cykler

 

Saigon: Huong Sen Hotel. Et centralt placeret hotel med kort gåafstand til bymidten

Bestil tilbud

Dag-til-dag forløb:

^

Dag 1-2: Hanoi (Nordvietnam)

Afrejse fra Danmark og ankomst til landets hovedstad. Med Cykeltaxa i Det Gamle Kvarter, Cafebesøg og middag i tidligere fransk villa

^

Dag 3: Hanoi

Byrundtur med besøg ved Ho Chi Minh Komplekset, Litteraturtemplet og afslappende gåtur efter frokost

^

Dag 4: Halong-bugten

Sejlads i UNESCO-delen af den smukke Halong-bugt. Overnatning ombord på skibet

^

Dag 5: Hanoi

Efter frokost i Halong-bugten vender I retur til Hanoi hvor der er tid på egen hånd

^

Dag 6: Hue (Centralvietnam)

Byrundtur med sejlads på Perfume-floden og besøg ved det kejserlige citadel og thien muh pagoden

^

Dag 7: Hue og Den 17. Breddegrad

Heldagstur til den demilitariseret zone hvor man delte landet i 1954. I oplever Khe Sanh Militærbasen og Vinh Moc tunellerne

^

Dag 8: Hoi An

Smuk køretur fra Hoi An til Hue. Om eftermiddagen byrundtur i UNESCO-delen af Hoi An

^

Dag 9: Hoi An

Dagen er på egen hånd. Mulighed for at besøge China Beach

^

Dag 10: Boun Me Thout(Det Centrale Højland)

Etniske grupper og sejlads på Lak-søen

^

Dag 11: Dalat

Smuk køretur gennem bjergrige områeder til byen Dalat(1474 moh)

^

Dag 12: Dalat

En af vores egne favoritter i Vietnam. Dagen byder på byrundtur

^

Dag 13: Saigon (Sydvietnam)

Ad landevejen til Saigon

^

Dag 14: Saigon

Byrundtur med Genforeningspaladset, China Town og Krigsmuseet

^

Dag 15: Saigon

På egen hånd inden hjemrejsen påbegyndes

^

Dag 16: Ankomst Danmark

Hvorfor vælge Asien Travel:

Tryghed

Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

God erfaring

Dygtige rejsekonsulenter med bred og mangeårig erfaring med rejser til Asien.

En fleksible rejse

Vi inkluderer normaltvis fly, transport, hoteller, morgenmad og alle skatter og afgifter i vores rejsetilbud, men valget er dit. Du kan sammensætte rejsen efter dine ønsker. Vi tilsender dig udførlig og overskuelig Rejseplan og Dagsprogram baseret på dine ønsker.

Få klager - mange roser

Vi har gennem årerne modtaget meget få klager vedr. vores rejser. Tilgengæld får vi dejlige rosebreve og vi har mange tilbagevendende gæster.

Få de gode rejsetilbud først

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kr

Vi trækker en vinder hvert kvartal. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.