Rejse til Chiang Mai og Sydthailand

En rejse til Chaing Mai er en rejse til Nordthailand og dermd masser af kulturoplevelser, etniske grupper, nationalparker, bjergrige områder og meget mere. Chiang Mai har uendelig meget at tilbyde. Vi har eget dansk servicekontor i Chiang Mai. Afsluttende badeferie i Syd-Thailand

 

15 dage/12 nætter - pris fra 10.995,- med fly

Kort om denne rejse

Chiang Mai er en af de mest spændende byer i Thailand. En rejse til Chiang Mai er synonym med store kulturelle oplevelser. Du finder her templer, gamle bydele, natmarkeder, weekendmarkeder, kulinariske oplevelser og meget mere. 

Vi har eget Servicekontor  i Chiang Mai og tilbyder herfra en lang række spændende udflugter, som du kan kombinere din rejse til Chiang Mai med. Se vores store udvalg under "Detaljeret Beskrivelse". Du er meget velkommen på vort dansk-bemandede servicekontor. Vi har haft Servicekontor i Chiang Mai gennem 3 år og kender byen og Nord-Thailand rigtig godt.

Vi har valgt nogle gode hoteller med central beliggenhed, og herfra kan du selv skræddersy dine dage. Find inspiration i vort udflugtsprogram eller skriv til Asien Travel og lær mere.

Rejsen er 15 dage / 12 nætter og vi har valgt at tilbyde 6 nætter i Chiang Mai og 6 nætter i Hua Hin eller Koh Chang. Har du lyst til at kombinerer din rejse til Chiang Mai med Phuket eller anden destination er der også mulighed for dette


 

  

Bemærkninger

Du flyver mellem Bangkok og Chiang Mai. Flyvetiden er 1 time. Har du lyst til at prøve nattoget er der også mulighed for dette. 

Du er velkommen på vort servicekontor så du kan få inspiration til dine dage i Chiang Mai.

Brug vort udflugtsprogram som du finder under "Detalljeret Beskrivelse" til at finde ideer til dit ophold i Chiang Mai

 

Vort Danske Servicekontor i Chiang Mai


 


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Thailands anden største by
 • Kulturarv
 • Det Bjerrige Nord-Thailand
 • Etniske grupper
 • Nationalparker
 • Kulinariske oplevelser
 • Gamle Bydele
 • Natmarked og Weekendmarkeder
 • Elefantridning
 • Trekking
 • Naturoplevelser
 • Familieoplevelser
 • Afslapningsferie i Syd-Thailand

 

 

Andre lignende rejser

Afslapningsferie på Koh Mak

Bo i Strandkanten på Koh Chang

 

 

 

Asien Travel tilbyder en række spændende udflugter i Nord-Thailand og Chiang Mai. Se mere under "Detaljeret Beskrivelse"

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Video om Chiang Mai

Få et indblik i Chiang Mais charme og unikke atmosfære i videoen nedenfor. Byen i Nord har uendeligt meget at byde på, og der findes masser af aktiviteter og oplevelser både inde i og udenfor byen. 


 

Sådan forløber rejsen:

dag 1 afrejser du fra København og ankommer på dag 2 til Bangkok. Herfra vidreflyvning til Chiang Mai. Flyvetiden til Chiang Mai er cirka 1 time. Ved ankomst til Chiang Mai bliver du mødt af vores repræsentant som sørger for din transport til dit valgte hotel. Hermed kan din rejse til Thailand og Chiang Mai for alvor begynde.

Du har dagene 2 til 8 i Chiang Mai. Vores hoteller i Chiang Mai er nøje udvalgt og har allesammne en god placering. Der er nem adgang til bycentrum og du vil opleve at Chiang Mai er en overkommelig by med et behageligt tempo og hvor oplevelserne er mange. Du finder nederst på  siden vort udflugtsprogram for Chiang Mai. Du er mere end velkommen på vort Servicekontor der er dansk bemandet. Her kan du få god vejledning om din rejse i Nord-Thailand og Chiang Mai.

Chiang Mai egner sig til alle aldre. Der er spændende restauranter med lækre kulinariske oplevelser eller hvad med en gåtur i Den Gamle Bydel, hvor du kan opleve templerne der stammer tilbage fra Lanna tiden eller sætte dig på en af de hyggelige cafeer og nyde livet der passerer. Rejser man som familie er der også gode muligheder i Chiang Mai. Hvad med besøg ved Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon eller tømmerflådesejlads og elefantridning. Også god mulighed for trekkingturer i forskellige sværhedsgrader. Og har du lyst til at opleve etniske grupper er der også rig mulighed for dette.

dag 8 flyver du tilbage til Bangkok og her kan ferien i Thailand fortsætter med dejlig afslapningsferie i skønne Hua Hin eller på øen Koh Chang. Du finder her gode strande og masser af mulighed for kvalitetstid. Du har dagene 8-14 i Syd-Thailand. På dag 14 starter hjemrejsen og du ankommer til København på dag 15.

Har du lyst til at forlænge opholdet eller f.eks ønsker flere dage i Chiang Mai og færre dage i Syd-Thailand kan det nemt lade sig gøre. Velkommen til din rejse til Chiang Mai og Thailand.

 


 

Chiang Mai byrundtur – Fuld dag – PRIVAT TUR – fra 375 kr per voksen og 300 kr per barn

Du bliver afhentet kl. 08.30 på dit hotel i Chiang Mai. Vi starter med en flot køretur op til toppen af bjerget Doi Suthep samt det gudesmukke tempel Wat Phra Doi Suthep, hvorfra vi har en enestående udsigt over Chiang Mai. Vi tager til det smukke vandfald Huay Kaew. Vi besøger Studio Naenna, et berømt væveri. Vi kører til det uturistede område ved Nimmanhaemin Road som har et fantastisk leben, her spiser vi frokost. Vi fortsætter mod den gamle bydel og besøger China Town. Videre til templet Wat Chai Mongkol, hvorfra vi tager med båd på Ping floden, og ser byen fra vandsiden. Vi ender lidt uden for Chiang Mai i et dejligt hus hvor vi bliver budt indenfor og får serveret noget lækkert frugt. Herfra bliver vi kørt tilbage til hotellet. Turen er med engelsk talende lokalguide.

 

Doi Supthep - Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 100 kr

Besøg den smukkeste og mest hellige tempel beliggende på Doi Suthep bjerget over Chiang Mai. Doi Suthep er det helligste tempel i Chiang Mai og du har en fantastisk smuk udsigt oppe fra Doi Suthep bjerget over Chiang Mai. Doi Suthep er cirka 3.500 meter over havet. Der er 306 trappetrin op til Doi Suthep ( der findes også en elevator ). Efter Doi Supthep besøger vi landsbyen Meo på Doi Pui bjerget. Vi besøger byens museum, hvor du kan lære mere om der historie og livsstil.

 

Chiang Mai cykeltur – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

Fantastisk cykeltur syd for Chiang Mai. Denne cykeltur er velegnet til de fleste mennesker som har en gennemsnitlig kondition og en interesse i cykling. Turen går i retning syd og følger Ping flodens strøm. Vi cykler ad små landeveje, hvor du vil opleve livet på landet. Vi kommer forbi diverse frugt plantager. Vi besøger en tidligere spedalsk koloni, som nu er et rehabiliterings center, og vi oplever ruinerne af Wiang Kum Kam, den tidligere hovedstad i Lanna. En dejlig dag hvor vi er tæt på naturen og livet i landsbyerne i udkanten af Chiang Mai. 

 

Cooking Class – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 225 kr

Lær om det thailandske køkken og tag kokkehuen på. Lær den fantastiske kunst at lave thailandsk mad og delikatesser. Ud fra et menu kort på ikke mindre end 50 thailandske retter, vælger du dine favorit retter. Du er selv med på et lokalt marked og købe de råvarer og ingredienser som der skal bruges. Du kokkerer selv, godt hjulpet på vej af engelsk talende instruktører. En fantastisk og lærerig dag i en afslappet thai venlig atmosfære.

 

Flight of the Gibbon – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 650 kr

Du bliver afhentet ca. kl. 08.00 fra dit hotel i Chiang Mai. Ved ankomst bliver du udstyret med sikkerhedsudstyr samt får en sikkerhedsbriefing. Herefter er du klar til højtflyvende spændinger, gys og glæde.Højt oppe i trætoppene over en uberørt nationalpark vil du glide gennem junglen fra træ til træ i stål wirer. Der vil være fantastiske naturskønne luftbroer som får adrenalinen til at pumpe hårdt.

Du vil møde den længste luftbro i Asien samt den højest beliggende zip line. Turen inkluderer frokost ved Riverside Village Restaurant. Der er ingen alderskrav til børn, men en minimums højde på 1 meter.

 

Chiang Rai – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

En heldagstur til Chiang Rai, som ligger cirka 150 km fra Chiang Mai by. Vi besøger den GyldneTrekant på Chiang Rai turen, hvor de tre lande mødes (Thailand, Burma og Laos). Om eftermiddagen besøger vi

Mae Sai, den burmesiske grænse, hvor du kan nyde shopping og lidt fritid.

 

Doi Inthanon - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

Turen går sydpå, og undervejs kan du nyde de smukke omgivelser. På vejen op mod Doi Inthanon bjerget skal vi besøge Wachiratan vandfaldet. Dette vandfald er stort og kraftigt, og du vil mærke tågedisen og kunne se regnbuers flotte farver. Vi fortsætter vores tur opad og skal besøge Siritarn vandfaldet, samt en Karen Hilltribe Village (bjergside landsby). Tæt på selve toppen af Doi Inthanon skal vi besøge de 2 flotte Chedi / Pagoda, som blev bygget til ære for Kongen og Dronningens 60 års fødselsdage, henholdsvis i 1987 og 1993. Det er et gudesmukt syn som møder os, lige når vi får øje på området. For at komme helt op til tårnene er der en lang trappe, men samtidig har man lavet en rullende trappe til hvert tårn, således gangbesværede også vil kunne opleve tårnene,

samt den fantastiske udsigt som man har herfra, Vi er jo oppe i små 2,5 kilometers højde. Luften virker dejlig frisk og tynd. Hele området er flot omgivet af en farverig Rhododendron Park. Vi kører de sidste knap 5 km op til toppen af bjerget Doi Inthanon (2565), således du nu vil være på den liste af de

forholdsvis få europæere som har besøgt Thailands højeste bjerg.

 

Chiang Mai Safari – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 185 kr

På Chiang Mai Safari skal du opleve elefanterne få deres daglige bad i floden og bagefter skal vi opleve et sjovt elefant show, hvor vi ser hvordan elefanterne kan samarbejde med deres fører, som hedder en “mahut”. Bagefter skal du på en lille times elefant trekking i den smukke jungle. Undervejrs besøger vi en Lisu landsby. Så er der frokost og bagefter skal du opleve bambus rafting ned af floden. Omkring Kl. 16.00 er du cirka tilbage i Chiang Mai på dit hotel efter Chiang Mai Safari.

 

Spændende Chiang Mai – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 335 kr

Vi starter med at køre nordpå til Mae Taeng, hvor eventyret starter. Først skal vi på mountainbike gennem det smukke landskab på de lokale veje omkring 8 km. (op til dig, da vores bil følger dig hele vejen). Derefter en sjov elefanttur gennem junglen langs floden.Frokost nyder vi ved rafting lejren, før vores guide orientere dig om at padle og sikkerhed. Du har tid til at forberede dig og dine venner til

den kommende spænding, før du skal ned af Mae Taeng floden. Turen er circa 2 timer med 14 fald undervejs og mange siger at det er en af de bedste i Asien.


Khantoke middag – Aften – TUR MED ANDRE – fra 135 kr

Tag med til Khantoke dinner i Chiang Mai. Du bliver hentet fra dit hotel i Chiang Mai ved 18.30 – 19.00 tiden og bliver kørt til Khantoke dinner, som ligger I udkanten af byen. Efter ankomsten til Khantoke Chiang Mai, bliver maden severet, som vil være et stort udvalg i retter fra Nord-Thailand. Mens vi spiser er der show på den store scene, som er på midten af pladsen, så alle kan se det flotte show. Du vil opleve traditionelt Thai-dans og små historier fra Thailands kultur-arv.

 

Elephant Nature Park – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 500 kr

Ophentning kl. 08.00 fra dit hotel i Chiang Mai. En malerisk køretur gennem landbrugs natur, langs Mae Taeng Valley bringer dig til Elephant Nature Park. Du vil høre de personlige historier om vores reddet elefanter fra vores ekspert guider. Du vil lære om de problemer, elefanter har i asien, samt hvordan

Elephant Nature Park hjælper med behandlingen og pleje af Thailands svindende elefant befolkning. Du vil have chancen for at fodre elefanterne fra udsigtsplatformen.Frokost: En overdådig og varieret buffet følger kl. 12.00 Efter frokost er det tid til at bade elefanterne. Efter at have lært, hvordan man

sikkert og korrekt bader en elefant, er det tid til at hjælpe til med at vaske elefanterne. Hvis du ikke ønsker at springe i floden, kan du også blot se elefanterne bade og lege, mens du holder dig tør. Omkring kl. 15.00 er det tid til at sige farvel til elefanterne og Elephant Nature Park. Cirka kl. 16.00 er du tilbage på hotellet i Chiang Mai

 

Trekking Sanpathong - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 250 kr

Eventyr på trekking Sanpathong. Oplev elefant trekking og besøg bjerglandsbyer. Du oplever hvordan bjergstammerne lever og bor på denne dag. Nyd en svømmetur ved vandfald og oplev bambus rafting på floden. Afgang kl. 08.30 fra dit hotel og først skal du prøve elefant trekking 1 time. Derefter går vi circa 40 minutter til en bjergstamme. Frokost på lokal restaurant og bagefter besøger vi Karen folket. Vi trekker cirka 20 min til et vandfald, hvor du kan svømme og slappe af. Til sidst skal vi prøve bambus rafting før vi vender tilbage til Chiang Mai efter en spændende dag for hele familien.

 

Trekking Mae Taeng - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 275 kr

Besøg det smukke område omkring Mae Taeng og oplev elefant trekking, Orkidee farm, vandfald og bambus rafting på denne spændende dag. Afgang fra hotellet kl. 08.30 og først skal vi besøge en orkide farm og derefter er det tid for 1 times elefant trekking i junglen. Før frokost skal vi krydser Taeng floden i en hængende kurv og efter frokost skal vi trekke cirka 1 time op til vandfald. Ved vandfaldet kan du svømme og slappe af. Til sidst skal vi opleve bambus rafting ned af Taeng floden i cirka 1 time før vi vender retur til Chiang Mai.

 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 12.595,-(direkte fly)

01 Oktober til 14 December 2018 - Emirates - pris fra 10.995,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 10.995,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Norwegian - pris fra 10.995,-(direkte fly)

01 Oktober til 01 December 2018 - Finnair - pris fra 11.495,- 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 13.195,-(direkte fly)

01 Januar til 27 Juni 2019 - Emirates - pris fra 11.995,-

01 Januar til 14 Juni 2019 - Qatar - pris fra 10.995,-

01 Januar til 01 April 2019 - Norwegian - pris fra 10.995,-(direkte fly)

01 Januar til 11 Marts 2019 - Finnair - pris fra 11.995,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke ,med afsluttende badeferie på Coconut Beach Resort på Koh Chang Se mere under "Overnatning".

Ønsker du Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 2450,- per person

Rejsen er med 12 nætter i Thailand

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Flytransport Bangkok-Chiang Mai-Bangkok
 • Privat transport T/R Koh Chang eller Hua Hin
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet.

En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Vælg overnatning - Standard Pakke

 

Centara Duangtawan (3,5), Chiang Mai

Overnatning dag 2 til 8

Overnatning i Superior

Læs vores beskrivelse af hotellet her

 

City Beach Resort (3,5), Hua Hin

Overnatning dag 8 til 14

Overnatning i Deluxe

Se hotellets hjemmeside her

 

 

Coconut Beach Resort (3), Koh Chang

Overnatning dag 8 til 14

Overnatning i Wanishapool eller Villa2

Læs vores beskrivelse af hotellet her

 

Vælg overnatning - Deluxe PakkeRatilanna Resort & Spa (4,5), Chiang Mai

Overnatning dag 2 til 8

Overnatning i Deluxe

Læs vores beskrivelse af hotellet her

 

Baan Laksusubha (4,5), Hua Hin

Overnatning dag 8 til 14

Overnatning i Garden View

Se hotellets hjemmeside her

 

 

 

 

Paradise Resort and Spa (4), Koh Chang

Overnatning dag 8 til 14

Overnatning i Deluxe Garden View Bungalow

Læs vores beskrivelse af hotellet herOm denne rejse

Pris fra: 10.995,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato 

Varighed: 15 dage/12 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Chiang Mai

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Standard eller Deluxe Hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Oplevelsesferie og Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-8: Chiang Mai

Dag 8-14: Hua Hin eller Koh Chang

Dag 15: Ankomst til København

Tilvalgspakke

Se mere under "Detaljeret Beskrivelse"

Asien Travel har dansk Servicekontor i Chiang Mai

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15