Spændende Syd-Sulawesi

Oplev den sydlige del af øen på denne 8-dages rejse til fantastiske Sulawesi. Her får du mange oplevelser - lige fra de traditionsrige omend mystiske begravelsesritualer i Kambira til Kajang-landsbyen med Konjo-stammefolket. 

Glæd dig også til flere små vandreture samt masser af smuk natur under din rejse til Sulawesi.

 

8 dage/7 nætter - individuel rejse - pris fra 8.550,-

Kort om denne rejse

På denne rejse til Sulawesi kommer du til at opleve masser af traditionelle landsbyer - nogle af dem vil vi trekke til. Nyd den skønne natur, mens vi vandrer og på bedste vis oplever, hvordan livet leves blandt de lokale i Sulawesi.

Oplev Toraja-folket, der er kendt for sine særprægede begravelsesritualer samt gravsteder hugget ind i klippevæggene. Glæd dig til en af de absolut smukkeste Toraja-landsbyer, Ke'te Ke'su, som er centrum for det traditionelle træskærearbejde.

Kom også på besøg hos Konjo-stammen for at møde Amatoa. Med Asien Travel bliver din rejse til Sulawesi bestemt mindeværdig.

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Indonesien

Se video fra Sulawesi
Læs artikel om Bali - en orientalsk drøm

Læs også om Enestående oplevelser på Bali samt Bali - historien om et eventyr

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Kuppa strand
 • Mamasa
 • Vandring til Rantebuda
 • Trek til Tawalian
 • Traditionelle huse i Orobua
 • Tedong i Minanga
 • Torajaland
 • Londa-grotten
 • Ke'te Ke'su
 • Menhirs gravsten i Bori
 • Marante
 • Bugis silkevævning

 


Andre ligende rejser

Torajaland Rundtur

Centraljavas Højdepunkter

Java Kulturarv og Natur

Kultur i Yogyakarta

Det Bedste af Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

Balis Vulkaner og Regnskove

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Makassar lufthavn –Mamasa                                                                               

Ved ankomsten i Makassar lufthavn bliver du mødt af din guide og derefter kørt til Mamasa med flere stop undervejs, hvor der er mulighed for at tage fotos af det fantastisk smukke landskab. Der vil også være tid til en frokostpause på den dejlige Kuppa strand.

Efter en ganske lang dag, ankommer vi i Mamasa ret sent på aftenen (omkring klokken 20-21). Den lange køretur er primært forårsaget af vejenes dårlige tilstand mellem Polewali og Mamasa. Afstanden er kun omkring 92 kilometer, men turen tager alligevel ca. 5 timer.

(Frokost og middag inkluderet).

 

2. DAG:

Mamasa – vandring

Dagens program for din rejse til Sulawesi omfatter besøg i landsbyer omkring Mamasa med typiske traditionelle huse. Vandreturen starter direkte fra hotellet, hvorfra vi når Rantebuda/Rambu Saratu efter blot omkring 1,5 kilometer. Landsbyen er kendt for sit ene enorme traditionelle hus.

Derefter fortsætter turen til Tawalian – som ligger cirka 12 kilometer væk, det tager omkring 3-4 timer at trekke dertil. Vi vil passere tre landsbyer på vejen samt diverse bække og rismarker. Du vil få serveret en let frokost i form af en madpakke i Tawalian, og efter frokost kører vi til Orobua – landsbyen er legeledes kendt for sine smukke traditionelle huse.

Efter dette besøg kører vi videre til Osango - en landsby på en bakke med traditionelle huse og udsigt over Mamasa-dalen. Herfra trekker vi tilbage til hotellet, det tager omkring halvanden times vandren. (Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

3. DAG:

Mamasa - Toraja

Denne morgen er der tidlig afgang mod Toraja. Undervejs besøger vi Tedong i Minanga, hvor et gammelt træsarkofag i bøffelform er placeret. Det kræver ca. 45 minutters gang at nå frem til stedet. Herefter kører vi videre og spiser frokost i Pinrang på en lokal restaurant.

Om eftermiddagen fortsætter vi til Toraja via Enrekang. Nogle stop vil blive foretaget undervejs, så der er mulighed for at tage nogle smukke fotos. Ankomst mellem klokken 16-17 i Toraja.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet.)

 

4. DAG:

Toraja

Fjerdedagen byder på nye, spændende oplevelser i Toraja. Hvis der ikke er en traditionel begravelseceremoni eller ugentligt marked, vil vi i stedet besøge landsbyer og steder som Lemo, hvor traditionelle dukker bliver sat på display på en klippe.

Derefter fortsættes turen til Kambira, hvor du kan observere babygrave, som placeres i tarra-træer. Folket her mener, at de afdøde rider ind i efterlivet på en bøffel, som ofres under begravelsesritualet. Men helt små babyer kan ikke ride på et dyr og begraves derfor i træet, som derefter vokser omkring barnet indtil barnet ville være fyldt 16 år. Herefter afholdes en ceremoni, så barnets ånd kan overføres til efterlivet.

Programmet før frokost ender på Suaya Royal kirkegård med gamle træafbildninger. Turen starter fra Kambira, og for at nå Suaya passerer vi flere rismarker og landsbyer. Det tager ca. en time at vandre dertil. Herefter spises der frokost på en lokal restaurant ved siden af ​​Makale.

Om eftermiddagen besøger vi Londa, en grotte der bliver brugt som naturlig kirkegård. Fortsæt derefter til Siguntu – en landsby med smukke Toraja-huse. Dagens sidste trek starter fra Siguntu, hvor vi krydser floden mod Pao og kommer forbi flere smukke rismarker og landsbyer. Turen ender ved dit hotel, hvor du kan slappe af oven på dagens oplevelser.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

5. DAG:

Toraja

Morgenen begynder med et besøg i Ke'te Ke'su, en af de smukkeste traditionelle landsbyer i Toraja, det er også kendt som centrum for Torajas træskærerarbejde. Bag landsbyen er der et gammelt sarkofag og træafbildninger.

Bagefter besøges Marante – et sted, hvor endnu et stort træsarkofag er placeret. Vi spiser frokost på en lokal restaurant. Om eftermiddagen kører vi til Batutumonga, hvor der er en smuk panoramaudsigt over dalen Toraja. Lokomata er kun 3 kilometer væk fra Batutumonga, og det er værd at tage en gåtur langs den asfalterede vej til Lokomata. Lokomata er kendt for sin gravplads placeret på en stor og rund sten.

Efter alle disse indtryk vender vi retur til Batutumonga for at trekke ned til Bori gennem Pana. Bori er kendt for de enorme gravstene kaldet Menhirs. Vandreturen tager omkring halvanden time. Derefter vender vi tilbage til Rantepao.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

6. DAG:

Toraja - Sengkang, Pondok Eka

Denne dag kører vi hele vejen til Sengkang (en tur på i alt godt 250 kilometer, som vil tage ca. 7 timer) og passerer på turen mange af de smukkeste syn i hele provinsen. Den smukke panoramaudsigt kan nydes i fulde drag, indtil vi når Palopo på østkysten af ​​Sulawesis sydlige halvø. En dejlig frokost serveres i Palopo.

Om eftermiddagen fortsætter vi videre mod Sengkang med et stop på vejen for at få et nærmere indblik i Bugis silkevævningsaktiviteter. Efter check-in kan du glæde dig til ved flodbredden af ​​Walanae at tage en bådtur til Tempe søen. Hvis vandet stadig står højt, kan båden nå de flydende huse midt på ​søen, hvor fiskerne bor – men også hverdagsaktiviteterne langs flodbredden er værd at se. Her tager folk bad, vasker deres dyr eller køretøjer og fanger fisk.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

7. DAG:

Sengkang - Kajang - Bira

Om morgenen besøger vi et lokalt marked og silkevæveri i Sengkang, hvorefter vi fortsætter til Kajang med frokoststop på en lokal restaurant i Sinjai. Hele køreturen lyder på ca. 243 kilometer svarende til 7 timer.

Om eftermiddagen besøges Kajang landsbyen med Konjo-stammen for at møde Amatoa, landsbyens leder. De besøgende skal bære sort for at vise respekt for Konjo-folket, der bærer sort hele deres levetid. For at komme til landsbyen begiver vi os ud på en to kilometer lang gåtur hver vej, da intet motorkøretøj får lov til at komme ind i landsbyen. Hvis du er heldig, kan mødet med Amatoa finde sted i hans hjem. Vi opholder os i landsbyen i et stykke tid for at udforske og opleve dagligdagen i Kajang, hvor århundreders gamle traditioner bliver holdt i live på trods af udefrakommende påvirkninger. Sidst på eftermiddagen kører vi til Bira for at overnatte.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

8. DAG:

Bira – Tana Beru – Makassar omkring 172 km + / - 4 timer

Denne morgen kører vi til Makassar med første stop ved Tana Beru – et sted, hvor den velkendte Bugis Phinisi skonnert er bygget. Et andet stop vil blive gjort undervejs i Jeneponto-området, hvor et saltlandbrug er placeret.

Frokosten indtages i Makassar. På vej til lufthavnen besøges Paotetere sejlbådshavn, og hvis tiden tillader det, besøges Fort Rotterdam på forhånd.

(Morgenmad og frokost inkluderet).


Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 8.550,-


 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 15.450,-


 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer T/R til Makassar lufthavn
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 7xMorgenmad, 8xFrokost og 7xMiddag
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Fly til Sulawesi
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at besøge Indonesien med undtagelse af ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya. Visum udstedes ved ankomsten med fly og koster 25 dollars for et visum, der giver ret til op til 30 dages ophold. Det er en betingelse for opnåelse af visum ved indrejse, at den rejsende er i besiddelse af gyldig returbillet. Da visumregler ofte ændres, er det tilrådeligt at undersøge inden afrejse, hvordan det forholder sig på afrejsetidspunktet. Rejsende til Indonesien skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Sulawesi. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringHoteller i Spændende Sydsulawesi

 

 

Mamasa Cottage, 3-stjernet

Overnatning dag 1 til 3

Hotellet er beliggende i Mamasa

**Eller tilsvarende hotel

 

Toraja Heritage Hotel, 4-stjernet

Overnatning dag 3 til 6

Overnatning i Standard Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Torajaland

**Eller tilsvarende hotel 

Pondok Eka, 2,5-stjernet

Overnatning dag 6 til 7

Se hotellet på Tripadvisor - klik her

Hotellet er beliggende i Sengkang

**Eller tilsvarende hotel 

Bara Beach Bungalows, 3-stjernet

Overnatning dag 7 til 8

Overnatning i Deluxe/Stone Bungalow

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende ved Bira Beach

**Eller tilsvarende hotel

 

 

 

 

 Om denne rejse

Pris fra: 8.550,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 8 dage/7 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Makassar Lufthavn

Afrejse: Makassar Lufthavn

Indkvartering: Hotel

Måltider: Morgenmad, frokost samt middag

Aktiviteter: Rundrejse Sulawesi

Sværhedsgrad: Middel

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra lufthavnen i Makassar og ender også her. Har du andre ønsker, så kontakt Asien Travel.

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali, Sulawesi og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15