Bali Rundt med Jeep

Oplev Balis højdepunkter fra en VW jeep med denne sjove 3-dages tur. Her er du sikret, at din ferie på Bali kommer til at indeholde alle de vigtigste og mest spændende sightseeing steder. Glæd dig blandt andet til de smukke risterrasser, det enestående havtempel Tanah Lot, kratersøen Beratan samt en bådtur, hvor du kan se delfiner.

 

3 dage/2 nætter - individuel rejse - pris fra 3.295,-Kort om denne rejse

Under din ferie på Bali tilbyder vi denne fantastiske rejse i jeep rundt på den smukke ø.

Over tre dage kommer du til at opleve alle Balis vigtigste sights. Glæd dig til enestående naturoplevelser ved for eksempel havtemplet Tanah Lot, den storslåede, aktive vulkan Batur, delfinudflugt nær Lovina samt smukke risterrasser.

Derudover byder turen på betagende kulturelle oplevelser, idet vi kommer forbi adskillige smukke hinduistiske templer som eksempelvis Beji templet og Besakih, Balis vigtigste tempel med helligt kildevand. Også grotterne Goa Gajah samt Goa Lawah besøges på denne ferie på Bali. 

 

 

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Bali

Se video med Brian Boysen der har rejst mange år på Bali og i Indonesien:


Delfiner nær Lovina:


Læs artikel om Fred og ro på Bali og Enestående oplevelser på Bali

Læs også en introduktion til Bali

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Elefantgrotten Goa Gajah 
 • Vulkanen Batur
 • Havtemplet Tanah Lot
 • Delfinudflugt
 • Risterasser
 • Den historiske by Klungkong
 • Kratersøen Beratan
 • Lokalt marked
 • Flagermusgrotten Goa Lawah
 • Candi Dasa

 

 


Andre lignende rejser

Balis Vulkaner og regnskove

Det Bedste af Bali

Naturlige Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Tanah Lot: Beliggende på en lille klippe er havtemplet Tanah Lot, som helt sikkert er den mest besøgte attraktion på øen. Der kommer tusindvis af turister her om eftermiddagen for at tage billeder af solnedgangen. Vi besøger den vigtige helligdom om morgenen for at undgå folkemængden. Landskabet omkring Tanah Lot er spektakulært med masser af lavasten, og udsigten til ​​vulkaner i det vestlige Bali er bestemt også medvirkende til at gøre dette besøg til en smuk oplevelse. Templet er en af de vigtigste helligdomme på øen, grundlagt af den legendariske præst Nurelia.

Batukaru: Ved foden af ​​dette 2276 meter høje bjerg (det næsthøjeste på Bali) er et gammelt tempelkompleks, der ligger i et naturreservat beliggende i den stedsegrønne regnskov. Templet ligger i skoven i en højde af 800 meter og er et af de seks templer, der menes at beskytte Bali og balineserne mod onde ånder. I nærheden af ​​templet er der mange interessante planter såsom sukkerpalmer, kaneltræer og mahogni. Ofte kan du se kæmpe sommerfugle, farverige fugle og i de gigantiske træer vokser orkideer.

Risterrasser ved Jatiluwih: Et andet højdepunkt på jeepturen er nogle af de mest spektakulære risterrasser på Bali, som vi kommer forbi. Her har man i århundreder dyrket Beras Bali (Bali ris). I en åben jeep har du det perfekte overblik, og du kan se landmænd på arbejde samt fotografere og beundre de utrolige vandingssystemer ved kakao-, kaffe- og vanilleplantagerne. Så ankommer vi i hjertet af øen, hvor landskabet ser ud som for århundreder siden. Her er næsten ingen trafik, og folk er meget venlige. Jeres guide vil her fortælle jer om risdyrkningen, og du kan med egne øjne se, hvordan folk her lever i dag.

Kratersøen Beratan: Omkring middag når du til det gamle vulkanske krater, som ligger 1200 meter over havet. Her finder du de 100 meter dybe blå-grønne kratersøer Beratan, Buyan og Tamblingan. Besøg Beratansøen med sine fantastiske haver og havtempel. I denne højde, ændrer vegetationen sig, så her er roser, hortensia, kana, orkideer, kæmpe cempaka og trompettræer. Jorden i den gamle vulkan er meget frugtbar og derfor er der i nærheden af ​​søen udvidede grønne plantager.

Frugt- og krydderimarked: Ikke langt fra søen er det mest farverige og interessante marked på Bali. Her sælges masser af frisk frugt og grøntsager, men du finder også dejlige krydderier såsom eksempelvis vanille, kanel, peber og muskat. Der er desuden fantastiske planteskoler fuld af orkideer, Amarelis og bonsaitræer.

Kratersø: Rejsen fortsætter ad en bjergvej med smuk udsigt til de naturskønne Buyan og Tamblingan søer. Omkring Munduk dyrkes nelliker og kaffe, og endelig når vi den nordlige kyst af Bali.

Lovina: Ankomst til hotellet i Lovina i sent på eftermiddagen.

2. DAG:

Delfinudflugter: Du vil blive vækket tidligt om morgenen, og derefter går det med outrigger bådene ud til havet, hvor du kan se snesevis af legesyge delfiner og en smuk solopgang.

Pura Beji: Efter morgenmaden kører vi gennem den gamle hovedstad Singaraja til Beji templet, et typisk Nordbalinesisk bygningsværk med interessante udskæringer.

Vulkanen Batur: Senere kører vi op ad bakke gennem afsidesliggende bjerglandsbyer til kanten af ​​krateret på vulkanen Batur. Denne smukke og kraftfulde (12  kilometer i diameter) caldera af den aktive vulkan på Bali er blandt højdepunkterne på øen. Efter et fotostop ved kraterkanten tager vi en unik tur ned til det gamle krater og kører langs de kølige, op til 15 meter høje, lavastrømme. Efter talrige fotostop kører vi tilbage til den gamle kraterkant og holder en velfortjent frokostpause.

Besakih: Det mest hellige og vigtigste tempel på Bali, som ligger ved foden af ​​den 300 meter høje vulkan Gunung Agung. Besakih har imponerende tempelkomplekser for de vigtigste guder, dels bygget af lavasten. Her ser man altid ceremonier, og med lidt held er den gigantiske vulkan i baggrunden af ​​templet synlig. Helligdommen er gammel og eksisteret siden før Hindu tid.

Selat: Omkring Selat er de smukkeste risterrasser på hele Østbali. Også her vokser Salakpalmen med sin slangeskindsfrugt.

Tirtha Gangga: Smukke Royal Baths Tirtha Gangga blev bygget af Raja af Karangasam som lysthave i midten af ​​sidste århundrede.

Candi Dasa: Ankomst til hotellet på stranden sent på eftermiddagen i Candi Dasa, hvor du har aftenen til at slappe af og nyde din ferie på Bali.

3. DAG:

Tenganan: Landsbyen Bali Aga (urbefolkning), har omfavnet Hinduismen i en særegen form. I 30erne var landsbyen en etnologisk sensation. Der er gammeldags former for gamelan musik samt fertilitets- og bryllupsritualer, men mest af alt blev landsbyen berømt for at væve Geringsing tekstiler. Klæderne, der siges at beskytte mod sygdom, væves kun i Tenganan og er en meget kompliceret dobbel ikat.

Goa Lawah: Flagermusgrotten er et underjordisk fristed, der sandsynligvis har eksisteret som et sted for tilbedelse i tusinder af år. Her er gigantiske slanger (kvælerslanger) tilbedt som guder. I hulen, og ved hulens indgang, kan du se tusindvis af flagermus.

Klungkung: Historisk vigtig by, som var residens for den øverste konge af Bali, Dewa Agung. Slottet blev ødelagt i 1908 af hollænderne, da de balinesiske Rajas ikke ville overgive sig. De foretrak at begå selvmord i en selvmordsaktion. Det blev oprindeligt bygget i 1720, og noget af det, der stadig står den dag i dag, er den gamle domsal Kertha Gosa med sine imponerende klassiske balinesiske Wayang malerier.

Goa Gajah: Den 1000 år gamle elefantgrotte ligger i en smuk dal. Meditationshulen er skåret ud af lava og indgangen er bevogtet af et kæmpe dæmonansigt, hvilket tidligere mentes at forestille en elefant, deraf navnet elefantgrotten. I hulen findes også Ganesha, den hinduistiske elefantgud.

Tirtha Empul: Et af de smukkeste templer, som indeholder Balis mest hellige kildevand, der strømmer direkte fra lavasten i store pøler. Vandet siges at helbrede sygdomme, og derfor kommer troende balinesere hertil for at bade i det hellige vand. Tirtha Empul templet blev bygget i 962 under kong Warmadewa, og er bestemt et besøg værd under din ferie på Bali.

Pakudui risterrasser: Turen fortsætter herefter gennem det fantastiske naturlandskab af risterrasser, indtil vi når frem til hotellet i syd eller Ubud.

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 3.295,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 5.885,-


 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Delfinudflugt i Lovina
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer T/R hotel på den sydlige del af Bali ved start og slut af rejsen
 • Indkvartering i dobbeltværelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 3xMorgenmad og 3xFrokost
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

 

Danske statsborgere skal ikke have visum ved ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya i Indonesien og dermed også Bali(Denpasar). Du får 30 dage ved ankomsten til Denpasar lufthavn på Bali.

 

Rejsende til Bali skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.
 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Bali. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg Bali Rundt med Jeep - Hoteloversigt 

Aneka Lovina, 3,5-stjernet

Overnatning dag 1 til 2

Overnatning i Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Lovina

**Eller tilsvarende hotel

 

Lake View Hotel, 3-stjernet

Overnatning dag 2 til 3

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende ved Batur vulkanen

**Eller tilsvarende hotel

 

Candi Beach Cottages, 4-stjernet

Overnatning dag 3 til 4 

Overnatning i Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Candi Dasa

**Eller tilsvarende hotel


 

 

Kort over Bali


 

 

Om denne rejse

Pris fra: 3.295- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 3 dage/2 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Bali Lufthavn eller Hotel

Afrejse: Bali Lufthavn eller Hotel

Indkvartering: Standard eller Deluxe Hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt samt frokost

Aktiviteter: Rundrejse Bali

Sværhedsgrad: Let

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15