Fortryllende Vestbali og Østjava

Oplev det bedste af begge smukke øer på denne skønne 4-dages rejse. Kombiner din rejse til Java med en lækker ferie på Bali og se de karakteristiske risterrasser, mens du kører fra det ene magiske tempel til det næste. 

Glæd dig til din rejse til Java, hvor du oplever alt fra Ijen Plateau til snorkling ved Menjangan ø.

 

4 dage/3 nætter - individuel rejse - pris fra 5.250,-Kort om denne rejse

Under din rejse til Java kommer du til at opleve et væld af fantastiske seværdigheder. Nyd blandt andet det betagende Ijen Plateau og smukke vulkaner. Tag på jeeptur i en af Javas sidste regnskove og en let trekkingtur til krateret af Ijen.

På Bali kommer du til at opleve flotte templer som eksempelvis det legendariske Tanah Lot havtempel samt Batukaru templet. Derudover kan du glæde dig til en helt igennem fantastisk snorkeltur ved Menjangan, hvor du kan slappe af og nyde synes at massevis af farvede fisk i det klare vand. 

Glæd dig til din rejse til Java.

 

 

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Bali

Se video med Brian Boysen der har rejst mange år på Bali og i Indonesien:
Læs artikel om Bali´s historie

Læs også en introduktion til Bali

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Tanah Lot havtempel
 • Batukaru templet
 • Vandretur på Bali
 • Det hellige træ, Bunut Bolong
 • Risterasser
 • Rambut Siwi templet
 • Ijen Plateau
 • Trek til Ijen krateret
 • Badebyen Pemuteran
 • Snorkling ved Menjangan
 • Mengwi

 

 


Andre ligende rejser

Centraljavas Højdepunkter

Det Bedste af java

Java Kulturarv og Natur

Kultur i Yogyakarta

Naturlige Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

Balis Vulkaner og Regnskove

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Tanah Lot tempel - Batukaru tempel - 1 ½ times let trekkingtur i regnskoven - Bunut Bolong / helligt træ - Pekutatan

Afhentning af din lokale tourguide på dit hotel, hvorefter du kommer på en kort køretur til det legendariske Tanah Lot havtempel, der er smukt og romantisk beliggende på en klippe ud for kysten. Rejsen fortsætter herefter til bjergene i den vest-centrale del af Bali til Batu Karu templet, et af ​​de seks mest hellige templer på Bali, som ligger på skråningerne af en uddød vulkan. På vejen derhen passerer vi gennem gigantiske skove og et stort set uberørt naturreservat. Batu Karu templet er på grund af sin skønhed og placering et hemmelig tip blandt insidere på Bali. Her tager vi på en 1 ½ times vandretur i den primære regnskov, som er placeret rundt om templet Batukaru. Din guide vil på turen fortælle dig om fauna og flora på Bali. Efter denne enestående oplevelse passerer vi utallige smukke landskaber og maleriske risterrasser og plantager, til vi når det hellige træ "Bunut Bolong".

Langs vestkysten drager vi tilbage mod hotellet, hvorefter aftenen er til fri disposition i de fantastiske omgivelser.

(Frokost inkluderet).

 

2. DAG:

Pekutatan - Rambut Siwi tempel - Gilimanuk - færgen til Java - Ketapang – Kawa Ijen

Efter morgenmaden er der check-out fra dit hotel, hvorefter vi kører langs den smukke og barske vestkyst på Bali for at besøge Rambut Siwi templet. Dette tempel er et af ​​Balis mest hellige og samtidig et af Balis største hindu templer. Templet er smukt beliggende på en klippeside med udsigt over det Indiske Ocean og blev bygget af Brahmin præsten Dhyang Niratha, som ifølge legenden donerede noget af sit hår til templet, hvorfra templet fik sit navn, der kan oversættes til ”hår tilbedelse”. Håret mentes at besidde magiske helbredende kræfter.

Efter denne oplevelse kommer du på et interessant besøg til havnen i Gilimanuk, hvor du derefter tager med færge fra Bali til Java (ca. 30 minutters sejlads). Ankomst til havnen i Ketapang i Java, hvorfra du kører gennem de smukke bjerge i Østjava op til det betagende Ijen Plateau. Undervejs har du mulighed for at observere de rygende vulkaner og tage billeder. Check-in på hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).


3. DAG:

Ijen krater - Jeeptour - Ketapang - Gilimanuk - Pemuteran

Tidlig morgen kører vi med en firehjulet jeep gennem kaffeplantager omkring landsbyen Licin i en af ​​Javas sidste regnskove, som er velsignet med et væld af vildtlevende dyr.

Herefter starter de ca. 90 minutters trek til Ijen krateret på en skyggefuld sti med spektakulære landskaber. Vi holder en kort pause på kraterkanten ved den dejlige kratersø i en højde af 2.883 meter. Her vil du opleve en unik farvesammensætning med den dybblå kratersø mod de lysegule svovlblokke. Se også minearbejderne i svovlminedrift, som bærer tunge sten på op til 80 kilo langs bjergstierne.

Efter denne fantastiske oplevelse som start på dagens tur under din rejse til Java, vender du tilbage til hotellet for at spise frokost, og derefter går turen igen forbi kaffeplantager til Ketapang i Østjava.

Fra Ketapang rejser du med færge fra Java til Bali. Ankomst til Gilimanuk og kort transfer til badebyen Pemuteran, som er beliggende i West Bali National Park. Check ind på dit hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

4. DAG:

Pemuteran - snorkeltur / Menjangan ø - Bratan søen / Pura Ulun Danu - Mengwi / Pura Taman Ayun

Efter morgenmaden omkring klokken 8 venter en kort køretur til den lille havn kaldet Labuhan Lalang. Her skal du med en chartret båd på en ca. 20 minutters tur til Menjangan øen, hvor der er omkring halvanden time til at snorkle og nyde omgivelserne. Nyd de unikke lysende farver i den undersøiske verden ved Menjangan. De farverige koralfisk kan endda fodes direkte fra hånden.

Efter denne fantastiske oplevelse kommer du tilbage til hotellet i Pemuteran, hvor du har en smule tid til at blive frisket op, og checke ud omkring klokken 12. Langs den nordlige kyst passerer vi på vejen Lovina, spiser frokost i bjergene i det nordlige Central Bali, og når senere det charmerende kursted Bedugul og Bratan søen. Ved dette vulkanske krater, vil du besøge templet Pura Ulun Danu.

Herefter ankommer vi gennem smukke risterrasselandskaber og frodig vegetation til Mengwi, hvor du kan beundre det storslåede antikke tempel, Pura Taman Ayun. Til sidst slutter denne kombinerede rejse til Java og ferie på Bali på den sydlige del af øen, hvor der er check-in på dit hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).


Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 5.250,-

Deluxe fra 6.155,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 9.155,-

Deluxe fra 11.150,-

 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Bådtur og snorkeludstyr samt snorkelguide
 • Transfer T/R hotel på den sydlige del af Bali ved start og slut af rejsen
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 3xMorgenmad og 4xFrokost
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Fly
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at besøge Indonesien med undtagelse af ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya. Visum udstedes ved ankomsten med fly og koster 25 dollars for et visum, der giver ret til op til 30 dages ophold. Det er en betingelse for opnåelse af visum ved indrejse, at den rejsende er i besiddelse af gyldig returbillet. Da visumregler ofte ændres, er det tilrådeligt at undersøge inden afrejse, hvordan det forholder sig på afrejsetidspunktet. Rejsende til Indonesien skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.


 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Bali. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg Fortryllende Vestbali og Østjava med Standard-pakken 

Puri Dajuma Cottages, 4-stjernet

Overnatning dag 1 til 2

Overnatning i Deluxe Cottage

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Pekutatan

**Eller tilsvarende hotel


 

Ijen Resort Villas, 4-stjernet

Overnatning dag 2 til 3

Overnatning i Resort Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende ved Kawa Ijen

**Eller tilsvarende hotel

 

 

Taman Sari Cottages, 4-stjernet

Overnatning dag 3 til 4

Overnatning i Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Pemuteran

**Eller tilsvarende hotel

 

 

Vælg Fortryllende Vestbali og Østjava med Deluxe-pakken

 

Kelapa Retreat, 4,5-stjernet

Overnatning dag 1 til 2

Overnatning i Deluxe Ocean View Villa

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Pekutatan

**Eller tilsvarende hotel

 

Ijen Resort Villas, 4-stjernet

Overnatning dag 2 til 3

Overnatning i Villa Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende ved Kawa Ijen

**Eller tilsvarende hotel


 

Matahari Beach Resort & Spa, 5-stjernet

Overnatning dag 3 til 4

Overnatning i Gardenview Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Pemuteran

**Eller tilsvarende hotel

 

 

Kort over Bali


 

Kort over Java 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 5.250,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 4 dage/3 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Hotel i Sydbali

Afrejse: Hotel i Sydbali

Indkvartering: Standard eller Deluxe Hoteller

Måltider: Morgenmad samt frokost

Aktiviteter: Rundrejse Java/Bali

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra dit hotel på Bali og her ender rejsen også. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15