Skønne Sumatra i 8 dage

Oplev det bedste og smukkeste Sumatra har at byde på med denne tilvalgspakke. Din rejse til Sumatra bringer dig blandt andet forbi det gamle kongepalads Simalungun, Toba-søen samt den dejlige lille ø, Tao. Se også orangutanger, regnskov og Minangkabau. Glæd dig til din rejse til Sumatra med Asien Travel. 

 

8 dage/7 nætter - individuel rejse - pris fra 7.715,-

Kort om denne rejse

Din rejse til Sumatra begynder med et helt specielt besøg hos søde orangutanger i Bohorok, hvor vi besøger et rehabiliteringscenter for dyrene. Oplev også Peceran - en landsby med traditionelle Batak Karo-huse. 

Glæd dig til at se den smukke Toba sø, hvor du vil opleve Sipisopiso vandfaldet og overnat på den dejlig ø, Samosir, som ligger midt i søen. 

En af de allermest specielle oplevelser på denne tur bliver, når vi krydser ækvator og i den forbindelse besøger ækvatormonumentet. 

Glæd dig til denne enestående 8-dages rejse til Sumatra.

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Indonesien

Se video fra Sumatra
Læs artikel om Bali - en orientalsk drøm

Læs også om Enestående oplevelser på Bali samt Bali - historien om et eventyr

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Medan
 • Bohorok
 • Gummi- og oliepalmeplantager
 • Orangutang rehabiliteringscenter
 • Brastagi highland resort
 • Toba sø
 • Sipisopiso vandfald
 • Samosir ø
 • Kryds ækvator
 • Charmerende Bukittinggi
 • Kongepaladset Simalungun
 • Harau dalen
 • Padang

 

Andre ligende rejser

Eventyrlige Toba og Bohorok

Natur og trekking på Sumatra

Torajaland Rundtur

Spændende Sydsulawesi

Centraljavas Højdepunkter

Java Kulturarv og Natur

Kultur i Yogyakarta

Det Bedste af Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

Balis Vulkaner og Regnskove

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Ankomst i Medan – Bohorok

Ankomst til Medan lufthavn, hvor du bliver mødt af din guide, inden turen går til Bohorok Beliggende i den sydlige del af Leuser National Park). Vi vil køre mod nordvest til Bohorok (ca. 3,5 times kørsel fra Medan) for at se Orang Utan rehabiliteringscenteret på Bukit Lawang i Bohorok Village, hvor tidligere ulovligt tilfangetagne orangutanger er uddannet til at vende tilbage til deres naturlige habitat. Undervejs passerer vi gennem flere små byer samt store gummi- og oliepalmeplantager samt naturskønne landskaber.

Ankomst i Bohorok og check-in på dit hotel.

(Middag inkluderet).

 

2. DAG:

Bohorok – Orangutang-fodring - Medan - Brastagi

Tidlig morgen efter morgenmaden begynder vi et let trek for at se orangutang-fodring klokken 8. Bagefter går vi tilbage til hotellet for senere at  køre til Medan med smuk udsigt til gummi- og oliepalmeplantager langs vejen.

Senere tager vi af sted mod Brastagi - et highland resort med forfriskende vejr og storslåede bjerglandskaber, og turen går gennem dele af Sumatras frodige tropiske regnskov. Efter ankomst i Brastagi besøger vi Peceran - en landsby med en række traditionelle Batak Karo-huse, der stadig er i brug. Bagefter er der check-in på dit hotel i Brastagi.

(Morgenmad og middag inkluderet).

 

3. DAG:

Brastagi – Sipisopiso vandfald - Pematang Purba / kongepalads - Parapat – Toba søen - Samosir ø

Denne dag fortsætter din rejse til Sumatra efter morgenmaden med en tur til Parapat - et berømt søresort, der ligger på den østlige bred af Toba søen. Se det slanke Sipisopiso vandfald ende i den nordlige spids af Toba søen fra hundrede meters højde. Besøg også det gamle kongepalads Simalungun på Pematang Purba.

Bagefter fortsætter vi til Parapat gennem frodige grøntsags- og frugtgårde, fyrreskov og med en spektakulær udsigt over Toba søen langs størstedelen af ​​rejsen. Vi ankommer til Parapat men fortsætter kort efter til Samosir, en enorm og dejlig ø midt i Toba søen, som vi når efter en 45-minutters færgetur. Efter ankomst i Samosir er der check-in på dit hotel.

(Morgenmad og middag inkluderet).

 

4. DAG:

Samosir ø - Tomok - Ambarita - Simanindo / danseforestilling – Tao ø

Efter morgenmaden er det tid til en øtur på Samosir. Besøg spændende højdepunkter såsom kong Sidabutars grav og Batak Toba landsbyen ved Tomok. Fortsæt derefter til Ambarita, en traditionel landsby med gamle megalitiske møbler foran de traditionelle huse. Herefter går turen videre til byen Simanindo, hvor du vil se en traditionel folkedans fremført af ​​nogle af Batak Tobas beboere.

Senere besøges den dejlige lille ø, Tao. Om eftermiddagen vender du tilbage til dit hotel i Samosir.

(Morgenmad og middag inkluderet).5. DAG:

Samosir - Parapat - Padang Sidempuan

Efter morgenmaden checker du ud fra dit hotel i Samosir og vender med båd tilbage til fastlandet ved Parapat. Fortsæt herefter din rejse til Padang Sidempuan og besøg undervejs Lumban Binanga landsbyen og den lille by Balige med sin rigt ornamenterede torvehal langs den snoede vej til Tarutung. Fortsæt til sidst din rejse i Sumatra til Padang Sidempuan for overnatning.

(Morgenmad og middag inkluderet).

 

6. DAG:

Padang Sidempuan – Ækvator krydsning - Bukittinggi

Denne dags rejse er temmelig lang, men umagen værd. På denne tur får du den indre del af Sumatra at se, og landskabet af bjerge, floder, dale og traditionelle landsbyer vil fritage dig fra din træthed. At se Ækvatormonumentet er dog dagens absolutte højdepunkt og en helt særlig oplevelse.

Fortsæt derefter til den mest charmerende by, hjertet af Minangkabau højland og centrum for det Sumatras matrilineale samfund, Bukittinggi. Du vil ankomme i Bukittinggi sent på eftermiddagen, hvor der er check-in på dit hotel.

(Morgenmad og middag inkluderet).

 

7. DAG:

Minangkabau højland - Bukittinggi tour: Klokketårn / Jam Gadang - traditionelt marked - Museum – Ngarai Sianok – Koto Gadang – Pandai Sikek – Harau dalen

Din næstsidste dag under din rejse til Sumatra byder på en heldagstur, hvor du har rig mulighed for at udforske de smukke og kulturelle aspekter af Minangkabau højlandet. Se Bukittinggis vartegn – klokketårnet Jam Gadang, det unikke lokale marked, museet, den store dal Ngarai Sianok, Koto Gadang og Pandai Sikek, som er kendt for sine sølvværker og håndbroderier. Efter alt dette venter der dig stadig endnu en oplevelse, nemlig Harau dalen, som er en naturlig stor klippeformation.

Vend herefter tilbage til dit hotel i Bukittinggi for overnatning.

(Morgenmad og middag inkluderet).

 

8. DAG:

Bukittinggi - Padang / afgang

Efter morgenmaden går turen til Padang via den smukke Anai dal. Vi ankommer til Padang, hvor der er byrundtur, hvis tiden tillader det, ellers direkte overførsel til lufthavnen for afrejse til din næste destination.

(Morgenmad inkluderet).

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien.


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 7.715,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 13.765,-


 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer fra Medan lufthavn og til Padang lufthavn
 • Lokal ranger i Bohorok
 • Bådtransfer
 • Samosir øtur med båd
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 7xMorgenmad og 7xMiddag
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Fly til Sumatra
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at besøge Indonesien med undtagelse af ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya. Visum udstedes ved ankomsten med fly og koster 25 dollars for et visum, der giver ret til op til 30 dages ophold. Det er en betingelse for opnåelse af visum ved indrejse, at den rejsende er i besiddelse af gyldig returbillet. Da visumregler ofte ændres, er det tilrådeligt at undersøge inden afrejse, hvordan det forholder sig på afrejsetidspunktet. Rejsende til Indonesien skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.


 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Sumatra. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringHoteller i Skønne Sumatra

 

 

Rindu Alam Cottage, 2,5-stjernet 

Overnatning dag 1 til 2

Hotellet er beliggende i Bohorok

**Eller tilsvarende hotel


 

Berastagi Cottages, 2,5-stjernet

Overnatning dag 2 til 3

Se hotellet på Tripadvisor - klik her

Hotellet er beliggende i Berastagi

**Eller tilsvarende hotel 

Sopo Toba Hotel, 3-stjernet

Overnatning dag 3 til 5

 Hotellet er beliggende i Samosir

**Eller tilsvarende hotel

 

Natama Hotel, 3-stjernet

Overnatning dag 5 til 6 

Se hotellet på Tripadvisor - klik her

Hotellet er beliggende i Padang Sidempuan

**Eller tilsvarende hotel 

Pusako Hotel, 3,5-stjernet

Overnatning dag 6 til 8

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Bukittinggi

**Eller tilsvarende hotel 

 

Kort over Sumatra


Om denne rejse

Pris fra: 7.715- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 8 dage/7 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Medan Lufthavn

Afrejse: Padang Lufthavn

Indkvartering: Hotel

Måltider: Morgenmad samt middag

Aktiviteter: Rundrejse Sumatra

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra lufthavnen i Medan og ender i Padang lufthavn. Har du andre ønsker, så kontakt Asien Travel.

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali, Sumatra og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15