Central-Java Højdepunkter

Her får du det bedste af Centraljava med fantastiske oplevelser i kulturbyen Yogyakarta. Storslåede buddhistiske samt hinduistiske templer, traditionel dans, Dieng Plateau med et af de mest aktive vulkanområder i Indonesien samt de smukke ruiner af vandslottet Taman Sari venter dig på denne 4-dages tur. Glæd dig til din rejse til Java.

 

4 dage/3 nætter - tilvalgspakke - pris fra 3.300,-Kort om denne rejse

Denne rejse til Java bringer dig det absolut bedste af det centrale af øens højdepunkter.

Kom med til spændende Yogyakarta, som er Javas kulturelle centrum med alt fra smukke templer over traditioneller markeder. Denne 4-dages tur bringer dig ligeledes til det centrale Java, hvor du vil opleve det mystiske Dieng Plateau.

Med denne tilvalgspakke kommer din rejse til Java til at blive mindeværdig med ekstraordinære oplevelser såsom opvisning af den traditionelle javanesiske dans om Ramayana legenden.


 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Indonesien

Se video fra Java med højdepunkter fra denne rejse

Læs artikel om Bali - Historien om et eventyr

Læs også en introduktion til Bali

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Kulturbyen Yogyakarta
 • Prambanan tempel
 • Traditionel dans
 • Templerne Candi Mendut og Candi Pawon 
 • Kongepaladset Kraton
 • Cigarfabrik
 • Dieng Plateau
 • Ruinen af vandslottet Taman Sari
 • Traditionelt marked
 • Templet Borobudur

 

 


Andre ligende rejser

Kultur i Yogyakarta

Det Bedste af Bali
Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

Balis Vulkaner og Regnskove 

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Ankomst til Solo by eller Yogyakarta - Hotel i Yogyakarta

Efter ankomsten til lufthavnen i Solo City / Yogyakarta starter din rejse i Java med, at du bliver budt velkommen af ​​din guide, som eskorterer dig til dit hotel i Yogyakarta. Afhængig af ankomsttiden får du en chance for at udforske byen på egen hånd eller bare slappe af ved swimmingpoolen på dit hotel. Om aftenen bliver en lækker middag serveret på dit hotel.

(Middag inkluderet).


2. DAG:

Candi Mendut – Candi Pawon – Borobudur tempel – Cigarfabrik – Kraton / Sultan palads – Taman Sari vandslot – traditionelt marked

Efter morgenmaden starter turen til det kulturelle højdepunkt for denne dag - templet Borobudur, som er den største buddhistiske helligdom i verden. Mellem årene 775 og 856 arbejdede omkring 30,000 sten- og billedhuggere og omkring 15,000 bærere på opførelsen af ​​dette religiøse monument. Størrelsen af ​​monumentet forbavset stadig de besøgende frem til i dag. På vej til Borobudur vil du besøge templerne Candi Mendut og Candi Pawon.

Efter dette fortsætter din rejse til Java med et besøg på en traditionel cigarfabrik (familiedrevet produktion). Frokosten vil blive serveret som buffet på en indonesisk restaurant, som er specialist i at lave lækre, lokale retter.

Tidligt på eftermiddagen starter din Yogyakarta sightseeingtour. Byen har omkring 1 million indbyggere, og er Javas vigtigste kulturelle by med et stort antal af kunstproduktioner, universiteter og monumenter. Byen bevarer sin kulturarv godt. På turen vil du besøge Kraton, som er kongens palads, og også ruinerne af vandslottet Taman Sari. Til slut på ​​turen vil du komme til den gamle by for at se det traditionelle marked og besøge et sted, hvor de producerer batik og sølvudskæringer. Yogyakarta er berømt i hele Asien for netop disse to ting.

Herfter vil du vende tilbage til dit hotel og have tid til at slappe af og lade op. Om aftenen vil du ved hjælp af cykelrickshaws blive bragt til en traditionel javanesisk restaurant i hjertet af Yogyakarta. Efter middagen kommer du tilbage til hotellet med bus.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

3. DAG:

Yogyakarta - Dieng Plateau - Yogyakarta

 Tidlig morgen starter dagens tur under din rejse til Java, som går langs smukke rismarker og på en meget snoet vej ind i det fantastiske bjerglandskab i det centrale Java. Du vil ankomme til det mystiske Dieng Plateau i en højde af 2.600 meter. Dette område er et af de mest aktive vulkanområder i Indonesien. Plateauet har et af ​​de ældste hinduistiske templer bygget i det 7. århundrede under Sanjaya dynastiet i en gigantisk sumpet caldera af en for længst udslukt vulkan, omgivet af kolde mineralske søer og rygende vulkankratere. Jorden er meget frugtbar her, hvilket giver ideelle vilkår at dyrke ris på.

Frokosten vil blive serveret på en typisk indonesisk restaurant i Wonosobo. Efter hjemkomsten til hotellet vil du have lidt tid til afslapning, før det er tid til at nyde den traditionelle historiske dans om Ramayana legenden under aftenens middag.

(Morgenmad, frokost og middag inkluderet).

 

4. DAG:

Prambanan tempel - Yogyakarta / Solo City lufthavn

Efter morgenmaden er der check-ud fra hotellet inden vi besøger templet Prambanan, et helligt sted for hinduer. De lokale kalder det også "Loro Jonggrang" (slank dame). Dette store tempelkompleks stod færdigt i år 856. Det blev bygget til guderne Shiva, Brahma og Vishnu. De grundlæggende relieffer fortæller den vidunderlige og spændende legende om Ramayana, og fortællingen starter ved den østlige port og fortsætter med uret.

Afhængigt af dit fly vil du have tid til at nyde en frokost og så blive kørt til lufthavnen i Yogyakarta eller Solo, hvor din rejse til Java slutter for denne gang.

 

(Morgenmad og frokost inkluderet).


Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 3.300,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 5.395,-


 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer T/R til Yogyakarta eller Solo lufthavn
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på godt hotel
 • 3xMorgenmad, 3xFrokost samt 3xMiddag
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Fly til Java
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at besøge Indonesien med undtagelse af ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya. Visum udstedes ved ankomsten med fly og koster 25 dollars for et visum, der giver ret til op til 30 dages ophold. Det er en betingelse for opnåelse af visum ved indrejse, at den rejsende er i besiddelse af gyldig returbillet. Da visumregler ofte ændres, er det tilrådeligt at undersøge inden afrejse, hvordan det forholder sig på afrejsetidspunktet. Rejsende til Indonesien skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.


 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Java. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringHotel i Yogyakarta 

Melia Purosani, 4,5-stjernet

Overnatning alle dage 

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmside - klik her

Hotellet er beliggende i Yogyakarta

**Eller tilsvarende hotel

 

 

Kort over Java


 


 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 3.300,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 4 dage/3 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Yogyakarta eller Solo Lufthavn

Afrejse: Yogyakarta eller Solo Lufthavn

Indkvartering: Deluxe Hotel

Måltider: Morgenmad samt frokost

Aktiviteter: Rundrejse Java

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra lufthavnen i Java og her ender rejsen også. Har du andre ønsker, så kontakt Asien Travel.

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali, Java og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15