Oplevelser i Burma og badeferie i Thailand

Oplev Yangon med sine gamle kolonitidskvarterer, Scotts Markedet og den spektakulære Swedagon Pagode. Rejsen i Burma bringer dig også til den tidligere kongeby Mandalay hvor du blandt andet skal se den smukke U Bein Bro, som er Verdens længste teaktræsbro. Rejsen afsluttes med skøn badeferie i Thailand

 

17 dage - pris fra 16.695,- per person

Kort om denne rejse

Glæd dig til din rejse i Burma. Vi tilbyder oplevelser i byerne Mandalay og Yangon. Glæd dig til prægtige pagoder, historiske steder, sejlturer og verdens længste teaktræsbro. Du har også tid på egen hånd til at indsnuse landets atmosfære. Vi tilbyder en rejse i Burma som er spækket med store oplevelser. Du har følgeskab af dygtig engelsktalende lokalguide. Din rejse er på privat basis for at du kan få mest muligt ud af rejsen. Rejsen indledes med een nat i Bangkok og herefter ankommer du dagen efter til Yangon i Burma. Efter dine oplevelser i Burma venter der en skøn badeferie i Hua Hin i Thailand

  

 Højdepunkter

 • Siam Square Bangkok
 • Sula Paya Stupa Yangon
 • Kolonitidskvarteret Yangon
 • Swedagon Pagoden
 • Chauk Htat Gyi Pagoden
 • Bogyoke(Scotts) Market
 • Tidligere Kongeby Mandalay
 • Royal Palads Mandalay
 • Mandalay Hill
 • Sejltur på Irrawaddy floden
 • Ava(tidl. Shan Hovedstad)
 • Amarapura
 • Ubein Teaktræsbro
 

 

Kort over Burma


          

 

 

    

 

 

 

Sådan forløber rejsen:

dag 1 flyver du fra København eller anden valgt lufthavn til Bangkok i Thailand. Her vil du blive mødt af vores repræsentant i Lufthavnen på dag 2 og blive bragt til hotellet til Bangkok. Resten af dagen er på egen hånd. Vi tilbyder flere spændende udflugter i Bangkok. Du kan f.eks på denne aften vælger et Dinner Cruise på Chayao  Phayao Floden. Ellers er hotellet beliggede i centrum af Bangkok tæt på Skytrain, shopping, restauranter mv. Hotellet har desuden en dejlig pool, og du kan slappe af efter flyveturen til Bangkok. 

dag 3 flyver du fra Bangkok Lufthavn til Yangon i Burma. Hermed kan din rejse i Burma begynde. Burma er først for ganske få år tilbage blevet åbnet op for turismen, og landet har mange virkelig spændende attraktioner at fremvise. Vi har sammensat denne rejse som bringer dig til nogle af højdepunkterne i Burma, nemlig Yangon(tidl. Rangon) og den tidligere kongeby mod nord, Mandalay. Du har 5 nætter i Burma og der venter dig et spændende rejseprogram. 

dag 3 og efter din ankomst til Yangon vil du komme på en spændende byrundtur. Det hele er i følgeskab med engelsktalende lokalguide og alle udflugter i Burma er på privat basis. Dermed får du det mest optimale ud af din rejse. Du oplever på denne dag dele af de kvarterer hvor man stadig kan se kolonitidsbygninger fra den Britiske tid. Du ligger vejen forbi en af de største attraktioner i Yangon, nemlig Sula Paya Stupaen. Denne er bygget for mere end 2000 år siden og vidner om de buddhistiske traditioner i Burma. Desuden besøger du også Yangon Old Quarters. Glæd dig til ægte kolonotidsstemning. Yangon er som ingen anden storby i Sydøstasien. Sidste på eftermiddagen er der rundvisning ved Swedagon Pagoden. Dette er uden tvivl byens vigtigste monument, og måske også et a landets vigtigste attraktioner. Et fantastisk tempelområder med masser af historie. Det var omkring gaderne ved denne pagode at mange af de demonstrationer Burma så i nyere tid fandt sted. Pagoden er et symbol på den burmesiske identitet og introduktionen af buddhismen til Burma. 

Du overnatter på et centralt placeret hotel 

dag 4 står det på flere oplevelser i Yangon. Du skal blandt andet opleve den smukke liggende Buddha ved Chauk Htat Gyi pagoden. Du ligger også vejen forbi Kandawgyi, som er den royal sø. Desuden oplever du også det berømte Bogyoke Scotts Market hvor du finder hundredevis af handlende. Om eftermiddagen besøger man Botataung Pagoden som er beliggende lidt uden for byen og langt med Yangon River. 

Dag 5 er på egen hånd. Yangon er en by der er meget spændende at opleve på egen hånd. Byen er pænt overskuelig. Du kan f.eks ligge vejen forbi An San Suu Kiy huset. Der er også flere parker man kan bevæge sig rundt i. Desuden vil man opleve med Yangon at det er en meget multikulturel by. Alene blot det at spadserer rundt i bycentrum og opleve de mange kulturer og religioner der er på display er en stor oplevelse. Tag evt. en kaffe på The Strand Hotel. Dette var meget benyttet under kolonitiden. Glæd dig til at opleve en by på egen hånd som er helt anderledes end hvad man ellers oplever i Sydøstasien. 

dag 6 forlader du Yangon og flyver til Mandalay som er beliggende længere mod nord i Burma. Efter ankomst til Mandalay møder du din lokalguide og er klar til byens mange højdepunkter. Du skal blandt andet opleve et af de vigtigste templer, nemlig Mahamuni Pagoden, hvor man finder en buddha-figur der er dækket med flere tons guldpapir.  Ydermere ser du det Gyldne Palads, som er det eneste overlevende palads i Mandalay. Paladset giver et fint indblik i den tids arkitektur.  Hen på eftermiddagen besøger du nogle af byens mange håndværks-værksteder. Solnedgang ser du fra Mandalay Hill. 

Du overnatter på et centralt hotel i Mandalay. 

Dag 7 byder på oplevelser lidt uden for Mandalay. Du skal opleve nogle af de byer der udgjorde tidligere kongedømmer. Du starter dagen med en sejltur på Irrawaddy Floden  og ankommer til landsbyen Mingun. Byen er kendt for et gigantisk ufærdigt tempel der blev ødelagt af det jordskælv i 1800-tallet. Rejsen fortsætter til Inwa som er den tidligere Shan-hovedstad. Her besøger du blandt andet Bagaya Teakklosteret som er mere end 300 år gammelt og som stadig benyttes af buddhistiske munke. Senere på dagen besøger du en anden betydningsfuld by, nemlig Amarapura, som er kendt for sin tekstil-industri, som du selvfølgelig oplever.  Du skal også se verdens længste teaktræsbro, nemlig U Bein Broen. Denne rækker mere end 1,2 km over Taungtaman søen. Du oplever solnedgangen her. 

dag 8 flyver du fra Mandalay direkte tilbage til Bangkok. Herefter står den på afslapning og badeferie ved de lækre strande i Hua Hin. Hua Hin er beliggende cirka 2,5 times kørsel fra Bangkok Lufthavn. Har du mere lyst til f.eks Phuket eller Ko Chang kan dette også arrangeres. 

Dag 9-16 er på egen hånd i Hua Hin. På dag 16 bringer vi dig tilbage til Bangkok Lufthavn og din hjemrejse kan begynde.

 

Swedagon Pagoden i Yangon


Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november og december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 18.195,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Emirates - pris fra fra 16.695,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar Airways - pris fra 16.695,-

01 Oktober til 01 December 2018 - Finnair - pris fra 16.995,-

 

Rejs i januar, februar og marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2018 - THAI Airways - pris fra 18.825,-

01 Januar til 14 December 2018 - Emirates - pris fra fra 17.695,-

01 Januar til 27 Juni 2018 - Qatar Airways - pris fra 16.895,-

01 Januar til 11 Marts 2018 - Finnair - pris fra 17.695,-

 

For begge perioder gælder


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller. 

I Bangkok bor man på Novotel Siam Square - 4-stjernet - Se hotellet her

I Hua Hin bor man på Blue Wave Resort - 3,5-stjernet - Se hotellet her

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark.

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris.

Det er også muligt at flyve fra Hamborg. 


 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København - Bangkok T/R
 • Flytransport Bangkok-Yangon
 • Flytransport Mandalay-Bangkok
 • Alle flyskatter og afgifter
 • Rundrejse i Burma på privat basis med engelsktalende lokalguide
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på 3,5-4-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Al planlagt transport
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

For visum til Burma: Kan søges på dette link: http://evisa.moip.gov.mm/

Vi vejleder gerne.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Bo ved Siam Square i Bangkok(centrum)

Du er tæt på shopping- og aftenliv. Oplev en sand metropol. Du bor på det 4-stjerende Novotel Siam Square.


Masser af oplevelser i Yangon med engelsktalende lokalguide

Oplev kolonotidskvarteret i Yangon. Vi tilbyder dage med mange attraktioner i Yangon.


Swedagon Pagoden - En af Yangons største attraktioner og symbolet på buddhismen i Burma

Du oplever også Sula Pagoden samt flere markeder i Yangon. Du har også dag på egen hånd til at udforske byen. 


Mandalay - Pagoder, sejlturer, paladser og verdens længste teaktræsbro


Blue Wave Resort i Hua Hin - Lige ved Takiab Stranden


Om denne rejse

Pris fra: 16.695,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit 

Ankomst: Bangkok

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Gode mellemklasse hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Oplevelsesferie og Badeferie

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2: Bangkok

Dag 3-5: Yangon

Dag 6-8: Mandalay

Dag 9-16: Hua Hin, Thailand

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalg

Der er mulighed for ændring af rejseforløb, hvis dette ønskes. 

Der er mulighed for at kombinere templerne i Bagan(Burma)

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15