Luksus og Selvforkælelse på Koh Samui

Den smukke ø Koh Samui i Den Thailandske Bugt har nogle af de flotteste strande og mest luksuriøse hoteller i Thailand. På denne rejse er selvforkælelse, luksus og afslapning i højsædet, og det eneste, du skal gøre, er at give dig hen til de fantastisk eksklusive omgivelser, du befinder dig i. 

17 dage/14 nætter - pris fra 12.895,-Kort om denne rejse

Lad dig friste og overvælde af den smukke tropiske natur og de eksklusive resorts, som Koh Samui kan tilbyde. Du har nu mulighed for at forkæle dig selv med en sommerferie i sus og dus. Vi har til denne rejse udvalgt en række luksusresorts, som vil danne ramme om dit thailandske ferieparadis. 

Koh Samui er Thailands tredjestørste ø, og her finder man nogle af landets smukkeste strande, samt de bedste hoteller og restauranter. Endvidere er området kendt som det bedste sted i Thailand for dykning og snorkling. Koh Samui er samtidig et af de mest vejrsikre rejsemål i Thailandr, så der vil være rig mulighed for at bruge dagene i vandkanten. Dagene er afsat til afslapning i de lækre omgivelser og aktiviteter på egen hånd. Skulle du ønske det, tilbyder vi en række udflugter, som du kan læse mere om her på siden. Vi hjælper gerne med bestilling af disse inden afrejse. 

Vi har selv set alle resorts, der tilbydes på denne luksusrejse, og kan derfor stå inde for en rigtig god kvalitet. Vi vejleder gerne omkring, hvilket hotel, der passer til netop dine ønsker. Ligesom vi kan tilpasse rejselængden til dine behov. Vi er klar til at hjælpe dig til at få en uforglemmelig ferie på dejlige Koh Samui, så kontakt os endelig for at høre mere. 

 

Bemærkninger

Har du lyst til at ændre på rejseforløbet, så sørger vi gerne for det. Hvis du f.eks er interesseret i nogle dage i Bangkok, er der god mulighed for dette.

Hvis du ønsker at bestille rejsen, eller har spørgsmål så kontakt os. Du kan også udfylde ovenstående formular, og vi fremsender et uforpligtigende tilbud.


Video fra Koh Samui

Vi har arbejdet med Koh Samui siden 1999. Nedenfor kan du se en videopræsentation af Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan ved Brian Boysen, der har boet på Koh Samui.


 

 

Højdepunkter 

Afrejsepapirer

 • Et tropisk paradis
 • Eksklusive hoteller
 • Fantastiske strande
 • Gode udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • En af Thailands smukkeste øer
 • Restauranter i strandkanten
 • Dykning og Snorkling
 • Perfekte vejrforhold i de danske sommermåneder
 

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen.


Andre lignende rejser

Koh Samui og Hua Hin 

Koh Samui Øhop

 

 

   

Sådan forløber rejsen:

Dag 1 er der afrejse fra Danmark. Du vælger selv, hvilken afrejselufthavn, der ønskes afrejse fra, samt hvilket flyselskab, du ønsker at rejse med. Vi kan også arrangere afrejse fra Hamborg. Du ankommer til Koh Samui på Dag 2, hvor du vil blive mødt af repræsentant, der sørger for privat transport frem til det valgte luksushotel. Her skal du nu tilbringe de næste 14 nætter i sus og dus. Hvis du ønsker at krydre badeferien med unikke oplevelser, tilbyder vi en række spændende udflugter, som du kan læse mere om nedenfor. Ønsker I flere eller færre nætter, så sørger vi gerne for det. Det er også muligt at kombinere med Bangkok, hvis der ønskes storbyferie. På Koh Samui har vi som udgangspunkt valgt nedenstående hoteller baseret på vores mangeårige erfaring med rejser til Koh Samui. Skulle du have andre ønsker til hotelvalg, så hjælper vi naturligvis også med at imødekomme dette.  


Bandara Resort & Spa

Det 4,5-stjernede Bandara Resort & Spa ligger på Koh Samuis nordlige kyst, og her finder man derfor en hyggelig og rolig atmosfære uden alt for mange turister på de smukke strande. Resortet har intet mindre end 4 poolområder, restauranter, barer, spa- og fitnessfaciliteter, dykkercenter, wifi og meget mere. Du vil bo i et Superior værelse, der med sine 45m2 tilbyder egen balkon og alt, hvad du har brug for til et godt ophold.  


Fair House Villas & Spa

Det 4,5-stjernede Fair House Villas ligger også på den nordlige kyst, tæt på det hyggelige Fisherman's Village, hvor der er mange shopping- og spisemuligheder. Du finder her en rigtig hyggelig og rolig atmosfære, og du bor i din egen lækre Garden Villa i resortets tropiske have. Resortet har lækre poolfaciliteter, restaurant og bar på stranden og ved poolen, fitnesscenter med havudsigt og spaområde. 

 

Centara Grand Beach Samui Resort

Dette luksuriøse 5-stjernede hotel ligger lige ud til den populære Chaweng Beach. Du er derfor helt tæt på byliv, restauranter og shoppingcentre. Resortet er bygget i kolonitidsstil, og indgyder luksus fra første øjekast. Hotellet har alt, hvad du kan ønske dig; lækre poolområder, restauranter, barer, spa- og fitnessfaciliteter, dykkercenter, udlejning af kajak og andet sejlsportsudstyr, wifi, tennisbaner, yogaundervisning og meget mere. Du vil bo i et Deluxe Ocean Facing værelse, der er stilfuldt indrettet med privat balkon.

  

Renaissance Koh Samui Resort & Spa

Et dejligt 5-stjernet hotel, som ligger eksklusivt placeret nær Lamai Beach. Selve resortet ligger op af en bakke, som for enden løber ud i det turkisblå hav på stranden. Her finder man et lækkert poolområde, luksuriøse spafaciliteter, gode restauranter og barer. Du vil på dette hotel finde fred og ro i naturskønne omgivelser, så du kan få ordentligt slappet af i din sommerferie. Du vil bo i et Deluxe værelse, der er 51m2 stort og charmerende indrettet. Værelset har naturligvis privat balkon og alt, hvad du ellers skal bruge for at have et fantastisk ophold. 

 

Anantara Bo Phut Samui Resort

Dette 5-stjernede resort ligger lige ud til den skønne Bo Phut strand på øens nordlige kyst, og er dermed tæt på det hyggelige Fisherman Village. Resortet er indrettet moderne med et lokalt thailandsk touch, og det tilbyder alt, hvad du kunne ønske dig af et luksushotel. Du kan finde en lækker infinitypool langs stranden, jacuzzi, spa- og fitnessfaciliteter, tennisbaner og flere restauranter og barer. Desuden tilbyder hotellet en række aktiviteter, som du kan underholdes af på ferien. Vi har valgt et Premier Garden View værelse til dig. Her har du god udsigt over den smukt anlagte tropiske have fra sofaen på din private balkon. 

 

Melati Beach Resort

Et lækkert 5-stjernet resort beliggende ved Thongson Bay. Der er skøn tropisk have og dejlige poolområder beliggende med udsigt til stranden. Der er fri wifi overalt på resortet og flere restauranter og barer. Hotellet har desuden fitness og spafaciliteter. Vi tilbyder ophold i en Grand Deluxe suite med egen privat terasse eller balkon. Suiten er min. 77m2, og er indrettet moderne og stilfuldt.


Dag 16 bliver du hentet på dit udvalgte hotel og herefter er der privat transport til Koh Samui Lufthavn. Du vil ankomme i Danmark på Dag 17.

 


 

 

Samui Ø-tur (halv dag) - TUR MED ANDRE - fra 250 kr 

Med denne halvdags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst. Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Som sidste stop på turen besøges Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter er der transport tilbage til hotellet. Koh Samui Øtur er for hele familien og arrangeres med afgang mandag, onsdag, fredag og søndag.

 

Samui Ø-tur (fuld dag) - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

På denne heldags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst.  Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Næste stop på turen er Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter står den på elefanttrekking, hvor du kommer til at ride på elefantryg gennem jubglen ved vandfaldet, hvilket giver rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser. Til slut er der transport tilbage til hotellet. Til frokost nydes thailandsk mad på en restaurant i Nathon. Kajen ved Nathong er meget livlig og fyldt med mennesker, især i højsæsonen. Nathon er centrum for mange ting, herunder statslige kontorer, offentlige og private virksomheder, banker og butikker.

 

Koh Samui Ø-tur med båd - TUR MED ANDRE - fra 450 kr

Denne Koh Samui Øtur præsenterer dig for de smukkeste og mest populære bugter og strande på Samui såsom Big Buddha, Choengmon, Chaweng, Lamai, Laem Set og Laem Sor - Der vil være perfekte og ideele muligheder for at tage smukke billeder med dit kamera eller video. Vi stopper på Koh Tan (Green Peace Island) til solbadning, snorkling og en lækker frokost på stranden med lokale og internationale delikatesser. På turen tilbage til Samui passerer vi de berømte 5 rocks (med svalereder), og Baan Taling Ngam.

 

Snorkling Koh Tao og Nang Yuan - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Klokken 7.00 er der afhentning fra hotel og kørsel til kajen. Boarding starter kl. 7:30. Kl. 8 vil en katamaran high-speedbåd sejle gæsterne nemt og bekvemt til destinationen i Golfen. En let forfriskning vil blive serveret ombord. Transporten tager ca. halvanden time. Koh Tao vil være det første stop, som vandelskere kan udforske. Der bliver serveret frokost ved det næste stop, Koh Nangyuan. Den resterende tid vil blive brugt på at snorkle og udforske den fantastiske verden under vandet. Kl 15.30 venter katamaranbåden på kajen for at bringe gæsterne tilbage til Koh Samui. Ankomst tilbage til Koh Samui kl 17:00.Angthong National Marine Park - TUR MED ANDRE - fra 550 kr

Kajak og snorkel tur til Angthong National Marine Park med speed båd fra kl. 07:00 til 17:00. Der er pick-up fra hoteller mellem kl. 07:00 og 07:45 hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Her får vi en let morgenmad på molen og efter 30 - 40 minutter forlader vi molen. Der er omkring en time til Koh Waw, som ligger i den nordlige ende af Marine Parken, og her vil vi snorkle omkring en time. Herefter besøger vi Talay Nai (Emerald lake) hvor vi nyder udsigten over lagunen og det fantastisk landskab. Herefter besøger vi Koh Paluay (Sea Gypsy Village). Efter frokost starter vi kajaksejlads langs kysten ved Song Pee Nong Beach. Vi forlader Koh Paluay og vender tilbage mod Koh Samui, hvor vi skal opleve elefant trekking.

 

Koh Samui Safari - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Denne safaritur starter med 30 minutters elefanttrekking. Trek på ryggen af en elefant gennem smuk jungle og kokosplantager til et bjergudkigspunkt med en fantastisk udsigt over Koh Samui og omegn. Herefter følger det 20 minutter lange elefantshow "Island Safari", og bagefter er der mulighed for at prøve den særlige baby-elefant massage! Så følger et lille abeshow med en abe, der er trænet til at plukke kokosnødder direkte fra palmen. Desuden er der mulighed for at se den lokale landmand demonstrere, hvordan man på traditionel thailandsk vis dyrker og høster ris ved hjælp af en vandbøffel. Den næste del af safarituren består af Ox Cart Riding, hvor man kan køre på den lokale landmands OX Cart gennem rismarker. Bagefter får man mulighed for at få en demonstration på, hvordan man laver en lækker thailandsk papaya salat. Du kan få en smagsprøve efterfølgende, hvis du tør - salaten med de friske grøntsager og krydderier er meget stærk! Jeep Safari Island Safaris erfarne chauffører vil tage dig med ind i de tropiske jungler og højlande og opleve landdistrikterne i Thailand. Besøg den lokale gummiplantage og se, hvordan gummitræer skæres til at producere naturgummilatex, og nyd bagefter en dejlig gåtur langs en tæt junglesti, som fører til det smukke Namuang vandfald. Her er der tid til at slappe af og nydede de tropiske omgivelser eller bade i en af de naturlige kilder, indtil en kanotur tager os gennem den stilfærdige natur på Koh Samui og bringer os til sidste stop på turen: frokost eller middag, alt afhængig af, hvornår turen er påbegyndt. Lækker thailandsk mad vil blive serveret på en strandrestaurant; der er et udvalg af retter for enhver smag. Alle ingredienser er af højeste kvalitet, frisk fra markedet.

 

Bjergeventyr på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

En eventyrlig dag venter forude på Bjergeventyr på Koh Samui. Få en ekstraordinær oplevelse ved at udforske Koh Samuis bjerglandskab. Der er opsamling fra hotellerne mellem kl. 07:00 og 07:45,  hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Denne tur byder på tidlig morgen elefanttrekking, hvilket giver en unik chance for at nyde naturens skønhed, før turisterne kommer. Derefter går turen ned ad bjergsiden for optimalt at opleve de mange spektakulære horisontale udkigspunkter fra forskellige bjergsider. Turen byder desuden på et besøg i Magic Garden, et smukt og fredfyldt sted med mulighed for at fordybe sig i nogle af Koh Samuis tropiske blomsterhaver. Herefter er der frokost ved et ikke-turistplaget naturskønt udkigspunkt. Bjergeventyr på Koh Samui slutter smukt af med eksotisk jungletrekking til den mest fantastiske vandfald skjult fra mængden. Her kan du slappe af og køle dig i vandet for at afslutte din dag med et perfekt eventyr.

 

Fisketur på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 380 kr

Syd for Koh Samui findes øens bedste sted at fange de største fisk. Fisketur på Koh Samui er sjov for hele familien. Turen inkluderer godt fiskeriudstyr. Desværre kan fangst ikke garanteres, for nogle gange vil fiskene bare ikke, som vi vil. Fiskeriet foregår fra en ægte thailandsk fiskerbåd, som er udstyret med en kølig skyggedækning for at beskytte dig mod solen. Nyd dagen på den autentiske båd i selskab med andre fiskeglade mennesker. De smukke omgivelser og det gode vejr sørger for det perfekte setting, og til frokost serveres der lækker mad, kølige drinks og tropiske frugter. Bådens kapacitet  er 10 fiskere + gæster samt en masse fisk.

Datoer og Priser

 

Rejs i juli og august


Rejs til Koh Samui fra København med Singapore Airlines - Priser fra 12.895,-

Rejs til Koh Samui fra København med THAI Airways - Priser fra 13.875,-

Prisen er baseret på 14 nætter på Fair House Villa. Se nedenfor hvad der skal tillægges hvis der ønskes andet hotel 

 

Rejs i januar, februar, marts og april 2019


Rejs til Koh Samui fra København med Singapore Airlines - Priser fra 15.175,-

Rejs til Koh Samui fra København med THAI Airways - Priser fra 15.375,-

Prisen er baseret på 14 nætter på Fair House Villa. Se nedenfor hvad der skal tillægges hvis der ønskes andet hotel

 

 

For begge perioder gælder


Vælg Centara Grand Beach Samui Resort - Tillæg fra 8000,- for 14 nætter

Vælg Renaissance Koh Samui Resort - Tillæg fra 4900,- for 14 nætter

Vælg Bandara Resort - Tillæg fra 600,- for 14 nætter

Vælg Anantara Bo Phut Samui Resort - Tillæg fra 4700,- for 14 nætter

Vælg Melati Beach Resort- Tillæg fra 4700,- for 14 nætter

 

Ønsker I at forlænge med f.eks 7 nætter i Thailand skal der tillægges fra 3000,-

Rejsen er med 14 nætter på Koh Samui.

Rejser I i perioden 15 juli til 31 august skal der forventes tillæg for peak-sæson.


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller. 

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark.

Det er også muligt at flyve fra Hamborg.

 

 

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Koh Samui-København
 • Al planmæssig transport mellem lufthavne og hoteller. Dvs. at al transporten på denne rejse er med i prisen
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Indkvartering på 4,55-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringSe mere om de eksklusive hoteller på denne rejse

Bandara Resort (4,5)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Superior

 

Læs mere om hotellet - klik her


Fair House Villas (4,5)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Garden Villa

 

Læs mere om hotellet - klik her


Centara Grand Beach Samui Resort (5)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Deluxe Ocean Facing

 

Læs mere om hotellet - klik her

Renaissance Koh Samui Resort (5)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Deluxe

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Anantara Bo Phut Samui Resort (5)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Premier Garden View

 

Læs mere om hotellet - klik her

Melati Beach Resort (5)

Overnatning dag 2 til 16

Overnatning i Grand Deluxe

 

Læs mere om hotellet - klik her


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Om denne rejse

Pris fra: 12.895,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Koh Samui

Afrejse: Koh Samui

Indkvartering: Luksus resorts efter eget valg

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Badeferie og afslapning

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-16:  Koh Samui

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalg

Der er mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes.

Der er mulighed for at kombinere med storbyophold i Bangkok.

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15