Koh Samui i Romantikkens Tegn

På denne ferie danner den smukke ø Koh Samui med sit naturskønne landskab, eksklusive hoteller og tropiske ø-atmosfære rammen om en ferie i romantikkens tegn. Forkæl jer selv og lad jer overvælde af de dejlige omgivelser på denne uforglemmelige rejse.  

17 dage/14 nætter - pris fra 13.795,-Kort om denne rejse

Lad jer friste og overvælde af den smukke tropiske natur og de lækre resorts, som Koh Samui kan tilbyde. I har nu mulighed for at forkæle jer selv med en sommerferie i romantikkens tegn. Vi har til denne rejse udvalgt en række resorts, som vil danne ramme om jeres thailandske ferieparadis. 

Koh Samui er Thailands tredjestørste ø, og her finder man nogle af landets smukkeste strande, samt de bedste hoteller og restauranter. Endvidere er området kendt som det bedste sted i Thailand for dykning og snorkling. Koh Samui er samtidig et af de mest vejrsikre rejsemål i Thailand, så der vil være rig mulighed for at bruge dagene i vandkanten. Dagene er afsat til afslapning i de lækre omgivelser og aktiviteter på egen hånd. I har derfor masser af tid til bare at nyde hinandens selskab og den dejlige ø. Skulle I ønske det, tilbyder vi en række udflugter, som I kan læse mere om her på siden. Vi hjælper gerne med bestilling af disse inden afrejse. 

Vi har selv set alle resorts, der tilbydes på denne rejse, og kan derfor stå inde for en rigtig god kvalitet. Vi vejleder gerne omkring, hvilket hotel, der passer til netop jeres ønsker. Ligesom vi kan tilpasse rejselængden til dine behov. Vi er klar til at hjælpe jer til at få en uforglemmelig kærlighedsferie på dejlige Koh Samui, så kontakt os endelig for at høre mere. 

 

Bemærkninger

Har I lyst til at ændre på rejseforløbet, så sørger vi gerne for det. Hvis I f.eks er interesseret i nogle dage i Bangkok, er der god mulighed for dette.

Hvis I ønsker at bestille rejsen, eller har spørgsmål så kontakt os. I kan også udfylde ovenstående formular, og vi fremsender et uforpligtigende tilbud.


Video fra Koh Samui

Vi har arbejdet med Koh Samui siden 1999. Nedenfor kan du se en videopræsentation af Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan ved Brian Boysen, der har boet på Koh Samui.


 

 

Højdepunkter 

Afrejsepapirer

 • Et tropisk paradis
 • Eksklusive hoteller
 • Fantastiske strande
 • Romantiske solnedgange
 • Gode udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • En af Thailands smukkeste øer
 • Restauranter i strandkanten
 • Dykning og Snorkling
 • Perfekte vejrforhold i de danske sommermåneder
 

Efter bestilling af denne rejse modtager I flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen.


Andre lignende rejser

Koh Samui og Hua Hin 

Koh Samui Øhop

Luksuriøse Koh Samui

 

 

   

Sådan forløber rejsen:

Dag 1 er der afrejse fra Danmark. I vælger selv, hvilken afrejselufthavn, der ønskes afrejse fra, samt hvilket flyselskab, I ønsker at rejse med. Vi kan også arrangere afrejse fra Hamborg. I ankommer til Koh Samui på Dag 2, hvor I vil blive mødt af repræsentant, der sørger for privat transport frem til det valgte luksushotel. Her skal I nu tilbringe de næste 14 nætter i sus og dus. Hvis I ønsker at krydre badeferien med unikke oplevelser, tilbyder vi en række spændende udflugter, som I kan læse mere om nedenfor. Der findes ikke noget bedre end at få nogle sjove oplevelser sammen på ferien.

Ønsker I flere eller færre nætter, så sørger vi gerne for det. Det er også muligt at kombinere med Bangkok, hvis der ønskes storbyferie. På Koh Samui har vi som udgangspunkt valgt nedenstående hoteller baseret på vores mangeårige erfaring med rejser til Koh Samui. Alle hotellerne er af høj standard og tilbyder de perfekte rammer for en romantisk ferie. Skulle I have andre ønsker til hotelvalg, så hjælper vi naturligvis også med at imødekomme dette.  

Dag 16 bliver I hentet på jeres udvalgte hotel og herefter er der privat transport til Koh Samui Lufthavn. I vil ankomme i Danmark på Dag 17.

Nedenfor kan I kort læse om de udvalgte hoteller til rejsen. I kan finde mere om hotellerne under fanen 'Overnatning' her på siden. Vi har udvalgt de hoteller og resorts, som tilbyder den mest eksklusive romantiske ferieoplevelse. 

 

Rocky's Boutique Resort

Dette hyggelige 4-stjernede resort ligger lige ud til de dejlige strande i Lamai Beach-området. Hotellet er indrettet i traditionel stil og indgyder romantik fra første øjekast. Hotellet har to dejlige poolområder, én ud til stranden og én i den tropiske have. Derudover har I fra hotellet adgang til tre private strande, hvor I kan nyde solen, bade eller snorkle. Hotellet har to gode restauranter at vælge imellem, og det er muligt at nyde middagen på stranden. I vil bo i en Deluxe Garden Bungalow, som er smukt indrettet med udsigt over den tropiske have.

 

Zazen Boutique Resort & Spa

Det japanske navn på dette 4-stjernede hotel betyder, 'at finde indre ro', og det er lige netop, hvad der er i centrum på dette ophold. Hotellets luksuriøse og elegante design er gennemført, og der er rig mulighed for at koble af og nyde hinandens selskab langs stranden eller i resortets poolområde. Om aftenen forvandles hotellet til en thailandsk oase af tændte stearinlys, som giver en helt unik og charmerende atmosfære. I vil bo i en Garden Deluxe Bungalow, der er smukt indrettet, og som også indeholder en marokkansk-inspireret lounge, hvor I kan nyde et glas vin inden aftenens gourmetoplevelse.

 

Silavadee Pool Spa Resort

Dette 5-stjernede hotel er noget af det bedste, der findes på Koh Samui, og der bliver kræset om den private og romantiske ferieoplevelse fra start til slut. Hotellet har adgang til en fantastisk privat strand, og har iøvrigt en lækker infinity-pool med udsigt over havet. Efter de lange dage i solen kan I slappe af med en massage i hotellets spaområde eller nyde en skøn middag i restauranten med udsigt over bugten. I vil bo i et stort Deluxe Balcony værelse med egen balkon og badekar. 

 

Sala Samui Resort & Spa

Med sin dejlige beliggenhed langs den smukke Choeng Mon Strand på øens nordlige kyst tilbyder dette 5-stjernede hotel et luksuriøst strandophold udover det sædvanlige. Designet i traditionel thailandsk stil bliver man øjeblikketlig fanget af den eksklusive stemning og charmerende atmosfære. Dagene vil blive brugt i vandkanten eller ved hotellets poolområde, som ligger ud til stranden. Trænger I til at forkæle jer selv ekstra meget, tilbydes der dejlige spabehandlinger i hotellets spaområde. I bor i et stort Deluxe Balcony værelse, som har egen stor balkon med lounger, hvor I kan sidde og nyde udsigten over den tropiske have. Værelset er desuden indrettet med open-air badeværelse, så der er adgang til badekar fra både soveværelse og balkon. 

 


 

 

Samui Ø-tur (halv dag) - TUR MED ANDRE - fra 250 kr 

Med denne halvdags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst. Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Som sidste stop på turen besøges Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter er der transport tilbage til hotellet. Koh Samui Øtur er for hele familien og arrangeres med afgang mandag, onsdag, fredag og søndag.

 

Samui Ø-tur (fuld dag) - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

På denne heldags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst.  Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Næste stop på turen er Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter står den på elefanttrekking, hvor du kommer til at ride på elefantryg gennem jubglen ved vandfaldet, hvilket giver rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser. Til slut er der transport tilbage til hotellet. Til frokost nydes thailandsk mad på en restaurant i Nathon. Kajen ved Nathong er meget livlig og fyldt med mennesker, især i højsæsonen. Nathon er centrum for mange ting, herunder statslige kontorer, offentlige og private virksomheder, banker og butikker.

 

Koh Samui Ø-tur med båd - TUR MED ANDRE - fra 450 kr

Denne Koh Samui Øtur præsenterer dig for de smukkeste og mest populære bugter og strande på Samui såsom Big Buddha, Choengmon, Chaweng, Lamai, Laem Set og Laem Sor - Der vil være perfekte og ideele muligheder for at tage smukke billeder med dit kamera eller video. Vi stopper på Koh Tan (Green Peace Island) til solbadning, snorkling og en lækker frokost på stranden med lokale og internationale delikatesser. På turen tilbage til Samui passerer vi de berømte 5 rocks (med svalereder), og Baan Taling Ngam.

 

Snorkling Koh Tao og Nang Yuan - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Klokken 7.00 er der afhentning fra hotel og kørsel til kajen. Boarding starter kl. 7:30. Kl. 8 vil en katamaran high-speedbåd sejle gæsterne nemt og bekvemt til destinationen i Golfen. En let forfriskning vil blive serveret ombord. Transporten tager ca. halvanden time. Koh Tao vil være det første stop, som vandelskere kan udforske. Der bliver serveret frokost ved det næste stop, Koh Nangyuan. Den resterende tid vil blive brugt på at snorkle og udforske den fantastiske verden under vandet. Kl 15.30 venter katamaranbåden på kajen for at bringe gæsterne tilbage til Koh Samui. Ankomst tilbage til Koh Samui kl 17:00.Angthong National Marine Park - TUR MED ANDRE - fra 550 kr

Kajak og snorkel tur til Angthong National Marine Park med speed båd fra kl. 07:00 til 17:00. Der er pick-up fra hoteller mellem kl. 07:00 og 07:45 hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Her får vi en let morgenmad på molen og efter 30 - 40 minutter forlader vi molen. Der er omkring en time til Koh Waw, som ligger i den nordlige ende af Marine Parken, og her vil vi snorkle omkring en time. Herefter besøger vi Talay Nai (Emerald lake) hvor vi nyder udsigten over lagunen og det fantastisk landskab. Herefter besøger vi Koh Paluay (Sea Gypsy Village). Efter frokost starter vi kajaksejlads langs kysten ved Song Pee Nong Beach. Vi forlader Koh Paluay og vender tilbage mod Koh Samui, hvor vi skal opleve elefant trekking.

 

Koh Samui Safari - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Denne safaritur starter med 30 minutters elefanttrekking. Trek på ryggen af en elefant gennem smuk jungle og kokosplantager til et bjergudkigspunkt med en fantastisk udsigt over Koh Samui og omegn. Herefter følger det 20 minutter lange elefantshow "Island Safari", og bagefter er der mulighed for at prøve den særlige baby-elefant massage! Så følger et lille abeshow med en abe, der er trænet til at plukke kokosnødder direkte fra palmen. Desuden er der mulighed for at se den lokale landmand demonstrere, hvordan man på traditionel thailandsk vis dyrker og høster ris ved hjælp af en vandbøffel. Den næste del af safarituren består af Ox Cart Riding, hvor man kan køre på den lokale landmands OX Cart gennem rismarker. Bagefter får man mulighed for at få en demonstration på, hvordan man laver en lækker thailandsk papaya salat. Du kan få en smagsprøve efterfølgende, hvis du tør - salaten med de friske grøntsager og krydderier er meget stærk! Jeep Safari Island Safaris erfarne chauffører vil tage dig med ind i de tropiske jungler og højlande og opleve landdistrikterne i Thailand. Besøg den lokale gummiplantage og se, hvordan gummitræer skæres til at producere naturgummilatex, og nyd bagefter en dejlig gåtur langs en tæt junglesti, som fører til det smukke Namuang vandfald. Her er der tid til at slappe af og nydede de tropiske omgivelser eller bade i en af de naturlige kilder, indtil en kanotur tager os gennem den stilfærdige natur på Koh Samui og bringer os til sidste stop på turen: frokost eller middag, alt afhængig af, hvornår turen er påbegyndt. Lækker thailandsk mad vil blive serveret på en strandrestaurant; der er et udvalg af retter for enhver smag. Alle ingredienser er af højeste kvalitet, frisk fra markedet.

 

Bjergeventyr på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

En eventyrlig dag venter forude på Bjergeventyr på Koh Samui. Få en ekstraordinær oplevelse ved at udforske Koh Samuis bjerglandskab. Der er opsamling fra hotellerne mellem kl. 07:00 og 07:45,  hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Denne tur byder på tidlig morgen elefanttrekking, hvilket giver en unik chance for at nyde naturens skønhed, før turisterne kommer. Derefter går turen ned ad bjergsiden for optimalt at opleve de mange spektakulære horisontale udkigspunkter fra forskellige bjergsider. Turen byder desuden på et besøg i Magic Garden, et smukt og fredfyldt sted med mulighed for at fordybe sig i nogle af Koh Samuis tropiske blomsterhaver. Herefter er der frokost ved et ikke-turistplaget naturskønt udkigspunkt. Bjergeventyr på Koh Samui slutter smukt af med eksotisk jungletrekking til den mest fantastiske vandfald skjult fra mængden. Her kan du slappe af og køle dig i vandet for at afslutte din dag med et perfekt eventyr.

 

Fisketur på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 380 kr

Syd for Koh Samui findes øens bedste sted at fange de største fisk. Fisketur på Koh Samui er sjov for hele familien. Turen inkluderer godt fiskeriudstyr. Desværre kan fangst ikke garanteres, for nogle gange vil fiskene bare ikke, som vi vil. Fiskeriet foregår fra en ægte thailandsk fiskerbåd, som er udstyret med en kølig skyggedækning for at beskytte dig mod solen. Nyd dagen på den autentiske båd i selskab med andre fiskeglade mennesker. De smukke omgivelser og det gode vejr sørger for det perfekte setting, og til frokost serveres der lækker mad, kølige drinks og tropiske frugter. Bådens kapacitet  er 10 fiskere + gæster samt en masse fisk.

Datoer og Priser

 

Rejs i juli og august


Rejs til Koh Samui fra København med Singapore Airlines - Priser fra 13.795,-

Rejs til Koh Samui fra København med THAI Airways - Priser fra 14.475,-

Prisen er baseret på 14 nætter på Rocky Resort. Se nedenfor hvad der skal tillægges hvis der ønskes andet hotel 

 

Rejs i januar, februar, marts og april 2019


Rejs til Koh Samui fra København med Singapore Airlines - Priser fra 17.175,-

Rejs til Koh Samui fra København med THAI Airways - Priser fra 17.475,-

Prisen er baseret på 14 nætter på Rocky Resort. Se nedenfor hvad der skal tillægges hvis der ønskes andet hotel

 

 

For begge perioder gælder


Vælg Zazen Boutique Resort - Tillæg fra 2600,- for 14 nætter

Vælg Silavadee Pool Spa Resort - Tillæg fra 1500,- for 14 nætter

Vælg Sala Samui - Tillæg fra 4500,- for 14 nætter

 

Ønsker I at forlænge med f.eks 7 nætter i Thailand skal der tillægges fra 3000,-

Rejsen er med 14 nætter på Koh Samui.

Rejser I i perioden 15 juli til 31 august skal der forventes tillæg for peak-sæson.


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller. 

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark.

Det er også muligt at flyve fra Hamborg.

 

 

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Koh Samui-København
 • Al planmæssig transport mellem lufthavne og hoteller. Dvs. at al transporten på denne rejse er med i prisen
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Indkvartering på 4,5-5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringSe mere om de eksklusive hoteller på denne rejse

Rocky's Boutique Resort (4)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Deluxe Garden View

 

Læs mere om hotellet - klik her


Zazen Boutique Resort & Spa (4)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Garden Deluxe Bungalow

 

Læs mere om hotellet - klik her


Silavadee Pool Spa Resort (5)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Deluxe Balcony

 

Læs mere om hotellet - klik her

Sala Samui Resort & Spa (5)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Deluxe Balcony

 

Læs mere om hotellet - klik her

 


 

Om denne rejse

Pris fra: 13.795,- per person

Afrejse: bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Koh Samui

Afrejse: Koh Samui

Indkvartering: Resorts efter eget valg

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Badeferie og afslapning

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-16:  Koh Samui

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalg

Der er mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes.

Der er mulighed for at kombinere med storbyophold i Bangkok.

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15