Chiang Mai og Koh Samui

På denne rejse besøger du charmerende Chiang Mai i Nordthailand og skønne Koh Samui i Sydthailand. Chiang Mai byder på rig kulturarv, lokale markeder og madoplevelser, trekking i bjergene og etniske grupper. Koh Samui frister med sine smukke strande og tropiske ø-liv. Du får her en ferie, der kombinerer det allerbedste af Thailand. 

17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,-

Kort om denne rejse

Denne rejse kombinerer oplevelser i Nord- og Sydthailand, og du vil få mulighed for at opleve det kulturelle og charmerende Nord samt den eksotiske paradisø Koh Samui. 

Chiang Mai er en af de mest spændende byer i Thailand, og her er du sikret store kulturelle oplevelser. Byen gemmer nemlig på mange buddhistiske templer, gamle bydele, natmarkeder, weekendmarkeder, lokale madoplevelser og meget mere. I området omkring Chiang Mai kan du opleve den fantastiske bjergrige natur, og de mange etniske minoritetsgrupper, som bor i Nordthailand. Du kan også tage på trekking eller besøge elefantparker. Vi har valgt nogle gode hoteller med central beliggenhed, og herfra kan du selv skræddersy dine dage.

Du har 5 nætter i Chiang Mai, og herefter flyver du til Surathani og fortsætter rejsen med 9 nætters badeferie på Koh Samui.

Koh Samui er Thailands tredjestørste ø, og her finder man nogle af landets smukkeste strande, samt de bedste hoteller og restauranter. Endvidere er området kendt som det bedste sted i Thailand for dykning og snorkling. Koh Samui er samtidig et af de mest vejrsikre rejsemål i Thailand i de danske sommermåneder, så der vil være rig mulighed for at bruge dagene i vandkanten. Dagene er afsat til afslapning i de lækre omgivelser og aktiviteter på egen hånd. Skulle du ønske det, tilbyder vi en række udflugter, som du kan læse mere om her på siden. Vi hjælper gerne med bestilling af disse inden afrejse. Du kan læse mere om vores spændende udflugtsprogram under fanen 'Detaljeret Beskrivelse'. 

 

Bemærkninger

Du flyver imellem Chiang Mai og Surathani. Flyvetiden er på lidt over 1 time. Herfra går turen til Koh Samui med privat transport. 

Denne rejse er også velegnet til familier. 

Hvis du ønsker at ændre på rejseforløbet, så sørger vi gerne for det. Kontakt os endelig og lad os få en uforpligtende snak om dine sommerferiedrømme. 

 

Dansk kontor i Chiang Mai 

Du er velkommen på vort lokale kontor i Chiang Mai. Vi har haft servicekontor i byen igennem 4 år, og kender derfor byen og området rigtig godt. Her kan du få inspiration og tips til din ferie. Du kan også læse mere om vores udflugtsprogram under fanen 'Detaljeret Beskrivelse'.

 

Højdepunkter 

Afrejsepapirer

 • Thailands andenstørste by
 • Rig kulturarv
 • Det Bjergrige Nordthailand
 • Etniske grupper
 • Nationalparker
 • Kulinariske oplevelser
 • Gamle Bydele
 • Natmarked og Weekendmarkeder
 • Elefantridning
 • Trekking
 • Naturoplevelser
 • Familieoplevelser
 • Afslapningsferie i Sydthailand

 

 

 

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

 

Andre lignende rejser

Chiang Mai og Sydthailand

Koh Samui Øhop

Hua Hin og Koh Samui

Luksus på Koh Samui

 

 

 

   

Video om Chiang Mai

Få et indblik i Chiang Mais charme og unikke atmosfære i videoen nedenfor. Byen i Nord har uendeligt meget at byde på, og der findes masser af aktiviteter og oplevelser både inde i og udenfor byen. 

  

Video om Koh Samui

FVi har arbejdet med Koh Samui siden 1999. Nedenfor kan de se en videopræsentation af Koh Samui og øvrige øer i området ved Brian Boysen, der har boet på Koh Samui. 

Sådan forløber rejsen:

Dag 1 afrejser du fra København, eller fra din valgte afrejselufthavn, og ankommer på Dag 2 til Bangkok. Herfra videreflyvning til Chiang Mai, som varer cirka 1 time. Ved ankomst til Chiang Mai bliver du mødt af vores repræsentant, som sørger for din transport til dit valgte hotel. Hermed kan din rejse til Thailand og Chiang Mai for alvor begynde.

Du har Dag 2 til 7 i Chiang Mai. Vores hoteller i Chiang Mai er nøje udvalgt og har allesammen en god placering med nem adgang til bycentrum. Du vil opleve, at Chiang Mai er en overkommelig by med et behageligt tempo, og at oplevelserne er mange. Du finder nederst på siden vort udflugtsprogram for Chiang Mai. Du er mere end velkommen på vort Servicekontor, der er dansk bemandet. Her kan du få god vejledning om din rejse i Nordthailand og Chiang Mai. Chiang Mai egner sig til alle aldre. Der er spændende restauranter med lækre lokale kulinariske oplevelser, og det er nemt at udforske Den Gamle Bydel til fods eller på cykel. Her kan du opleve de mange templer, der stammer tilbage fra Lanna-kongeriget, eller sætte dig på én af de mange hyggelige cafeer og nyde livet, der passerer. I området omkring Chiang Mai er der også gode oplevelsesmuligheder. Du kan f.eks. besøge Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon, tage på tømmerflådesejlads, prøve elefantridning eller tage på trekkingture i forskellige sværhedsgrader. Har du lyst til at lære mere om de mange etniske minoriteter, der bor i Nordthailand, er der også rig mulighed for dette ved besøg i lokale landsbyer. 

Dag 7 flyver du til Surathani i Sydthailand, og du fortsætter med privat transport og båd til Koh Samui. Her forsætter din ferie, og du har Dag 7 til 16 til ren afslapning i dette øparadis. Koh Samui byder på smukke strande, bymiljø, kulinariske oplevelser og et væld af udflugtsmuligheder både til lands og til vands. På Dag 16 starter hjemrejsen og du ankommer til København på Dag 17.

Har du lyst til at forlænge opholdet eller ønsker du f.eks flere dage i Chiang Mai, færre dage på Koh Samui eller omvendt, kan det nemt lade sig gøre. Vi hjælper dig med at få alle dine rejsedrømme opfyldt. 

Velkommen til din rejse til Chiang Mai og Koh Samui!

 


 

Chiang Mai byrundtur – Fuld dag – PRIVAT TUR – fra 375 kr per voksen og 300 kr per barn

Du bliver afhentet kl. 08.30 på dit hotel i Chiang Mai. Vi starter med en flot køretur op til toppen af bjerget Doi Suthep samt det gudesmukke tempel Wat Phra Doi Suthep, hvorfra vi har en enestående udsigt over Chiang Mai. Vi tager til det smukke vandfald Huay Kaew. Vi besøger Studio Naenna, et berømt væveri. Vi kører til det uturistede område ved Nimmanhaemin Road som har et fantastisk leben, her spiser vi frokost. Vi fortsætter mod den gamle bydel og besøger China Town. Videre til templet Wat Chai Mongkol, hvorfra vi tager med båd på Ping floden, og ser byen fra vandsiden. Vi ender lidt uden for Chiang Mai i et dejligt hus hvor vi bliver budt indenfor og får serveret noget lækkert frugt. Herfra bliver vi kørt tilbage til hotellet. Turen er med engelsk talende lokalguide.

 

Doi Suthep - Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 100 kr

Besøg den smukkeste og mest hellige tempel beliggende på Doi Suthep bjerget over Chiang Mai. Doi Suthep er det helligste tempel i Chiang Mai og du har en fantastisk smuk udsigt oppe fra Doi Suthep bjerget over Chiang Mai. Doi Suthep er cirka 3.500 meter over havet. Der er 306 trappetrin op til Doi Suthep ( der findes også en elevator ). Efter Doi Supthep besøger vi landsbyen Meo på Doi Pui bjerget. Vi besøger byens museum, hvor du kan lære mere om der historie og livsstil.

 

Chiang Mai cykeltur – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 280 kr

Fantastisk cykeltur syd for Chiang Mai. Denne cykeltur er velegnet til de fleste mennesker som har en gennemsnitlig kondition og en interesse i cykling. Turen går i retning syd og følger Ping flodens strøm. Vi cykler ad små landeveje, hvor du vil opleve livet på landet. Vi kommer forbi diverse frugt plantager. Vi besøger en tidligere spedalsk koloni, som nu er et rehabiliterings center, og vi oplever ruinerne af Wiang Kum Kam, den tidligere hovedstad i Lanna. En dejlig dag hvor vi er tæt på naturen og livet i landsbyerne i udkanten af Chiang Mai. 

 

Cooking Class – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 225 kr

Lær om det thailandske køkken og tag kokkehuen på. Lær den fantastiske kunst at lave thailandsk mad og delikatesser. Ud fra et menu kort på ikke mindre end 50 thailandske retter, vælger du dine favorit retter. Du er selv med på et lokalt marked og købe de råvarer og ingredienser som der skal bruges. Du kokkerer selv, godt hjulpet på vej af engelsk talende instruktører. En fantastisk og lærerig dag i en afslappet thai venlig atmosfære.

 

Flight of the Gibbon – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 650 kr

Du bliver afhentet ca. kl. 08.00 fra dit hotel i Chiang Mai. Ved ankomst bliver du udstyret med sikkerhedsudstyr samt får en sikkerhedsbriefing. Herefter er du klar til højtflyvende spændinger, gys og glæde.Højt oppe i trætoppene over en uberørt nationalpark vil du glide gennem junglen fra træ til træ i stål wirer. Der vil være fantastiske naturskønne luftbroer som får adrenalinen til at pumpe hårdt.

Du vil møde den længste luftbro i Asien samt den højest beliggende zip line. Turen inkluderer frokost ved Riverside Village Restaurant. Der er ingen alderskrav til børn, men en minimums højde på 1 meter.

 

Chiang Rai – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

En heldagstur til Chiang Rai, som ligger cirka 150 km fra Chiang Mai by. Vi besøger den GyldneTrekant på Chiang Rai turen, hvor de tre lande mødes (Thailand, Burma og Laos). Om eftermiddagen besøger vi

Mae Sai, den burmesiske grænse, hvor du kan nyde shopping og lidt fritid.

 

Doi Inthanon - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

Turen går sydpå, og undervejs kan du nyde de smukke omgivelser. På vejen op mod Doi Inthanon bjerget skal vi besøge Wachiratan vandfaldet. Dette vandfald er stort og kraftigt, og du vil mærke tågedisen og kunne se regnbuers flotte farver. Vi fortsætter vores tur opad og skal besøge Siritarn vandfaldet, samt en Karen Hilltribe Village (bjergside landsby). Tæt på selve toppen af Doi Inthanon skal vi besøge de 2 flotte Chedi / Pagoda, som blev bygget til ære for Kongen og Dronningens 60 års fødselsdage, henholdsvis i 1987 og 1993. Det er et gudesmukt syn som møder os, lige når vi får øje på området. For at komme helt op til tårnene er der en lang trappe, men samtidig har man lavet en rullende trappe til hvert tårn, således gangbesværede også vil kunne opleve tårnene,

samt den fantastiske udsigt som man har herfra, Vi er jo oppe i små 2,5 kilometers højde. Luften virker dejlig frisk og tynd. Hele området er flot omgivet af en farverig Rhododendron Park. Vi kører de sidste knap 5 km op til toppen af bjerget Doi Inthanon (2565), således du nu vil være på den liste af de

forholdsvis få europæere som har besøgt Thailands højeste bjerg.

 

Chiang Mai Safari – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

På Chiang Mai Safari skal du opleve elefanterne få deres daglige bad i floden og bagefter skal vi opleve et sjovt elefant show, hvor vi ser hvordan elefanterne kan samarbejde med deres fører, som hedder en “mahut”. Bagefter skal du på en lille times elefant trekking i den smukke jungle. Undervejrs besøger vi en Lisu landsby. Så er der frokost og bagefter skal du opleve bambus rafting ned af floden. Omkring Kl. 16.00 er du cirka tilbage i Chiang Mai på dit hotel efter Chiang Mai Safari.

 

Spændende Chiang Mai – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 335 kr

Vi starter med at køre nordpå til Mae Taeng, hvor eventyret starter. Først skal vi på mountainbike gennem det smukke landskab på de lokale veje omkring 8 km. (op til dig, da vores bil følger dig hele vejen). Derefter en sjov elefanttur gennem junglen langs floden.Frokost nyder vi ved rafting lejren, før vores guide orientere dig om at padle og sikkerhed. Du har tid til at forberede dig og dine venner til

den kommende spænding, før du skal ned af Mae Taeng floden. Turen er circa 2 timer med 14 fald undervejs og mange siger at det er en af de bedste i Asien.


Khantoke middag – Aften – TUR MED ANDRE – fra 135 kr

Tag med til Khantoke dinner i Chiang Mai. Du bliver hentet fra dit hotel i Chiang Mai ved 18.30 – 19.00 tiden og bliver kørt til Khantoke dinner, som ligger I udkanten af byen. Efter ankomsten til Khantoke Chiang Mai, bliver maden severet, som vil være et stort udvalg i retter fra Nord-Thailand. Mens vi spiser er der show på den store scene, som er på midten af pladsen, så alle kan se det flotte show. Du vil opleve traditionelt Thai-dans og små historier fra Thailands kultur-arv.

 

Elephant Nature Park – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 500 kr

Ophentning kl. 08.00 fra dit hotel i Chiang Mai. En malerisk køretur gennem landbrugs natur, langs Mae Taeng Valley bringer dig til Elephant Nature Park. Du vil høre de personlige historier om vores reddet elefanter fra vores ekspert guider. Du vil lære om de problemer, elefanter har i asien, samt hvordan

Elephant Nature Park hjælper med behandlingen og pleje af Thailands svindende elefant befolkning. Du vil have chancen for at fodre elefanterne fra udsigtsplatformen.Frokost: En overdådig og varieret buffet følger kl. 12.00 Efter frokost er det tid til at bade elefanterne. Efter at have lært, hvordan man

sikkert og korrekt bader en elefant, er det tid til at hjælpe til med at vaske elefanterne. Hvis du ikke ønsker at springe i floden, kan du også blot se elefanterne bade og lege, mens du holder dig tør. Omkring kl. 15.00 er det tid til at sige farvel til elefanterne og Elephant Nature Park. Cirka kl. 16.00 er du tilbage på hotellet i Chiang Mai

 

Trekking Sanpathong - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 250 kr

Eventyr på trekking Sanpathong. Oplev elefant trekking og besøg bjerglandsbyer. Du oplever hvordan bjergstammerne lever og bor på denne dag. Nyd en svømmetur ved vandfald og oplev bambus rafting på floden. Afgang kl. 08.30 fra dit hotel og først skal du prøve elefant trekking 1 time. Derefter går vi circa 40 minutter til en bjergstamme. Frokost på lokal restaurant og bagefter besøger vi Karen folket. Vi trekker cirka 20 min til et vandfald, hvor du kan svømme og slappe af. Til sidst skal vi prøve bambus rafting før vi vender tilbage til Chiang Mai efter en spændende dag for hele familien.

 

Trekking Mae Taeng - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 275 kr

Besøg det smukke område omkring Mae Taeng og oplev elefant trekking, Orkidee farm, vandfald og bambus rafting på denne spændende dag. Afgang fra hotellet kl. 08.30 og først skal vi besøge en orkide farm og derefter er det tid for 1 times elefant trekking i junglen. Før frokost skal vi krydser Taeng floden i en hængende kurv og efter frokost skal vi trekke cirka 1 time op til vandfald. Ved vandfaldet kan du svømme og slappe af. Til sidst skal vi opleve bambus rafting ned af Taeng floden i cirka 1 time før vi vender retur til Chiang Mai.

 

 

Samui Ø-tur (halv dag) - TUR MED ANDRE - fra 250 kr 

Med denne halvdags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst. Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Som sidste stop på turen besøges Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter er der transport tilbage til hotellet. Koh Samui Øtur er for hele familien og arrangeres med afgang mandag, onsdag, fredag og søndag.

 

Samui Ø-tur (fuld dag) - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

På denne heldags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst.  Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Næste stop på turen er Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter står den på elefanttrekking, hvor du kommer til at ride på elefantryg gennem jubglen ved vandfaldet, hvilket giver rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser. Til slut er der transport tilbage til hotellet. Til frokost nydes thailandsk mad på en restaurant i Nathon. Kajen ved Nathong er meget livlig og fyldt med mennesker, især i højsæsonen. Nathon er centrum for mange ting, herunder statslige kontorer, offentlige og private virksomheder, banker og butikker.

 

Koh Samui Ø-tur med båd - TUR MED ANDRE - fra 450 kr

Denne Koh Samui Øtur præsenterer dig for de smukkeste og mest populære bugter og strande på Samui såsom Big Buddha, Choengmon, Chaweng, Lamai, Laem Set og Laem Sor - Der vil være perfekte og ideele muligheder for at tage smukke billeder med dit kamera eller video. Vi stopper på Koh Tan (Green Peace Island) til solbadning, snorkling og en lækker frokost på stranden med lokale og internationale delikatesser. På turen tilbage til Samui passerer vi de berømte 5 rocks (med svalereder), og Baan Taling Ngam.

 

Snorkling Koh Tao og Nang Yuan - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Klokken 7.00 er der afhentning fra hotel og kørsel til kajen. Boarding starter kl. 7:30. Kl. 8 vil en katamaran high-speedbåd sejle gæsterne nemt og bekvemt til destinationen i Golfen. En let forfriskning vil blive serveret ombord. Transporten tager ca. halvanden time. Koh Tao vil være det første stop, som vandelskere kan udforske. Der bliver serveret frokost ved det næste stop, Koh Nangyuan. Den resterende tid vil blive brugt på at snorkle og udforske den fantastiske verden under vandet. Kl 15.30 venter katamaranbåden på kajen for at bringe gæsterne tilbage til Koh Samui. Ankomst tilbage til Koh Samui kl 17:00.Angthong National Marine Park - TUR MED ANDRE - fra 550 kr

Kajak og snorkel tur til Angthong National Marine Park med speed båd fra kl. 07:00 til 17:00. Der er pick-up fra hoteller mellem kl. 07:00 og 07:45 hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Her får vi en let morgenmad på molen og efter 30 - 40 minutter forlader vi molen. Der er omkring en time til Koh Waw, som ligger i den nordlige ende af Marine Parken, og her vil vi snorkle omkring en time. Herefter besøger vi Talay Nai (Emerald lake) hvor vi nyder udsigten over lagunen og det fantastisk landskab. Herefter besøger vi Koh Paluay (Sea Gypsy Village). Efter frokost starter vi kajaksejlads langs kysten ved Song Pee Nong Beach. Vi forlader Koh Paluay og vender tilbage mod Koh Samui, hvor vi skal opleve elefant trekking.

 

Koh Samui Safari - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Denne safaritur starter med 30 minutters elefanttrekking. Trek på ryggen af en elefant gennem smuk jungle og kokosplantager til et bjergudkigspunkt med en fantastisk udsigt over Koh Samui og omegn. Herefter følger det 20 minutter lange elefantshow "Island Safari", og bagefter er der mulighed for at prøve den særlige baby-elefant massage! Så følger et lille abeshow med en abe, der er trænet til at plukke kokosnødder direkte fra palmen. Desuden er der mulighed for at se den lokale landmand demonstrere, hvordan man på traditionel thailandsk vis dyrker og høster ris ved hjælp af en vandbøffel. Den næste del af safarituren består af Ox Cart Riding, hvor man kan køre på den lokale landmands OX Cart gennem rismarker. Bagefter får man mulighed for at få en demonstration på, hvordan man laver en lækker thailandsk papaya salat. Du kan få en smagsprøve efterfølgende, hvis du tør - salaten med de friske grøntsager og krydderier er meget stærk! Jeep Safari Island Safaris erfarne chauffører vil tage dig med ind i de tropiske jungler og højlande og opleve landdistrikterne i Thailand. Besøg den lokale gummiplantage og se, hvordan gummitræer skæres til at producere naturgummilatex, og nyd bagefter en dejlig gåtur langs en tæt junglesti, som fører til det smukke Namuang vandfald. Her er der tid til at slappe af og nydede de tropiske omgivelser eller bade i en af de naturlige kilder, indtil en kanotur tager os gennem den stilfærdige natur på Koh Samui og bringer os til sidste stop på turen: frokost eller middag, alt afhængig af, hvornår turen er påbegyndt. Lækker thailandsk mad vil blive serveret på en strandrestaurant; der er et udvalg af retter for enhver smag. Alle ingredienser er af højeste kvalitet, frisk fra markedet.

 

Bjergeventyr på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

En eventyrlig dag venter forude på Bjergeventyr på Koh Samui. Få en ekstraordinær oplevelse ved at udforske Koh Samuis bjerglandskab. Der er opsamling fra hotellerne mellem kl. 07:00 og 07:45,  hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Denne tur byder på tidlig morgen elefanttrekking, hvilket giver en unik chance for at nyde naturens skønhed, før turisterne kommer. Derefter går turen ned ad bjergsiden for optimalt at opleve de mange spektakulære horisontale udkigspunkter fra forskellige bjergsider. Turen byder desuden på et besøg i Magic Garden, et smukt og fredfyldt sted med mulighed for at fordybe sig i nogle af Koh Samuis tropiske blomsterhaver. Herefter er der frokost ved et ikke-turistplaget naturskønt udkigspunkt. Bjergeventyr på Koh Samui slutter smukt af med eksotisk jungletrekking til den mest fantastiske vandfald skjult fra mængden. Her kan du slappe af og køle dig i vandet for at afslutte din dag med et perfekt eventyr.

 

Fisketur på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 380 kr

Syd for Koh Samui findes øens bedste sted at fange de største fisk. Fisketur på Koh Samui er sjov for hele familien. Turen inkluderer godt fiskeriudstyr. Desværre kan fangst ikke garanteres, for nogle gange vil fiskene bare ikke, som vi vil. Fiskeriet foregår fra en ægte thailandsk fiskerbåd, som er udstyret med en kølig skyggedækning for at beskytte dig mod solen. Nyd dagen på den autentiske båd i selskab med andre fiskeglade mennesker. De smukke omgivelser og det gode vejr sørger for det perfekte setting, og til frokost serveres der lækker mad, kølige drinks og tropiske frugter. Bådens kapacitet  er 10 fiskere + gæster samt en masse fisk.

Datoer og Priser

 

Rejs i juli og august


Rejs til Thailand fra København med THAI Airways - Priser fra 12.695,-

Rejs til Thailand fra København med Qatar eller Finnair - Priser fra 11.795,-

Prisen er baseret på 14 nætters Standard-Hotelpakke(se mere under Overnatning)  

 

Rejs i januar, februar og marts 2019


Rejs til Thailand fra København med THAI Airways - Priser fra 12.995,- 

Rejs til Thailand fra København med EmiratesPriser fra 12.195,-

Rejs til Thailand fra København med QatarPriser fra 10.995,-

Prisen er baseret på 14 nætters Standard-Hotelpakke(se mere under Overnatning) 

 

For begge perioder gælder


Ønsker du Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 2200,-

Ønsker I at forlænge med f.eks 7 nætter skal der tillægges fra 2000,-

Rejsen er med 14 nætter i Thailand(5 nætter i Chiang Mai og 9 nætter på Koh Samui)

Rejser du i perioden 15 juli til 31 august skal der forventes tillæg for peaksæson


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller. 

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark.

Det er også muligt at flyve fra Hamborg. 


 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København - Bangkok T/R
 • Indenrigsfly i Thailand
 • Alle flyskatter og afgifter
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Al transport mellem Øerne, Lufthavne og hoteller
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Vælg denne rejse med Standard-hotelpakken

Duangtawan Hotel, Chiang Mai

Overnatning dag 2 til 7

Overnatning i Deluxe

 

Læs vores beskrivelse af hotellet - klik her

Læs mere om hotellet - klik her

 

 

 

Lazy Days Resort, Koh Samui

Overnatning dag 7 til 16

Overnatning i Garden View Bungalow

 

Se hotellets hjemmeside - klik her


 

 

Vælg denne rejse med Deluxe-hotelpakken

Kantary Hills, Chiang Mai

Overnatning dag 2 til 7

Overnatning i StudioSe hotellets hjemmeside - klik her

 


 

Bandara Resort & Spa, Koh Samui

Overnatning dag 7 til 16

Overnatning i Deluxe

 

Se hotellets hjemmeside - klik her

 

 

Vælg denne rejse med Familie-hotelpakken

Rimping Village, Chiang Mai

Overnatning dag 2 til 7

Overnatning i Family Suite

 

Se hotellets hjemmeside - klik her


  

Coral Bay Resort, Koh Samui 

Overnatning dag 7 til 16

Overnatning i Deluxe Family 


Se hotellets hjemmeside - klik her


 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 10.995,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit 

Ankomst: Chiang Mai

Afrejse: Koh Samui

Indkvartering: Standard-,  Deluxe- eller Familie-hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Oplevelsesferie og Badeferie

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-7: Chiang Mai

Dag 7-16: Koh Samui

Dag 17: Ankomst til København


Tilvalg

Der er mulighed for ændring af rejseforløb, hvis dette ønskes. 

Der er mulighed for at kombinere med storbyophold i Bangkok. 

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15