Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao Øhop

Dette attraktive øhop vil tage dig til Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao i Den Thailandske Bugt. Øgruppen er et yndet rejsemål i Thailand, hvor vejret forbliver dejligt og strandene evigt smukke. Tag med til de tre paradisøer og få en uforglemmelig ferie.

17 dage/14 nætter - pris fra 11.295,-

 

Kort om denne rejse

Glæd dig til dette øhop på Koh Samui, der også vil tage dig til øerne Koh Tao og Koh Phangan. Her findes nogle af Thailands bedste strande og rigtig gode muligheder for snorkling, dykning og afslapning. Samtidig kan man opsøge det livlige bymiljø, eller det afslappede hippie-miljø, der også findes nogle af stederne. 

Vi har til denne rejse udvalgt en række spændende hoteller. Vi har selv set hotellerne, som vi tilbyder på denne rejse, og kan derfor stå fuldt inde for dem. Du kan på denne rejse vælge imellem en standard- og en Deluxe-hotelpakke.

Du har 14 nætter i Thailand fordelt med 8 nætter på Koh Samui og 3 nætter på hhv. Koh Tao og Koh Phangan. Ønsker du ammensætningen af nætterne anderledes, sørger vi gerne for det.

Dagene er afsat til afslapning og aktiviteter på egen hånd. Vi har dansk repræsentant i Thailand, der kan kontaktes på vores Servicetelefon og desuden hjælper vi også gerne med bestilling af udflugter på rejsemålene. Din rejsekonsulent kan fremsende udflugtsprogrammer til Jer.

Koh Samui Ø-gruppen er et af de mest vejrsikre rejsemål i Thailand.

 

Bemærkninger

Hvis du ønsker at ændre på rejseforløbet, er dette muligt.  Ønskes der f.eks. ophold i storbyen Bangkok, er der god mulighed for dette.

Hvis du ønsker at bestille rejsen eller har spørgsmål, så kontakt os endelig. Du kan også udfylde ovenstående formular, og vi fremsender et uforpligtende tilbud.

 

Video fra Koh Samui

Vi har arbejdet med Koh Samui området siden 1999, og nedenfor præsenterer Brian Boysen, der har boet på Koh Samui, den attraktive øgruppe.


Højdepunkter 

Afrejsepapirer

 • Et tropisk paradis
 • Fantastiske strande
 • Gode udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • Nogle af Thailands smukkeste øer
 • Restauranter i strandkanten
 • Dykning og Snorkling
 • Bountyøer
 • Perfekt i de danske sommermåneder

 

 

Efter bestilling af denne rejse modtager du lybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen.


Andre lignende rejser

Phuket Øhop

   

Sådan forløber rejsen: 

Dag 1 er der afrejse fra Danmark. Du vælger selv, hvilken afrejselufthavn, der ønskes afrejse fra, samt hvilket flyselskab du ønsker at rejse med. Vi kan også arrangere afrejse fra Hamborg. Du ankommer til Koh Samui på Dag 2, hvor ferien og øhoppet for alvor kan begynde. De første 4 nætter tilbringes på Koh Samui, hvor vi har valgt at tilbyde Coco Palm Beach Resort (standard) og Coral Bay Resort(Deluxe). Du kan læse mere om hotellerne under fanen 'overnatning' her på siden. Dagene er afsat til afslapning, men det er muligt at tilkøbe udflugter fra vores store udflugtsprogram, som du kan læse mere om nedenfor. Du vil tilbringe Dag 2 til 6 på Koh Samui.  

Dag 6 sørger vi for transporten til Koh Phangan, hvor du vil tilbringe Dag 6 til 9. Koh Phangan er beliggende cirka 30 minutters sejlads fra Koh Samui. Koh Phangan har relativt uberørte strande og smuk natur på den indre del af Øen. Man finder her en meget afslappet stemning, og der er masser af tid til at nyde solen, gå ture langs stranden og dase i vandkanten. Der er små øer ikke langt fra Koh Phangan, og det er muligt at leje en longtailbåd og besøge disse tropeøer. Af hoteller har vi på Koh Phangan valgt Salad Beach Resort(standard) og Salad Buri Resort (Deluxe).

Dag 9 fortsætter rejsen til Koh Tao. Bådtransporten er med de moderne Lomphaya High Speed Ferries, hvor der kan købes forfriskninger ombord. Dag 9 til 12 tilbringes på Koh Tao. Der er gode aktivitetsmuligheder på Koh Tao, og området har nogle af de bedste snorkling- og dykkesteder i Thailand. Der er dermed fokus på naturoplevelser, når man besøger Koh Tao. Har du lyst til at erhverve dig et dykkercertifikat er Koh Tao et godt sted. Du vil enten bo på Montalay Resort(standard) eller Haadtien Beach Resort (Deluxe). Dagene er afsat til afslapning.

Du tilbagevender til Koh Samui på Dag 12 og har her Dag 12 til 16. Igen tilbyder vi ovennævnte overnatningsmuligheder. På Dag 16 påbegyndes hjemrejsen til Danmark fra Koh Samui, og du vil ankomme i Danmark på Dag 17 

Glæd dig til at opleve de smukke øer i Den Thailandske Bugt!

 

Se vores video fra Ko Phangan


 

 

Samui Ø-tur (halv dag) - TUR MED ANDRE - fra 250 kr 

Med denne halvdags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst. Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Som sidste stop på turen besøges Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter er der transport tilbage til hotellet. Koh Samui Øtur er for hele familien og arrangeres med afgang mandag, onsdag, fredag og søndag.

 

Samui Ø-tur (fuld dag) - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

På denne heldags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst.  Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Næste stop på turen er Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter står den på elefanttrekking, hvor du kommer til at ride på elefantryg gennem jubglen ved vandfaldet, hvilket giver rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser. Til slut er der transport tilbage til hotellet. Til frokost nydes thailandsk mad på en restaurant i Nathon. Kajen ved Nathong er meget livlig og fyldt med mennesker, især i højsæsonen. Nathon er centrum for mange ting, herunder statslige kontorer, offentlige og private virksomheder, banker og butikker.

 

Koh Samui Ø-tur med båd - TUR MED ANDRE - fra 450 kr

Denne Koh Samui Øtur præsenterer dig for de smukkeste og mest populære bugter og strande på Samui såsom Big Buddha, Choengmon, Chaweng, Lamai, Laem Set og Laem Sor - Der vil være perfekte og ideele muligheder for at tage smukke billeder med dit kamera eller video. Vi stopper på Koh Tan (Green Peace Island) til solbadning, snorkling og en lækker frokost på stranden med lokale og internationale delikatesser. På turen tilbage til Samui passerer vi de berømte 5 rocks (med svalereder), og Baan Taling Ngam.

 

Snorkling Koh Tao og Nang Yuan - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Klokken 7.00 er der afhentning fra hotel og kørsel til kajen. Boarding starter kl. 7:30. Kl. 8 vil en katamaran high-speedbåd sejle gæsterne nemt og bekvemt til destinationen i Golfen. En let forfriskning vil blive serveret ombord. Transporten tager ca. halvanden time. Koh Tao vil være det første stop, som vandelskere kan udforske. Der bliver serveret frokost ved det næste stop, Koh Nangyuan. Den resterende tid vil blive brugt på at snorkle og udforske den fantastiske verden under vandet. Kl 15.30 venter katamaranbåden på kajen for at bringe gæsterne tilbage til Koh Samui. Ankomst tilbage til Koh Samui kl 17:00.Angthong National Marine Park - TUR MED ANDRE - fra 550 kr

Kajak og snorkel tur til Angthong National Marine Park med speed båd fra kl. 07:00 til 17:00. Der er pick-up fra hoteller mellem kl. 07:00 og 07:45 hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Her får vi en let morgenmad på molen og efter 30 - 40 minutter forlader vi molen. Der er omkring en time til Koh Waw, som ligger i den nordlige ende af Marine Parken, og her vil vi snorkle omkring en time. Herefter besøger vi Talay Nai (Emerald lake) hvor vi nyder udsigten over lagunen og det fantastisk landskab. Herefter besøger vi Koh Paluay (Sea Gypsy Village). Efter frokost starter vi kajaksejlads langs kysten ved Song Pee Nong Beach. Vi forlader Koh Paluay og vender tilbage mod Koh Samui, hvor vi skal opleve elefant trekking.

 

Koh Samui Safari - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Denne safaritur starter med 30 minutters elefanttrekking. Trek på ryggen af en elefant gennem smuk jungle og kokosplantager til et bjergudkigspunkt med en fantastisk udsigt over Koh Samui og omegn. Herefter følger det 20 minutter lange elefantshow "Island Safari", og bagefter er der mulighed for at prøve den særlige baby-elefant massage! Så følger et lille abeshow med en abe, der er trænet til at plukke kokosnødder direkte fra palmen. Desuden er der mulighed for at se den lokale landmand demonstrere, hvordan man på traditionel thailandsk vis dyrker og høster ris ved hjælp af en vandbøffel. Den næste del af safarituren består af Ox Cart Riding, hvor man kan køre på den lokale landmands OX Cart gennem rismarker. Bagefter får man mulighed for at få en demonstration på, hvordan man laver en lækker thailandsk papaya salat. Du kan få en smagsprøve efterfølgende, hvis du tør - salaten med de friske grøntsager og krydderier er meget stærk! Jeep Safari Island Safaris erfarne chauffører vil tage dig med ind i de tropiske jungler og højlande og opleve landdistrikterne i Thailand. Besøg den lokale gummiplantage og se, hvordan gummitræer skæres til at producere naturgummilatex, og nyd bagefter en dejlig gåtur langs en tæt junglesti, som fører til det smukke Namuang vandfald. Her er der tid til at slappe af og nydede de tropiske omgivelser eller bade i en af de naturlige kilder, indtil en kanotur tager os gennem den stilfærdige natur på Koh Samui og bringer os til sidste stop på turen: frokost eller middag, alt afhængig af, hvornår turen er påbegyndt. Lækker thailandsk mad vil blive serveret på en strandrestaurant; der er et udvalg af retter for enhver smag. Alle ingredienser er af højeste kvalitet, frisk fra markedet.

 

Bjergeventyr på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

En eventyrlig dag venter forude på Bjergeventyr på Koh Samui. Få en ekstraordinær oplevelse ved at udforske Koh Samuis bjerglandskab. Der er opsamling fra hotellerne mellem kl. 07:00 og 07:45,  hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Denne tur byder på tidlig morgen elefanttrekking, hvilket giver en unik chance for at nyde naturens skønhed, før turisterne kommer. Derefter går turen ned ad bjergsiden for optimalt at opleve de mange spektakulære horisontale udkigspunkter fra forskellige bjergsider. Turen byder desuden på et besøg i Magic Garden, et smukt og fredfyldt sted med mulighed for at fordybe sig i nogle af Koh Samuis tropiske blomsterhaver. Herefter er der frokost ved et ikke-turistplaget naturskønt udkigspunkt. Bjergeventyr på Koh Samui slutter smukt af med eksotisk jungletrekking til den mest fantastiske vandfald skjult fra mængden. Her kan du slappe af og køle dig i vandet for at afslutte din dag med et perfekt eventyr.

 

Fisketur på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 380 kr

Syd for Koh Samui findes øens bedste sted at fange de største fisk. Fisketur på Koh Samui er sjov for hele familien. Turen inkluderer godt fiskeriudstyr. Desværre kan fangst ikke garanteres, for nogle gange vil fiskene bare ikke, som vi vil. Fiskeriet foregår fra en ægte thailandsk fiskerbåd, som er udstyret med en kølig skyggedækning for at beskytte dig mod solen. Nyd dagen på den autentiske båd i selskab med andre fiskeglade mennesker. De smukke omgivelser og det gode vejr sørger for det perfekte setting, og til frokost serveres der lækker mad, kølige drinks og tropiske frugter. Bådens kapacitet  er 10 fiskere + gæster samt en masse fisk.

Datoer og Priser

 

Rejs i juli og august


Rejs til Thailand fra København med THAI Airways - Priser fra 11.995,-

Rejs til Thailand fra København med Singapore Airlines - Priser fra 11.295,-

Prisen er baseret på 14 nætters Standard-Hotelpakke(se mere under Overnatning)  

 

Rejs i januar, februar og marts


Rejs til Thailand fra København med THAI Airways - Priser fra 13.695,-

Rejs til Thailand fra København med Singapore Airlines - Priser fra 13.595,-

Prisen er baseret på 14 nætters Standard-Hotelpakke(se mere under Overnatning) 

 

For begge perioder gælder


Ønsker du Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 2700,-

Ønsker I at forlænge med f.eks 7 nætter skal der tillægges fra 2300,-

Rejsen er med 14 nætter i Thailand

Rejser du i perioden 15 juli til 15 august skal der forventes tillæg for peaksæson


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller. 

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark.

Det er også muligt at flyve fra Hamborg. 


Se vores aktuelle tilbud for rejser til Koh Samui for Sommeren 2017 - klik her


 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København - Bangkok T/R
 • Indenrigsfly i Thailand
 • Alle flyskatter og afgifter
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Al transport mellem Øerne, Lufthavne og hoteller
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Vælg denne rejse med Standard-hotelpakke

 

Coco Palm Beach Resort, Koh Samui

Overnatning dag 2 til 6 

Overnatning dag 12 til 16

Overnatning i Superior Bungalow

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Salad Beach Resort, Koh Phangan

Overnatning dag 6 til 9

Overnatning i Superior Garden Wing Bungalow


Læs mere om hotellet - klik her 


 

Montalay Resort, Koh Tao

Overnatning dag 9 til 12

Overnatning i Superior


Læs mere om hotellet - klik her 

 

Vælg denne rejse med Deluxe-hotelpakke

 

Coral Bay Resort, Koh Samui

Overnatning dag 2 til 6

Overnatning dag 12 til 16

Overnatning i Deluxe Bungalow

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Saladburi Resort, Koh Phangan

Overnatning dag 6 til 9

Overnatning i Grand Deluxe

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Haadtien Beach Resort, Koh Tao

Overnatning dag 9 til 12

Overnatning i Hideaway Villa

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

 Koh Tao


Om denne rejse

Pris fra: 11.295,-

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Koh Samui

Afrejse: Koh Samui

Indkvartering: Standard eller Deluxe

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Ø-hopping og Badeferie

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-6:  Koh Samui

Dag 6-9: Koh Phangan

Dag 9-12: Koh Tao

Dag 12-16: Koh Samui

Dag 17: Ankomst København

Tilvalg

Der er mulighed for ændring af rejseforløb, hvis dette ønskes.

Der er mulighed for at kombinere med ophold i Bangkok.

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15