Balis Vulkaner og Regnskove

Oplev Balis fantastiske vulkaner og regnskove på denne herlige 4-dages rejse rundt på øen. Glæd dig til at stifte bekendtskab med forskellige lokale landsbyer, smukke templer, kunstbyen Ubud samt naturligvis en enestående klatretur op til toppen af vulkanen Batur.  

 

4 dage/3 nætter - tilvalgspakke - pris fra 4.075,-Kort om denne rejse

Hvis du ønsker at opleve noget ganske storslået under din ferie på Bali, er denne tilvalgspakke muligvis noget for dig.

Få nogle helt fantastiske oplevelser i Balis smukke natur, blandt andet kan du her glæde dig til at opleve de spektakulære vulkaner på nærmeste hold. Klatring på vulkanen Batur, badning i varme kilder, bådtur på Batursøen samt besøg hos lokale balinesere i forskellige landsbyer er blot nogle af tingene på programmet.

Glæd dig til helt specielle oplevelser under din ferie på Bali.

 

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Bali

Se video med Brian Boysen der har rejst mange år på Bali og i Indonesien:


Se også en video om Trunyan landsbyen:Læs artikel om enestående oplevelser på Bali

Læs også en introduktion til Bali

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Kunstnerbyen Ubud
 • Klatring på vulkanen Batur
 • Bådtur på Batursøen
 • Badning i varme kilder
 • Trunyan landsby
 • Trekking
 • Goa Gajah Elefantgrotte

 

 


Andre ligende rejser

Trekking og Natur på Bali

Det Bedste af Bali

Naturlige Bali

Vidunderlige Ubud

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Garuda landsby - Petulu / Hejrer - Tampaksiring / Pura Tirta Empul - Kintamani / Batur vulkan - Penelokan / Toyabungkah

Din ferie på Bali starter tidlig morgen med afhentning fra hotellet og derefter kørsel gennem det smukke landskab i centrum af Bali til Garuda landsby. Kun her producerer træudskærere den berømte Garuda statue, og du vil få en chance for at se træskulptørerne udføre deres arbejde. Ikke langt fra Garuda landsby findes et sted ved navn Petulu. Her er fugle i massevis, og her har du unik mulighed for at se og tage billeder af en masse flamingoer og hejrer.

Turen går derefter til Tampaksiring, hvor du besøger templet Pura Tirta Empul. Dette er et af templerne, som har pøler med meget rent, helligt kildevand. Helt indtil nu foretages der hellige ritualer med vask og rensning af kroppen. Syge mennesker fra hele øen kommer her for at tage bad i dette hellige vand (Panjoran). Ved siden af templet findes den tidligere sommerbolig for Mr. Soekarno, Indonesiens første præsident.

Du vil fortsætte din tur langs risterrasser til grænsen af ​​vulkanen Mt. Batur. Der har du en virkelig smuk panoramaudsigt over vulkanen Gunung Lebah, vulkanensøen og af krateret. Din frokost vil blive serveret på en indonesisk restaurant med den smukkeste udsigt. Senere er der check-in på dit hotel lige ved grænsen af ​​krateret.

(Morgenmad og frokost inkluderet).


2. DAG:

Vulkanklatring - varme kilder / Bademulighed - Bali aboriginals landsby "Trunyan" - Ubud

Denne dag starter meget tidligt, idet du er nødt til at påbegynde klatringen op til toppen af ​​vulkanen Mt. Batur omkring klokken 03:00. En professionel trekkingguide og assistent vil ledsage dig både på vej op og ned. Omkring klokken 06:00 vil du kunne se en unik og meget smuk solopgang fra toppen af ​​Mt. Batur. (Afhænger naturligvis af vejret). På vejen vil du også få serveret snacks og drikkevarer.

Efter denne fantastiske oplevelse er det tid til morgenmad samt et besøg ved de varme kilder, hvor du kan slappe af i det varme vand efter morgenens udfoldelser og nyde din ferie på Bali. Efter frokost vil du komme på bådtur på Batursøen til Trunyan, der er en af ​​de to oprindelige landsbyer på Bali placeret på den anden side af søen. Den indfødte befolkning på Bali "Bali Aga" har i Trunyan en særlig tradition for ikke at kremere lig, som man ellers normalt gør på Bali. I stedet bliver ligene lagt ved træet "Tarum Menyan", indtil der kun er knogler tilbage. Det mest interessante er, at der ikke er nogen lugt fra døde kroppe i luften. Balis folk mener, at træet absorberer lugten. 

Efter dette besøg sejler båden tilbage til Penelokan, og du er nødt til at sige farvel til vulkanen Mt. Batur. Om eftermiddagen vil du blive overført fra Kintamani til Ubud, hvor din ferie på Bali fortsætter.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

3. DAG:

Ubud / traditionelt marked - kort trekkingtur omkring Ubud 1 ½ time - Goa Gajah Elefanthulen - Wanagiri / Pacung

Efter morgenmaden på dit hotel vil du tage en kort køretur til det traditionelle marked i Ubud, hvor der især om morgenen er en masse aktiviteter i gang. Din guide vil vise og forklare dig om en masse slags eksotiske frugter, krydderier og meget mere. Efter denne enestående oplevelse ankommer du til startpunktet for din halvanden times trekkingtur (Soft Trekking) langs rismarkerne i det bakkede landskab omkring Ubud. Under den rolige trekking vil din guide introducere den balinesiske tropiske vegetation til dig. Bagefter vil der blive serveret en original balinesisk kaffe, bagte bananer og traditionel kage på en balinesisk Warung, så du kan få genopfyldt energidepoterne, mens du nyder din ferie på Bali.

Efter trekking turen vil du besøge Goa Gajah elefantgrotte, som indeholder et virkelig interessant tempel, der blev brugt for lang tid siden af ​​Brahman præster til meditation.

Efter frokost vil du fortsætte din tur til Bedugul. På Wanagiri/Pacung, som er et sted med frisk og kølig luft ud for Bedugul, vil du checke ind på dit hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).


4. DAG:

Wanagiri - Tamblingan sø / trekking - Bedugul / Pura Ulun Danu Beratan - Orkidémarked - Mengwi - Tanah Lot

Efter morgenmaden kommer du til området med de tre søer (Batur, Buyan og Tamblingan), som du kan finde ved ​​det magiske bjergområdet Bedugul. Derfra starter en halvanden times trekkingtur omkring søen Tamblingan, som med garanti vil give dig en uforglemmelig smuk oplevelse under din ferie på Bali. Derfra vil du nå Bedugul og Bratan søen, som faktisk er et vulkankrater fyldt med vand. Direkte på bredden af ​​søen vil du besøge det berømte vandtempel Pura Ulun Danu. Turen fortsætter herefter videre til øens mest berømte orkidémarked "Pasar Candi Kuning". Der kan du købe alle slags lokale krydderier og blomsterfrø til hjemmet, hvis du ønsker et minde fra ferien på Bali . Frokosten vil blive indtaget på ruten.

Om eftermiddagen vil du besøge kongetemplet "Pura Taman Ayun", som er beliggende i den idylliske landsby Mengwi. Til slut på ​​din tur vil du besøge det fantastiske havtempel Tanah Lot, som er placeret på en klippe ca. 200 meter ude i havet. Under solnedgangen vil du nyde en dejlig stund med en fantastisk udsigt over templet. Efter solnedgang vil du blive bragt tilbage til dit hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien

 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 4.075,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 5.645,-


 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Lokal trekkingguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer T/R hotel på den sydlige del af Bali ved start og slut af rejsen
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 3xMorgenmad, 4xFrokost, 1xSnack og 1xMiddag
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

 

 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

 

Danske statsborgere skal ikke have visum ved ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya i Indonesien og dermed også Bali(Denpasar). Du får 30 dage ved ankomsten til Denpasar lufthavn på Bali.

 

Rejsende til Bali skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt. 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien og dermed også Bali. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringBalis Vulkaner og Regnskove - Hoteloversigt 

Hotel Lake View, 3-stjernet

Overnatning dag 1 til 2

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmside - klik her

Hotellet er beliggende ved Batur vulkanen

**Eller tilsvarende hotel


 

Rama Phala, 4-stjernet

Overnatning dag 2 til 3

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Ubud

**Eller tilsvarende hotel

 

 

Strawberry Hill Hotel, 3-stjernet

Overnatning dag 3 til 4

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Bedugul

**Eller tilsvarende hotel

 

 

 

Kort over Bali


 


 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 4.075,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 4 dage/3 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Bali Lufthavn eller Hotel

Afrejse: Bali Lufthavn eller Hotel

Indkvartering: Standard eller Deluxe Hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt samt frokost (snack og middag en enkelt dag)

Aktiviteter: Rundrejse Bali

Sværhedsgrad: Moderat

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra dit hotel på Bali og her ender rejsen også. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15