Højdepunkter på Komodo, Flores og Rinca

Oplev de absolutte højdepunkter under din rejse til Komodo, Flores og Rinca med Asien Travel. Denne tur byder både på trekking, hvor du kan lede efter de berømte drager, snorkling i det klare vand ved Pantai Merah, et besøg ved grotten Batu Cermin samt indblik i, hvordan livet leves i de små landsbyer.

8 dage/7 nætter - individuel rejse - pris fra 7.095,-

Kort om denne rejse

Kom på en fantastisk 8-dages rejse til Komodo, Flores og Rinca, hvor du kommer til at opleve de bedste seværdigheder.

Tag på trekking for at se de spændende Komodo-drager, besøg adskillige etniske landsbyer og oplev deres hverdag og slap af og nyd tilværelsen med solbadning, svømning og snorkling ved Pantai Merah.

Med denne tilvalgspakke kan du opleve et halt fantastisk natursyn, når vi står tidligt op og nyder solopgangen ved Kelimutu, de trefarvede kratersøer. Udforsk også de små øer ved Riung Nature Conservation Park, hvor der er de smukkeste koraller og hvide sandstrande.

Glæd dig til en uforglemmelig rejse til Komodo, Rinca og Flores med Asien Travel.  


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Indonesien

Se også denne video om de utrolige Komodo-drager:


Læs artikel om Bali - en orientalsk drøm

Læs også om Fred og ro på Bali samt Bali - historien om et eventyr

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Komodo
 • Rinca
 • Flores
 • Enestående naturoplevelser
 • De syngende fugle, Ngkiong
 • Trekking på Rinca og Komodo
 • Ranggase med Lio-stammen
 • Solopgang ved Kelimutu
 • Edderkoppespindsformede rismarker, Lingko
 • Den lyserøde sandstrand, Pantai Merah 
 • Svømning og snorkling
 • Penggajawa, blå småstensstrand
 • Kalkstensgrotten Batu Cermin

 

Andre ligende rejser

Eksotiske Flores, Rinca og Komodo

Drager, dyreliv og koraller

Skønne Sumatra

Natur og trekking på Sumatra 

Eventyrlige Toba og Bohorok

Torajaland Rundtur

Spændende Sydsulawesi

Centraljavas Højdepunkter

Java Kulturarv og Natur

Kultur i Yogyakarta

Det Bedste af Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

Balis Vulkaner og Regnskove

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Ankomst Maumere

Denne første eftermiddag på din rejse til Komodo, Rinca og Flores vil dit program begynde med et besøg i Watublapi, en lille landsby ca. 18 kilometer sydøst for Maumere, som er lokalt kendt for sin frugtbare jord og rig på eksotiske tropiske planter og frugter. Du vil blive underholdt med dans og folkesange ledsaget af lækre lokale retter og drikkevarer. Du vil også få chance for at lære om Ikat-vævning - den velkendte batikfarvede væveteknik. Ikat er både kulturelle og økonomiske produkter, idet kvinderne i landsbyerne lever af at sælge Ikat. Overnatning i Maumere.

(Middag inkluderet).

 

2. DAG:

Maumere - Moni

Der er flere steder omkring byen, som er et besøg værd, såsom Maumere marked, Wuring – fiskerlandsbyen med huse bygget på pæle – samt Ledalero Museum. Frokosten vil blive serveret undervejs.

I løbet af dagen vil du opleve ændringer på vejene, naturen og etniciteten. Om eftermiddagen vil du befinde dig i det Lio-etniske miljø. Besøg de smukke landsbyer Lisedetu og Ranggase og forsøg at forstå det lokale hverdagsliv eller bare tag et nærmere kig på det arkitektoniske arbejde, der er udført. Overnatning i Moni.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

3. DAG:

Moni - Kelimutu - Ende - Riung

Det er værd at opleve solopgangen på Kelimutu - de trefarvede kratersøer. Du begynder din dag meget tidligt om morgenen (omkring klokken 4). Når du ankommer til Kelimutu, vil du befinde dig et sted,  der er som ingen andre steder i verden. Det er en helt enestående oplevelse og kan ikke sammenlignes med noget, du har set før.

Efter at have beundret dette fantastiske naturfænomen, kører vi mod til Ende. På vejen vil vi passere gennem slugter og landsbyer, og der er chance for at stoppe op og tage smukke fotografier flere steder, såsom ved Nduaria frugtmarked.

Efter ankomsten til Ende fortsætter vi direkte til Wolotopo, den kystnære Lio-etniske landsby, smukt beliggende med helligdomme og stenmonumenter. Frokosten indtages i Ende, og om eftermiddagen kører vi til Riung med stop undervejs ved Penggajawa - den blå småstensstrand. Overnatning i Riung. Velkommen til din rejse til Komodo.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

4. DAG:

Riung - Bajawa

Der er en Nature Conservation Park i Riung primært for at beskytte det undersøiske økosystem. Udnyt chancen for at udforske de små øer ud for kysten kendt for deres smukke koraller og hvide sandstrande. Der findes blandt andre en ø med uspolerede mangroveskove beboet af tusindvis af enorme frugtspisende flagermus.

Om eftermiddagen kører vi til Bajawa, og undervejs besøger vi nogle megalitiske landsbyer i Soa-området. Overnatning i Bajawa.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

5. DAG:

Bajawa - Ruteng

Bajawa ligger i hjertet af Ngadha, en etnisk civilisation som er kendt for sine megalitiske kulturer. Der er traditionelle landsbyer med stenmonumenter, helligdomme til forfædredyrkelse samt Adat-huse. Landsbyerne er smukt beliggende i det vulkanske bjergrige område. De smukkeste af dem er Wogo og Bena, som du kan besøge om eftermiddagen på køreturen til Ruteng. Dette er endnu en smuk dag under din rejse til Komodo, Flores og Rinca, og du vil passere gennem unikke landsbyer og frodige regnskove. Undervejs på turen gør vi stop ved Ranamese sø. Overnatning i Ruteng.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

6. DAG:

Ruteng - Labuan Bajo - Rinca

Ruteng er en lille by i Flores og nabo til Ruteng Nature Conservation Park - hjemsted for Ngkiong, de endemiske syngende fugle. Det er værd at besøge parken tidligt på morgenen, hvor man kan deltage i en slags koncert af de syngende fugle (hvis der ikke kommer regn og kraftig vind). Du kan også finde en vulkan, som nyligt har været i udbrud i parken. Benyt chancen og tag et nærmere kig på den.

På vej til Labuan Bajo stopper vi ved Cara landsby i Cancar-området for at se det ikke-eksponerede verdensvidunder, Lingko - edderkoppespindsformede rismarker. Det er sandsynligvis de eneste rismarker af denne art, der findes på jorden. Frokosten indtages i Labuan Bajo, og om eftermiddagen sejler vi til Rinca. Ved ankomsten påbegynder vi et trek for at spore drager, som denne del af Indonesien er kendt for. Overnatninger ombord på båden.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

7. DAG:

Inca - Komodo – Labuan Bajo

Tidligt om morgenen sejler vi til Komodo for at udnytte endnu en chance for at finde drager på øen. På vej tilbage til Labuan Bajo stopper vi ved Pantai Merah, den lyserøde sandstrand med krystalklart vand, smukke koraller og masser af tropiske koralfisk. Det er et fremragende sted at svømme, solbade og snorkle. Nyd dette smukke sted indtil om eftermiddagen, hvor vi vender tilbage til Labuan Bajo.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

8. DAG:

Labuan Bajo - næste destination

Morgenen står til fri disposition, så du enten kan sove længe eller tage på opdagelse på egen hånd.

Før du vil blive overført til lufthavnen, vil du besøge Batu Cermin – en ganske speciel og meget smuk grotte.

(Morgenmad inkluderet).

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien.

 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 7.095,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 12.000,-

 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer fra ankomst i Maumere lufthavn til afgang fra Labuan Bajo lufthavn
 • National Park rangers
 • Snorkeludstyr
 • Bådtransfer
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 7xMorgenmad, 6xFrokost og 7xMiddag
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Indenrigsfly
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

 

 

 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at besøge Indonesien med undtagelse af ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya. Visum udstedes ved ankomsten med fly og koster 25 dollars for et visum, der giver ret til op til 30 dages ophold. Det er en betingelse for opnåelse af visum ved indrejse, at den rejsende er i besiddelse af gyldig returbillet. Da visumregler ofte ændres, er det tilrådeligt at undersøge inden afrejse, hvordan det forholder sig på afrejsetidspunktet. Rejsende til Indonesien skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Komodo. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringHoteller i Højdepunkter på Komodo, Flores og Rinca

 

 

Sea World Club, 3-stjernet 

Overnatning dag 1 til 2

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Maumere

**Eller tilsvarende hotel


 

Kelimutu Kraterlakes Ecolodge, 3-stjernet 

Overnatning dag 2 til 3

Se hotellet på Tripadvisor - klik her

Hotellet er beliggende i Moni

**Eller tilsvarende hotel 

Pondok SVD, 2,5-stjernet 

Overnatning dag 3 til 4

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Riung

**Eller tilsvarende hotel
 

Hotel Bintang Wisata, 2-stjernet 

Overnatning dag 4 til 5

Se hotellet på Tripadvisor - klik her

Hotellet er beliggende i Bajawa

**Eller tilsvarende hotel
 Intet billede

Guesthouse Santa Maria, 3-stjernet 

Overnatning dag 5 til 6

Hotellet er beliggende i Ruteng

**Eller tilsvarende hotel 

Bintang Flores, 4-stjernet 

Overnatning dag 7 til 8 (natten mellem dag 

6 og 7 foregår ombord på båd)

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Labuan Bajo

**Eller tilsvarende hotel Om denne rejse

Pris fra: 7.095,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 8 dage/7 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Maumere Lufthavn

Afrejse: Labuan Bajo Lufthavn

Indkvartering: Hotel samt båd

Måltider: Morgenmad, frokost samt middag

Aktiviteter: Rundrejse Komodo

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra Maumere lufthavn og ender i Labuan Bajo lufthavn. Har du andre ønsker, så kontakt Asien Travel.

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali, Komodo og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15