Rundt om Bali

Oplev alt det bedste Bali har at byde på med denne komplette 5-dages rejse rundt på øen. Glæd dig blandt andet til kunstnerbyen Ubud med det traditionelle marked, Goa Gajah elefantgrotten med et enestående tempel samt snorkling ved Menjangan. Med denne tilvalgspakke bliver din ferie på Bali med garanti ekstra spændende.

 

5 dage/4 nætter - individuel rejse - pris fra 3.895,-

Kort om denne rejse

Din ferie på Bali bliver med sikkerhed en mindeværdig oplevelse med tilvalgspakken Rundt om Bali.

Glæd dig til at se de største attraktioner, Bali har at byde på. Oplev blandt meget andet Barongdans, varme kilder i Banjar, idylliske Lovina samt storslåede templer. Denne tur giver dig endvidere en fantastisk mulighed for at opleve Balis smukke dyreliv under havets overflade - på dag 3 snorkler vi ved øen Menjangan.

Naturligvis skal du ikke snydes for nogle af Balis absolutte kendetegn, så turen går også forbi risterrasser samt vulkanen Batur under denne ferie på Bali.

 

 

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Bali

Se video med Brian Boysen der har rejst mange år på Bali og i Indonesien:

Læs artikel om Bali´s historie

Læs også en introduktion til Bali

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Kunstnerbyen Ubud
 • Vulkanen Batur
 • Risterrasser
 • Badning i varme kilder
 • Snorkling ved Menjangan
 • Goa Lawah flagermusgrotte
 • Goa Gajah Elefantgrotte
 • Bali Aga Landsby
 • Lovina
 • Candi Dasa

 

 


Andre lignende rejser

Det Bedste af Bali

Naturlige Bali

Vidunderlige Ubud

Trekking og Natur på Bali

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Barongdans - Celuk - traditionelt marked / Ubud - Neka Museum - Goa Gajah Elefanthulen - Ubud

Din ferie på Bali begynder med, at din guide henter dig i hotellets lobby. Efter en kort køretur til centrum af øen, vil du besøge den legendariske dans af dæmoner - Barong Dans. Senere vil du ankomme til byen Celuk, som er berømt i hele Asien for deres guld- og sølvudskæringer. Bagefter vil du nå frem til Balis kunstcentrum Ubud, hvor der er mulighed for at besøge det spændende traditionelle marked, hvor der er en masse aktivitet. Din guide vil vise og forklare dig om alle slags eksotiske krydderier, frugter og meget mere. (Husk endelig at prutte om prisen, når du vil handle på markedet).

Efter dette vil du besøge Neka Museum, som er en herlig udstilling af internationale anerkendte malere, som kom til Ubud omkring 1930. Derefter fortsætter vi turen til Goa Gajah elefantgrotten med et virkelig interessant tempel, der blev brugt for lang tid siden af ​​Brahman præster til meditation. Herefter er der check-in på dit hotel i Ubud, hvor du kan nyde aftenen til fri disposition under din ferie på Bali.

(Frokost inkluderet).


2. DAG:

Ubud - Bedugul / Pura Ulun Danu Beratan - Munduk / Vandfald - Vihara Buddha / Buddhistisk tempel – Varme kilder / Banjar - Pemuteran

Denne dag fortsættes din ferie på Bali efter morgenmaden og check-ud til bjergområdet Bedugul på Bratan søen, som faktisk er et krater fyldt med ferskvand. Der vil du besøge templet Pura Ulun Danu placeret ved vandet 5 meter fra bredden af ​​søen. Derfra vil du passere en masse bjergområder, og her er der gode chancer for at tage nogle virkelig smukke fotos af kakao- eller kaffeplantager på vej til Munduk.

Derfra vil du starte en kort trekkingtur på omkring 15 minutter gennem junglen til vandfaldet. Ved vandfaldet vil du have en chance for at slappe af og samle energi.

Langs den nordlige kyst af Bali kommer du til Vihara Buddha, et buddhistisk kloster og centrum for meditation, og der vil også være stop ved varme kilder i Banjar. Efter oplevelser på den nordlige kyst af Bali begiver vi os mod vest til Pemuteran. Check-in på hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

3. DAG:

Pemuteran - Menjangan ø / Snorkling – Pulaki tempel - Lovina

Efter morgenmaden er der en kort køretur til havnen Labuhan Lalang. Du vil her gå ombord på en båd, og efter 20 minutter ankommer du til Menjangan Island, hvor der er mulighed for helt fantastisk snorkling. Nyd det store spektrum af farver og den unikke undersøiske verden ved ​​Menjangan ø. Efter denne oplevelse kommer du tilbage til hotellet, hvor der er tid til at tage et brusebad og checke ud. På vej til Lovina besøger vi Pulaki tempel, hvor du kan se en masse aber. Om eftermiddagen slutter denne dag af din feire på Bali med, at du ankommer til Lovina og checker ind på hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).


4. DAG:

Lovina - Sangsit / Pura Beji - Kintamani / Batur vulkan - Besakih tempel - risterrasser på Selat - Candi Dasa

Efter morgenmaden er der check-out fra dit hotel. Dagens oplevelser under din ferie på Bali begynder i landsbyen Sangsit, hvor du vil besøge det mytiske tempel Pura Beji. Turen fortsættes derefter langs bjergveje, hvor der er rig mulighed for at nyde det fascinerende og altid skiftende landskab, inden vi når landsbyen Kintamani, som er på grænsen af ​​vulkanen Penulisan. Der har du en virkelig smuk panoramaudsigt over krateret (12 kilometer i diameter) samt en fantastisk udsigt til vulkanen Mt. Batur (2,200 meter høj), som stadig er aktiv og lyder kaldenavnet Gunung Lebah (bjerget i dybet).

Senere vil vi køre langs flotte landskaber til det største tempel på Bali, Besakih. Det har 40 tårne ​​og en smuk udsigt over den imponerende vulkan Gunung Agung. Herefter fortsætter vi  vores rejse gennem de utrolig smukke rismarker ud for landsbyen Selat på østkysten. Til sidst er der check-in på dit hotel i Candidasa.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

5. DAG:

Candidasa - Tenganan / Bali Aga aboriginals landsby – Goa Lawah ​​/ Flagermusgrotte - Klungkung / Domsal Kerta Gosa - hotel på Sydbali

Efter morgenmaden på hotellet tager vi på en kort køretur til Bali Aga landsbyen Tenganan. Det var sandsynligvis det første sted, hvor folk bosatte sig i Bali. Efter dette spændende besøg går turen videre til flagermusgrotten Goa Lawah, hvor tusindvis af flagermus og et lille tempel kan besøges. Sidste stop vil være på Klungkung, hvor du vil se den historiske domsal Kerta Gosa, hvor dommere plejede at praktisere love i tidligere tider. Bagefter vil du blive bragt til dit hotel på Sydbali.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien


 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard 3.895,-

Deluxe 5.400,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard 6.100,-

Deluxe 9.895,-

 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Lokal trekkingguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer T/R hotel på den sydlige del af Bali ved start og slut af rejsen
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 3xMorgenmad, 4xFrokost, 1xSnack og 1xMiddag
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

 

 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

 

Danske statsborgere skal ikke have visum ved ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya i Indonesien og dermed også Bali(Denpasar). Du får 30 dage ved ankomsten til Denpasar lufthavn på Bali.

 

Rejsende til Bali skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.


 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Bali. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg Rundt om Bali med Standard-pakken 

Yulia Village, 3,5-stjernet

Overnatning dag 1 til 2

Overnatning i ROH

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Ubud

**Eller tilsvarende hotel


 

Pondok Sari, 3,5-stjernet

Overnatning dag 2 til 3

Overnatning i  Standard Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Pemuteran

**Eller tilsvarende hotel

 

 

Aneka Lovina, 3,5-stjernet

Overnatning dag 3 til 4

Overnatning i Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Lovina

**Eller tilsvarende hotel

 

 

Candi Beach Cottages, 4-stjernet

Overnatning dag 4 til 5

Overnatning i Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Candi Dasa

**Eller tilsvarende hotel

 

Vælg Rundt om Bali med Deluxe-pakken

 

Komaneka at Monkey Forest , 5-stjernet

Overnatning dag 1 til 2 og

Overnatning i Suite Værelse

Se hotellets hjemmside - klik her

Hotellet er beliggende i Ubud

**Eller tilsvarende hotel


 

Taman Sari, 5-stjernet

Overnatning dag 2 til 3

Overnatning i Deluxe Cottage

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Pemuteran

**Eller tilsvarende hotel

 

 

The Damai, 5-stjernet

Overnatning dag 3 til 4

Overnatning i Deluxe villa

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Lovina

**Eller tilsvarende hotel


 

Candi Beach Cottages, 4-stjernet

Overnatning dag 4 til 5

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Candi Dasa

**Eller tilsvarende hotel


 

Kort over Bali


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort over Bali


 


 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 3.895- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 5 dage/4 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Bali Lufthavn eller Hotel

Afrejse: Bali Lufthavn eller Hotel

Indkvartering: Standard eller Deluxe Hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt samt frokost

Aktiviteter: Rundrejse Bali

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra dit hotel på Bali og her ender rejsen også. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15