Koh Samui og Hua Hin

Denne sommerferierejse vil tage dig til tropisk smukke Koh Samui i Siambugten og det dejlige Hua Hin, der ligger langs kysten blot 2,5 times kørsel fra Bangkok. Du får mulighed for at opleve det eksotiske ø-liv, de mange smukke strande, Hua Hins hyggelige bymiljø og spændende udflugtsmuligheder. 

17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,- 


Kort om denne rejse

Glæd jer til at holde jeres sommerferie på Koh Samui og i Hua Hin. Begge steder har nogle af de flotteste strande, og området omkring Koh Samui er kendt som det bedste sted for snorkling og dykning i Thailand. Der er fantastiske gode spisemuligheder på Koh Samui og man kan finde et livligt bymiljø, hvis man ønsker det.

Denne rejse kombinerer Koh Samui med Hua Hin, som er beliggende 200 km syd for Bangkok på Vestsiden af Siambugten. Både Koh Samui og Hua Hin er nogle af de mest vejrsikre rejsemål i de danske sommermåneder.

Hua Hin er et af Thailands ældste feriemål, og det var den thailandske kong Rama VII, der gjorde stedet til et royalt feriested i 1920erne. Hua Hin er et specielt dejligt sted. Du finder her gode strande, som strækker sig kilometervis, og området er også kendt for sit hyggelige bymiljø med små gader og god variation i udbudet af restauranter og barer.

Har man lyst til storbyliv kan man nemt kombinere ferien med nogle dage i metropolen Bangkok.

Vi tilbyder flere udflugter i Hua Hin og Koh Samui, og der er dermed grundlag for afslapningsferie i kombination med gode oplevelser.

 

Bemærkninger

Har du lyst til at kombinere med f.eks nogle dage i Bangkok, sørger vi gerne for det. 

Vi har på denne side valgt nogle af vores favorithoteller ud på Koh Samui og Hua Hin, men har du andre ønsker, så skriv til Asien Travel.

 

Video om Koh Samui og Hua Hin

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af Koh Samui med Brian Boysen, der har boet på øen. Du kan også finde en introvideo til Hua Hin, der giver et godt indblik i de mange muligheder, der findes på rejsemålet: 
Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Smukke Koh Samui - én af Thailands smukkeste øer
 • Fantastiske strande
 • Hyggeligt bymiljø i Hua Hin
 • Tæt på Bangkok
 • Shopping
 • Vandfald, templer og meget mere
 • Natmarked og lokalt liv
 • Seafood og andre kulinariske oplevelser
 • Restauranter i vandkanten
 • Familievenligt
 • Gode udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • Dykning og snorkling
 • Perfekt i de danske sommermåneder

 

 

Koh Samui og Hua Hin er nogle af de mest vejrsikre rejsemål i Thailand i de danske sommermåneder. 

Hvis du ikke bryder dig om lange transporttider i Thailand, er Hua Hin et oplagt valg. Det er et af de tætteste feriemål med lækre strande, man har i forhold til Bangkok Lufthavn.

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

 

Andre lignende rejser

Koh Samui, Koh Tao & Hua Hin

Sommerferie i Hua Hin

   

  

Sådan forløber rejsen:

Dag 1 flyver du fra din valgte afrejselufthavn til Bangkok. Vi tilbyder, at du kan flyve direkte fra København til Bangkok. Du bestemmer selv flyselskab samt afrejselufthavn, og vi kan også arrangere afrejse fra Hamborg. 

På Dag 2 ankommer du til Bangkok lufthavn og du vil flyve direkte videre til Surathani i Sydthailand med indenrigsfly. Indenrigsflyvningen tager cirka 1 time og 15 minutter. Herfra vil du blive transporteret til Koh Samui, først med privat transport og derefter med færge.  

Du har Dag 2 til 9 på skønne Koh Samui og kan f.eks vælge nogle af nedenstående udflugter. Kontakt os endelig, hvis du ønsker mere information om de mange udflugtsmuligheder i området. Det er en fordel at bestille udflugterne hjemmefra. Du kan vælge imellem vores standard- og Deluxe-hotelpakke. Du kan læse mere om hotellerne under fanen 'Overnatning' her på siden. De udvalgte hoteller på Koh Samui og i Hua Hin er dejlige steder, som vi selv har besøgt. Skulle du have andre hotelpræferencer, så skriv til Asien Travel og vi hjælper dig. 

Dag 9 rejser du fra Koh Samui til fastlandet med katamaran, og videre med privattransport til Hua Hin. Turen tager i omegnen af 8 timer, men der vil være stop og pauser undervejs. Du har Dag 9 til 16 i Hua Hin, og kan også her vælge imellem en række udflugtsmuligheder eller ren afslapning langs den smukke kyst.  

Dag 16 forlader du Hua Hin og vender retur til Bangkok med privattransport. Denne tur tager 2,5 time, og der vil være stop undervejs. Fra Bangkok er der hjemrejse til København, hvor du ankommer på Dag 17. Ønsker du en længere eller kortere rejse, finder vi ud af det - dine ønsker er til for at blive opfyldt. 


Velkommen til din sommerferie på Koh Samui og Hua Hin!


 

 


 

Opdagelse i Hua Hin & Cha Am – TUR MED ANDRE – fra 220 kr.

Vi besøger Khao Takiab også kaldet Abe bjerget for at opleve et buddhistisk tempel, hvor der også lever vilde aber. Derefter besøger vi den smukke Jernbanestation, som er blevet doneret af Kongefamilien, der har Sommerresidens i Hua Hin. Vi fortsætter til det smukke kongelige "Teaktræ Palace" og til sidst besøger vi en thaisilkefabrik samt en lokal nærliggende landsby.

 

I Kokkelære – fra 300 kr

Turen starter med, at vi tager dig på shopping ved Hua Hin marked, som er en glimrende mulighed for at indsamle oplysninger om alle de eksotiske thailandske ingredienser, samt få et glimt af den thailandske livsstil. Madlavningskurset er i et lokalt thailandsk hus, hvor du lærer om madlavning af mange slags thailandske retter, og vi viser dig betydningen af de naturlige friske ingredienser for en garanteret oprindelig thailandsk smag. Vi nyder herefter den lækre mad, vi selv har tilberedt.

 

Flydende marked & River Kwai – TUR MED ANDRE - fra 500 kr

En perfekt kombination af betydningsfulde seværdigheder! Efter et besøg i Damnern Saduak Flydende marked, hvor der handles på de små kanaler, kører vi til Kanchanaburi, hvor vi skal  besøge den verdensberømte "Broen over floden Kwai". Herefter kort togtur langs "Dødens Jernbane", hvorefter vi besøger "JEATH" World War II museum og krigsfangernes kirkegård med 9.000 grave af allierede soldater.

 

Kajak tur ved Khao Daeng – TUR MED ANDRE - fra 420 kr

Ved Sam Roi Yod National Park besøger vi "Khung Tanot" kystbyen, som er et kendt område fra den berømte film "The Killing Fields". Det tager cirka 25 minutter at klatre op til "Sai Cave". Vi besøger nationalparkens hovedkvarter og får frokost på Horizon Adventure Camp. Bagefter tager vi på kajaktur med gode muligheder for at opdage det lokale dyreliv.

 

Pala U & Elefant trekking – TUR MED ANDRE – fra 420 kr

Pala-U vandfaldet ligger vest for Hua Hin tæt på Myanmar(Burma). Vi tager dig igennem et område af ubeboede bjergtoppe og dale. Vandring gennem skoven til det første niveau af vandfaldet, hvor du kan fortsætte op til den fjerde eller femte kaskade. Frokost serveres på en lokal restaurant. Det er vigtigt at medbringe fornuftige sko. Efter en halv-dags tur til Pala-U vandfaldet tager vi på elefanttrekking. En 30-minutters trekkingtur vil belønne dig med panoramaudsigt over Hua Hin. En uforglemmelig oplevelse. 

 

Snorklingtur til Koh Talu – TUR MED ANDRE – fra 550 kr

Vi kører cirka 2,5 time sydpå mod et uspoleret område kaldet "Bangsaphan Noi". Vores rejse fortsætter på en 15 minutters sejltur til øen Koh Talu. Når du ankommer til øen, har du mulighed for at snorkle og udforske det dejlige klare vand og koraller. Frokost serveres på en lokal restaurant på stranden. Efter frokost tager vi tilbage med speedbåd til fastlandet ved Bangsaphan, hvor vores minibus vil møde os for at bringe os tilbage til Hua Hin

 


Samui Ø-tur (halv dag) - TUR MED ANDRE - fra 250 kr 

Med denne halvdags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst. Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Som sidste stop på turen besøges Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter er der transport tilbage til hotellet. Koh Samui Øtur er for hele familien og arrangeres med afgang mandag, onsdag, fredag og søndag.

 

Samui Ø-tur (fuld dag) - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

På denne heldags øtur på Koh Samui kommer du først til at opleve Wat Phara Yai. Dette tempel er hjemsted for Big Buddha, Koh Samuis mest berømte vartegn. En helt fantastisk oplevelse på grund af den blotte størrelse og skønhed af denne bemærkelsesværdige statue, der er synlig flere kilometer væk. Den 12 meter høje gyldne figur står stolt, og det er især et imponerende syn, når den oplyses om natten. I bunden forefindes butikker og restauranter til såvel hengivne buddhister som turister. Wat Phara Yai ligger i Samuis nordøst.  Efter besøget ved Wat Phara Yai går turen til Lamai, hvor der først gøres stop ved et udkigspunkt for at se den blændende hvide Chaweng strand ligge syv kilometer lang. Herefter besøges Hin Ta (Grandfather Rock) og Hin Yai (Grandmother Rock), to af Koh Samuis mest interessante naturfænomener. Denne tur byder også på et besøg ved Wat Kunaram. Liget af Koh Samuis mest berømte mumificerede munk, Long Pordaeng, er udstillet her i en specielt konstrueret bygning. Næste stop på turen er Namung vandfaldet, der stammer fra det centrale bjerg på øen. Vandfaldet strømmer ned ad en stejl klippe på omkring 30-40 meters højde og 20 meters bredde. Herefter står den på elefanttrekking, hvor du kommer til at ride på elefantryg gennem jubglen ved vandfaldet, hvilket giver rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser. Til slut er der transport tilbage til hotellet. Til frokost nydes thailandsk mad på en restaurant i Nathon. Kajen ved Nathong er meget livlig og fyldt med mennesker, især i højsæsonen. Nathon er centrum for mange ting, herunder statslige kontorer, offentlige og private virksomheder, banker og butikker.

 

Koh Samui Ø-tur med båd - TUR MED ANDRE - fra 450 kr

Denne Koh Samui Øtur præsenterer dig for de smukkeste og mest populære bugter og strande på Samui såsom Big Buddha, Choengmon, Chaweng, Lamai, Laem Set og Laem Sor - Der vil være perfekte og ideele muligheder for at tage smukke billeder med dit kamera eller video. Vi stopper på Koh Tan (Green Peace Island) til solbadning, snorkling og en lækker frokost på stranden med lokale og internationale delikatesser. På turen tilbage til Samui passerer vi de berømte 5 rocks (med svalereder), og Baan Taling Ngam.

 

Snorkling Koh Tao og Nang Yuan - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Klokken 7.00 er der afhentning fra hotel og kørsel til kajen. Boarding starter kl. 7:30. Kl. 8 vil en katamaran high-speedbåd sejle gæsterne nemt og bekvemt til destinationen i Golfen. En let forfriskning vil blive serveret ombord. Transporten tager ca. halvanden time. Koh Tao vil være det første stop, som vandelskere kan udforske. Der bliver serveret frokost ved det næste stop, Koh Nangyuan. Den resterende tid vil blive brugt på at snorkle og udforske den fantastiske verden under vandet. Kl 15.30 venter katamaranbåden på kajen for at bringe gæsterne tilbage til Koh Samui. Ankomst tilbage til Koh Samui kl 17:00.Angthong National Marine Park - TUR MED ANDRE - fra 550 kr

Kajak og snorkel tur til Angthong National Marine Park med speed båd fra kl. 07:00 til 17:00. Der er pick-up fra hoteller mellem kl. 07:00 og 07:45 hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Her får vi en let morgenmad på molen og efter 30 - 40 minutter forlader vi molen. Der er omkring en time til Koh Waw, som ligger i den nordlige ende af Marine Parken, og her vil vi snorkle omkring en time. Herefter besøger vi Talay Nai (Emerald lake) hvor vi nyder udsigten over lagunen og det fantastisk landskab. Herefter besøger vi Koh Paluay (Sea Gypsy Village). Efter frokost starter vi kajaksejlads langs kysten ved Song Pee Nong Beach. Vi forlader Koh Paluay og vender tilbage mod Koh Samui, hvor vi skal opleve elefant trekking.

 

Koh Samui Safari - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

Denne safaritur starter med 30 minutters elefanttrekking. Trek på ryggen af en elefant gennem smuk jungle og kokosplantager til et bjergudkigspunkt med en fantastisk udsigt over Koh Samui og omegn. Herefter følger det 20 minutter lange elefantshow "Island Safari", og bagefter er der mulighed for at prøve den særlige baby-elefant massage! Så følger et lille abeshow med en abe, der er trænet til at plukke kokosnødder direkte fra palmen. Desuden er der mulighed for at se den lokale landmand demonstrere, hvordan man på traditionel thailandsk vis dyrker og høster ris ved hjælp af en vandbøffel. Den næste del af safarituren består af Ox Cart Riding, hvor man kan køre på den lokale landmands OX Cart gennem rismarker. Bagefter får man mulighed for at få en demonstration på, hvordan man laver en lækker thailandsk papaya salat. Du kan få en smagsprøve efterfølgende, hvis du tør - salaten med de friske grøntsager og krydderier er meget stærk! Jeep Safari Island Safaris erfarne chauffører vil tage dig med ind i de tropiske jungler og højlande og opleve landdistrikterne i Thailand. Besøg den lokale gummiplantage og se, hvordan gummitræer skæres til at producere naturgummilatex, og nyd bagefter en dejlig gåtur langs en tæt junglesti, som fører til det smukke Namuang vandfald. Her er der tid til at slappe af og nydede de tropiske omgivelser eller bade i en af de naturlige kilder, indtil en kanotur tager os gennem den stilfærdige natur på Koh Samui og bringer os til sidste stop på turen: frokost eller middag, alt afhængig af, hvornår turen er påbegyndt. Lækker thailandsk mad vil blive serveret på en strandrestaurant; der er et udvalg af retter for enhver smag. Alle ingredienser er af højeste kvalitet, frisk fra markedet.

 

Bjergeventyr på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 470 kr

En eventyrlig dag venter forude på Bjergeventyr på Koh Samui. Få en ekstraordinær oplevelse ved at udforske Koh Samuis bjerglandskab. Der er opsamling fra hotellerne mellem kl. 07:00 og 07:45,  hvorfra vi kører til Bophut Pier (Bophut Beach). Denne tur byder på tidlig morgen elefanttrekking, hvilket giver en unik chance for at nyde naturens skønhed, før turisterne kommer. Derefter går turen ned ad bjergsiden for optimalt at opleve de mange spektakulære horisontale udkigspunkter fra forskellige bjergsider. Turen byder desuden på et besøg i Magic Garden, et smukt og fredfyldt sted med mulighed for at fordybe sig i nogle af Koh Samuis tropiske blomsterhaver. Herefter er der frokost ved et ikke-turistplaget naturskønt udkigspunkt. Bjergeventyr på Koh Samui slutter smukt af med eksotisk jungletrekking til den mest fantastiske vandfald skjult fra mængden. Her kan du slappe af og køle dig i vandet for at afslutte din dag med et perfekt eventyr.

 

Fisketur på Koh Samui - TUR MED ANDRE - fra 380 kr

Syd for Koh Samui findes øens bedste sted at fange de største fisk. Fisketur på Koh Samui er sjov for hele familien. Turen inkluderer godt fiskeriudstyr. Desværre kan fangst ikke garanteres, for nogle gange vil fiskene bare ikke, som vi vil. Fiskeriet foregår fra en ægte thailandsk fiskerbåd, som er udstyret med en kølig skyggedækning for at beskytte dig mod solen. Nyd dagen på den autentiske båd i selskab med andre fiskeglade mennesker. De smukke omgivelser og det gode vejr sørger for det perfekte setting, og til frokost serveres der lækker mad, kølige drinks og tropiske frugter. Bådens kapacitet  er 10 fiskere + gæster samt en masse fisk.

Datoer og Priser

 

Rejs i maj og juni


Rejs direkte til Bangkok fra København med THAI Airways - Priser fra 11.985,-

Rejs med mellemlanding. Flyselskab eks. Finnair eller Emirates - Priser fra 10.995,-

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under overnatning. 

 

Rejs i juli og august


Rejs direkte til Bangkok fra København med THAI Airways - Priser fra 12.885,-

Rejs med mellemlanding. Flyselskab eks. Finnair eller Emirates - Priser fra 11.895,-

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under overnatning.

 

For begge perioder gælder


Ønsker du Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 2075,- 

Ønsker du at forlænge med 7 nætter i Thailand skal der tillægges fra 1575,-

Rejsen er med 14 nætter i Thailand(7 nætter på Koh Samui og 7 nætter i Bangkok).

Rejser du i perioden 15 juli til 31 august skal der forventes tillæg for peak-sæson.


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller. Ønsker du pris på tre-sengsværelser, enkeltværelse eller rejser I som familie så kontakt os for præcist tilbud.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark.

Det er også muligt at flyve fra Hamborg. 

 

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Indenrigsfly i Thailand
 • Al planmæssig transport mellem havne, lufthavne og hoteller. Dvs. at al transporten på denne rejse er med i prisen
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg denne rejse med Standard-hotelpakke

 

Lazy Days Resort, Koh Samui

Overnatning dag 2 til 9 

Overnatning i Deluxe

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Blue Wave Hotel, Hua Hin 

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Deluxe

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

 

 

Vælg denne rejse med Deluxe-hotelpakke

 

Coral Bay Resort, Koh Samui

Overnatning dag 2 til 9

Overnatning i Deluxe Bungalow

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Wora Bura Resort, Hua Hin 

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Superior

 

Læs mere om hotellet - klik her


 

 

 

Nyd udsigten over dejlige Hua Hin 

 

Om denne rejse

Pris fra: 10.995,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit 

Ankomst: Bangkok/Suratthani

Afrejse: Bangkok/Hua Hin 

Indkvartering: Flere valgmuligheder

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Badeferie og oplevelser

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2-9: Koh Samui

Dag 9-16: Hua Hin 

Dag 17: Ankomst til Danmark

Tilvalg

Der er mulighed for tilkøb af udflugter på Koh Samui og i Hua Hin. Læs mere under fanen 'Detaljeret Beskrivelse'.  

Der er mulighed for ændring af rejseforløbet, hvis dette ønskes. 

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15