Det Bedste af Java

Med denne tillægspakke kommer du til at opleve det bedste, Java har at byde på. Under din rejse til Java kan du både nyde den storslåede natur i form af vulkaner, regnskov samt varme kilder, men også den charmerende by Yogyakarta og smukke templer. Glæd dig til en fantastisk 8-dages rejse på smukke Java med Asien Travel.

 

8 dage/7 nætter - individuel rejse - pris fra 9.495,-Kort om denne rejse

På din rejse til Java kommer du til at se alle de mindeværdige seværdigheder, denne smukke ø har at byde på. Besøg for eksempel den fantastiske botaniske have i bjergbyen Bogor, Tangkuban Prahu vulkanen, det enestående Dieng Plateau samt Bromo vulkanen. 

Oplev desuden alle Yogyakartas herligheder såsom kongepaladset Keraton, ruinerne af vandpaladset Taman Sari, traditionelle batik- og sølvværksteder samt hindu-templet Prambanan.

Glæd dig til en oplevelsesrig rejse til Java, som du sent vil glemme.

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Indonesien

Se video fra Java:

Læs artikel om Bali - Historien om et eventyr

Læs også om Enestående oplevelser på Bali samt Fred og på Bali

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Byrundtur Yogyakarta
 • Prambanan tempel
 • Mystiske Dieng Plateau
 • Botanisk have i Bogor
 • Templet Borobudur
 • Tangkuban Prahu
 • Kaffe- og kakaoplantager
 • Taman Sari
 • Vulkanen Mount Bromo
 • Ijen Plateau
 • Candi Mendut og Candi Pawon

 

 


Andre ligende rejser

Centraljavas Højdepunkter

Java Kulturarv og Natur

Kultur i Yogyakarta

Det Bedste af Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

Balis Vulkaner og Regnskove 

 Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Ankomst til Jakarta - Bogor - Bandung

Efter afhentning af din personlige engelsktalende guide i lufthavnen i Jakarta køres du direkte til det kølige bjergområde Bogor, hvor din rejse i Java starter. Her er der besøg på den berømte botaniske have i Bogor.

Bagefter vil du gennem smukke teplantager og kuperet landskab nå Puncak passagen. Efter frokost kører vi til Bandung og besøger den interessante musikskole i Pak Udjo, hvor du kan nyde en kort angklung forestilling med traditionelle bambusinstrumenter spillet af børn. Herefter er der check-in på dit hotel i Bandung.

(Frokost inkluderet).

 

2. DAG:

Heldagstur til Tangkuban Prahu

Efter morgenmaden begynder vi heldagsturen til Tangkuban Prahu vulkanen, hvorfra du kan observere hele Bandung regionen. Besøg på calderaen af ​​Tangkuban Prahu med en enestående udsigt inde i krateret og naturen omkring.

På vejen tilbage stopper vi ved den varme kilde i Ciater, hvor du kan forkæle din krop i varmt svovlholdigt vand. Bagefter vender du tilbage til dit hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

3. DAG:

Bandung – tog til Kutoarjo – Wonosobo

Efter morgenmaden checker du ud fra dit hotel og bliver bragt til togstationen. Du vil herfra tage toget Argowilis (første klasse) fra Bandung til Kutoarjo. Efter ankomst i Kutoarjo fortsætter du med bil / bus til Wonosobo på skråningerne af Dieng Plateau. Overnatning i Wonosobo.

(Morgenmad og madpakke inkluderet).

 

4. DAG:

Wonosobo - Dieng Plateau - Borobudur tempel - Candi Mendut - Candi Pawon - Yogyakarta

Efter morgenmaden er der afgang fra Wonosobo til Dieng Plateau. Under kørslen via en bugtet vej kan du observere den altid skiftende karakter af landskabet og se smukke rismarker. Dieng Plateau ligger i et bjergområde i ca. 2,100 meters højde og er sagnomspunden for sin mystiske atmosfære. Disse bjerge tilhører nogle af de mest aktive vulkanske steder i Indonesien. Templet på Dieng Plateau er blevet bygget i det 7. århundrede af Sanjaya-dynastiet i en gigantisk sumpet caldera mellem stejle klipper, kolde mineralske søer og rygende vulkaner. "Dieng" er ofte oversat som "bolig af himlen". Det formodes, at Dieng Plateau var et tempelcenter i bjergene befolket af hinduistiske præster og eneboere.

Efter en længere køretur ned ad bakke vil du nå Borobudur templet, den største buddhistiske helligdom i verden. I årene 775 til 856 byggede 30,000 stenhuggere og 15,000 bærere konstruktionen, og stedets storslåethed overrasker stadig alle besøgende frem til i dag.

På vej til Yogyakarta gør vi et kort stop ved Candi Mendut og Candi Pawon og derefter er der check-in på dit hotel i Yogyakarta.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

5. DAG:

Yogyakarta / byrundtur - Prambanan tempel

Efter morgenmaden starter din byrundtur i Yogyakarta. Med 1 million indbyggere er Yogyakarta ikke bare den vigtigste by i det centrale Java, men også kendt på hele øen for sin kunstproduktion, gymnasier, universiteter og for at holde og dyrke javanesiske traditioner. I dag vil du besøge sultanens palads Keraton, ruinerne af vandpaladset Taman Sari, Den Gamle By, fuglemarkedet Pasar Ngasem og nogle batik- og sølvværksteder. Yogyakarta er meget kendt for sine batikteknikker, som er blevet berømt i hele Sydøstasien.

Næste besøg går til Prambanan templet. Dette enorme tempelkompleks er dedikeret til de hinduistiske guder Shiva, Brahma og Vishnu. Det første relief begynder på den mest østlige indgang og viser epos Ramayana.

Efter dagens oplevelser på din rejse til Java vender du tilbage til dit hotel og har aftenen fri til egne aktiviteter. Vi anbefaler at tage en tur i den berømte Malioboro Street eller at besøge en traditionel Ramayana Ballet.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

6. DAG:

Yogyakarta - Bromo vulkanen

Efter en tidlig morgenmad, er der check-out fra dit hotel og transfer til togstationen. Her følger en togtur (med Argowilis tog) fra Yogyakarta til Surabaya (ca. 5 timer). Langs jernbanen kan du observere en altid skiftende udsigt til eksempelvis frugtbare vulkanske områder. Omkring klokken 13:00 ankommer du til Surabaya, hovedstaden i Østjava. Her vil du fortsætte med bil til bjergområdet ved Bromo vulkanen (ca. 2 ½ time). Der vil være check-in på dit hotel omkring klokken 16:00.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

7. DAG:

Bromo vulkanen - Ijen Plateau

I dag venter der dig en ekstraordinær naturoplevelse – en fantastisk solopgang over Bromo vulkanen, som nok er det mest berømte naturskue i Indonesien. Tidligt om morgenen, ca. klokken 04:00, vil du begynde fra dit hotel til Penanjakan i en firehjulstrukken jeep til calderaen af ​​Tengger krateret. Her vil du kunne nyde en meget smuk og farverige solopgang og tage betagende fotografier hvis vejret tillader en klar udsigt. Derefter kører vi ned ad bakke ind i den enorme caldera ved Bromos krater. De sidste par meter vil foregå på ponyryg til kanten af ​​krateret, som gør det muligt at se den rygende munding af ​​Bromo-vulkanen.

Efter denne fantastiske oplevelse på din rejse til Java, vender du tilbage til dit hotel for at spise morgenmad og checke ud. Om formiddagen fortsætter vi til Ijen Plateau. Under rejsen gør vi korte stop for at se kaffe- og kakaoplantager, og senere er der check-in på dit hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

8. DAG:

Ijen Plateau - Ketapang - overførsel til Bali

Tidligt om morgenen vil en firehjulstrukken jeep køre dig gennem kaffe-, kakao- og kryddernellikeplantager omkring landsbyen Licin. På turen vil du opleve en af ​​de sidste regnskove i Østjava med masser af vilde dyr. I regskoven vil du have masser af chancer for at tage billeder af den smukke tropiske natur.

Begynd derefter et ca. 90 minutter langt trek op ad bakke til krateret af Ijen. Efter at have nået calderaen i 2,883 meters højde vil du se en fotogen mælkeagtig blå sø i krateret omgivet af gule, svovlholdige klipper. Undervejs vil du helt sikkert møde gamle svovlbærere, der er på deres daglige ture op og ned ad bakken, og som bærer op til 80 kilo af de gule sten.

Til slut overføres du til havnen Ketapang, hvor der er passage til Bali, og din rejse til Java ender. Kør langs vestkysten til dit hotel på Bali.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien.


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 9.495,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 16.495,-

 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer fra Jakarta lufthavn
 • Tog- samt færgebilletter
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 7xMorgenmad og 7xFrokost (1 gang i form af madpakke)
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at besøge Indonesien med undtagelse af ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya. Visum udstedes ved ankomsten med fly og koster 25 dollars for et visum, der giver ret til op til 30 dages ophold. Det er en betingelse for opnåelse af visum ved indrejse, at den rejsende er i besiddelse af gyldig returbillet. Da visumregler ofte ændres, er det tilrådeligt at undersøge inden afrejse, hvordan det forholder sig på afrejsetidspunktet. Rejsende til Indonesien skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.


 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Java. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringHoteller Det Bedste af Java

 

 

Grand Preanger, 4-stjernet

Overnatning dag 1 til 3 

Overnatning i Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Bandung

**Eller tilsvarende hotel


 

Gallery Kresne Wonosobo, 4-stjernet

Overnatning dag 3 til 4 

Overnatning i Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Wonosobo

**Eller tilsvarende hotel 

The Phoenix Yogyakarta, 4-stjernet

Overnatning dag 4 til 6 

Overnatning i Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Yogyakarta

**Eller tilsvarende hotel 

Bromo Cottages, 3-stjernet

Overnatning dag 6 til 7 

Overnatning i Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Bromo

**Eller tilsvarende hotel 

Ijen Resort Villas, 4-stjernet

Overnatning dag 7 til 8 

Overnatning i Resort Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Kawa Ijen

**Eller tilsvarende hotel 

 

Kort over Java


 


 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 9.495,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 8 dage/7 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Jakarta Lufthavn

Afrejse: Havnen Ketapang for overførsel til Bali

Indkvartering: Deluxe Hotel

Måltider: Morgenmad samt frokost

Aktiviteter: Rundrejse Java

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra lufthavnen i Java og ender på Bali. Har du andre ønsker, så kontakt Asien Travel.

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali, Java og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15