Chiang Mai i Nord og Badeferie i Syd

Denne rejse kombinerer charmerende Chiang Mai i Nordthailand med badeferie i Sydthailand. I nord får du enestående kulturoplevelser, bjergrigt landskab, lokale markeder og etniske grupper. I syd kan du vælge et skønt ophold langs strandene i Hua Hin, på Koh Samet eller Koh Chang. Den perfekte kombination af oplevelser på din sommerferie.

17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,-

Kort om denne rejse

Denne rejse kombinerer oplevelser i Nord- og Sydthailand, og du vil få mulighed for at opleve det kulturelle og charmerende Nord samt de eksotiske strande og øer i Syd. 

Chiang Mai er en af de mest spændende byer i Thailand, og her er du sikret store kulturelle oplevelser. Byen gemmer nemlig på mange buddhistiske templer, gamle bydele, natmarkeder, weekendmarkeder, lokale madoplevelser og meget mere. I området omkring Chiang Mai kan du opleve den fantastiske bjergrige natur, og de mange etniske minoritetsgrupper, som bor i Nordthailand. Du kan også tage på trekking eller besøge elefantparker. Vi har valgt nogle gode hoteller med central beliggenhed, og herfra kan du selv skræddersy dine dage.

Du har 7 nætter i Chiang Mai, og herefter flyver du til Bangkok og fortsætter rejsen med 7 nætters badeferie i enten Hua Hin, på Koh Samet eller på Koh Chang. Hua Hin ligger 2,5 times kørsel fra Bangkok ud mod Den Thailandske Bugt. Her finder man lange skønne sandstrande og et hyggeligt bymiljø. Koh Samet og Koh Chang er begge øer i Den Thailandske Bugt. Koh Samet er en forholdsvis lille tropeø, og her kan du få slappet godt af langs de flotte strande. Koh Chang er Thailands andenstørste ø, og du finder fantastisk smukke strande her og et roligt tempo. Samtidig er det meste af øen dækket af tropisk regnskov, og der er masser af udflugtsmuligheder her. 

Vi har sammensat feriemulighederne for dig, og du kan læse meget mere om hotellerne under fanen 'Overnatning' her på siden. 

 

Bemærkninger

Du flyver mellem Bangkok og Chiang Mai. Flyvetiden er 1 time. Har du lyst til at prøve nattoget, er der også mulighed for dette. 

 

Dansk kontor i Chiang Mai 

Du er velkommen på vort lokale servicekontor i Chiang Mai. Vi har haft servicekontor i byen igennem 4 år og kender derfor byen og området rigtig godt. Her kan du få inspiration og tips til din ferie. Du kan også læse mere om vores udflugtsprogram under fanen 'Detaljeret Deskrivelse'.

 

 

Højdepunkter 

Afrejsepapirer

 • Thailands andenstørste by
 • Rig kulturarv
 • Det Bjergrige Nordthailand
 • Etniske grupper
 • Nationalparker
 • Kulinariske oplevelser
 • Gamle Bydele
 • Natmarked og Weekendmarkeder
 • Elefantridning
 • Trekking
 • Naturoplevelser
 • Familieoplevelser
 • Afslapningsferie i Sydthailand

 

 

 

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

 

Andre lignende rejser

Sommerferie i Hua Hin 

Phuket Øhop

Chiang Mai & Koh Samui

 

 

 

   

Video om Chiang Mai

Få et indblik i Chiang Mais charme og unikke atmosfære i videoen nedenfor. Byen i Nord har uendeligt meget at byde på, og der findes masser af aktiviteter og oplevelser både inde i og udenfor byen. 


 

Video om Koh Chang

Få I videoen nedenfor kan du få et indblik i den fantastiske ferieø Koh Chang.

 

Sådan forløber rejsen:

Dag 1 afrejser du fra København, eller fra din valgte afrejselufthavn, og ankommer på Dag 2 til Bangkok. Herfra videreflyvning til Chiang Mai, som varer cirka 1 time. Ved ankomst til Chiang Mai bliver du mødt af vores repræsentant, som sørger for din transport til dit valgte hotel. Hermed kan din rejse til Thailand og Chiang Mai for alvor begynde.

Du har Dag 2 til 9 i Chiang Mai. Vores hoteller i Chiang Mai er nøje udvalgt og har allesammen en god placering med nem adgang til bycentrum. Du vil opleve, at Chiang Mai er en overkommelig by med et behageligt tempo, og at oplevelserne er mange. Du finder nederst på siden vort udflugtsprogram for Chiang Mai. Du er mere end velkommen på vort Servicekontor, der er dansk bemandet. Her kan du få god vejledning om din rejse i Nordthailand og Chiang Mai. Chiang Mai egner sig til alle aldre. Der er spændende restauranter med lækre lokale kulinariske oplevelser, og det er nemt at udforske Den Gamle Bydel til fods eller på cykel. Her kan du opleve de mange templer, der stammer tilbage fra Lanna-kongeriget, eller sætte dig på én af de mange hyggelige cafeer og nyde livet, der passerer. I området omkring Chiang Mai er der også gode oplevelsesmuligheder. Du kan f.eks. besøge Thailands højeste bjerg, Doi Inthanon, tage på tømmerflådesejlads, prøve elefantridning eller tage på trekkingture i forskellige sværhedsgrader. Har du lyst til at lære mere om de mange etniske minoriteter, der bor i Nordthailand, er der også rig mulighed for dette ved besøg i lokale landsbyer. 

Dag 9 flyver du tilbage til Bangkok, og her fortsætter ferien i Thailand med dejlig afslapning i skønne Hua Hin, på Koh Samet eller på Koh Chang. Du finder her gode strande og masser af mulighed for kvalitetstid og selvforkælelse. Du har Dag 9 til 16 i SydThailand. På Dag 16 starter hjemrejsen og du ankommer til København på Dag 17.

Har du lyst til at forlænge opholdet eller ønsker du f.eks flere dage i Chiang Mai , færre dage i Sydthailand eller omvendt, kan det nemt lade sig gøre.

Velkommen til din rejse til Chiang Mai og Thailand!

 


 

Chiang Mai byrundtur – Fuld dag – PRIVAT TUR – fra 375 kr per voksen og 300 kr per barn

Du bliver afhentet kl. 08.30 på dit hotel i Chiang Mai. Vi starter med en flot køretur op til toppen af bjerget Doi Suthep samt det gudesmukke tempel Wat Phra Doi Suthep, hvorfra vi har en enestående udsigt over Chiang Mai. Vi tager til det smukke vandfald Huay Kaew. Vi besøger Studio Naenna, et berømt væveri. Vi kører til det uturistede område ved Nimmanhaemin Road som har et fantastisk leben, her spiser vi frokost. Vi fortsætter mod den gamle bydel og besøger China Town. Videre til templet Wat Chai Mongkol, hvorfra vi tager med båd på Ping floden, og ser byen fra vandsiden. Vi ender lidt uden for Chiang Mai i et dejligt hus hvor vi bliver budt indenfor og får serveret noget lækkert frugt. Herfra bliver vi kørt tilbage til hotellet. Turen er med engelsk talende lokalguide.

 

Doi Suthep - Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 100 kr

Besøg den smukkeste og mest hellige tempel beliggende på Doi Suthep bjerget over Chiang Mai. Doi Suthep er det helligste tempel i Chiang Mai og du har en fantastisk smuk udsigt oppe fra Doi Suthep bjerget over Chiang Mai. Doi Suthep er cirka 3.500 meter over havet. Der er 306 trappetrin op til Doi Suthep ( der findes også en elevator ). Efter Doi Supthep besøger vi landsbyen Meo på Doi Pui bjerget. Vi besøger byens museum, hvor du kan lære mere om der historie og livsstil.

 

Chiang Mai cykeltur – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 280 kr

Fantastisk cykeltur syd for Chiang Mai. Denne cykeltur er velegnet til de fleste mennesker som har en gennemsnitlig kondition og en interesse i cykling. Turen går i retning syd og følger Ping flodens strøm. Vi cykler ad små landeveje, hvor du vil opleve livet på landet. Vi kommer forbi diverse frugt plantager. Vi besøger en tidligere spedalsk koloni, som nu er et rehabiliterings center, og vi oplever ruinerne af Wiang Kum Kam, den tidligere hovedstad i Lanna. En dejlig dag hvor vi er tæt på naturen og livet i landsbyerne i udkanten af Chiang Mai. 

 

Cooking Class – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 225 kr

Lær om det thailandske køkken og tag kokkehuen på. Lær den fantastiske kunst at lave thailandsk mad og delikatesser. Ud fra et menu kort på ikke mindre end 50 thailandske retter, vælger du dine favorit retter. Du er selv med på et lokalt marked og købe de råvarer og ingredienser som der skal bruges. Du kokkerer selv, godt hjulpet på vej af engelsk talende instruktører. En fantastisk og lærerig dag i en afslappet thai venlig atmosfære.

 

Flight of the Gibbon – Halv dag – TUR MED ANDRE – fra 650 kr

Du bliver afhentet ca. kl. 08.00 fra dit hotel i Chiang Mai. Ved ankomst bliver du udstyret med sikkerhedsudstyr samt får en sikkerhedsbriefing. Herefter er du klar til højtflyvende spændinger, gys og glæde.Højt oppe i trætoppene over en uberørt nationalpark vil du glide gennem junglen fra træ til træ i stål wirer. Der vil være fantastiske naturskønne luftbroer som får adrenalinen til at pumpe hårdt.

Du vil møde den længste luftbro i Asien samt den højest beliggende zip line. Turen inkluderer frokost ved Riverside Village Restaurant. Der er ingen alderskrav til børn, men en minimums højde på 1 meter.

 

Chiang Rai – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

En heldagstur til Chiang Rai, som ligger cirka 150 km fra Chiang Mai by. Vi besøger den GyldneTrekant på Chiang Rai turen, hvor de tre lande mødes (Thailand, Burma og Laos). Om eftermiddagen besøger vi

Mae Sai, den burmesiske grænse, hvor du kan nyde shopping og lidt fritid.

 

Doi Inthanon - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

Turen går sydpå, og undervejs kan du nyde de smukke omgivelser. På vejen op mod Doi Inthanon bjerget skal vi besøge Wachiratan vandfaldet. Dette vandfald er stort og kraftigt, og du vil mærke tågedisen og kunne se regnbuers flotte farver. Vi fortsætter vores tur opad og skal besøge Siritarn vandfaldet, samt en Karen Hilltribe Village (bjergside landsby). Tæt på selve toppen af Doi Inthanon skal vi besøge de 2 flotte Chedi / Pagoda, som blev bygget til ære for Kongen og Dronningens 60 års fødselsdage, henholdsvis i 1987 og 1993. Det er et gudesmukt syn som møder os, lige når vi får øje på området. For at komme helt op til tårnene er der en lang trappe, men samtidig har man lavet en rullende trappe til hvert tårn, således gangbesværede også vil kunne opleve tårnene,

samt den fantastiske udsigt som man har herfra, Vi er jo oppe i små 2,5 kilometers højde. Luften virker dejlig frisk og tynd. Hele området er flot omgivet af en farverig Rhododendron Park. Vi kører de sidste knap 5 km op til toppen af bjerget Doi Inthanon (2565), således du nu vil være på den liste af de

forholdsvis få europæere som har besøgt Thailands højeste bjerg.

 

Chiang Mai Safari – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 200 kr

På Chiang Mai Safari skal du opleve elefanterne få deres daglige bad i floden og bagefter skal vi opleve et sjovt elefant show, hvor vi ser hvordan elefanterne kan samarbejde med deres fører, som hedder en “mahut”. Bagefter skal du på en lille times elefant trekking i den smukke jungle. Undervejrs besøger vi en Lisu landsby. Så er der frokost og bagefter skal du opleve bambus rafting ned af floden. Omkring Kl. 16.00 er du cirka tilbage i Chiang Mai på dit hotel efter Chiang Mai Safari.

 

Spændende Chiang Mai – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 335 kr

Vi starter med at køre nordpå til Mae Taeng, hvor eventyret starter. Først skal vi på mountainbike gennem det smukke landskab på de lokale veje omkring 8 km. (op til dig, da vores bil følger dig hele vejen). Derefter en sjov elefanttur gennem junglen langs floden.Frokost nyder vi ved rafting lejren, før vores guide orientere dig om at padle og sikkerhed. Du har tid til at forberede dig og dine venner til

den kommende spænding, før du skal ned af Mae Taeng floden. Turen er circa 2 timer med 14 fald undervejs og mange siger at det er en af de bedste i Asien.


Khantoke middag – Aften – TUR MED ANDRE – fra 135 kr

Tag med til Khantoke dinner i Chiang Mai. Du bliver hentet fra dit hotel i Chiang Mai ved 18.30 – 19.00 tiden og bliver kørt til Khantoke dinner, som ligger I udkanten af byen. Efter ankomsten til Khantoke Chiang Mai, bliver maden severet, som vil være et stort udvalg i retter fra Nord-Thailand. Mens vi spiser er der show på den store scene, som er på midten af pladsen, så alle kan se det flotte show. Du vil opleve traditionelt Thai-dans og små historier fra Thailands kultur-arv.

 

Elephant Nature Park – Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 500 kr

Ophentning kl. 08.00 fra dit hotel i Chiang Mai. En malerisk køretur gennem landbrugs natur, langs Mae Taeng Valley bringer dig til Elephant Nature Park. Du vil høre de personlige historier om vores reddet elefanter fra vores ekspert guider. Du vil lære om de problemer, elefanter har i asien, samt hvordan

Elephant Nature Park hjælper med behandlingen og pleje af Thailands svindende elefant befolkning. Du vil have chancen for at fodre elefanterne fra udsigtsplatformen.Frokost: En overdådig og varieret buffet følger kl. 12.00 Efter frokost er det tid til at bade elefanterne. Efter at have lært, hvordan man

sikkert og korrekt bader en elefant, er det tid til at hjælpe til med at vaske elefanterne. Hvis du ikke ønsker at springe i floden, kan du også blot se elefanterne bade og lege, mens du holder dig tør. Omkring kl. 15.00 er det tid til at sige farvel til elefanterne og Elephant Nature Park. Cirka kl. 16.00 er du tilbage på hotellet i Chiang Mai

 

Trekking Sanpathong - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 250 kr

Eventyr på trekking Sanpathong. Oplev elefant trekking og besøg bjerglandsbyer. Du oplever hvordan bjergstammerne lever og bor på denne dag. Nyd en svømmetur ved vandfald og oplev bambus rafting på floden. Afgang kl. 08.30 fra dit hotel og først skal du prøve elefant trekking 1 time. Derefter går vi circa 40 minutter til en bjergstamme. Frokost på lokal restaurant og bagefter besøger vi Karen folket. Vi trekker cirka 20 min til et vandfald, hvor du kan svømme og slappe af. Til sidst skal vi prøve bambus rafting før vi vender tilbage til Chiang Mai efter en spændende dag for hele familien.

 

Trekking Mae Taeng - Fuld dag – TUR MED ANDRE – fra 275 kr

Besøg det smukke område omkring Mae Taeng og oplev elefant trekking, Orkidee farm, vandfald og bambus rafting på denne spændende dag. Afgang fra hotellet kl. 08.30 og først skal vi besøge en orkide farm og derefter er det tid for 1 times elefant trekking i junglen. Før frokost skal vi krydser Taeng floden i en hængende kurv og efter frokost skal vi trekke cirka 1 time op til vandfald. Ved vandfaldet kan du svømme og slappe af. Til sidst skal vi opleve bambus rafting ned af Taeng floden i cirka 1 time før vi vender retur til Chiang Mai.

 

Datoer og Priser

 

Rejs i maj og juni


Rejs direkte til Bangkok fra København med THAI Airways - Priser fra 11.985,-

Rejs med mellemlanding. Flyselskab eks. Finnair eller Emirates - Priser fra 10.995,-

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under overnatning.

Vælg mellem overnatning i Hua Hin, Koh Samet eller på Koh Chang

 

 

Rejs i juli og august


Rejs direkte til Bangkok fra København med THAI Airways - Priser fra 12.885,-

Rejs med mellemlanding. Flyselskab eks. Finnair eller Emirates - Priser fra 11.895,-

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under overnatning.

Vælg mellem overnatning i Hua Hin, Koh Samet eller på Koh Chang.


 

For begge perioder gælder


Ønsker du Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 2175,- 

Ønsker du at forlænge med 7 nætter i Thailand skal der tillægges fra 1275,-

Rejsen er med 14 nætter i Thailand(7 nætter i Chiang Mai og 7 nætter på valgt destination i Sydthailand).


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller. Ønsker du pris på tre-sengsværelser, enkeltværelse eller rejser I som familie så kontakt os for præcist tilbud.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark.

Det er også muligt at flyve fra Hamborg.

 

 

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Indenrigsfly i Thailand
 • Al planmæssig transport mellem havne, lufthavne og hoteller. Dvs. at al transporten på denne rejse er med i prisen
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg denne rejse med Standard-hotelpakke


 

Duangtawan Hotel, Chiang Mai

Overnatning dag 2 til 9

Overnatning i Deluxe


Læs vores beskrivelse af hotellet - klik her

Læs mere om hotellet - klik her

Blue Wave Hotel, Hua Hin

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Deluxe


Læs mere om hotellet - klik her

Sai Kaew Beach Resort, Koh Samet

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Deluxe

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Paradise Resort & Spa, Koh Chang

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Superior Bungalow


Læs vores beskrivelse af hotellet - klik her

Læs mere om hotellet - klik her

 

 

 

 

Vælg denne rejse med Deluxe-hotelpakkeKantary Hills, Chiang Mai

Overnatning dag 2 til 9

Overnatning i Studio

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Wora Bura Resort & Spa, Hua Hin

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Superior


Læs mere om hotellet - klik her

 

 

Ao Prao Resort, Koh Samet

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Deluxe


Læs mere om hotellet - klik her

 

KC Grande Resort, Koh Chang

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Grande Sea View Deluxe

 

Læs vores beskrivelse af hotellet - klik her

Læs mere om hotellet - klik her

 

 

 Om denne rejse

Pris fra: 10.995,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit 

Ankomst: Chiang Mai

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Standard eller Deluxe Hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Oplevelsesferie og Badeferie

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-9: Chiang Mai

Dag 9-16: Hua Hin, Koh Samet eller Koh Chang

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalg

Der er mulighed for ændring af rejseforløb, hvis dette ønskes

Der er mulighed for at kombinere med storbyophold i Bangkok

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15