Natur og trekking på Sumatra

Spektakulære naturoplevelser venter de eventyrlystne på denne rejse til Sumatra. Bliv ét med naturen og spot aber og fugle under trekkingture i den frodige regnskov, mød  orangutanger i Bohorok og rid på elefanter i Tangkahan. 

Glæd dig til enestående oplevelser under din rejse til Sumatra. 

 

5 dage/4 nætter - individuel rejse - pris fra 6.000,-

Kort om denne rejse

Kom på en fuldstændig fantastisk rejse til Sumatra, der har alt, hvad den eventyrlystne og naturglade rejsende har brug for.

Denne tilvalgspakke er for dig, der ønsker at komme tæt på den eksotiske natur og det smukke dyreliv på Sumatra. Turen indeholder masser af trekking, hvor øens skønhed kan nydes på allernærmeste hold og gibbonaber, siamang-aber og orangutanger er blot nogle af de dyr, du kan være heldig at opleve.

Glæd dig også til en elefantridetur, hvorefter du får lov at vaske elefanten ved flodbredden. Uforglemmelige oplevelser venter dig på denne rejse til Sumatra med Asien Travel.

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Indonesien

Se også en video om orangutanger på Sumatra:


Læs artikel om Bali - en orientalsk drøm

Læs også om Fred og ro på Bali samt Bali - historien om et eventyr

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Trekking i Leuser nationalpark
 • Bohorok
 • Gummi- og oliepalmeplantager
 • Orangutang rehabiliteringscenter
 • Elefantridning 
 • Elefantvask ved flodbredden
 • Regnskovstrekking i Tangkahan
 • Dyreliv i regnskoven: se aber og et rigt fugleliv

 

Andre ligende rejser

Eventyrlige Toba og Bohorok

Torajaland Rundtur

Spændende Sydsulawesi

Centraljavas Højdepunkter

Java Kulturarv og Natur

Kultur i Yogyakarta

Det Bedste af Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

Balis Vulkaner og Regnskove

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Medan - Bohorok

Din rejse til Sumatra begynder med ankomst til Medan lufthavn, hvor du bliver taget imod af din guide mødes, hvorefter turen går til Bohorok (sydlige del af Leuser National Park). Vi kører mod nordvest til Bohorok (ca. 3 en halv times kørsel fra Medan) for at se Orang Utan rehabiliteringscenteret på Bukit Lawang i landsbyen Bohorok, hvor orangutanger er uddannet til at vende tilbage til deres naturlige habitat. Undervejs passerer vi gennem flere små byer efterfulgt af store gummi- og oliepalmeplantager med naturskønne landskaber. Vi ankommer til Bohorok, hvor vi først må gå langs flodbredden og derefter krydse floden på en træhængende bro for at nå til Orang Utan rehabiliteringscenteret. Her vandrer vi op ad bakkerne gennem en frodig tropisk regnskov for at se de orangutanger, som ulovligt blev taget til fange som unge dyr.

Efter denne enestående oplevelse er der check-in på dit hotel i Bohorok.

(Frokost og middag inkluderet).

 

2. DAG:

Bohorok – Trekking ved Leuser nationalpark

Efter morgenmaden starter din trekkingtur i den tropiske regnskov, ledsaget af en erfaren lokal ekspert, for at se på dyrelivet. Hvis du er heldig kan du se orangutanger, leaf-aber, gibbonaber, siamang-aber og et rigt fugleliv. Om eftermiddagen vender du tilbage til dit hotel for overnatning. (Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

3. DAG:

Bohorok - Tangkahan - elefantridning - vask af elefanter

Efter morgenmaden er der afgang til Tangkahan regnskov, som er en del af Leuser National Park. Vejen er stadig delvist i meget dårlig stand. Når vi ankommer til Tangkahan, er der check-in på din lodge.

Senere starter en times elefantridetur efterfulgt af elefantvask ved flodbredden. Derefter begiver vi os tilbage til lodgen, hvor middagen serveres. Efter middagen kan du nyde de fredelige omgivelser i junglen med masser af fuglelyde.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

4. DAG:

Tangkahan - regnskovstrekking

Her til morgen vil din rejse til Sumatra fortsætte med et trek gennem den frodige regnskov i Tangkahan. Der findes 3 typer af treks tilgængelige afhængig af dine ønsker samt fysiske tilstand. Det første alternativ er en 2,2 kilometer lang tur, som vil tage omkring 2,5 timer. Utrolige tropiske planter, herunder medicinske, kan ses langs dette spor. Hvis du er heldig, vil du også se orangutanger, leaf aber, langhalede macaque-aber og Argus-fasaner. Det andet alternativ er at følge et udfordrende 2,6 kilometer langt spor. Der er mange stejle skrænter og gigantiske træer langs denne rute. Du vil måske være i stand til at svømme og fange fisk i Lubuk Larangan. Den tredje mulighed er en eventyrlig 6,8 kilometer lang rute, der vil tage omkring 6 timer. Denne trekkingmulighed passer kun til eventyrere med sund udholdenhed. Her passeres nogle stejle bakker og skrænter, og du kan nyde regnskoven og finde mulighed for at udforske en flagermusgrotte med tusindvis af flagermus. Rejsen vil blive afsluttet ved at sejle langs den hurtige strøm på Batang Serangan floden på en gummiring.

Efter endt trekking vender du tilbage til din lodge.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

5. DAG:

Tangkahan - Medan / afgang

Denne sidste dag vemder vi retur til Medan via fire timers kørsel langs en plantagevej. Ankomst til Medan og overførsel til lufthavnen for afrejse til din næste destination. Her ender din rejse til Sumatra.

(Morgenmad inkluderet).

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien.


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 6.000,-

 

 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer T/R til Medan lufthavn
 • Lokal ranger i Bohorok og Tangkahan
 • Elefantridning og elefantvask
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 4xMorgenmad, 4xFrokost og 4xMiddag
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Fly til Sumatra
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at besøge Indonesien med undtagelse af ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya. Visum udstedes ved ankomsten med fly og koster 25 dollars for et visum, der giver ret til op til 30 dages ophold. Det er en betingelse for opnåelse af visum ved indrejse, at den rejsende er i besiddelse af gyldig returbillet. Da visumregler ofte ændres, er det tilrådeligt at undersøge inden afrejse, hvordan det forholder sig på afrejsetidspunktet. Rejsende til Indonesien skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt. 


 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Sumatra. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringHoteller i Natur og trekking på Sumatra

 

 

Rindu Alam Cottage, 2,5-stjernet 

Overnatning dag 1 til 3

Hotellet er beliggende i Bohorok

**Eller tilsvarende hotel


 

Jungle Lodge, 2-stjernet

Overnatning dag 3 til 5

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Tangkahan

**Eller tilsvarende hotel 

 

 

Kort over SumatraOm denne rejse

Pris fra: 6.000,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 5 dage/4 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Medan Lufthavn

Afrejse: Medan Lufthavn

Indkvartering: Hotel

Måltider: Morgenmad, frokost samt middag

Aktiviteter: Rundrejse Sumatra

Sværhedsgrad: Middel / Svær (sværhedsgrad på 4. dagens trekking vælges individuelt)

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra lufthavnen i Medan og ender også her. Har du andre ønsker, så kontakt Asien Travel.

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali, Sumatra og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15