Kultur i Yogyakarta(Java)

Oplev enestående kultur i Yogyakarta, som er Javas kulturelle centrum. Kom på en spændende byrundtur, så du er sikker på at få alle oplevelser med. Vi besøger desuden det hinduistiske tempel Prambanan og højdepunktet for turen - templet Borobudur, som er den største buddhistiske helligdom i verden. Glæd dig til din rejse til Java.

 

2 dage/1 nat - individuel rejse- pris fra 1.500,-Kort om denne rejse

Under din rejse til Java har du her mulighed for at vælge den perfekte tilvalgspakke, hvis du er interesseret i at opleve de kulturelle højdepunkter.

Glæd dig til en spændende to-dages tur, der bringer dig omkring i Yogyakarta på byrundtur. Her vil du blandt andet komme til at se kongepaladset Kraton, ruinerne af vandpaladset Taman Sari samt den gamle bydel med lokale markeder, hvorfra der sælges traditionel javanesisk batik og sølvudskæringer.   

På denne tur kommer du naturligvis også til at opleve nogle af de vigtigste templer i Yogyakarta - både buddhistiske samt hinduistiske.


 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Java

Se video fra Borobudur

Læs artikel om Bali - Historien om et eventyr

Læs også en introduktion til Bali

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Byrundtur Yogyakarta
 • Prambanan tempel
 • Kongepaladset Kraton
 • Ruinen af vandslottet Taman Sari
 • Traditionelt marked
 • Templet Borobudur
 • Shoppinggaden Jalan Malioboro

 

 


Andre ligende rejser

Centraljavas Højdepunkter

Det Bedste af Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

Balis Vulkaner og Regnskove 

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Ankomst - Prambanan tempel – Byrundtur sightseeing

Din rejse til Java begynder med ankomst til Yogyakarta eller Solo lufthavn, hvor du møder din guide. Du vil starte din tur med at besøge templet Prambanan, et helligt sted for hinduer. De lokale kalder det også "Loro Jonggrang" (slank dame). Dette store tempelkompleks stod færdigt i år 856, og det blev bygget til guderne Shiva, Brahma og Vishnu. De grundlæggende relieffer fortæller den vidunderlige og spændende legende om Ramayana; fortællingen starter ved den østlige port og fortsætter med uret.

Efter besøget begynder du din Yogyakarta sightseeingtour. Byen har omkring 1 million indbyggere og er Javas vigtigste kulturelle by med et stort antal af kunstproduktioner, universiteter og monumenter. Byen bevarer sin kulturarv godt. Under din tour kommer du også til at besøge Kraton, som er kongens palads og også ruinerne af vandslottet Taman Sari. I slutningen af ​​turen vil du komme til den gamle by for at se det traditionelle marked og besøge et sted, hvor de producerer batik og sølvudskæringer. Yogyakarta er berømt i hele Asien for deres sølvudskæringer og batik. Sidst på eftermiddagen vil du tjekke ind på dit hotel i Yogyakarta. Aftenen er til fri disposition, så du frit kan nyde din rejse til Java.

(Frokost inkluderet).

 

2. DAG:

Borobudur tempel – Yogyakarta

Efter morgenmaden er der check-out fra hotellet og transfer til det kulturelle højdepunkt på denne korte to-dages tur – templet Borobudur, som er den største buddhistiske helligdom i verden. Mellem år 775 og 856 arbejdede omkring 30,000 sten- og billedhuggere og omkring 15,000 bærere på opførelsen af ​​dette religiøse monument. Størrelsen af ​monumentet overrasker de besøgende på rejser til Java frem til i dag.

Efter denne fantastiske oplevelse er det tid til frokost og herefter er der mulighed for at gøre indkøb på den berømte shoppinggade Jalan Malioboro i Yogyakarta. Sidst på eftermiddagen vil du blive bragt til lufthavnen i Yogyakarta eller Solo.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien.


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 1500,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 2535,-


 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer T/R til Yogyakarta eller Solo lufthavn
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på godt hotel
 • 1xMorgenmad og 2xFrokost
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Indenrigsfly til/fra Java
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at besøge Indonesien med undtagelse af ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya. Visum udstedes ved ankomsten med fly og koster 25 dollars for et visum, der giver ret til op til 30 dages ophold. Det er en betingelse for opnåelse af visum ved indrejse, at den rejsende er i besiddelse af gyldig returbillet. Da visumregler ofte ændres, er det tilrådeligt at undersøge inden afrejse, hvordan det forholder sig på afrejsetidspunktet. Rejsende til Indonesien skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.


 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Java. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringHotel i Yogyakarta 

Melia Purosani, 4,5-stjernet

Overnatning dag 1 til 2

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Yogyakarta

**Eller tilsvarende hotel

 

 

Kort over Java


 


 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 1.500,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 2 dage/1 nat

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Yogyakarta eller Solo Lufthavn

Afrejse: Yogyakarta eller Solo Lufthavn

Indkvartering: Deluxe Hotel

Måltider: Morgenmad samt frokost

Aktiviteter: Rundrejse Java

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra lufthavnen i Java og her ender rejsen også. Har du andre ønsker, så kontakt Asien Travel.

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali, Java og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15