Trekking og Natur på Bali

Nyd en anderledes aktiv ferie på smukke Bali. Gennem 4 dage har du her muligheden for at komme tæt på den skønne natur med river rafting på Ayung-floden, en dejlig mountainbike-tur fra Kintamani til Pejeng samt trekking til toppen af ​​templet Pura Luhur Lempuyang. Glæd dig til en spændende ferie på Bali. 

 

4 dage/3 nætter - individuel rejse - pris fra 3.495,-Kort om denne rejse

Under din ferie på Bali tilbyder vi denne fantastiske aktive rejse rundt på den smukke ø.

Glæd dig til skønne naturoplevelser blandet med den mest interessante sightseeing på Bali. Blandt andet kommer du til at opleve Klungkung med den historiske domsal Kerta Gosa, Goa Lawah med tusindvis af flagermus, kunstnerbyen Ubud samt naturligvis vulkanen Batur.

Denne tur bør du dog kun vælge, hvis du har lyst til at prve kræfter med en masse spændende aktiviteter også. Glæd dig til trekking omkring Tamblingan sø, rafting på Ayung-floden, en dejlig tur på moundtainbike gennem det fantastiske landskab samt endnu en omgang trekking til Pura Luhur Lempuyang.

Storslåede oplevelser venter dig på din ferie på Bali.

 

 

 


 

Bemærkninger

Asien Travel tilbyder flere tilvalgspakker i Indonesien. Nærværende rejse kan vælges som et supplement til øvrig ferie på Bali eller Indonesien. Kombiner rejsen med andet rejseprogram og skræddersy dermed selv din ferie.

Du kan også vælge kun at bestille denne beskrevne rejse og så evt. selv stå for øvrigt rejsearrangement.


Lær mere om Bali

Se også video fra rafting på Ayung-floden:Læs artikel om Bali´s historie og Eventyrlige Bali

Læs også en introduktion til Bali

Tips og gode råd om Bali

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Kunstnerbyen Ubud
 • Vulkanen Batur
 • Trekking
 • Riverrafting på Ayung
 • Risterasser
 • Den historiske by Klungkong
 • Tamblingan søen
 • Lokalt marked
 • Mountainbiking

 

 


Andre ligende rejser

Balis Vulkaner og Regnskove

Det Bedste af Bali

Naturlige Bali

Vidunderlige Ubud

Rundt om Bali

Bali Rundt med Jeep

 Denne rejse kan vælges som tilvalgspakke til øvrigt rejsearrangement på Bali eller Indonesien. Du kan også vælge kun at købe denne rejse og selv stå for den øvrige rejse.

Rejsen skal bestilles inden afrejse. Er du interesseret så kontakt Asien Travel. Rejsen er en privat rejse med engelsktalende lokalguide.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du relevant rejseinformation.

   

Sådan forløber rejsen:

1. DAG:

Orkidé-og krydderimarked - Tamblingan sø / trekking - Bedugul / Pura Ulun Danu Bratan - Ubud

Din spændende ferie på Bali begynder efter morgenmaden, hvor turen går til et bjergområde i det nordlige centrum af Bali. Som det første vil du besøge orkidé- og krydderimarkedet på Candi Kuning. Efter en kort køretur kommer du til området med 3 søer (Batur, Buyan og Tamblingan søerne), som er placeret tæt på landsbyen Bedugul.

Derfra påbegynder vi en 2 ½ time let trekkingtur omkring Tamblingan-søen og ser de fantastiske omgivelser af jungle og plantage. Bagefter vender du tilbage til Bedugul ved Bratan sø, som faktisk er et krater fyldt med ferskvand. Her vil du besøge templet Pura Ulun Danu placeret ved vandet 5 meter fra bredden af ​​søen. Efter en hel dags indtryk, vil du fortsætte til Balis kunstcentrum, Ubud, og checke ind på dit hotel.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

2. DAG:

Ubud / traditionelt marked - rafting på Ayung-floden - Goa Gajah / Elefantgrotten - Tampaksiring / Pura Tirta Empul - Kintamani / Batur vulkan

Efter morgenmaden er der check-out fra hotellet efterfulgt af et besøg på det traditionelle marked i Ubud, hvor der især om morgenen er en masse aktiviteter i gang. Din guide vil vise og forklare dig om alle slags eksotiske krydderier, frugter og traditionelt træskærearbejde. Efter denne enestående oplevelse vil du være klar ved startpunktet Carang Sari til at tage på eventyr - riverrafting på Ayung-floden. Vi anbefaler, at du medbringer skiftetøj, for dit tøj vil med garanti blive vådt under turen på floden. Hjelm og padle får du udleveret af din guide ved startpunktet. Under den to timer lange rafting vil du passere et smukt miljø af tropisk landskab langs Ayung-floden. Slutpunktet bliver ved landsbyen Kedewatan, hvor du vil have mulighed for at tage brusebad og skifte til et tørt sæt tøj.

Efter eventyret på floden kan du få fyldt energidepoterne op med en dejlig buffet. Bagefter vil der være en kort køretur til elefanthulen Goa Gajah. Denne grotte omfatter et tempel, der for lang tid siden blev brugt af ​​Brahman præster til meditation. Vi vil dernæst fortsætte til Tampaksiring, hvor du besøger templet Pura Tirta Empul. Dette er et af templerne, som har pøler med meget rent, helligt kildevand. Helt indtil nu foretages der hellige ritualer med vask og rensning af kroppen. Syge mennesker fra hele øen kommer her for at tage et bad i dette hellige vand (Panjoran). Ved siden af templet findes den tidligere sommerbolig for Mr. Soekarno, Indonesiens første præsident.

Du vil fortsætte din tur langs rismarkerne til grænsen af ​​vulkanen Mt. Batur. Der har du en virkelig smuk panoramaudsigt over vulkanen Gunung Lebah, vulkansøen og af krateret. Senere check-in på dit hotel, hvor du kan nyde din ferie på Bali inden næste dags udfoldelser.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

3. DAG:

Kintamani / Batur vulkanen – Mountainbiketur fra Kintamani til Pejeng - Kerta Gosa / Retssal – Goa Lawah ​​– Candi Dasa

Morgenmaden kan du nyde på dit hotel med en fantastisk panoramaudsigt over Mt. Batur, hvorefter du checker ud. Efter en kort køretur vil du komme til udgangspunktet for en to timer lang mountainbiketur fra Kintamani til Pejeng. Den vej, vi cykler på, er ned ad bakke, og du vil passere plantage, rismarker og landsbyer på cykelturen. Bagefter kan du slappe af og nyde en frokostbuffet.

Efter dette vil vi fortsætte ferien på Bali til Balis østside. Du ankommer til Klungkung, hvor du vil finde den historiske domsal Kerta Gosa, hvor dommerne plejede at fastsætte love i tidligere tider. Turen går herefter videre til flagermusgrotten Goa Lawah, hvor der findes tusindvis af flagermus samt et lille tempel, som kan besøges.

Sidste punkt for dagen vil være Candidasa på østkysten, hvor der vil være check-in og overnatning.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

 

4. DAG:

Candi Dasa - Abang - Pura Luhur Lempuyang - Tirtagangga - Sydbali

Efter morgenmaden er der check-out fra dit hotel. Denne dag begynder tidligt om morgenen klokken 07.30. Langs den smukke østkyst vil du ankomme til landsbyen Abang, som er placeret i det grønne hjerte af Østbali. Derfra ankommer du ad bjergvejen til det vigtigste tempel, Pura Luhur Lempuyang. Templet er placeret på "Bukit Bisbis" og er bygget af hvide kalksten. Herfra har du en fantastisk udsigt over øen. Efter ankomsten til hovedtemplet (Madia) vil du påbegynde en 2 ½ times trekkingtur til toppen af ​​templet Pura Luhur Lempuyang, hvor du vil finde den hellige bambus, som har en magisk kraft ifølge Brahman præster.

Der er også mulighed for at anvende en motorcykel på en del strækningen. (Dette tilbydes af lokale og er ikke inkluderet i prisen og er desuden på egen risiko, ingen forsikring). Når du er ankommet til toppen af ​​Pura Luhur Lempuyang (1,700 trin) vil du forstå, hvad det ægte Bali er, og du vil føle dig fri som aldrig før. Hvis vejret er klart, kan du fra toppen se helt til den sydlige kyst af Bali. Bagefter har du brug for omkring to timer til at gå ned ad trappen igen. Sidst på eftermiddagen vil du have mulighed for en opfriskende dukkert i de hellige kilder ved Tirtagangga, og efter utallige uforglemmelige indtryk ankommer du til sidst på Sydbali, hvor denne rejse til Bali slutter. Velkommen til din ferie på Bali.

(Morgenmad og frokost inkluderet).

Afrejsedato

Denne rejse tilbydes hele året. Du bestemmer selv afrejsedag.

Vælger du en af vores rejser til Bali eller Indonesien hvor der indgår fly T/R Danmark kan du vælge at købe denne tilvalgspakke som et supplement til din ferie.

Rejser du ud på egen hånd kan Asien Travel også tilbyde denne rejse og du rejser således evt. på resten af din ferie på egen hånd.

Asien Travel hjælper dig gerne med at skræddersye drømmeferien på Bali og i Indonesien

 

 

 

 

Rejsens Pris

Pris per voksen i delt dobbeltværelse.

Standard fra 3.495,-

 

Pris for SOLO-rejsende

Standard fra 5.000,-

 

Bemærk:

Betingelser for børn:

 • 0 - 1,99 år - GRATIS
 • 2 - 12.99 år - 50% af voksenpris

Kontakt Asien Travel såfremt du ønsker flere voksne/børn på værelset eller ønsker enkeltværelsestillæg.


Prisen inkluderer

 • Alle entreer jf program
 • White water rafting
 • Mountainbike udstyr
 • Lokal trekkingguide
 • Engelsktalende lokalguide
 • Privattransport med chauffør
 • Transfer T/R hotel på den sydlige del af Bali ved start og slut af rejsen
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på gode hoteller
 • 3xMorgenmad og 4xFrokost
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

 

 

 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal ikke have visum ved ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya i Indonesien og dermed også Bali(Denpasar). Du får 30 dage ved ankomsten til Denpasar lufthavn på Bali.

Rejsende til Bali skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.


  


Trekking og Natur på Bali - Hoteller 

Rama Phala, 4-stjernet

Overnatning dag 1 til 2

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Ubud

**Eller tilsvarende hotel

 

Lake View Hotel, 3-stjernet

Overnatning dag 2 til 3

Overnatning i Deluxe Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende ved Batur vulkanen

**Eller tilsvarende hotel

 

Candi Beach Cottages, 4-stjernet

Overnatning dag 3 til 4 

Overnatning i Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hotellet er beliggende i Candi Dasa

**Eller tilsvarende hotel


 


 

Kort over Bali


 


 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 3.495,- per person

Afrejse: Hele året

Varighed: 4 dage/3 nætter

Flyselskab: Ingen

Ankomst: Bali Lufthavn eller Hotel

Afrejse: Bali Lufthavn eller Hotel

Indkvartering: Standard eller Deluxe Hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt samt frokost

Aktiviteter: Rundrejse Bali

Sværhedsgrad: Moderat

Dagsprogram

Jf. "Deltaljeret Beskrivelse". Rejsen starter fra dit hotel på Bali og her ender rejsen også. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel

Tilvalgspakke

Asien Travel tilbyder mange tilvalgspakker på Bali og Indonesien.


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15