I strandkanten på Koh Lanta

Glæd dig til din ferie på Koh Lanta. Øen er beliggende tæt på Krabi Lufthavn. På Koh Lanta finder man børnevenlige strande, et godt udbud af restauranter og spændende udflugter. Vi har eget Servicekontor på Koh Lanta. Velkommen til din ferie på Koh Lanta

 

15 dage/12 nætter - pris fra 11.295,- med fly

Kort om denne rejse

Vi har arbejdet med Koh Lanta siden 2003. Det er en smukt beliggende Ø cirka 1,5 times kørsel fra Krabi Lufthavn. Koh Lanta her i alt 9 dejlige strande, og mange af dem er blandt de mest børnevenlige i Thaland. Koh Lanta er mindre hektisk end f.eks Phi Phi og Phuket. Under din ferie på Koh Lanta kan du nyde dejlige restauranter med udvalg fra det thailandske køkken, men der er også internationale restauranter.

Koh Lanta har brede hvide sandstrande og der er en del natur og skov på Øen. Fra Øen er der udsigt til mere end 70 andre små øer, som alle er beliggende i Andamaner Havet. Der er også natteliv på Koh Lanta, men øen tiltrække mest dem der ønsker fred og ro og spadserture på stranden. 

En ferie på Koh Lanta byder også på talrige muligheder for spændende oplevelser. Der er både udflugter til mangroveskove, mulighed for thai cooking class og ikke mindst de mange fortrinlige snorklingsmuligheder. Der er en del smukke koralrev i forbindelse med Koh Lanta.

Vi har valgt en række strandresorts ud, så du dermed bor tæt på stranden. Vi har eget Servicekontor på Koh Lanta og tilbyder et spændende udflugtsprogram. Vi afhenter dig i Krabi Lufthavn og din ferie på Koh Lanta kan begynde.

 

Bemærkninger

Har du lyst til at ændre på rejseforløbet, er dette muligt. Eller har du lyst til at kombinerer med f.eks nogle dage i Bangkok  eller Krabi sørger vi også gerne for det

 

Se video med Brian Boysen der har rejst på Øerne i mere end 10 år og været fastboende på Koh Chang


 

 

  


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • En af Thailands smukkeste øer
 • Fantastiske strande
 • Gode udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • Evt shopping i Krabi
 • Restauranter i strandkanten
 • Snorkling blandt koraller
 • God afslappet atmosfære
 • Familievenligt
 • Naturoplevelser

 

 

Andre ligende rejser

Afslapningsferie på Koh Mak

Bo i Strandkanten på Koh Chang

 

 

 

Du finder her fred og ro og dermed rigtige gode betingelser for en ren afslapningsferie hvor chancerne for godt vejr er blandt de bedste i Thailand. 

Det er muligt at besøge Koh Lanta fra oktober og frem til cirka april

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Sådan forløber rejsen:

Du ankommer til Krabi Lufthavn. Ofte vil du flyve til Krabi fra Bangkok. Flyrejsen fra Bangkok til Krabi Lufthavn tager cirka 1 time og beflyves blandt andet af Bangkok Airways og THAI Airways. Har du lyst til at kombinerer din ferie på Koh Lanta med nogle dage i Krabi eller Bangkok er dette muligt.

Velankommet til Krabi Lufthavn bliver du mødt af vores repræsentant der sørger for din privat transport til Koh Lanta. Turen tager cirka 1,5 time inkl. overfart med færgen.

Vi har valgt 4 spændende strandhoteller ud som er i kategorien 3 til 4-stjernet. Du kan vælge mellem at bo på enten Kaw Kwang Beach Resort(3-stjernet), Twin Bay Resort(3-stjernet), Nakara Long Beach Resort(3-stjernet) eller Lanta Sand Resort(4-stjernet). Alle resorts har strandbeliggende. Vi har selv besøgt disse resorts og kan stå inde for en god kvalitet.

Rejsen er som udgangspunkt med 12 nætter på Koh Lanta inden hjemrejsen til Danmark. Men har du ønsker om f.eks flere nætter sørger vi gerne for dette.

Den bedste periode for at besøge Koh Lanta er fra november og frem til april. Gennemsnitstemperaturen er mellem 25 til 32 grander celcius. Vandtemperaturen er gennemsnitlig 29 grader celcius hele året.

Under din ferie på Koh Lanta har du adgang til mere end 9 strande. I modsætning til f.eks Phuket og Phi Phi er det altid muligt på Koh Lanta at finde strande uden for mange andre turister. Specielt strandene i den sydlige del af Koh Lanta bliver ikke meget besøgt. Koh Lanta er meget populært blandt børnefamilier, for badeforholdene er ideelle for børn. Strandene er brede og vandet bliver langsomt dybt. Desuden nyder de fleste godt af det rolige miljø og den afslappede atmosfære. Koh Lanta er væsentlig mere rolig end Phuket, Koh Samui og Phi Phi. Så ønsker du fortrinlige strande og afslapning er Koh Lanta et godt valg. Der er endvidere mange gode restauranter på Koh Lanta. Koh Lanta har få veje og de er kun lidt trafikerede.

Under din ferie på Koh Lanta har du adgang til vort servicekontor. Herfra tilbyder vi spændende udflugter og skulle du have spørgsmål under din rejse kan Servicekontoret også bruges.

I forbindelse med din hjemrejse sørger vi for din private transport tilbage til Krabi Lufthavn og herfra videre hjemrejse.


Udflugter Koh Lanta

Explorer Ko Lanta - 2600 THB pp / join tur

Oplev den ukendte østside af Koh Lanta. Først skal du opleve elefanterne og ride 1 time på elefantryg. Efter dette spændende besøg skal vi ud på en fantastisk sejltur med longtails både i mangrove skoven mellem Koh Lanta Yai og Koh Lanta Noi. Lunch er på en af øens fantastiske View Point restauranter. Efter lunch besøger vi Lanta Old Town og herefter skal vi besøge den berømte by Sea Gibsy Village, hvor du kan opleve deres fasinerende kultur.

 

Shopping Phi Phi - 2400 THB pp / join tur

Følg med os på denne spændende tur til Ko Phi Phi. Når båden stopper ved havnen på Phi Phi tager vores guide dig med op til øens smukkeste udsigtspunkt. Heroppe har du en helt fantastisk udsigt over Phi Phi Don. Bagefter tager vi ned i centrum af byen, hvor vi nyder lunch og bagefter er der tid til shopping i de små gader. Der er også valgfri mulighed for at arrangerer en longtail båd til den berømte Maya Beach, hvilket kan arrangeres med vores guide.

 

Dinner i mangroveskoven - 1500 THB pp / join tur

Oplev mangroveskoven i aftentimerne og spis middag på en lille husbåd i midten af mangroveskoven. Du kan se fisk i de nærliggende dambrug. Dette fredelige sted vil gøre din dinner til en speciel oplevelse. Der bliver serveret frisk fisk og traditionele thailandske retter.

 

Jeep Safari - 2500 THB pp / join tur

Turen vil bringe dig til den sydlige del af Ko Lanta. Vi bringer dig til vandfaldet nær Klong Jark Beach. Vejen følger floden gennem den dybe jungle helt op til vandfaldet. Efter forsætter vi længere sydpå til Ko Lanta Yai Nationalpark. Her kan du se den berømte Lanta fyrtårn og nyde udsigten til øerne Koh Rok, Koh Ngai og Koh Mook. En kort tur i bilen bringer os til den uspolerede Mai Pai Bay, hvor vi nyder frokost og bagefter kan du svømme/snorkle eller bare nyde den smukke bugt.

 

Speedbåd til Phi Phi Øer - 1700 THB pp / join tur

Vi besøger Phi Phi Don og Phi Phi Lay. Denne ø gruppe består af 2 klippe formede øer.Den største af de 2 øer ligger i nordenden og er kendt for sine smukke strand og koraler. Phi Phi øerne tilbyder dig en dag med fantastiske oplevelser. På turen besøger vi også øen Bamboo som ikke ligger langt fra Phi Phi Don. Der bor ingen mennesker på øen Bamboo som er en meget lille ø med en fantastisk hvid sand strand og smukke koraler som ligger kun få meter fra stranden.

 

Kajak Tur ved Øen Talanbeng - 1500 THB pp / join tur

Følg med os på denne spændende tur gennem mangrove skoven i longtail båd til øerne Talanbeng og Bu Bu. Ved Talanbeng øen skal vi padle gemmen smukke grotter og rundt om de fantastiske klippe formation som vil være højdepunktet på turen. Efter denne oplevelse tager vi over til øen Bu Bu som har en lækker hvid sand strand, hvor vi nyder lunch og får tid til at slappe af i solen.

 

Elefant Trekking - 900 THB pp / join tur

Efter ophentning på hotellet tager vi dig med op til Erawan Safari elefantlejr. Her vil du få muligheden for at komme nærmere dette interessante dyr. - Elefant trekking 1 time i den tropiske regnskov. - Oplev og hjælp med at fodre elefanterne. - Lær mere om elefantens liv og daglig dag fra erfarende guider.

 

Fiske tur til Østsiden - 1500 THB pp / join tur

Mr. Yak inviterer dig på fisketur til østsiden af Ko Lanta nær mangrove skoven.

I sejler med longtail båd til I finder et godt sted at fiske og efter fangsten sejler I hjem til Mr. Yak’s bådhus, hvor han vil tilbedrede fangsten. Du kan rigtig slapper af og nyde den frisk fangede fisk.

 

Time for Lime Cooking School - 1800 THB

Time for Lime på Dan Kao Beach tilbyder dig et godt kursus som tager cirka 4 timer, hvor du kommer længere ned i hemmeligheden bag de lækre Thai retter. Stedet er perfekt for dig som har planer om at lave retterne efter hjemkosten. Dag: 12.30 – 17.30 & Aften: 18.00 – 22.00

 

Speedbåd til 4 Øer - 1700 THB pp / join tur

Alle 4 øer tilhører Trang provinsen, men ligger ikke langt fra Ko Lanta med speedbåd. Ko Ngai har mange smukke koraler og er perfekt til dem der gerne vil snokle på lavt vand. Ko Mook er ikke berømt for sine flotte koraler, men istedet for "The Emerald Cave" som er den største oplevelse på denne udflugt. Du skal svømme ind igennem den mørke åbning og igennem hulen med vores guide til du når frem til en fantastisk grotte, men den fineste hvide strand. Ko Kradan er berømt for sine "Underwater Weddings". Hvert år kommer der mange par hertil på Valentines Dag for at blive gift. Lunch bliver serveret inde på Ko Kradan strand. Ko Chuack er ikke en rigtig ø, men en klippe der kommer op af havet med smukke koraler. Her snokler vi som det sidste sted før vi vender retur til Lanta.

 

Speedbåd til Ko Rok Øerne - 1700 THB pp / join tur

Ko Rok øerne tilhører national parken og består af 2 små øer som hedder “Ko Rok Nok” og “Ko Rok Nao”. Øerne ligger kun små 250 meter fra hinanden og er skilt af en smuk lagune med mange flotte koraler. Der bor ingen mennesker på de 2 små øer foruden de ansatte fra nationalparken. På de 2 øer finder du de smukkeste hvide strande og krystal klart vand. Vi snorkle 3-4 steder og spiser den medbragte lunch inde på stranden som vores guider tilbereder til dig.

 

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 11.895,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Emirates - pris fra 11.295,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 11.295,-

01 Oktober til 01 December 2018 - Finnair - pris fra 11.695,- (direkte fly)

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 12.500,-

01 Januar til 27 Juni 2019 - Emirates - pris fra 11.950,-

01 Januar til 14 Juni 2019 - Qatar - pris fra 11.950,-

01 Januar til 11 Marts 2019 - Finnair - pris fra 12.195,- (direkte fly)

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på 12 nætter på Kaw Kwang Beach Resort(3-stjernet). Tillæg for Twin Bay Resort: 2000,- per person. Tillæg for Nakara Long Beach Resort 2200,- per person. Tillæg for Lanta Sand Resort 4500,- per person. 

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Flytransport Bangkok-Krabi-Bangkok
 • Privat transport T/R Krabi til Koh Lanta.
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Indkvartering på 3- eller 4-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

I strandkanten på Koh Lanta - Resorts

 

Kaw Kwang Beach Resort(3), Koh Lanta

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Modern Beach Front


 

Twin Bay Resort(3), Koh Lanta

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Beachfront
 

Nakara Long Beach Resort(3), Koh Lanta

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Beachfront


 


 

Lanta Sand Resort(4), Koh Lanta

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Deluxe Beachfront Villa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 11.295,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 15 dage/12 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Krabi

Afrejse: Krabi

Indkvartering: Strandhoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-14:  Koh Lanta

Dag 15: Ankomst til København

Tilvalgspakke

Mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes

Mulighed for tilkøb af udflugter på Koh Lanta

(din rejsekonsulent kan tilsende udflugtsprogrammer)

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15